Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezzel meg az a gond hogy ocsmányul nézne ki a torzítás miatt.
Bazinga!
Hanem hogy senki nem akarja betölteni a hatalmas logodat. Kis számolgatás, ugye most 8kbyte a logo méretkorlát ha jol tudom, számoljunk oldalanként 100 hsz -t, az már 800 kbyte, jóval több mint fél mega. Ha ezt megemeled még többet kell letöltenie szerencsétlen usernek. Ok, szélessávú nete van már szinte mindenkinek, de akkoris...olvasni járnak ide az ember nem a logodat nézegetni. A másik a cache tudom, hogy onnan vegye ki, de ez sem "mentség", mert senki sem akarja megtölteni a vinyojat mások "hatalmas méretû" logojával. Sztem ez a 8k bõven sok ami most van. Ne a logoddal akard felhivni magadra a figyelmet.
Bazinga!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Vagy egy topik bertöltésére célzol?
Vagy a 'fizikai méretére'?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
amúgy a mikikés Mr Bean érdemrend kitüntetés, az = banon van?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyébként boldog szülinapot Loál János.
LOÁL úrnak ma van a szülinapjaõ !!!!!!! Nemelehetnee ezt az SG napot az õ LOÁLisztikus géniuszának szentelni-e ? EZ nemzeti LOÁLnap !!!!
Csak St lehurrogta, mert rövidítések is vannak pl a játékok között, ezért hiába írja be a gyerek, hogy half-life, ha van hl, halflife, stb, ezeket nem találja meg.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
szerk: ezen az élénk színen nem látszik nvalami jól :\
vagy a hiba az én készülékemben van? (merthogy kitöröltem az üzenet végét és ment)
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
...sose azt nézd...
Odavág! 😄DDDDD
...sose azt nézd...
nekemis ien butának kell lennem hogy kapjak ? 😮 😄