Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

St
van 300e szélessávú, és félmillió modemes user. gondolnunk kell az utóbbiakra is.
precision
"bármilyen képet raksz be mindig beteszi 120*20ba vagy 150*25be"

Ezzel meg az a gond hogy ocsmányul nézne ki a torzítás miatt.

Bazinga!

precision
nemhiszem hogy a fizikai mérettel lenne gond, ugyértem az sg biztos tudná tárolni õket, nem azzal van a baj
Hanem hogy senki nem akarja betölteni a hatalmas logodat. Kis számolgatás, ugye most 8kbyte a logo méretkorlát ha jol tudom, számoljunk oldalanként 100 hsz -t, az már 800 kbyte, jóval több mint fél mega. Ha ezt megemeled még többet kell letöltenie szerencsétlen usernek. Ok, szélessávú nete van már szinte mindenkinek, de akkoris...olvasni járnak ide az ember nem a logodat nézegetni. A másik a cache tudom, hogy onnan vegye ki, de ez sem "mentség", mert senki sem akarja megtölteni a vinyojat mások "hatalmas méretû" logojával. Sztem ez a 8k bõven sok ami most van. Ne a logoddal akard felhivni magadra a figyelmet.

Bazinga!

hmhm
betöltési idõ belassulna nagyobb topikoknál

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Laky
de senkinek sincs kedve megvárni, amire betöltõdik a 10 megás logód...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

IlluminatoR
De ha linkeled, nem számít a méret.
Vagy egy topik bertöltésére célzol?
Vagy a 'fizikai méretére'?

Aquir
méretmiatt?=)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

IlluminatoR
Miért?

St
nem nincs banon, egyszerûen már régóta megérdemelné, ezért kapott.
Laky
ez vótmá és megszületett az egyhangú döntés: NEM 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

akyyy
szülinapodra való tekintettel remélem hogy nem😄
amúgy a mikikés Mr Bean érdemrend kitüntetés, az = banon van?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

IlluminatoR
Arra gondoltam, nem lehetne más oldalról linkelni a logót, így a fájlméret nem volna gond, és talán meg lehet oldani azt is, hogy bármilyen képet raksz be mindig beteszi 120*20ba vagy 150*25be.

Loál János
Kösziszép. 😊 (Mingyá kapunk büntit. :C)

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

akyyy
HBD😄DDDDDDDDD LOÁL

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Aquir
a kulcsszóra

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Punker
nem tudom.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Loál János

Sir Quno Jedi
DE MINIMUM egy ORDENÁRÉ MÉRETÛ LOÁLhír az SG címoldalán !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

St
Hát gondoltam rá, hogy kiküldjünk egy sajtóközleményt az MTI-n keresztül <#nyes>
Loál János
Jesszusloál, köszönöm szépen. 😊))

St
Tertovant ki tiltotta le egyébként a chatról?
Punker
a neves nap alkalmából köszönjük Ter felszabadításást is 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sir Quno Jedi
Nemkéne-e ezt a fórumdízájnak is tükrözni mainapone ?!! 😄 Esetleg egy általános hír(verés), miegymás...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

St
Mindenképp, hisz óriásplakátra, újsághirdetésre is felkelrült már az eszme.

Egyébként boldog szülinapot Loál János.
Sir Quno Jedi
Ja és köszi a csillagomat. Már hiányzott a mellyemrõ a fénye (likeborg) !

Sir Quno Jedi
St !!!!!!!!!!!!!!!!

LOÁL úrnak ma van a szülinapjaõ !!!!!!! Nemelehetnee ezt az SG napot az õ LOÁLisztikus géniuszának szentelni-e ? EZ nemzeti LOÁLnap !!!!

RelakSfromhome
A címekben az egyes szavak, mint a prog.hu-n.

Csak St lehurrogta, mert rövidítések is vannak pl a játékok között, ezért hiába írja be a gyerek, hogy half-life, ha van hl, halflife, stb, ezeket nem találja meg.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

franco
haggyadmá hadd dolgozzanak a modok

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

van ahol használna, nem azt mondtam hogy teljesen kiszorítaná a felesleges topikokat, de pl nem nyílna hetente half life 2 meg need for speed topik...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Ugyan mondd már meg, hogy ilyenkor mire kerestetnél? A teljes címre? Mert borítékolom, hogy nem lenne találat olyan esetekben sem, mikor pedig az adott témában lenne topik.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

prezi
<#nezze>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

franco
valami PResident Evil nevû egyénrõl koppinthatták......

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

prezi
ez mind koppintás sajnos -.-

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Mostmár lehetene egy külön kategória a város/falu-knak. SG: Connection pl.. Már annyi nyílik.

az uj topik nyitásakor lefutó topikkeresõ is, de mégsem jutott el a megvalósításig még, pedig nagymértékben lecsökkentené a topiknyitásokat....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Laky
na és ez? 😊)))

szerk: ezen az élénk színen nem látszik nvalami jól :\

Pheel
Ez tényleg jó lenne, többször fel lett már vetve.
Aquir
elõször csak néztem hogy mi van a fejlécen😊

The Hedgehog
YIKES ez qvajó 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Loál János
Nem, ez mindenkinél így van.

maozedong
grt 😄DD

Resurrection!

Match
ha a privi üzenek túl hosszú akkor egy kis üzenetet dobhatna, mert most küldtemelõször hosszabbat és csodálkoztam hogy miért van az hogy már 3x kattintok az elküld gombra és semmi...
vagy a hiba az én készülékemben van? (merthogy kitöröltem az üzenet végét és ment)

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

"Változások napló"-ba kérjük bejegyezni... <#hehe><#hehe>

...sose azt nézd...

Punker
inkább szervezzünk gyüjtést hogy kitoloncolhassuk kínába, ott simán kivégeztõk volna már többször.

Loál János
Loál!

lál!
Odavág! 😄DDDDD

...sose azt nézd...

Pyx
😄

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

mikor lesz má érdemrendosztás még ?

nekemis ien butának kell lennem hogy kapjak ? 😮 😄

St
Tatatatam.

Mikike megkapta az SG "Mr. Bean" érdemrendjét. Taps <#taps>
The Hedgehog
most próbáld 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!