27327
  • nf1
    1: "Új téma nyitása
    Általános eszmecsere

A téma rövid címe

A téma teljes címe

Mielőtt témát nyitsz, nézd meg a fórumkeresőben nincs-e már hasonló téma!

A fórumkeresőt megtalálod minden oldal jobb felső sarkában a keresők között!
    "

2: a második topicnyitásnál már voltál figyelmeztetve, hisz az elöző alkalomnál kaptál büntipontot

és most megfogadom Pheel tanácsát és abbahagyom az itteni csevegést
  • Rage47
    a nagy többség nem érti meg. vki vissza is szól...
  • do2
    nf1 én nem kaptam előtte figyelmeztetést.. és hidd el sokat számitott volna ha nem egyből bünntetnek.. én megértettem volna a felszólitást...
  • do2
    Shadow okés jól van én látom:) de én csak leirtam amit akartam a többiek reagáltak rá... ez nem az én hibám...
  • nf1
    Neked 2 topicod is be van zárva, azért mert van már olyan topic, te büntit is kaptál, mégsem tanultál belőle, akkor egy figyelmeztető üzenet mennyit érne szerinted?
  • SHADOWEYES7
    Szerintem ne vedd félvárlól,mert ez sem vicc!!
  • do2
    Shadow:Hát már bocsi, ha vki elválalta hogy modi lesz, akkor csinálja az ezzel járó feladatot.. ha az a feladat hogy filgyelmeztzetni kell előtte.. akkor tegyen úgy.... vagyis ez nem feladat, hanem ember válogatja ki mit hogyan csinál.. én biztos nem osztogatnám a pontokat figyelmeztetés nélkül.... De ügye itt nem vagyok moderátor...
  • do2
    Én már kaptam büntetőpontot asszem kettőt 1xrre... de a sőt a tesómat meg örökre tiltottátok.. és akkor mivan ? semmi....
    Nem csak én szopktam igy kapni, más is.. ezért kell megszüntetni a moderátor toplistát, főleg nem kell kitenni és erre büszkelenni hogy mennyi kitiultott van és mennyi moderátor vaskezű..
  • SHADOWEYES7
    Összes fórumozó: 182280 fő----persze,majd a 18 moderátor 1 üzit küld majd mindenkien!!
  • Borg
    Ki az aki kis apróságért 4-5 pontot kapott? Miért egyre inkább az az érzésem, hogy te...
  • do2
    AKkor is.. ennyi szerintem bőven belefér egy moderátornak. 1 sima üzenet aztán annyi.. ha erre nem reagál akkor mehet a büntetőpont.. de természetesen reális büntetőpontozás, nem egyből 3-4.. mert azért van ilyen sok 20 pontos, mert kis apróságokért 4-5 pontokat kiszornak a modik....
  • Borg
    "gy felszólitás néha bőven elégnek kell lennie."

Aha, ez az egy felszólítás ottvan a topiknyitás előtt, mégis le se szarják.
  • do2
    én akkor is azt mondöm nem kell egyből büntetőpontokat osztogat, főleg nem elsőre 2-3 adni.. figyelmeztetni igazán lehetne privibe.. egy felszólitás néha bőven elégnek kell lennie.. és ne másik forumról vegyetek vagy vagyünk példát, mert kit érdeekel másik fórum ? itt vagyunk ezzel kell foglalkozni.....
    ja és én az örökös tiltást se tartom jó 5letnek......
    Szerintem ha vki eléri a 20 bübtető pontot akkor három hónap nickelvétel teljesen elegendő.. ha utánna is gond van vele akkor mehetne örökre.. ezen is lehetne kicsit engedni.....
  • SHADOWEYES7
  • Punker
    2 különböző dolgonak 2 üzit küldtem, mint a huzat jött a piros felirat hogy szerkesszem egybe!
  • Pheel
    By the way...

Ebben a topicban szpemelni/csevegni TILOS!
    Az offtopic hozzászólásokat büntetőponttal jutalmazzuk!

• Borg
    Jah, egykét fórumon már a szpemmelés szagára kiraknak, nemhogy engedjék a dolgokat egy ideig. Nem beszélve a stílus, vagy az igényesség, helyesírás, szakmaiság kérdésköreiről.

Csak itt hiszik azt rengetegen, hogy a neten (fórumon, sg-n) mindent szabad, és ez pont mi laza hozzáállásunknak köszönhető - sajnos.

Dodo: A delikvenseket minden fórum maga termeli ki, és magának is kell kitaszítania, nem a moderátoroknak. A moderátornak csak az eszköze van meg arra, hogy ha valakit nem tűr meg a fórum, azt kirakja. Az hogy mi keressük, vadásszuk őket, csak egy másodlagos dolog. Leginkább maguknak az SG-n fórumozóknak kellene felnőniük, hogy kritikusabban álljanak a többiek stílusához.
  • Punker
    lazább szabályok? hol éltek ti? nézzetek már körül 1-2 másik fórumon, aztán utána sírjatok.
  • Dodo55
    Tény, hogy vannak itt elég érdekes dolgok, pl büntipont, szigorú moderálás, nem látható hozzászólás számláló, stb, de akkora nagy lett a fórum, hogy ezek nélkül valószínüleg elszabadulna a pokol.

Persze lenne más megoldás is, pl 50 új moderátor, azt akkor lehetnének lazább szabályok, mert egy moderátornak több ideje lenne egy-egy üggyel foglalkozni, csakhát 75 moderátorral azért eléggé összekuszálódnának már a dolgok, meg azért találni 50 olyan embert, aki megfelelne az sem egyszerű.

Szóval jelenleg ez a rendszer szükséges a rend fenntartásához.

Több moderátor szerintem egyértelműen szükséges a lazább szabályokhoz, azonban nem olyan egyszerű dolog kiválasztani, hogy ki legyen.

Úgyhogy azt mondom türelem, majd felfigyelnek a moderátorok olyan emberekre, akiket alkalmasnak találnak, és el is vállalnák a dolgot.
  • akyyy
    mikor idejön egy józska nevű user és két ember közös ülését lineki be több száz hozzászóláson keresztül, elhiheted hogy így megérdemelten van kitiltva.

szól neki a modi h ejnyebejye ne csináld, akkor még más topikokat is elkezd igy rombolni.
  • Ability
    Szerintem inkább azon kéne törnie a feját St-nek, hogy csináljon egy reglistát a modik számára, mert elég unalmas, amikor egy olyan ember jön vissza és csinálja a fesztivált, akit már 4-5 alkalommal kitiltottak egy másik reggel.

Mondok még ötleteket. Kéne olyan, hogyha egy témmában XY ember az utolsó hozzászóló, és a hozzászólása után nem telt még el legalább 5 perc, és küld egy új post-ot, akkor az nem új kommentbe megy, hanem hozzáírja az előzőhöz. Ez még spam ellen is jó, és egyébként is praktikus.

Tudnék még ehhez hasonló -- szerintem -- jó ötleteket mondani, csak félő, hogy semmi nem lesz belőle. Modikkal kapcsolatban pedig az a véleményem, hogy a jelenlegi modik nagyon is jól hozzák feladatukat. Miért kapnának túl? Aki reklámozni jön ide, annak jogos az egy hét szünet. Aki nem tud viselkedni, vagy leállni annak is jogos a sokszor több pontos bünti. Aki pedig tud viselkedni, az sosem kap büntit. Az a 21 pont meg talán még sok is egyeseknek, ha eléri valaki annak oka van.
  • do2
    azt a sok "hülyét" is lehet kezelni ebben biztos vagyok....csak máskérdés hogy vki akarja is vagy sem...
  • Rage47
    mert ennyi hü*e van, már megbocsáss:) aki ki van tiltva, az mind kiérdemelte jutalmát...
  • do2
    okés akkor nézd meg azt a rengeteg embert akik kivannak már tiltva elég sokan vannak.. én azt mondom ezt nem igy kell kezelni.. vagy szerinted
    teljesen jó ez igy hogy ennyi ember már kivan tiltva ?
    Ebből látszik mennyire más felfogása vannak az embereknek.....
    Nekem se volt sok bajom velük, de azért rengeteg a kiosztott büntetőpontok.. számold csak össze mennyi pontot osztanak ki egy hét alatt.... Nekem más moderálási elveim vannak..
  • bertino
    az utolsó mondatod cseppet se nevetséges :D
  • ProGabe #13493
    nem lehetne mondjuk különszedni a keresőt,konkrétan arra gondolok,hogy kettő lenne,egy a cikkekhez,egy a fórumhoz,ahelyett hogy átváltana,elférne a kettő egymás mellett bőven nem?ha már nem lesz visszaállítva a régi legördülőmenüs...

amúgy milyen versengés?miért lenne?szerinted a legtöbb pontott kiosztott modi kap egy epertortát év végén vagy mi?érdekes hogy nekem pl még semmi "bajom" nem volt modikkal.Furcsa mi,a rendőröket is az szidja a leghangosabban akinek már volt dolga velük...
  • do2
    sőt szerintem az is hiba hogy ezek nyilvánoságra kivan téve.... nem azzal kell büszkélgetni 1 forumnak hogy ezreket letiltanak, hanem azzal hogy nincs szükség a kemény lépésekre, mert képesek úgy megoldani a dolgokat hogy ne keljen tiltogatni az embereket... de mondom én igy látom a dolgot... ezeket nagy hiba kihirdetni, hogy sokan büszkélkedjenek ezzel...
  • do2
    hát mindenkinek más a véleménye.. én úgy gondolom hogy amig megvan a moderátorpontversengés addig maradnak a túlkapások.. a e-mail kérdést meg nemtudom.. elküldetem újra az öcsémmel, meglátjuk hátha most kap rá választ..
  • Rage47
    nem azért, de sztem nincs gond a modikkal - tudni kell viselkedni azt ennyi.
    az én emaileimre mindig válaszoltak, vmikor már aznap délután
  • do2
    még annyit hogy szerintem bárkit lehetne elöször figyelmeztetni privátba büntetőpontosztások nélkül.. sokan azért háborodnak fel hogy egyből 2-3 pontokat osztogatnak ki, ami sokak szerint túlkapás... bőven elég lenne előbb 1 privátban való felszólitás, és ha utánna se megy neki a dolog akkor mehet a büntetőpont..... És nem egyből büntetni az embereket...
  • bertino
    a moderátor téma alapbol bukott ügy sajna...
  • do2
    nem tom irták már pl hogy normális moderátorok ?
    mert azok kellenének bőven.. mert néha már túlkapás amit tesznek bizonyos moderátorok... ja és persze megszüntetni a moderátorok ponranglistáját, mert azért van ennyi túlkapás hogy minnél előrébb legyenek a moderátor társuknál.. Ha a moderátor toplista nem erről szól akkor bocsánat..
    Még vmi kellene az sgne, olyan aki nézi is az e-maileket, és válaszolnak is.. a tesóm már kb 2 hete irt levelet az sgnek mert a saját forumjával vmi gáz van amit itt krált.. és még válaszra se méltatta senki...
    Nos szerintem ezek kellenek ide...
  • hen-tes
    Esetleg lehetne a fontos részek mellé ilyen kis nyálképeket tenni, különben várhatod hogy elolvassák..
  • Benc16
    sztem, igazad van. :)
  • SHADOWEYES7
  • Met
    St, ezt a szöveget "Mielőtt témát nyitsz, nézd meg a fórumkeresőben nincs-e már hasonló téma!
    A fórumkeresőt megtalálod minden oldal jobb felső sarkában a keresők között!" nem lehetne kibővíteni kicsit,
    mondjuk, hogy ha hardveres gondod van akkor az általános segítség kérő topicban vagy a hardver gyártojának pl. Asus, Abit stb. topicjában kérdezd meg
    ha valamit eladni szeretnél akkor jobb felül találod az apróhírdetést, ha a weboldalad akarod reklámozni ne itt tedd, warez kérdésnek se nyiss topicot
    ha felesleges topicot nyitsz büntetőpontot kaphatsz, ha warez vagy reklám topicot nyitsz az egy hét kitiltást vonhat maga után

Szóval kicsit kibővíteni, hogy kapjon a user tippet mielőtt topicot nyit, tudom, hogy nem sok értelme van mert hülyék mindíg vannak de próbálkozni lehet :)
  • Cat 02 #13482
    sok lenne az off és spam (még több xD)
  • Dj Xyberpunk
    értem. tnx
  • Punker
    nem, nem véletlenül lett kivéve.
  • Dj Xyberpunk
    Csak a regisztrációm a régi, mostanában járok csak ide. remélem nem követtem el bűnt, hogy megemlítettem.

De a lényeget még mindig nem tudom, hogy a jövőben lehetséges ennek az adatnak a megtekintése valamilyen formában?