27327
-
#12873 Azon filóztam, hogy ugye 15 büntipont után automatikusan permban. Na, viszont ez talán nem a legjobb, mert mondjuk ha 5 év alatt szedek össze 15öt, az úgy nem sok. 4 havonta egyet és én kb szoktam is kapni 4 havonta egyet, mert csúnyán beszélek. Szal lehet jobb lenne, hogy évente 10 pontot lehet összeszedni, aztán nullázódik, mert ha így haladok tovább már csak pár évem van hátra, pedig összességében nem sok rosszat tettem, csak vmi kis idióta felhúzott, én meg elküldtem vhova, max nem a Százholdas Pagonyba... -
Borg #12872 Mint ahogy az szerepel is a büntetőpontok leirásában. -
#12871 3 bünti ponttal nem tom igényve venni a VIP jogaimat?? -
#12870 ha még ezek után is létező témát nyit, akkor egyből mehet is egy hét pihenőre. -
#12869 Már nem pop-up :) -
#12868 De erre nyom egy okét és kész, a levelet talán elolvassa. Ezt a popupot pedig tuti nem. -
#12867 én ugy tudom hogy kapnak :Ö -
#12866 A gond az, hogy a büntetőpontok ellenére sem fogják fel akkor ha ez még 1x le lenne irva összefoglalóan azt sem fognák fel és felesleges időpazarlás! -
#12865 Azért javasoltam ezt a megoldást, mert talán jobban beléjük lehetne verni, ill. vannak más dolgok is, amire nem árt ha felhívják a figyelmüket. -
#12864 "Mielőtt témát nyitsz, nézd meg a fórumkeresőben nincs-e már hasonló téma!
A fórumkeresőt megtalálod minden oldal jobb felső sarkában a keresők között!"
Szerinted ha ezt topiknyitás elött nem tudják felfogni akkor ha kapnak egy pm-et felfogják? Amúgy hiba hogy jobb felül nincs kereső de ez a design váltás miatt van ez elött se fogták fel ez után se fogják! -
#12863 Mondjuk azt meg lehetne csinálni, hogy minden új regisztrált kap egy levelet közvetlen regisztráció után, amibe felhívják a figyelmét a legfontosabb szabályokra. Ez még a rendszert se fogná meg. -
#12862 Nem tudom itt az sg-n hogy müködik a PM küldés de sponzoráltam egy oldalt aminek 10e regizett felhasználója volt és hát volt hozzáférésem mindenhez meg segítettem is hibákat javítani és ott 10e-embernél 1 pm 100megát dobott az adatbázis méretén! A Privát üzenetek foglalták el az adatbázis 3/4 -ét :) Bár eléggé szarul volt megirva a rendszer :) Ez alapján számoltam illetve következtettem de neked van igazad :) -
Dodo55 #12861 Szerintem valamit félreszámoltál...
Mondjuk hogy egy ilyen üzenet 1000 karakter lenne.
Akkor az 159848*1000=159848000, ami 152MB. -
#12860 kis módosítással, eleve minden újreg kapjon egyet, meg azok akik az elműlt 1 hónapban be voltak jelentkezve. így szűkűl valamelyest... -
#12859 159848 forumozó van azaz regisztrált tag aminek fele már nem jár ide ebből következik hogy nem törlik a privát üziüket szal mindenkinek a póstaládájába tenni egy kis üzit úgy 1-2 gigával biztos megdobná az adatbázist! aminek a fele seohasem ürülne ki valószinüleg! És ha kicsit értessz az adatbázisokhoz 1-2 giga nem kis mennyiség egy adatbázishoz! -
#12858 Mennyire terheli a rendszert egy teljes körüzenet mindenki részére?
Küldhetnétek egy kis tájékoztatást a keresőről, szvsz hatásos volna. -
#12857 Nagyon kellene már elütőbb színű "Privát üzeneted érkezett" szöveg... -
#12856 már kérdezték korábban is. Akkor azt mondta St, hogy folyamatban van. mármint, hogy visszakerül. -
#12855 Akadálymentes link hová tűnt? -
#12854 Bibi:
2002. október 21. 13:19-re datált hozzászólásra is azt mondja, hogy "tegnap 13:19" kívülről, fórumtémák listázásakor.
-
#12853 igen -
#12852 Miért van az hogy egy adott topikban belül 30096 hozzászólás van de kint meg 29996-ot jelez? a törölt hozzászólások miatt? :S -
#12851 Help:
ami a topikok alján van kereső, nem müködik megfelelően.
Pl ott van az msn messengeres topik, ahol legtöbbször hibakódot ír ki ha valami nem müködik. és eddig csak akódot kellet beirni a keresőbe, és ha már volt hasonló probléma, akkor az is volt a megoldás többnyire, de most valamiért nem keres rá számokra:( -
#12850 #12806? -
#12849 Jó lenne.Erre én is felhívtam a figyelmet múltkor(#12809), de sajnos nem történt semmi... -
Garfield #12848 A topikokban a hozzászólás-doboz alatt, a privátüzenetról való értesítést nem lehetne a régi dizájnban megszokott, piros színnel kirakni? Mert most ugyanolyan színű, mint az utolsó olvasott üzenetre való ugrás linkje és nem túlzottan figyelemfelhívó. -
#12847 Bocsi, ha már volt.
Lehetne olyat, hogy ha rákattintok egy forumhozzászólás számára, akkor adna egy olyan hivatkozást, amit megnyitva egyből az adott hozzászólás jelenne meg a böngészőben?
Mert sokszor van olyan, hogy egy adott hozzászólást szeretnék megmutatni ismerősöknek és így sokkal egyszerűbb lenne. -
#12846 Nem kellene egy "válasz" gomb és egy "ugrás" gomb a hsz alján? mármint együtt
Miért tölt sokáig az sg, és olykor még el sem küldi a hozzászólást (ezt ritkán) és csak tölt.. aztán nem is küldi el.... -
#12845 lehet, hogy volt már róla szó, de a galériában a képeket nem lehetne eredeti méretükben megnyitni ?
mert így az összeset összenyomja :( -
#12844 A főoldal letöltése több erőforrást von el. Az hogy betölti-e mellé a chatet is, szinte oly mindegy. -
#12843 Kikapcsolod a javascriptet és máris nem fog működni -.- -
#12842 Nem hülyeség ám az ötlet, mert azzal hogy az ember mindig visszamegy a főoldalra, ezáltal újra és újra megjelenik a chat, elég jelentős erőforrásokat foglalhat le a szervertől (gondolom én, mint laikus). Tehát ez a ki-be kapcsolható chat jó ötlet szerintem. Alapértelmezettként maradhatna bekapcsolva, de lehessen kikapcsolni. -
AnonymouS #12841 Hello, látom régebben páran már kérdezték, de hátha az új designal ez is megoldható: nem lehetne implementálni azt, hogy ki lehessen kapcsolni a chatet? Igaz, nem nagy dolog, csak néha elég zavaró tud lenni. Pl a profilbeállításokban be lehetne állítani, hogy valaki akar e vagy nem chatet. Persze alapból be lenne kapcsolva. -
#12840 ha új topikot akarok nyitni, ezt is kiírja:
"A fórumkeresőt megtalálod minden oldal jobb felső sarkában a keresők között!"
szegény újreg, nem fogja megtalálni a fórumkeresőt, ugyanis középen van... :)
(csak egy észrevétel) -
#12839 Aki a kicsit nem becsüli, az simogassa. -
Cat 02 #12838 nekem is kicsi :( -
#12837 Itt a fórumozók toplistájában nálatok is olyan nagyon picik a betűk? Nálam alig olvasható.
Firefoxban, IE alatt jó. -
#12836 És mi van azzal, hogy ha ezer új üzi is van, akkor is kirakja a megfelelő helyre a piros vonalat, még ha az tizen oldallal odébb is van, és csak akkor törlődnek az új üzenetek számai, ha kilépünk a topikból, vagy beírunk egy üzenetet? Mindjárt nem lenne gond a beállított postszám feletti újüzi bemérése -
Cat 02 #12835 st
a kicsinyített kép mérete mekkora ? -
#12834 egy kis bug,proxy alól böngésztem suliban,ahol a szerver nem frissített,így amikor rákattintottam a csillagra "nem vette észre",gondolom ezért lehet: