27327
-
#12833 Jogos! sorry -
#12832 elmész 2 hétig nyaralni, aztán azt látod, hogy szólánc topicban -ami a kedvenceid között van- 2781 új üzenet...
jó ötlet lenne azt belistázni a böngésződbe. -
#12831 abból gyönyörű összeomlások lennének,mert elég sok Xszáz új üzenetes favom szokott lenni,gondolom másoknak is.most gondolj bele,hogy olyankor mit szenvedne a szerver,amikor hirtelen mondjuk 30-an kattintanak rá egy ilyenre,több ezer hsz-t listázhatna+böngészőknek sem tetszene nagyon -
#12830 valóban,igazad van. -
#12829 Elég nagy baj megjegyzem ugyanis a piros vonal nem jelenik meg egy adott témában ha 81 hozzászólás érkezik! Lehetne egy olyan opció hogy klapásból annyit listázzon ki ahány új van és ha az kevesebb mint 80 akkor listázza ki a hozzászólásokat! -
#12828 az érdekes hogy többre van állítva,mert nincs ilyen beállítási lehetőség,ami van az a megjelenítendő témák számát állítja,gondolom azzal kevered -
#12827 Üdv!
Bocs ha már volt a kérdés,de mikortól lehet ismét több hozzászólást listázni 80-nál?(ha jól számolom ennyit mutat egy oldalon,pedig többre van állítva) -
#12826 -
Borg #12825 Igen, nekem is ez volt reggel.
Ahogy rányomtam a bejelentkezés gombra, a php filet letöltésre ajánlotta csak fel a firefox, és nem ment tovább...
Valami a post form action körül lesz szerintem. -
#12824 Jaj de jó, most tényleg jó, bejöttem:DD
Köszike:)) -
#12823 ja hívtak is telefonon, tudom mi volt az oka, megoldva. -
#12822 Tegnap nekem ugyanezt jelezték . :C -
#12821 upsz jo, ez a lényegen szemernyit sem változtat, kérlek szépséged ellenére se térítsd el a tárgytól a topikot -
#12820 Akkor legközelebb próbálj meg beJeLentkezni. -
#12819 van egy elég súlyos probléma, mégpedig az, hogy nem lehet belejentkezni :-|
orion barátomnak, és nekem sem megy (másik reg ofkorsz), se IE, se FFX alól, mert olyat dob, hogy a "lap nem jelenitheto meg"
namost akkor wtf? o_O -
#12818 látom bekerült a hírek alatti fórumba a visszavonás/szerkesztés, köszi -
#12817 ez is ficsőr -
#12816 Változások napló nem működik! -
#12815 pont most akartam ugyanezt beírni :)
mind1, milyen színű, csak rikítson :) -
Borg #12814 Legyen a mehet gomb narancssárgája. -
#12813 a mostani design-hoz lehet jobb a sárga, de a lényeg, hogy ne ugyan az legyen. -
#12812 jaja a piros jobb volt. -
#12811 Bah, nem szóltam. Megvan, sorry! -
#12810 Hali! Valahogy meg lehet nézni azokat a privát üzeneteket, amiket én küldök, utólag? Nekem csak a beérkezőket sikerült eddig visszahívni. -
#12809 Jó lenne, ha a topikokon belüli új privát üzenetre felszólító szöveg ne ugyanúgy jelenjen meg mint az "Ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez"? Utóbbit megzsokja a szem és így észre sem veszi amikor privát üzenet jön... -
#12808 aha, jogos, ennek majd utánanézek -
#12807 Esetleg még azzal ki lehet egészíteni, hogy ha nincs kijelölve szöveg, akkor a régi prompt-os felugró ablak jöjjön elő. -
#12806 function insertAtCursor(myField, myValue)
{
if (document.selection)
{
myField.focus();
sel = document.selection.createRange();
sel.text = myValue;
}
else if (myField.selectionStart || myField.selectionStart == '0')
{
var startPos = myField.selectionStart;
var endPos = myField.selectionEnd;
myField.value = myField.value.substring(0, startPos) +
myValue +
myField.value.substring(endPos, myField.value.length);
}
else
{
myField.value += myValue;
}
}
function insertTagAtSelection(otag,ctag){
var selStart = document.formneve.hszmezo.selectionStart;
var selEnd = document.formneve.hszmezo.selectionEnd;
var ujszoveg=otag+(document.formocska.hsz.value).substring(selStart, selEnd)+ctag;
insertAtCursor(document.formneve.hszmezo,ujszoveg);
} -
Borg #12805 Na rájöttem mi a gond.
Ugyebár, amíg csak belépek mondjuk az általános topiklistázásába, addig x topik van csak listázva. Nincs is gond.
Amint rányomok viszont, hogy pl üzenetek száma szerinti listázás, rögtön mindig a 20 millió topikot kilistázza egymás alá. Na és ha ezek listázása közben (ami eltart vagy 10mp-ig) állok neki az egérrel mászkálni a topiknevek felett, tehát hogy a hover, meg a td background változzon, attól hal ki a firefox.
Magyarán nem ártana, ha másféle topik rendezési elv mellett is csak egy adott számút topik jelenne meg egyszerre a listázásban. -
#12804 Nincs semmi. -
Borg #12803 Most kipróbáltam az általánosban, meg máshol is. Mindenhol ugyanez van. Ahogy végighúzom az egeret a topikok listáján, először csak késik a kijelölgetés, de 3sec múlva a firefox le is áll hibát észlelve...
Háttérszín van állítva nektek? -
#12802 Opera 9 is viszi, csak a kijelölés késik. -
#12801 nálam tökéletesen megy az amit leírtál, nem halt ki a firefox -
Borg #12800 Valaki nézzen már rá erre plz:
Bemegyek a zene fórumba, átrendezem a topik listát üzenetek száma szerint, hogy a legtöbb üzenetes legyen legfelül.
Majd elkezdek lefelé görgetni.
Ahogy ráviszem az egeret egy topikra, máris kihal a firefox.
És ezt 10ből, 10x.
-
#12799 :C -
#12798 Az direkt marad ilyen, a sebesség miatt, és nem azért, mert nem tudom, hogy ilyen létezik... -
blackgamer #12797 Egyetlen dolog nem változott az új külsővel, az a hozzászólás szerkesztése
Más oldalakon már gombra kattintva lehet a kijelölt részre pl. dőlt stílust tenni,
és a linkek hivatkozásként, a képek megjelenítve jelennek meg a szövegdoboban
plusz a beillesztett link/kép itt SG-n a szöveg aljára kerül beszúrásra jelenleg, nem oda ahol a kurzor található
ezeket a dolgokat nem nehéz kivitelezni, sok példaprogram található a neten, szóval mindenképpen érdemes lenne SG-nek is haladni a korral ebben a tekintetben is -
#12796 smicikém, érzem van velő mondandódban, tehát ígymarad ez ahogy van :C -
#12795 Túl jóez, ná érdemli meg az oldal. -
#12794 [URL=http://lorem.hu/tmp/head_bg.png]ésmennyiveljobbabb[/URL]