Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Az SG fejelsztõk figyelmébe ezt ajnálom,h támogasság😊 az elõzõ két versenyen 32-32 nevezõ volt.Most ezt szeretném felvinni 40-48 nevezõre. Jelenleg 37en vagyunk.😊
Szóval mégeccer,akit érdekel a dolog keressen meg msnen a [email protected] cimen😊
üdv
kaba
Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ha van már ilyen akkor elnézést a kérdésért 😊
A halál csupán a kezdet...
de ez a 10000. hozzászólás 😄 (kinti számláló)
http://f1ferrari.hu
Most igazoltad, hogy nem vagy elég jó 😊
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
shit happens
SG Webaudit
Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Ez persze nem célzás 😊
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Photoshop + HTML 😊
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
adok neki vlmi feladatot, akkor arra várhatok egy évet kb. 😊
nekem ennél most gyorsabban kell vlki.
Nem az SG-nek, hanem nekem kellene gyorsan egy viszonylag egyszerû feladatra egy ügyes webdizájner. Aki nem kókler és gyorsan dolgozik, pls jelentkezzen az e-mail címemen, pár referencia megjelöléssel [email protected].
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
hû, a cset is jó lett
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
biztos MO. legjobb fóruma ez !!! 😊
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
A szpemmer gyökerek miatt lett letiltva a hozzászólásszám kijelzése.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
engem spec nem zavar, de mivel nem használom (és még sokan mások) szerintem célszarú lenne, ha nem is töltené be sok embernek.nemtom mennyire terheli a servert, de ha egy kicsit is segít akkor kapcsoljuk ki.