27327
  • olos123
    sztem is átlehetne tei balra!!!
  • Flamer
    nálam mindet elkülte eddig amiket irtam.
  • Ability
    St: Van olyan, hogy tabindex. Ha annyire nagy baja sok embernek a tab + enter, akkor azzal meg lehetne oldani, hogy arra ugorjon egyből. Csak egy ötlet... ...bár szerintem se lenne hülyeség balra rakni.
  • magus
    az új designnal kapcsolatban, szerintem nem lenne rossz ötlet a mehet gombot jobbról balra áttenni, úgy megszoktam, hogy tab és enter, de így nem megy:/
  • Max7
    Nálam minden másodikat engedi csak :)
  • RelakS
    Lehet küldeni, de egyeseknél úgy látszik nem üzemel
  • 5w0rdf15h
    meddig nem lehet még PÜt küldeni?? mer elég fontos lenne...
    másik dolog meg h mások galériájában mikor rányomnék egy képre ugyanazt a szöveget nyomja be h "engedély megtagadva..." tudnátok vmit csinálni vele?
  • cSuwwi
    az srv már napok óta áll, nem tudok vele mit csinálni, töltögess addig vmi más ingyenes szerverre (a kepfelt..hu kivételével, amiről ugye nem lehet linkelni)
  • St
    mi közöm hozzá?
  • párduc
    http://sgtagok.srv.hu/ miért nem mükszik ez az oldal!! tudja valaki fog müködni? köszönöm a választ!
  • Kabuto0
    valaki megcsinálhatná már ezt a gondot amit irtam....#12759
    Mert már egy csomo PÜ-t küldtem volna,de egyszerüen nem lehet ...
  • fsgh
    megmondhatnátok nekem priviben honnan lhet megtudni mert elégé éredekelne:)
  • Malakai
    Sms-ért megnézheted a commentjeid számát fícsör... :D
  • Gladiator
    nem ezért lett "kikapcsolva" a funkció, hanem azért, mert voltak akik arra gyúrtak, hogy nekik legyen a legtöbb commentjük, aztán minden topikot szétkúrtak. gumiban volt 50 flém topik, meg ilyenek. terhali nagyon a szervert a sok kis idióta. ettől függetlneül kíváncsi vagyok nekem mennyi van. szal, ha egy modi ezt olvassa elküldhetné priviben. köszi
  • Dodo55
    Én is tudom, de egyszerűbb, ha elég egy kattintás.

Hmm eszembe jutott még valami: mi lenne, ha le lehetne tiltani, hogy mások lássák a te hsz-eid számát?
  • Dying Soul
    Így már nagyon korrekt, de az okos emberek most is tudják, hogyan lehet megtudni a hsz.-ek számát. :)
  • Dodo55
    Az előző hszemben írtam: "...és legalább egy éve regisztrált(így meg azt szűrve, ha eléri a 3 bp-t akkor regel újat)."

És mondjuk akkor legyen még ehhez minimum 1000hsz gumiszobán, saját fórumon kívül, és akkor a megfigyelő regét is használnia kell eleget, hogy használni tudja megfigyelésre, és 1 évet várnia kell, szóval nem hiszem, hogy lenne elég türelme ahhoz, hogy normálisan, lelepleződés nélkül "felneveljen" egy megfigyelő reget.
  • Dying Soul
    Reggel egy új nevet megfigyelőnek.
  • Dodo55
    Nem az, hogy visszaél vele, hanem akinek kevés volt, azt egyesek leújregezték.
    Bár szerintem inkább a regisztráció időpontjától függ, hogy valakit leújregeznek vagy nem, bár tény, hogy a kiszedése óta csökkentek az újregezések.

Szerintem úgy kéne visszarakni, hogy csak az láthatná, aki nem kapott többet mondjuk 3(vagy 4, vagy 5) büntipontnál összesen(a leújregezők nagy része kapott már elég sok büntipontot, szóval így nagyjából automatikusan szűrve lennének), és legalább egy éve regisztrált(így meg azt szűrve, ha eléri a 3 bp-t akkor regel újat).
  • fsgh
    szerintem lazán visszarakhatnánk és aki visszaél vele az bünti plusz az övékből ezt az adatot ki szednék a modik....
  • Aquir
    Nem kéne 2-féle válasz gombot csinálni vagyis inkább kétfelé szedni a válasz gombot a hozzászólás alján? Akár apró ikonféleségek jelölhetnék külön a válasz beszúratását és a válaszra ugrást, vagy inkább a "válasz XY üzenetére" lenne a beszúrás, és e-mögé külön ott lenne egy "ugrás" gomb ugyanúgy kisbetűvel :) ?
  • Dying Soul
    Néha mikor csak egy linket írok be, rákattintok a Mehetre és azt írja ki, hogy az üzeneted üres.
  • Ability
    Én ma egy olyan bug-al találkoztam, hogy a humoros és aranyos topic-ban használtam volna a keresőt. Beírtam a kulcsszót, ráklikkeltem a mehet-re, és váratam. Gyanúsan sokig tartott, majd kidobott a fórum főoldalra. Ezmiez? Másnál hasonló?

Szerk: Most meg tökéletes! Érdekes.... =)
  • Met
    minek?
    azt, hogy neked mennyi van, a megfelelő helyen meg tudod kérdezni, ahhoz meg semmi közöd, hogy másnak mennyi van
  • ProGabe #12769
    ez a régiben is így volt
    /tudom hogy ettől még megmarad bugnak,csak gondoltam szólok hogy nem újkeletű a dolog/
  • Borg
    bug:

A kedvenceknél ugyanannak a topiknak a címébe már belerak egy /-t.
  • hen-tes
    (Y)
    Szótár nekem is sokat kéne. Plz. :)
  • Amse
    Valaki már említette, hogy jó lenne visszarakni a szótárat felülre.
    Szerintem lehetne a Keresés a fóumban lenyitható és így választható, hogy milyen funkciót töltsön be (esetleg ezt cashe-ben elmentve meg is jegyezhetné, hogy aki szótárat használja sokat annak ne kelljen állandóan kiválasztani)
  • Malakai
    Nem véletlenül lett kiszedve...
  • Pheaper
    Mi kéne, hogy még jobb legyen?
    h a userinfóban benne legyen hogy eddig hány hozzászólásunk volt :)
  • Borg
    Bug: Van egy üzenet egy képpel, majd egy válasz rá. Ha a válaszban rányomok, hogy jelenítse meg az eredeti üzenetet (hozza be kettő közé), akkor az eredeti üzenet ugye keskenyebben jelenik meg, de a kép meg kilóg belőle jobbra :)
  • Amse
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1096655905]itt is történt egy kis érdekesség a #8431-ben.[/URL]
  • ivjoe
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1068892391]Bug a #4865-ben, a válasz sorban sortörés van, így az 2 sor lett és ki is lóg s boxból. :C[/URL]

Vagy ez új fícsör megint? :C
  • bertino
    na, ugyanez van nekem is :D
    csak angolul
  • Kabuto0
    Help,ha PÜ- jön és rá akarok választ irni,vagy PÜ-t akarok irni,vagy ha galériába képet akarok nézni akkor ez jön ki ;

Help me please,please pleaseee !
  • Max7
    Nem tudom, hogy buf-é vagy direkt így csináltátok meg st de ha bejelentkezek egy másik gépről úgy hogy utánna kijelentkezek akkor az itthoni gépemen is kidob! ebből arra következtetek, hogy nem a saját gépem cachéjében tároljátok az adatot hogy ki mikor hol van bejelentkezve....

Nem mintha olyan nehezemre esne itthon még 1x bejelentkezni csak megemlítettem....
  • akyyy
    javaslom h ha meglsz csinálva, h ha hozzászolásba van egy hozzászolás-link pl hogy #12756, amire rákkatintva olyan hatást ér el mint a jelenlegi, akkor azt ne kékre szinezze ki a fórum hanem monjduk zöld, vagy narancssárga, vagy vmi más szin, esetleg szaggatottan aláhuzva( bár a zöld asszem a reklámé)
  • Met
    Azt nem lehet megoldani, hogy a topicban ha több lap van akkor nem a lapszám alapján lehessen ugorni hanem pl. mint a ph-n van, hogy 5000-5500 ig?
    Ha tudom a konkrét hsz számot akkor nincs gond de ha csak hozzávetőlegesen tudom akkor már baj van :)
  • Sadist
    Ha soronként lapozgatnál akkor mégjobban terhelné a szervert. Így is ha 5-6 oldalt lapozol vissza, akkor fórum főoldalra 403-at dob.
  • akyyy
    chatbe nem lehet megcsinálni h amik ott vannak nyilak, csak egy sort ugorjon fel/le ? mert igy ha vissza akartam olvasni, mindig arégi chatet használmta de igy már ninc sott:(