Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The FlashBack
azt várhatod... alább írta St, hogy;

"mindenképpen redukálni kell a csillagok számát, vizuálisan 5 és 6 között már nem látszik a különbség. "

Amse
idézhetem St-et?
"mindenképpen redukálni kell a csillagok számát, vizuálisan 5 és 6 között már nem látszik a különbség"

Pharaoh
Amúgy mi baj van a sok csillaggal? Már azt vártam hogy 30 év múlva az egész sorban a csillagjaim lesznek.

Amse
zöldre szavazok.

Laky
és, ha mondjuk maradna ugyanaz a csillag, csak más színûben?

nem az én mûveim 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Marki
És ez a topic is lehetne kiemelt, ha vkinek van vmi jó ötlete, ne keresgessen sokáig 😊

KoЯn

Marki
Szerintem is jobb lenne, ha az "5 év felettiek" csillagja pl. ezüst lenne. De Crem ( #9190 ) megoldása is jó.

KoЯn

Amse
Van csak nem publikus.

The FlashBack
nincs is hsz-számláló....

Csirke4
Mért nincs olyan hogy csak 100 hozzászólás fölött lehet topicot nyitni?
magus
szerintem a 6 csillagosoknak legyen ugrandozo kismacska

mellesleg szerintem akkor mar az egesz csillag legyen masszinu

Max7
át kéne tenni a szemétdombot más linkre mert a goolge már megtalálta (ha jol tudom a keresok miatt lett rejtve)

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Laky
5

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

DEXTER92
Na akkor most leegyszerûsíti a 3 vagy 4 csillagot a fehér keretes?

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Dichter
Igazándiból csak a magasság a gáz, mert széltében van helye bõven.

DanielT
Tudom, de nem is kötelezõ akkorának lennie szerintem.
Dichter

Egyébként nem lehet csodákat kihozni egy 13x13-as képbõl.

smici
szvsz inkább az, mint ez a fehércsíkos izé :C

Úgy érzed nyomott vagy?

DanielT
Viccnek szántad? 😊
Aquir
szvsz nem annyira látható

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Feltûnõen sokan születtek máma! <#vigyor3>

egy felvetésem is lenne, régen a mellesleg.hu klip fórumában a moderátorok hoztak létre topic-okat, olyanokat is amikbe nem írt senki
látszólag fölösleges dolog, de én pl. vagyok úgy hogy írnék egy témába ha lenne, de ha nincs, lusta vagyok létrehozni
lehet baromság, nem akarom hogy sg-n ilyen legyen, de a múltkor szerencsém volt mert egy mellesleg topicban találtam egy usert aki otthon volt az adott együttes dolgaiban, és át is küldött néhány ritka számot, lehet õ is lusta lett volna topicot nyitni, de ott melleslegen már készen állnak a topic-ok, csak írni kell bele

szóval ha lennének kész topicok (pl. együttesek nevei, filmek címei, stb.), akkor lehet üresen állnának egy ideig (lehet örökre) de google beindexelné, SG-re is többen találnának el <#heureka>
persze normál fórumban rejtve lennének az üres topicok
amúgy csak egy esszmefuttatás volt az egész <#zavart1>

Dichter
?

Pharaoh
Nekem ez a megoldás is tetszik:

The FlashBack
olyan ötletem támadt, hogy mivel sok topig van a kedvenceim között, és pl két nap kihagyás után minden topigba 200-300 hsz jöm, és nincs kedvem elolvasni mindet, akkor lehetne egy olyan gomb hogy "összes üzenet olvasottá jelölése" vagy valami hasonló, mert hosszútávon (négy öt perc) a sok piros "... üzenet érkezett" zavaró...
Atopigot meg em venném le a kedvencek közül, mert így könnyebb elérni, de egyszerre senki nem olvas el 300-hsz-t

Crem
Bocs, hogy kicsit zavaró lett a kép mérete, de nem tudom itt már törölni...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
MINTA

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

vagy lehetne az elsõ évben semmi, és akkor máris +1 lehetõség ^^
Max7
platina 😄

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Legyen mindig csak 1 csillag.
fa
vas
bronz
ezüst
arany
gyémánt
De hogy jövöre mi lesz 😛
szerintem is jobb a fehér keretesnél, de az is tény hogy a szín miatt ütik egymást a normál csillaggal

DanielT
Szerintem sokkal jobb, a normál csillagot pedig tomsolo kb 1 perc alatt csinálná meg hozzá illõ fényesre.
Max7
elvileg nekem ehez semmi közöm, de egy tippet azért adok! elvileg platinacsillag a kép neve! legyen akkor platina szinû ugyan ezzel a fehér körvonalall! az már kitünik a sima arany csillag mellet!

St
ezt nézegettem, de sztem nem mutat jól a csillaggal
felraktam magamnak, így néz ki, sztem nem ok, mert pl. túl matt a rendes csillag mellette
DanielT
Ez kb egymilliárdszor jobb mint a fehérkeretes csillag, de a gond ott van, hogy mellé kellene már rakni egy sima csillagot, ahogy most is és ez néz ki ultrabénán.
😄 ez tényleg jó!

de most nem az 5tel osztható évekkel van a problem szvsz...

tomsolo
éne csináltam rége ilyen királyost:

egy király = 5 év sazl elllesztek vele...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

és ha maradna 1 csillag 5tõl fölfelé, de más-más outer glow színnel és esetleg a méreten is változtatni lehetne?
báár ez is hülyeség, mert elsõ ránézésre nem lehet tudni, ki mikori... :S

akyyy
jééé én is kaptam, tök jó <#taps><#taps><#taps><#taps> most olyan mintha újreg lennék😄 bár sztem sokkanak az vagyok😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

hmhm
csillag helyett tükörtojás <#hehe><#hehe>

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

DanielT
"erre bedobsz egy ilyen barom ötletet..."

Te aztán ki tudod hozni az emberekbõl a segítõkészséget.

"Mi kéne, hogy még jobb legyen?" <- Én ezért járok, ezért írok ide. Lehet, hogy nem mondtam meg elsõre a legtutibb megoldást, de talán nem így kellene értékelni.
St
olyan megoldás szóba se jöhet, hogy a meglévõ 6-ot fessük át vlmire.
DanielT
Jah, tudok, szeretek is, de hogy jön ez ide? Az 5 maradhatna a sima eddigi arany, a 6 pedig már ilyen lenne.
St
olvasni tudsz?

akkor olvasd el mit írtam abban a hozzászólásban, amire hivatkozol.
"mindenképpen redukálni kell a csillagok számát, vizuálisan 5 és 6 között már nem látszik a különbség. "

erre bedobsz egy ilyen barom ötletet...

gondolj bele mi lesz ha 7 lesz...
DanielT
Ami iszonyatosan ütõs lenne és semmi nem kell hozzá, de mégis jobb mint a mostani, az ez 😊

Nemcsak több mint az öt, de meg is lehet kölönböztetni.
ollie
Szerintem nagyon jó ez a csillag, bár én még több mint 1 évnyire vagyok tõle.

St
mindenképpen redukálni kell a csillagok számát, vizuálisan 5 és 6 között már nem látszik a különbség.

ha van jobb ötlet akkor ide várom (grafikai megoldással együtt)
Pharaoh
Ez a többfajat csillag valóban nem a legjobb, jpbb lenne valami mást kitalálni.

én 1 csillaggal még jól nézek ki, de ez a vegyes nekem se jön be :|

DanielT
Titkon reméltem, hogy nem ez lesz a ténylegesen megvalósított csillagcsere...<#gonosz3>
lol, lemaradtam róla 😄