27327
-
#10687 például engem (meg egyéb adatokat, statisztiká(ka)t is örömmel nézegetnék) -
#10686 miért fontos ez az adat? kit érdekelne? -
#10685 Amúgy az SG-nek szerintem kéne egy olyan számláló, ami megmutatja, hogy jelenleg hány ember tartózkodik az SG-n. -
#10684 és ha valaki segítségére weblapot adok vkinek az sem jelenne meg.... stb -.-
arra vannak a moderátorok -
#10683 Nem lenne megoldható a chat-ben, hogy a http vagy www. kezdetű vagy ezeket tartalmazó sorok ne jelenjenek meg? Így nem lenne reklámozás. Aki meg linket akar küldeni az priviben tudja intézni. -
#10682 de bizony van, és főleg akinek még estleg logója sincs, azoknál még inkább előfordul -
#10681 és ha nincs logoja? :) -
#10680 sajnos ma olyan nem nagyon van h vmi hüyle topikot ne nyitott volna vki :| -
#10679 hát épp arról beszélek amikor keresnem kéne órákat utána -
#10678 rákattogsz az egyik nyitott témájára (ha van), utána megnézed az első postnál (egér a nevére, ha title-ben van VIP akkor az), durván ennyi.
ha nem nyitott még semmit az pech :| -
#10677 arra gondoltam hogy a lapjáról is lehetne tudni ezt az infot hogy vip, meg a logóméretét tudnám.. mert a felhasználói lapról nem tudom, azonkívül meg ugye kereshetem utána a topikokat.. :S -
#10676 nem valószínű, annak külön nincs sok értelme -
#10675 St, tervbe lesz véve hogy a felhasználói lapon ki legyen írva hogy vki VIP? -
#10674 volt egy ilyen reklám, nyugi :P -
#10673 Hogy hogy mit eszek??? Amúgy májusban váltok.
-
#10672 :D
mindenesetre nálam semmi változás (legalábbis nem tepasztaltam semmit) -
#10671 Múltkor a szomszéd azt mondta azok már kihaltak :O
és mit eszel? o_O -
#10670 Ja gyoesab, nálam jobban nem tudhatja senki mert dial-up'om van :P
-
#10669 érezhetően gyorsabb...
-
#10668 igen,nálam érezhető. -
#10667 nekem eddig is sebes volt, semmi bajom nem volt a sebességgel, ahogy most sincs :) -
#10666 gyorsabbnak kell lennie elvileg, mivel 10e rpm-es vinyók kerültek be -
#10665 Ez jár akármilyen változással, vagy csupán karbantartási céllal volt? -
#10664 na most készültem el, kicseréltem az sql szerverben a teljes diszkrendszert.
teszteljétek minden megy-e -
#10663 nincs értelme -
#10662 freemail... fika.. oke.. de nem ilyen ketnapos broblemak vannak.. hanem altalaban max 10.. 15 perc -
#10661 valami kiotlott.... lehetne olyat hogy uj tema nyitasakor.. mikor valaki beirja a cimet. es ranyom az OK ra vagy tovabb vagy akarmire akkor az uj lapon csak kidobja azokat a topikokat amiknek hasonlo a cimuk... ergo a sok lama nem nyitna 120 half life topikot meg ilyenek... mert latnak hogy mar van.. az meg egy dolog hogy lustak rakeresni... persze a lap aljan ott lenne hogy OK.. tovabb.. addide a topikomat vagy valami........ -
#10660 nem csak 2 ember regisztrál naponta, másoknak szokott sikerülni... -
AnonymouS #10659 tény, hogy sokszor van gond vele, de ennyiszer nem, ő többször próbálkozott, akkor szted egy másik mailcímre megérkezik 100%osan? -
#10658 jah, hát freemail...
az olyan. -
AnonymouS #10657 [email protected] az ő címe, a nevében is köszönöm a segítséget! -
#10656 mi az e-mail cím? -
AnonymouS #10655 Egy problémáról szereztem tudomást: haverom mondogatta nekem, hogy régóta akart regelni ide, de sose kapta meg az értesítő emailt amiben a jelszót kapná reg után. Nem hittem el neki, ezért én is kipróbáltam és tényleg nem érkezett semmi levél, pedig már 2 napja meg kellett volna érkeznie. -
#10654 Mikor lesz szavazás?????
-
#10653 nekem működik rendesen úgy,hogy csak a simát pipálom be a régit nem. -
#10652 ottohbn válaszd ki hogy bejelentkezve marad, melóban meg a bejelentkezve marad régit. -
#10651 Melóban folyamatosan be vagyok jelentkezve. Ha otthon bejelentkezek ezzel az acc-al, akkor a melóban elfelejti, és ott is be kell. Ez üzemszerű, vagy ixeljem ki a régi fajta megjegyzem hogy bejelentkeztem négyzetet is? :) -
#10650 lehetne oylat kérni hogy a privátüzenetnél a rendszerüzeneteket (azt is ha értesít ha a címzett elolvasta a levelet) , más szinnel, mondjuk pirossal írja ki? -
#10649 így van -
#10648 a mostani chat is irc alapú ha jol tudom volt is egy ilyen topik ahol az elérése megtalálható volt de mostmár nem él gondolom más lett és csak a moderátorok tudják =(