27327
  • FtranX
    például engem (meg egyéb adatokat, statisztiká(ka)t is örömmel nézegetnék)
  • precision
    miért fontos ez az adat? kit érdekelne?
  • Fülüke
    Amúgy az SG-nek szerintem kéne egy olyan számláló, ami megmutatja, hogy jelenleg hány ember tartózkodik az SG-n.
  • Aquir
    és ha valaki segítségére weblapot adok vkinek az sem jelenne meg.... stb -.-

arra vannak a moderátorok
  • Met
    Nem lenne megoldható a chat-ben, hogy a http vagy www. kezdetű vagy ezeket tartalmazó sorok ne jelenjenek meg? Így nem lenne reklámozás. Aki meg linket akar küldeni az priviben tudja intézni.
  • Aquir
    de bizony van, és főleg akinek még estleg logója sincs, azoknál még inkább előfordul
  • Laky
    és ha nincs logoja? :)
  • SLICK
    sajnos ma olyan nem nagyon van h vmi hüyle topikot ne nyitott volna vki :|
  • Aquir
    hát épp arról beszélek amikor keresnem kéne órákat utána
  • cSuwwi
    rákattogsz az egyik nyitott témájára (ha van), utána megnézed az első postnál (egér a nevére, ha title-ben van VIP akkor az), durván ennyi.
    ha nem nyitott még semmit az pech :|
  • Aquir
    arra gondoltam hogy a lapjáról is lehetne tudni ezt az infot hogy vip, meg a logóméretét tudnám.. mert a felhasználói lapról nem tudom, azonkívül meg ugye kereshetem utána a topikokat.. :S
  • St
    nem valószínű, annak külön nincs sok értelme
  • Aquir
    St, tervbe lesz véve hogy a felhasználói lapon ki legyen írva hogy vki VIP?
  • BiG G
    volt egy ilyen reklám, nyugi :P
  • ffxi
    Hogy hogy mit eszek??? Amúgy májusban váltok.
  • Laky
    :D
    mindenesetre nálam semmi változás (legalábbis nem tepasztaltam semmit)
  • BiG G
    Múltkor a szomszéd azt mondta azok már kihaltak :O
    és mit eszel? o_O
  • ffxi
    Ja gyoesab, nálam jobban nem tudhatja senki mert dial-up'om van :P
  • The FlashBack
    érezhetően gyorsabb...
  • Akos 001
    igen,nálam érezhető.
  • BiG G
    nekem eddig is sebes volt, semmi bajom nem volt a sebességgel, ahogy most sincs :)
  • St
    gyorsabbnak kell lennie elvileg, mivel 10e rpm-es vinyók kerültek be
  • BiG G
    Ez jár akármilyen változással, vagy csupán karbantartási céllal volt?
  • St
    na most készültem el, kicseréltem az sql szerverben a teljes diszkrendszert.

teszteljétek minden megy-e
  • Met
    nincs értelme
  • CSOCSO
    freemail... fika.. oke.. de nem ilyen ketnapos broblemak vannak.. hanem altalaban max 10.. 15 perc
  • CSOCSO
    valami kiotlott.... lehetne olyat hogy uj tema nyitasakor.. mikor valaki beirja a cimet. es ranyom az OK ra vagy tovabb vagy akarmire akkor az uj lapon csak kidobja azokat a topikokat amiknek hasonlo a cimuk... ergo a sok lama nem nyitna 120 half life topikot meg ilyenek... mert latnak hogy mar van.. az meg egy dolog hogy lustak rakeresni... persze a lap aljan ott lenne hogy OK.. tovabb.. addide a topikomat vagy valami........
  • St
    nem csak 2 ember regisztrál naponta, másoknak szokott sikerülni...
  • AnonymouS
    tény, hogy sokszor van gond vele, de ennyiszer nem, ő többször próbálkozott, akkor szted egy másik mailcímre megérkezik 100%osan?
  • St
    jah, hát freemail...
    az olyan.
  • AnonymouS
    [email protected] az ő címe, a nevében is köszönöm a segítséget!
  • St
    mi az e-mail cím?
  • AnonymouS
    Egy problémáról szereztem tudomást: haverom mondogatta nekem, hogy régóta akart regelni ide, de sose kapta meg az értesítő emailt amiben a jelszót kapná reg után. Nem hittem el neki, ezért én is kipróbáltam és tényleg nem érkezett semmi levél, pedig már 2 napja meg kellett volna érkeznie.
  • ffxi
    Mikor lesz szavazás?????

• Amse
    nekem működik rendesen úgy,hogy csak a simát pipálom be a régit nem.
  • akyyy
    ottohbn válaszd ki hogy bejelentkezve marad, melóban meg a bejelentkezve marad régit.
  • RelakS
    Melóban folyamatosan be vagyok jelentkezve. Ha otthon bejelentkezek ezzel az acc-al, akkor a melóban elfelejti, és ott is be kell. Ez üzemszerű, vagy ixeljem ki a régi fajta megjegyzem hogy bejelentkeztem négyzetet is? :)
  • akyyy
    lehetne oylat kérni hogy a privátüzenetnél a rendszerüzeneteket (azt is ha értesít ha a címzett elolvasta a levelet) , más szinnel, mondjuk pirossal írja ki?
  • Szega87
    így van
  • Max7
    a mostani chat is irc alapú ha jol tudom volt is egy ilyen topik ahol az elérése megtalálható volt de mostmár nem él gondolom más lett és csak a moderátorok tudják =(