27327
-
#11258 Amikor kicsit helyreraktam Imykét erre mindketten kaptunk büntetést ideiglenes ban formájában, ami kicsit nevetséges volt, hiszen még figyelmeztetést sem kaptam, csak kapásból 5 büntetést. Szóval vicc votl az egész. De nem baj, beletörődtem, mert ismerem a hormontöblettel rendelkező moderátorok viselkedését, tisztelet a nagyon kevés kivételnek. Na szóval én egy árva szót nem szóltam a büntetés alatt se a meglévő regemmel, se újonnan regisztráltal. Közben Imyke rögtön írogatott és folytatta a flamet új névvel, mégsem kapott semmit. Vissza is lehet keresni a humoros és aranyos topikban. -
Cat #11257 madzsenta lesz ez is :) -
#11256 ja meg neonzöld :D -
#11255 pretty pynky lesz. -
#11254 St mondta, hogy szeptembertől drasztikusan megváltoznak a színek :D -
#11253 sg arculatváltás
retro teknó trendy -
#11252 nekem mind1 -
#11251 ezen a kisfigin kiakadok....
-
Borg #11250 Akarod mondani 18 év alatt. -
#11249 tanácsolom a 14 év alattiaknak IQ teszt kitöltését témanyitás/regisztráció előtt -
#11248 éppen ezért nem mondok semmit, de ha kicsit is szemfülesebbek a moderátorok , az egy hét ban valóban egy hét ban lenne nemcsak a "kivételeseknek" -
#11247 elég szomorú, hogy a "nevesebb" fórumozókat is pihire kell küldeni... -
#11246 nem őt fogják szeretni, hanem titeket... -
Borg #11245 Hajrá. Szeretni fognak. Még jobban. -
#11244 bárki aki nem vérpistike és nevesebb, irogat a másik nickjével bünti alatt ( kapásból10 példát fel tudnék sorolni) -
#11243 nem vágom miről van szó -
#11242 Ahhoz képest Imyke lazán irogatott az 1 hét ban alatt a másik nickével... -
Suicter #11241 még amióta sg-n vagyok nem kaptam büntetőpontot. akkor nem gond, azokat már nem használom, azért akartam töröltetni. -
#11240 lehet több nick-et használni, kivéve ha arra használod hogy a másik büntetését megkerüld, ok nélkül nem törlünk. -
Suicter #11239 hi. van pár nickem, tudom hogy nem szabad több nicket regisztrálni. Mind1, nekem van egy pár, és azt szeretném kérni hogy valaki törölje őket. van itt valaki aki erre képes? -
#11238 10-ből 7 topic már megint ment a levesbe. -
#11237 Nem tudom hogy felvetették e a problémát.
Hsz szám szerinti keresésekor: felül nem jelzi az oldalszámot (mindig 1-esnek írja), de ami a még rosszabb ugye, hogy alul csak ez van
tehát nem lehet 1 oldalakat előre menni, csak vissza. Erre lesz megoldás?
-
#11236 lesz, már beígértem, csak idő kellene, hogy kifejlesszem. -
Vlala #11235 Olyat esetleg lehetne okozni, hogy a küldött privátüzeneteket is vissza tudjam olvasni? -
#11234 Ebben a topicban szpemelni/csevegni TILOS!
Aki nem fogadja meg, rosszul jár... -
#11233 csak annyi volt hogy válaszoltam egy Orbán imádó okoskának, de ezt nem nevezném oknak... -
#11232 Nem tudom, ki vágott ki, de engem biztos nem így tudnál rávenni, hogy engedjelek vissza. -
#11231 ha látják a javulást pozitív irányba, biztos, hogy nem leszel tiltva...
-
#11230 ok nélkül senki sincs letiltva -
#11229 nagy szemétség, hogy szó nélkül tiltva lettem a csetről... ennek már 3 hete.. a tiltás örökre szól? Ha igen akkor változtathatnátok rajta.. -
#11228 megtalálunk és megverünk :) -
#11227 azt nemtod, hogy milyen szinu lesz? vagy valaszthato lesz a beallitasoknal? -
#11226 Azt hiszem az UTF-8 miatt van. -
#11225 Nekem is látszik ez a probléma (feature), már írtam is korábban. Brózer: Netscape 7.2
Egyébként nem csak az SG ilyen, úgyhogy valami karakterkódolási bizb@sz lehet. -
#11224 ezt is tudom és akkor mikor bejött az új chat, akkor sem volt gond. vagy azóta megint változtattak valamit??
pont gép előtt voltam mikor változott a chat és én is az először morgók, aztán megszokók körébe tartoztam:)) szal, akkor minden ment tovább, semmi baj nem volt vele. a mostani 1-2 hete lehet. -
#11223 új cset van:-)
-
#11222 de régen ezzel nem volt gond. vagy akkor nem hosszú ó-t írt? már nem emlékszem. de nem volt ilyen karakter kinemírós, meg eltűnős gond. mindegy, majd reméljük ez is megjavul:) kösz a választ. -
CUCLI #11221 nem. chat még nemtudja kezelni ékezetes neveket. ezis feature (A) -
#11220 Hali!
Az lenne a problémám, hogy pár hete nem jól íródik ki a nevem a chat-ben. lemarad a hosszú ó a nevem végéről, valamint a kettőspont is. egy kérdőjel jelenik meg helyettük. ha valamit beírok, akkor pedig eltűnik az első karakter.
Nálam van a hiba? ha igen mit tudok vele kezdeni? ha nem, ki tudja megoldani? egyáltalán mitől van ez?
átnéztem a topikot, de chat-re nem írt ilyen problémát még senki. (hacsak nem cset-nek írta...) -
Garfield #11219 Egyébként aki át akarja buzizni az SG kinézetét és konyít kicsit a HTML/CSS-hez, az tegyen fel Firefox-ot és a Stylish ext-et és onnantól úgy állítja át a kinézetet, ahogy nem szégyelli.