Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crem
megtörtént!

Mi lesz? Napocska?😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

St
mingyá konvertálunk, úgyhogy screenshotoljátok a 6 csillagot, nem fog sokáig látszani
Crem
😊)))

_____

Lehetnék a moderátorok moderátora?

ha csak 3 napig az is jó...😄DD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

DanielT
Elénekeljük neked a csillagdalt 😄DD

"Refr.: Így hát bárhol jársz, nézz az égre fel, ezer csillagot rejt az éj, gyerünk
válassz hát, ha felragyog a csillagporos ég" 😛
Crem
<#eljen>

Mit kapunk?<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

me2 😊
Eddig azthittem 5 csillag a legtöbb 😊
DanielT
Üdv a klubban 😄
St
6 csillagos lettem, yeah 😄
RelakS
A kép szerkesztésénél van egy töröl jelölõnégyzet. Azt kijelölöd, és a módosításkor törlõdik a képed...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

négy törölt topic is van az legújabb 10-ben, pls ezeket töröljétek, mert elfoglalja a helyet a tegnap nyitott topicomtól <#vigyor5>

amúgy elrettentés miatt maradnak ott?

malter
a saját galériában lehetne valami egyszerü törlés,lehet láma vagyok,de egyszerüen nem találom hol lehet törölni a képeket:/
ha lehet egyálltalán.
Max7
öööö régebb óta fentáll nálam ez a hiba csak kikerültem és el is felejtettem! szal amikor kijelentkezek vagy újra rakom a firefoxot, akkor itt próbálok bejelentkezni: http://sg.hu/forum.php

de nem tudok mert folymatosan töltödik az oldal a chat miatt és így nem jelenik meg a bejelentkezés! be kell mennem egy topikba és ott kell bejelentkeznem!

Meg lehetne oldani hogy aki nincs bejelentkezve az ne lássa a chatet és akkor betöltödik az oldal rendesen és be lehet jelentkezni!

Bár végülis nem nagy nehézség bemenni egy topikba de akkor felesleges kint a bejelentkezés!

Bye: Max7

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

RelakSfromhome
bankkártyás fizetés rulez 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Sadist
Házi pálinkával hajtja <#idiota>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Pheel
Elektromos autó vagy nincs pénzed benzinre? <#nyes><#fogmosas>
Punker
nem járok 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Pheel
Ha jársz benzinkútra, akkor elég sok Multipontos kártyát láthattál már életedben. Azok egytől-egyig Maestro kártyák.
gabber_saviola
csoki!

kérdezném, hogy wallpapper verseny mikor lesz?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

St
Visa Electron a legalapszintûbb kártya, pl. a OTP Junior is az, az pedig nagyon sokmindenkinek van.
Punker
amúgy tényleg sok van? én még soha nem találkoztam olyan kártyával .

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Pheel
Jó, hát nem is azért mondtam, csak gondoltam szólok ;-)
Punker
így jártak 😊

Pheel
Elképesztõen sok embernek van Cirrus-Maestro kártyája...
St
Nem, fárasztó. Számlaadási kötelezettség van. Most a bankártya automatikus elektronikus számlázással van összekötve, az átutalásnál ilyet nem lehet megcsinálni.

Mellesleg a bankártyás azért is jó, mert nektek nem kerül pénzbe a fizetés. Az átutalásnak is van költsége.
St
Nem, lehet sima Visa Electronnal is fizetni.

Ezeket fogadjuk el:
Visa
Visa Electron
Eurocard Mastercard

Ez van kb. a lakosság 95%-ának.
artschi
St! Jelzed majd a változásokban, ugye? 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

DanielT
Nah, megjött az online számla, ultraprofi! <#eljen>
EOX
Csak dombornyomott bankkártyával lehet így utalni, az meg ugye nem mindenkinek van...

Retteketet

DanielT
Jah, kényelmesebb bemászni a bankba, mint küldeni egy smst, vagy beírni a bankkártyaszámot... ha internetes átutalásra gondolsz ahhoz meg van bankkártya, szóval egyetlen egy ici pici okot sem látok arra miért lenne jobb.
precision
pl, de személyszerint nekem kényelmesebb lenne mint az sms v. a bankkártyás, lehet hogy másoknak is

Bazinga!

ivjoe
Hmm, így lehetne másnak VIP-et ajándékozni.
precision
Átutalásos VIP fizetési lehetõséget nem terveztek? Úgyértem megadjátok bankszámlaszámot, közleménybe nick és/vagy emailcím és mailben v. pmben jönne az aktiváló kód...v. vmi hasonló

Bazinga!

St
javítva
Southy
valaki gyorsan javitsa meg! plz!

Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.

Southy
nem müködik a VIP-jogok felvétele oldal. Mindig a bankkártyás fizetést hozza ki, pedig a másikat jelölöm be

Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.

DanielT
Köszi szépen, érzem, hogy szívbõl jött 😄DDD
St
Gratulálunk az új minden eddiginél virágzóbb korszak elsõ hírnökének

😄
DanielT
Semmi "Gratulálunk az új minden eddiginél virágzóbb korszak elsõ hírnökének"? <#sir>

😄D
gnar killer
éreztem hogy akkor lesz kész mikor befizetem megint 😄
na de azért jó, köszönjük(:

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Akos 001
<#taps>sirály!!

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

St
igen 😊
DanielT
Telcsin jött értesítõben annyit vontak le amennyit kell, számlát várom, majd szólok mi a pálya.

Én voltam az elsõ? 😄
St
jól mûködik?
majd nézd meg, hogy a számlát megkaptad-e
DanielT
Már be is fizettem 😄

A VIP regisztrációt 2007.03.26-ig aktiváltuk.

<#eljen>
St
Kész a bankkártyás VIP, bruttó 960 Ft egy évre, azaz 64 Ft + ÁFA havonta.

Most ez egyelõre teszt, januárban 84 Ft + ÁFA körülre fog emelkedni az ára.
geri15
Tényleg az volt 😊 Pár akaratos F5 és már a rendeset hozta be... kicsit megörültem hogy micsoda változások lesznek itt 😄 erre csak a ffx a hülye -.-

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

ivjoe
😄DDDDDDDDD
Nálam FF-ban (1.5) normálisan bejön.
lol ez nem semmi 😊
gondolom valami cachelési hiba firefoxban...
geri15
Lenne egy elég fura kérdésem. Csak nekem ilyen az SG fõoldala (és az SG logója)?

Firefox alatt ilyen, IE alatt rendes. Mitõl lehet hogy egy CounterStrike-os logó van ott? Nem photoshop :|

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

St
véletlenszerûen, amíg el nem éri a 2 megát.