Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi lesz? Napocska?😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
_____
Lehetnék a moderátorok moderátora?
ha csak 3 napig az is jó...😄DD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
"Refr.: Így hát bárhol jársz, nézz az égre fel, ezer csillagot rejt az éj, gyerünk
válassz hát, ha felragyog a csillagporos ég" 😛
Mit kapunk?<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Eddig azthittem 5 csillag a legtöbb 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
amúgy elrettentés miatt maradnak ott?
ha lehet egyálltalán.
de nem tudok mert folymatosan töltödik az oldal a chat miatt és így nem jelenik meg a bejelentkezés! be kell mennem egy topikba és ott kell bejelentkeznem!
Meg lehetne oldani hogy aki nincs bejelentkezve az ne lássa a chatet és akkor betöltödik az oldal rendesen és be lehet jelentkezni!
Bár végülis nem nagy nehézség bemenni egy topikba de akkor felesleges kint a bejelentkezés!
Bye: Max7
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
kérdezném, hogy wallpapper verseny mikor lesz?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mellesleg a bankártyás azért is jó, mert nektek nem kerül pénzbe a fizetés. Az átutalásnak is van költsége.
Ezeket fogadjuk el:
Visa
Visa Electron
Eurocard Mastercard
Ez van kb. a lakosság 95%-ának.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Retteketet
Bazinga!
Bazinga!
Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.
Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.
na de azért jó, köszönjük(:
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Én voltam az elsõ? 😄
Most ez egyelõre teszt, januárban 84 Ft + ÁFA körülre fog emelkedni az ára.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
gondolom valami cachelési hiba firefoxban...
Firefox alatt ilyen, IE alatt rendes. Mitõl lehet hogy egy CounterStrike-os logó van ott? Nem photoshop :|
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.