27327
  • SHADOWEYES7
    fogadd meg mert jön a folytatás..........
  • precision
    uramatyám...persze hogy beszélgetnek más témáról, mert ez a "Mi kellene az Sgnek? Mi kéne, hogy még jobb legyen?" topik. Megvitatjuk, hogy mitől lehetne jobb. A te ölteted hülyeség volt, ezért arról nem beszélünk többet. És nem is offolunk, mert azt tilos. BYE!
  • do2
    de ti nem csak az én témámban beszélgettek, olvasd csak ezt a topicot és láthatod hogy soxor beszélgettek mindenféle témáról..... nem is kell messzire lapoznod...
  • Gladiator
    mert te keltett a flemet meg azutan is, hogy lezartuk a temat, es tobben is elmondtak, hogy nem lesz megvaltoztatva, es torodj bele.
  • do2
    de hittem, csak ti is ugyanúgy beszélgettek, de csak én kaptam büntetést..
  • SHADOWEYES7
    miért nem hittél nekem??? hm??
  • do2
    ti itt jól elbeszélgettek, én meg ugyanezért 3 büntetőpontot kaptam:)
  • RelakS
    Mert [alt][G]-nek érzékeli, és azt hiszi, hogy keresni akarsz. Én is ezért szabadultam meg tőle (arra nem emlékszem, le lehet-e szoktatni róla azt a toolbart, hogy ellopja a billentyűzetkombinációt)
  • Shaman
    hümm megnéztem igazad van,tényleg oda tette,csak nem értem miért.

Nah mind1,köce.
  • SHADOWEYES7
    nem felűre a cimsorba másolja fel??
    pl:a gogle keresőbe véletlenül,mert én is jártam igy,és csak le kellett vennem onnan.
  • Shaman
    hümm akkor ezek szerint mégse általános...
    nekem legalábbis az alt Gr+ G -re nem adja be.
  • SHADOWEYES7
    [-]...?
  • Shaman
    problem:

Először azt hittem,csak nálam van a gond,de közben láttam,hogy másnál is probléma,szal lehet,hogy az sg-ben van valahol a hiba.
    [ - ennek a jelnek a fordítottját nem tudom beírni...
  • blackgamer
    a Webtopnál a havi illetve éves bontásnál egy diagram előnyös lenne, ha esetleg van kapacitás a kifejlesztésére akkor nagyon megköszönném
  • Met
    tényleg, mióta? lemaradtam róla
  • Sir Quno Jedi
    Elnézést kérek, hogy lezárt témát feszegettem... (LOÁL)
  • Borg
    Akkor én azt javaslom, hogyha itt nem tetszik a rendszer, csendben vonulj át másik fórumra, ahol igen. Ez ilyen egyszerű. Nem kötelez senki téged arra, hogy itt fórumozz.
  • do2
    nem tom:) de még lehet:)
  • Punker
    Met mióta moderátor? :)
  • do2
    dodo elég rossz a megérzésed:D ha mindig a megérzéseidre hallgatsz, akkor sok sikered nemlehet:)
  • do2
    asszem amig én normális hangnemben beszélek addig neked is úgy kellene beszélned nem ? azért mert modi vagy, és nem fogadod el az én véleményemet, azért még nem kelelene ilyen hangnemben beszélned velem.. én se hurrogom le a te véleményed, mert elfogadom....
    mindenki javasolhat itt,ha nem tetzsik akkor ird le értelmesen, ne fenyegetőzve és normális hangnemben...
  • Met
    jó lenne már ezt befejezni, itt ez a rendszer, ha nemteszik el lehet haladni...
  • Rage47
    ez már uncsi-.- nem látod h semmi értelme a javaslataidnak?
  • precision
    Az az értelme, hogy ne tudja használni újra azt a nicket. Ennyi.
  • Gladiator
    es ha uj accot csinal nem tok mind1, hogy a masik tiltva van-e?
    szerintem befejezheted a bannoltak vedelmet. ha mar egyszer 15 (asszem) buntipontot kapott, akkor kurvara senkinek sem fog hianyozni.
  • Dodo55
    Van egy olyan érzésem, hogy a testvéred, aki permbant kapott, az ugyanúgy a szüleid gyereke, viszont nem a testvéred...
    Már ha érted mire célzok.

És most már fejezd be ezt itt.
  • do2
    éppen pontosan azért nincs értelme az örökös tiltásnak, mert úgysem tudsz senkit örökre tiltani, mert új accot csinál...
    Ha újat csinál akkor miért van értelme az örökös tiltásnak ?
  • precision
    Egy okot mondj hogy ez miért jó ötlet. Akit örökre kitiltanak az meg is érdemli, arra nem kíváncsi a többi fórumozó. Egyébként ugysem várná meg a 3. v. 6 hónapot, mer másnap regeli az új nicket és folytatja ahol abbahagyta...
  • do2
    én az örökös tiltást felcserélném három hónapos tiltásra vagy 6 hónaposra...
  • Aquir
    St, azt nem lehet megcsinálni hogy ha lezárnak egy topicot, az a Kedvencekben is át legyen húzva, ne csak a listánál?
  • Max7
    "Ebben a topicban szpemelni/csevegni TILOS! "

Nem tudom hogy vagytok vele de én már unom ezt a témát majd ST eldönti hogy mennyi valóságalapja van ennek és majd dönt!
  • Amse
    köszönöm...
  • nf1
    - Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
    - Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
    - figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
    - 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
    - 3 percenként lehet hozzászólni
    - nem használhat nick logót
    - nem használhat vip funkciókat
    - téma nyitás letiltva
    - nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
    - 5 percenként lehet hozzászólni
    - nem használhat nick logot
    - nem használhat vip funkciókat
    - téma nyitás letiltva

5 büntetőpont:
    - 1 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
    - összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból
  • Amse
    a büntetések 1 v. 2 hét alatt járnak le? erről nincs vmi leírás?
  • SHADOWEYES7

ehh,ezt azért.....
  • do2
    észrevehetted hogy már lezárt témát feszegetsz, de nem baj, tedd azt ha igy gondolod..
  • Sir Quno Jedi
    Bizonyára, ha sokat forszírozod még ezt a témát, tutira kapsz tőlem egy hét ban-t figyelmeztetéssel egybekötve (tudod, egyet fejbe, egyet meg a levegőbe figyelmeztetésnek)! Persze csak azért, hogy "feljebb kerüljek a moderátori toplistán" és St epertortával lepjen meg március idusára!!! [tárazom is a szolgálati BüntiPontOsztó2000-emet]

No persze a többieknek azt fogjuk mondani, hogy csak azért kaptad, hogy tanulmáozhasd az elméletedet gyakorlati oldaláról is...
  • do2
    vannak.. figyelmeztetés akkor is belefér nekik... az én meglátásom szerint. ha nem hallgatnak rá akkor mehet a pontozás.. kicsivel
    nyugodtabb igy szerintem a légkör ha nem egyből büntetés jár...
  • Pheel
    "azzal tisztába kell lenni, hogy a moderátoroknak sosem adnak igazat:)"
    Ez tény, de azzal sem árt tisztában lenni, hogy annak sem, aki nem fogadja el a szabályokat.
  • do2
    hát igen ez előfordulhat hogy visszaszólnak... dehát ez ezzel jár.
    azzal tisztába kell lenni, hogy a moderátoroknak sosem adnak igazat:)
    csak a moderátor társak:)na mind1 én amiket leritam lentebb az nem rossz elképzelkés az én gondolatmenetem szerint.. az illetékes majd talán használja majd ezeket az 5leteket... vagy nem