27327
  • Palinko
    nickban hatásosabb,mert ha routerről van szó akkor egyazon ipt használhatják többen és nebiztos,hogy mindneki állat a routeren...
  • hunbasser
    mostmár tudom mi kell igazán ide: lehessen egyből permbant adni,de nem ám holmi nickban,hanem ip ban :) persze csak az ilyen nagyon állatoknak
  • akyyy
    topikokat is lehetne ajánlani, az RSS, fav gombok mellé befér még valami:)
  • blackgamer
    sok weboldalon van olyan hogy "ajánld az oldalt barátaidnak" és egy email címet vár amire invitáló szöveget küld
    nem vezet be SG egy "ajánld a fórumot" funkciót?
  • Palinko
    nem az a lényeg,hanem jogilag asszem tiszta lenne az sg!
  • SHADOWEYES7
    és szerinted mit kattintana a 14 éves???
  • Palinko
    szerintetek nem kéne a fórummotorba olyat beépíteni,hogy megkérdezze az olvasót,hogy el-e múlt 18? persze nem kéne ez minden topicba,csak azokba ahova a modik beraknák... hogy ne legyen ebből gondotok.
  • Match
    abortusz/eutanázia/sterilizálás/munkatábor/tarkólövés

:D
  • Sadist
    abortusz/eutanázia/sterilizálás/munkatábor/tarkólövés

A megfelelő aláhúzandó.
  • Match
    Valaki felvetette itt hogy 1-2 szöveget (pl a topicnyitásnál a figyelmeztetést) ki kéne bővíteni.

Ahogy észrevettem, mindenki felfogta szinte hogy keresni kell, mert az első hozzászólásokban mindig ott van, hogy "a kereső nem dobott ilyen topicot".
    Lehet én vagyok naív, de én elhiszem nekik.
    A probléma ott van, hoyg pl egy úriember nemrég nyitott egy warcraft 3 multi topicot, és ilyen topic valóban nincs.
    Ha pl valaki olyan hajat akar mint van damme-nak, akkor rákeres hogy "hol lehet olyan hajat csináltatni mint a van damme-nak?" (kéretik nem a példát fikázni).
    Eszébe sem jut arra keresni hogy "haj" "fodrász" "frizura" stb stb.
    Az emberek nagy része nem tud keresni..Ezért nem fogják fel hogy miért a google a legjobb barátjuk.
    Sok ember kérdez tőlem valamit, mondom google, ő nem találja, én meg beírok pár kulcsszót és az első 3 lapba meg is van ami kell.

Erre kéne valami megoldást találni, de spec azon kívül hogy 1-2 példával szolgálni a kereső felhívásnál vagy iq teszthez kötni a regisztrációt, nem nagyon tudok semmi konstruktívat említeni.
  • blackgamer
    a zárt topicokat lehetne a keresési találatoknál áthúzással jelezni, illetve a kedvencekben is
  • bertino
    hát bizony ez jólenne :(
  • Romtotem
    Mi kellene az SG-nek?

Kegyetlen moderátor a helyesen írni nem tudó, kis pöcsök ellen.
  • Cat 02 #13585
    Lesz valaha png -s logo kép ?
  • Max7
    Az egész topik vicces politikai jellegű! Inkább maradj csendben!
  • Cat #13583
    ha márc15ös képek voltak, akkor politizálás miatt lettek törölve. Függetlenül attól hogy balos vagy jobbos.
  • akyyy
    ő nem moderátor hanem a topik házigazdája.
  • bertino
  • BiG G
    pyrex moderátor? nc...
  • Wolfsnack
    Tegnap törölték egy topicomat (kb 5 perc alatt), ami a Rosszabbul Photoshoppolunk képregényes változata lett volna
    és töröltek képet a Rosszabbul Photoshoppolunk... témából
    a kép nem sértő csak egy képregény volt tegnapi képeket felhasználva

a moderátor aki törölte: PyRex
    infó az adatlapjáról: "foglalkozás: tv2"

gondolom nem kell bemutatnom a tv2-t, erősen balos csatorna, ezzel nem is lenne gond, de arra kérném az SG vezetését hogy a moderátorokat alaposan szűrjék meg, ne önkényesskedjen egy moderátor se kénye-kedve, politikai nézete szerint
    az a minimum hogy pártatlan moderátorok legyenek ahhoz az egyetlen nyamvadt témához rendelve

a másik hogy topic/post törlése előtt talán üzenni kellene a topicnyitónak, legalábbis civilizált körökben ez így szokás, azt hiszem nem születtünk barlangba bár lehet tévedek
    Remélem üzenetem célhoz talál!
  • akyyy
    én a legelső hozzászólásomra lennék kiváncsi:D
  • Aquir
    nem, direkt oda nyitottam. Mert én nem nyitogatok idióta topicokat máshol hogy aztán átrakják :)
  • Max7
    Valószínüleg átt lett rakva!
  • Loál János #13575
    (Plusz 1 db téma a gumiszobában)
  • Aquir
    Azt csak érdekességként kérdezem meg hogy ilyet meg lehet mondani valahogyan hogy melyik topicot nyitottam a gumiba? :)
    "(Plusz 1 db téma a gumiszobában)"
  • Antrax #13573
    így hogy belegondolok... télleg... ez csak szpemet szülne és szpem topikokat...
  • Punker
    elmúlt a karácsony :)
  • SHADOWEYES7
    jó a logód,elösször nem tudtam ki ez!!!:)
  • Punker
    a sok fogyatéko sösszevissza spam-elt hogy neki több legyen ezért lett eltüntetve
  • Antrax #13569
    Hátrányos megkülönböztetésnek számítana?
  • Punker
    nem
  • bertino
    felejtsd el
  • Antrax #13566
    Hozzászólások számát jó lenne látni
  • Aquir
    tudom, csak azért mondom hogy még jó sokáig meglegyen :)
  • Rage47
    neked úgy tünik meg fog szünni?:) most éli virágkorát:D
  • Aquir
    Arra kérném az sg-t, hogy még jó sokáig ne szűnjön meg - most olvasom a régebbi hozzászólásaimat - szóval mert ez régi emlékeket is hordoz :)
  • precision
    Egy ötlet, nem VIP usereknek 30 sec -es üzenetszerkesztési lehetőség? Törlés nem. Azért, mert sokszor elronták az url/kép linkelést (hiába van ott a makró). Így legalább kitudnák javítani. Hm?

Vagy 'technikailag' nemtom megoldható e, nem értek hozzá de szvsz nem, hogy a sima szöveget ne tudja szerkeszteni a nem VIP csak a kép/url linkeket.
  • blackgamer
    Webtopban találtam egy elírást:
    a statisztikánál a Napi dobozban a "Naponta" gondolom a "Mai látogatók"-at jelöli
  • Borg
    Most pedig kapod a következőt mindjárt, meg az is, aki folytatja veled a társalgást itt.
  • do2
    ahha de már rég lezártuk azt a témát és rá 1 napra mégis kaptam 1 fasza kis büntetést:) és nem azért kaptam a büntetést mert xar 5leteim voltak hanem mert itt beszélgettem úgy ahogy ti...