Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- rangsorrendben:
folyt. -->
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
shit happens
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Habár kíváncsi lennék, milyen lett volna, ha van vagy 20 csillag a fejlécemben 😄
KoЯn
Viccen kívül, az ezüst jó.
Végre volt egy jó ötletem, "kiragadták" a topicot.
KoЯn
"mindenképpen redukálni kell a csillagok számát, vizuálisan 5 és 6 között már nem látszik a különbség. "
"mindenképpen redukálni kell a csillagok számát, vizuálisan 5 és 6 között már nem látszik a különbség"
nem az én mûveim 😄
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
KoЯn
mellesleg szerintem akkor mar az egesz csillag legyen masszinu
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
egy felvetésem is lenne, régen a mellesleg.hu klip fórumában a moderátorok hoztak létre topic-okat, olyanokat is amikbe nem írt senki
látszólag fölösleges dolog, de én pl. vagyok úgy hogy írnék egy témába ha lenne, de ha nincs, lusta vagyok létrehozni
lehet baromság, nem akarom hogy sg-n ilyen legyen, de a múltkor szerencsém volt mert egy mellesleg topicban találtam egy usert aki otthon volt az adott együttes dolgaiban, és át is küldött néhány ritka számot, lehet õ is lusta lett volna topicot nyitni, de ott melleslegen már készen állnak a topic-ok, csak írni kell bele
szóval ha lennének kész topicok (pl. együttesek nevei, filmek címei, stb.), akkor lehet üresen állnának egy ideig (lehet örökre) de google beindexelné, SG-re is többen találnának el <#heureka>#heureka>
persze normál fórumban rejtve lennének az üres topicok
amúgy csak egy esszmefuttatás volt az egész <#zavart1>#zavart1>
Atopigot meg em venném le a kedvencek közül, mert így könnyebb elérni, de egyszerre senki nem olvas el 300-hsz-t
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
fa
vas
bronz
ezüst
arany
gyémánt
De hogy jövöre mi lesz 😛