27327
-
#13558 fogadd meg mert jön a folytatás.......... -
#13557 uramatyám...persze hogy beszélgetnek más témáról, mert ez a "Mi kellene az Sgnek? Mi kéne, hogy még jobb legyen?" topik. Megvitatjuk, hogy mitől lehetne jobb. A te ölteted hülyeség volt, ezért arról nem beszélünk többet. És nem is offolunk, mert azt tilos. BYE! -
do2 #13556 de ti nem csak az én témámban beszélgettek, olvasd csak ezt a topicot és láthatod hogy soxor beszélgettek mindenféle témáról..... nem is kell messzire lapoznod... -
#13555 mert te keltett a flemet meg azutan is, hogy lezartuk a temat, es tobben is elmondtak, hogy nem lesz megvaltoztatva, es torodj bele. -
do2 #13554 de hittem, csak ti is ugyanúgy beszélgettek, de csak én kaptam büntetést.. -
#13553 miért nem hittél nekem??? hm?? -
do2 #13552 ti itt jól elbeszélgettek, én meg ugyanezért 3 büntetőpontot kaptam:)
-
#13551 Mert [alt][G]-nek érzékeli, és azt hiszi, hogy keresni akarsz. Én is ezért szabadultam meg tőle (arra nem emlékszem, le lehet-e szoktatni róla azt a toolbart, hogy ellopja a billentyűzetkombinációt) -
#13550 hümm megnéztem igazad van,tényleg oda tette,csak nem értem miért.
Nah mind1,köce. -
#13549 nem felűre a cimsorba másolja fel??
pl:a gogle keresőbe véletlenül,mert én is jártam igy,és csak le kellett vennem onnan. -
#13548 hümm akkor ezek szerint mégse általános...
nekem legalábbis az alt Gr+ G -re nem adja be. -
#13547 [-]...? -
#13546 problem:
Először azt hittem,csak nálam van a gond,de közben láttam,hogy másnál is probléma,szal lehet,hogy az sg-ben van valahol a hiba.
[ - ennek a jelnek a fordítottját nem tudom beírni... -
blackgamer #13545 a Webtopnál a havi illetve éves bontásnál egy diagram előnyös lenne, ha esetleg van kapacitás a kifejlesztésére akkor nagyon megköszönném -
#13544 tényleg, mióta? lemaradtam róla -
#13543 Elnézést kérek, hogy lezárt témát feszegettem... (LOÁL) -
Borg #13542 Akkor én azt javaslom, hogyha itt nem tetszik a rendszer, csendben vonulj át másik fórumra, ahol igen. Ez ilyen egyszerű. Nem kötelez senki téged arra, hogy itt fórumozz. -
do2 #13541 nem tom:) de még lehet:) -
#13540 Met mióta moderátor? :) -
do2 #13539 dodo elég rossz a megérzésed:D ha mindig a megérzéseidre hallgatsz, akkor sok sikered nemlehet:) -
do2 #13538 asszem amig én normális hangnemben beszélek addig neked is úgy kellene beszélned nem ? azért mert modi vagy, és nem fogadod el az én véleményemet, azért még nem kelelene ilyen hangnemben beszélned velem.. én se hurrogom le a te véleményed, mert elfogadom....
mindenki javasolhat itt,ha nem tetzsik akkor ird le értelmesen, ne fenyegetőzve és normális hangnemben... -
#13537 jó lenne már ezt befejezni, itt ez a rendszer, ha nemteszik el lehet haladni... -
#13536 ez már uncsi-.- nem látod h semmi értelme a javaslataidnak? -
#13535 Az az értelme, hogy ne tudja használni újra azt a nicket. Ennyi. -
#13534 es ha uj accot csinal nem tok mind1, hogy a masik tiltva van-e?
szerintem befejezheted a bannoltak vedelmet. ha mar egyszer 15 (asszem) buntipontot kapott, akkor kurvara senkinek sem fog hianyozni. -
Dodo55 #13533 Van egy olyan érzésem, hogy a testvéred, aki permbant kapott, az ugyanúgy a szüleid gyereke, viszont nem a testvéred...
Már ha érted mire célzok.
És most már fejezd be ezt itt. -
do2 #13532 éppen pontosan azért nincs értelme az örökös tiltásnak, mert úgysem tudsz senkit örökre tiltani, mert új accot csinál...
Ha újat csinál akkor miért van értelme az örökös tiltásnak ?
-
#13531 Egy okot mondj hogy ez miért jó ötlet. Akit örökre kitiltanak az meg is érdemli, arra nem kíváncsi a többi fórumozó. Egyébként ugysem várná meg a 3. v. 6 hónapot, mer másnap regeli az új nicket és folytatja ahol abbahagyta... -
do2 #13530 én az örökös tiltást felcserélném három hónapos tiltásra vagy 6 hónaposra... -
#13529 St, azt nem lehet megcsinálni hogy ha lezárnak egy topicot, az a Kedvencekben is át legyen húzva, ne csak a listánál? -
#13528 "Ebben a topicban szpemelni/csevegni TILOS! "
Nem tudom hogy vagytok vele de én már unom ezt a témát majd ST eldönti hogy mennyi valóságalapja van ennek és majd dönt! -
#13527 köszönöm... -
#13526 - Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logot
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 1 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból -
#13525 a büntetések 1 v. 2 hét alatt járnak le? erről nincs vmi leírás? -
ehh,ezt azért..... -
do2 #13523 észrevehetted hogy már lezárt témát feszegetsz, de nem baj, tedd azt ha igy gondolod.. -
#13522 Bizonyára, ha sokat forszírozod még ezt a témát, tutira kapsz tőlem egy hét ban-t figyelmeztetéssel egybekötve (tudod, egyet fejbe, egyet meg a levegőbe figyelmeztetésnek)! Persze csak azért, hogy "feljebb kerüljek a moderátori toplistán" és St epertortával lepjen meg március idusára!!! [tárazom is a szolgálati BüntiPontOsztó2000-emet]
No persze a többieknek azt fogjuk mondani, hogy csak azért kaptad, hogy tanulmáozhasd az elméletedet gyakorlati oldaláról is... -
do2 #13521 vannak.. figyelmeztetés akkor is belefér nekik... az én meglátásom szerint. ha nem hallgatnak rá akkor mehet a pontozás.. kicsivel
nyugodtabb igy szerintem a légkör ha nem egyből büntetés jár... -
#13520 "azzal tisztába kell lenni, hogy a moderátoroknak sosem adnak igazat:)"
Ez tény, de azzal sem árt tisztában lenni, hogy annak sem, aki nem fogadja el a szabályokat. -
do2 #13519 hát igen ez előfordulhat hogy visszaszólnak... dehát ez ezzel jár.
azzal tisztába kell lenni, hogy a moderátoroknak sosem adnak igazat:)
csak a moderátor társak:)na mind1 én amiket leritam lentebb az nem rossz elképzelkés az én gondolatmenetem szerint.. az illetékes majd talán használja majd ezeket az 5leteket... vagy nem