27327
  • blackgamer
    dolgozok egy progin amivel lehet majd változtatni a színeket SG-n (vagyis egy adott böngészőablakon belül)
    szóval mindegy milyen lesz az új szín, én maradok majd a mostaniaknál (remélem szeptemberig elkészülök vele)
  • Jano
    Szerintem mostantól kéne abbahagyni a kérdezősködést, mert:

a., St nem fogja leírni.
    2., Ha eljön az ideje, mindenki látni fogja, hogy mi változott.
    III, Az új dizájn beiktatása után meg úgyis nagy szájalás lesz, és már így is sok itt a spam.

htxallz :O))
  • RaZoK
    jut eszembe, a fórum formatervezése is véáltozni fog?
    vagy csak szinekben?
  • RaZoK
    ha rámahlagtsz narancssárga/fekete a best, amúgy már idelye volt :Ð
  • RelakS
    Úgy olvastam, hogy engedelmességi mozgalom
  • mod
  • St
    nem.
  • Punker
    beta képeket láthatunk? :)
  • BiG G
    yeah:)
  • Amse
    a logo méretet nem adod meg, hogy felkészülhessünk? :)
  • bertino
    bíborpiros ? O_O
    vagy addig titkos az info ?
  • St
    szeptember 1-től lesz új dezign, már csinálják a profik.

színekben drasztikusan szakítunk az eddigiekkel, nagy tüntetésekre és engedetlenségi mozgalomra számítok.
  • bertino
  • Dodo55
    Nekem meg pont a fekete néz ki a legjobban lcd-n. A többi szín kicsit fura volt crt után, de a fekete az szép igazi fekete, crt-vel ellentétben, mert ott túl világos a fekete. Bár az lehet, hogy más lcd-ken nem szép a fekete, nem tudom.
  • BiG G
    2007?
  • Dying Soul
    Jövőre? :D
    [Fúde tájékozódott volt]
  • Borg
    Vagy nyáron vagy tavasszal.
  • Dying Soul
    Lesz, asszem őszzel, vagy télen. Vége a kék korszaknak.
  • aston shell
    egyetertek...

lehetne egy kis uj design :)
  • BiG G
    nem, jobban tetted, így egyértelmű
  • mod
    Fúhátmosmá. Gondoltam nem lesz egyértelmű. :-|
  • BiG G
    és belinkeli külön a fórumcsíkot :DDDD
  • Dying Soul
    Új dizájnnal jönni fog, de fekete nem lesz, mert nem néz ki jól St laptopján.
  • mod
    Lehetnének új fórumcsík színek. Sry, ha már volt. :-|
  • Cat #11194
    most is lehet más szinnel irni: rakjátok be a fejlécbe, hogy ha segítségre vágysz, kérdésed van, [hatalmas][szin=red]EMELD KI ÍGY
  • ivjoe
    Nem csak hobbiból lehet fotózni, gitározni, stb.
  • blackgamer
    igen szerintem jó megoldás lenne, én pl. itt is odarakom (ha nem felejtem el) a szmájlit, hogy lehessen látni hogy ötlet (apróság, de hasznos)

tudom volt már fórum kategóriákról szó, esetleg érdemes lenne egy Hobbi fórumrészt indítani azoknak a témáknak ahol valami tevékenységről van szó, vagyis azonos érdeklődésikörű emberek valamivel foglalkoznak
    pl. Fotóink, Gitározás, Makettezés, Numizmatika, Rajzok, Vitorlázórepülés, Elektronika, Bélyeggyűjtés, stb.
  • bertino
    képfeltöltés után, ha a kép linkjét is egyből megadná az oldal, nem csak a képbeillesztés kódját ?! ennek határozottan örülnék
  • Dying Soul
    Ez is igaz.
  • cSuwwi
    aki ki akarja emelni az üzeneteit, az most is megteheti.
    berakod egy nagy-piros-trebuséba és elég látványos. és a vérpistike nem fogja másolni, mert lusta utánanézni...
    deha nagyon akarsz, akkor js-ben írsz egy pársoros scriptet, ami egy input szöveg elé és mögé beteszi ezt a részt, és egy gombbal a fejlécbe teszed (ha házigazda vagy a topikban, vagy megkérsz egy modit hogy tegye be)
  • Sadist
    És szerinted a topikban nem fogják észrevenni, ha valaki használja? :D
  • Dying Soul
    A lényeg, hogy ne legyen hírdetve, látványosan. Ide beírja St, hogy van, és kész
  • BiG G
    A vérpistikék nem igazán értenek a fórumhoz, ha ez nem így lenne, akkor már most is úgy írnának, hiszen lenne rá lehetőség..... de ezek nem látnak 2 centinél tovább, a makrókat se használják, alaptalan a félelmed.
  • Sadist
    Igen, aztán minden vérpistike pirossal, kiemelve, villogtatva meg egyéb figyelemfelkeltő módon írkálná, hogy "honnan lehet letölteni a játékot", "hogyan kell crackelni ezt a vackot", "mit csináljak ezzel a starforceal".
  • Dying Soul
    Felteszem, a 10 legújabb topik minden új topik nyitásakor frissül és ez a script vagy ami odateszi ezeket nem tudja, hogy egy topik zárva van.
  • artschi
    jó ötlet.
  • blackgamer
    a segítségkérő topicokban lehetne egy különleges "kérdés" tag, ami más színnel vagy valahogy másként kiemelve jelenítené meg a kérdést
    sokszor szívesen segítenék de a hozzászólások 1/4-e kérdés a többi válasz és nem áll rá az ember szeme azonnal a feltett kérdésre, talán többen nagyobb kedvvel válaszolnának, áttekinthetőbbé válna a topic

és a törölt/bezárt topicokat miért nem szeditek ki azonnal a 10 új topic közül? sokszor órákig még ott virítanak
  • Garfield
    A frissen nyílt topikok RSS feed-jén nem lehetne jelölni, hogy mely topikok zártak, pl. - a fórum főlapján alkalmazott megoldásnak megfelelően - áthúzással?
  • bertino
    pedig nem egy kettő van ilyen
  • Akos 001
    ja,olyan kéne aki állandóan itt van