Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
felraktam magamnak, így néz ki, sztem nem ok, mert pl. túl matt a rendes csillag mellette
de most nem az 5tel osztható évekkel van a problem szvsz...
egy király = 5 év sazl elllesztek vele...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
báár ez is hülyeség, mert elsõ ránézésre nem lehet tudni, ki mikori... :S
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Te aztán ki tudod hozni az emberekbõl a segítõkészséget.
"Mi kéne, hogy még jobb legyen?" <- Én ezért járok, ezért írok ide. Lehet, hogy nem mondtam meg elsõre a legtutibb megoldást, de talán nem így kellene értékelni.
akkor olvasd el mit írtam abban a hozzászólásban, amire hivatkozol.
"mindenképpen redukálni kell a csillagok számát, vizuálisan 5 és 6 között már nem látszik a különbség. "
erre bedobsz egy ilyen barom ötletet...
gondolj bele mi lesz ha 7 lesz...

Nemcsak több mint az öt, de meg is lehet kölönböztetni.
ha van jobb ötlet akkor ide várom (grafikai megoldással együtt)
Mi lesz? Napocska?😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
_____
Lehetnék a moderátorok moderátora?
ha csak 3 napig az is jó...😄DD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
"Refr.: Így hát bárhol jársz, nézz az égre fel, ezer csillagot rejt az éj, gyerünk
válassz hát, ha felragyog a csillagporos ég" 😛
Mit kapunk?<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Eddig azthittem 5 csillag a legtöbb 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
amúgy elrettentés miatt maradnak ott?
ha lehet egyálltalán.
de nem tudok mert folymatosan töltödik az oldal a chat miatt és így nem jelenik meg a bejelentkezés! be kell mennem egy topikba és ott kell bejelentkeznem!
Meg lehetne oldani hogy aki nincs bejelentkezve az ne lássa a chatet és akkor betöltödik az oldal rendesen és be lehet jelentkezni!
Bár végülis nem nagy nehézség bemenni egy topikba de akkor felesleges kint a bejelentkezés!
Bye: Max7
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
kérdezném, hogy wallpapper verseny mikor lesz?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mellesleg a bankártyás azért is jó, mert nektek nem kerül pénzbe a fizetés. Az átutalásnak is van költsége.
Ezeket fogadjuk el:
Visa
Visa Electron
Eurocard Mastercard
Ez van kb. a lakosság 95%-ának.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Retteketet
Bazinga!