Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG-n viszont sokszor lusta vagyok elolvasni egy-egy cikket, pedig érdekelne.
Ebbõl jött az ötlet, hogy milyen nagyszerû lenne, ha az összes hír hallhatóan is elérhetõ lenne.
Egy kellemes nõi hang (vagy férfi hang pl. a játékhíreket) színesebbé tenné a információ közlést.
Lehet kicsit vadnak tûnik az ötlet, de komolyan gondoltam, és nem hinném hogy kivitelezhetetlen lenne.
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>(be vok jelentkezve pedig fórumra)
Szerk.: megvan a gond, úgy tünik egy IP címrõl csak 3-an tölthetnek max. és alégnetnek köszönhetõen vhol a városba töltenek az sgrõl<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
...szerintem...
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Bazinga!
*Posse*T.W.D*
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Kissé fura dolog történt: a humorosban rákerestem egy képre, és a leguccsó hsz-ra válaszoltam a keresés után, utána kiírta, hogy ebbe a fórumba csak regisztrált felhasználók írhatnak, azaz logout-olt a fórumról és vissza kellett jelentkeznem a fórumba. Járt már így vki?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
tavaly sokkal olcsóbb volt ezt az 500/4 honap picit sok szvsz...
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
nem akarok beleszólni a rendszerbe, de sokak nevében szólnék:
volt réggebben azthiszem 200HUF-ért 2 hónap vip nos mi lenne ha megint életbe lépne?
mert ez a 400HUF nagyon leszopja a kártyám és öszintén szólva sajnálok ennyit kiadni érte annak ellenére, hogy 4 hónap a vip idõ de ha nem nem csak egy tipp volt, mert havonta így is eltelefonálok 3000-et és havonta töltöm....
és hát így jobb lenne...
de nem akarok beleszólni<#gonosz1>#gonosz1>
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Fákjúal!
A döntést a szavazás eredménye, az ezzel kapcsolatos témában jött visszajelzések, és a moderátorok véleménye alapján fogjuk meghozni.
A szavazást hétfõn zárjuk le, ezzel kapcsolatos döntést is hétfõn ismertetjük.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n