Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"mindenképpen redukálni kell a csillagok számát, vizuálisan 5 és 6 között már nem látszik a különbség. "
"mindenképpen redukálni kell a csillagok számát, vizuálisan 5 és 6 között már nem látszik a különbség"
nem az én mûveim 😄
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
KoЯn
mellesleg szerintem akkor mar az egesz csillag legyen masszinu
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
egy felvetésem is lenne, régen a mellesleg.hu klip fórumában a moderátorok hoztak létre topic-okat, olyanokat is amikbe nem írt senki
látszólag fölösleges dolog, de én pl. vagyok úgy hogy írnék egy témába ha lenne, de ha nincs, lusta vagyok létrehozni
lehet baromság, nem akarom hogy sg-n ilyen legyen, de a múltkor szerencsém volt mert egy mellesleg topicban találtam egy usert aki otthon volt az adott együttes dolgaiban, és át is küldött néhány ritka számot, lehet õ is lusta lett volna topicot nyitni, de ott melleslegen már készen állnak a topic-ok, csak írni kell bele
szóval ha lennének kész topicok (pl. együttesek nevei, filmek címei, stb.), akkor lehet üresen állnának egy ideig (lehet örökre) de google beindexelné, SG-re is többen találnának el <#heureka>#heureka>
persze normál fórumban rejtve lennének az üres topicok
amúgy csak egy esszmefuttatás volt az egész <#zavart1>#zavart1>
Atopigot meg em venném le a kedvencek közül, mert így könnyebb elérni, de egyszerre senki nem olvas el 300-hsz-t
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
fa
vas
bronz
ezüst
arany
gyémánt
De hogy jövöre mi lesz 😛
felraktam magamnak, így néz ki, sztem nem ok, mert pl. túl matt a rendes csillag mellette
de most nem az 5tel osztható évekkel van a problem szvsz...
egy király = 5 év sazl elllesztek vele...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
báár ez is hülyeség, mert elsõ ránézésre nem lehet tudni, ki mikori... :S
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Te aztán ki tudod hozni az emberekbõl a segítõkészséget.
"Mi kéne, hogy még jobb legyen?" <- Én ezért járok, ezért írok ide. Lehet, hogy nem mondtam meg elsõre a legtutibb megoldást, de talán nem így kellene értékelni.
akkor olvasd el mit írtam abban a hozzászólásban, amire hivatkozol.
"mindenképpen redukálni kell a csillagok számát, vizuálisan 5 és 6 között már nem látszik a különbség. "
erre bedobsz egy ilyen barom ötletet...
gondolj bele mi lesz ha 7 lesz...

Nemcsak több mint az öt, de meg is lehet kölönböztetni.
ha van jobb ötlet akkor ide várom (grafikai megoldással együtt)