27327
-
blackgamer #13638 rendezhetne SG valami versenyt mondjuk háttérkép tervezőt vagy bármi hasonlót, vagy simán nyereményjátékot
és a nyeremény lehetne egy Playstation 3
úgyis reklámozza SG a cikkeiben éjjel-nappal a konzolt, beszélhetnétek a Sony-val hogy adjon egyet mert pályázaton szeretnétek elpasszolni
(ez plusz reklám lenne a Sony-nak, és a fórumozókat is feldobná egy kicsit ) -
bracsek #13637 kitiltani az xpango.com beírását és linkelését minden módon. -
kytron #13636 A gumiszobába ha bemegyek, nem írja ki, hogy büntipont miatt ki vagyok tiltva. -
#13635 nekem remek... -
Cat 02 #13634 nem jó nekem a kereső :S másnak? -
#13633 Na most ez vagy nekem ment és nem értem az iróniát, vagy kapsz pár büntipontot... -
#13632 Az előbb olyan történt, hogy kijöttem a Legszarabb Vicc topikból a fórum főoldalra, ahol a chat helyén egy bazi nagy Google logó volt, mellette, hogy error. Ekkor frissítettem egyet, mikor is bejött a Google főoldala. És utána akármilyen Sg-s címet írtam be, mindig a kereső oldalt nyitotta meg. Az hagyján, hogy nem bírtam használni az Sg-t, de még a megnyitott Google sem működött -
#13631 nem úgy van hogy csak akkor jelentkezel be, ha 1. hozzászólsz egy cikkhez 2. fórumozni akarsz - vagy ilyesmi? Ha meg saját gépeden vagy akkor meg maradj bejelentkezve :) -
mercy flush #13630 főoldalon - ha van is - lehetetlen megtalálni a login ablakot/linket. pedig a cikkekhez csak bejelentkezve lehet hozzászólni (persze tudom, a cikkek végén van link) talán egyszerűbb és elegánsabb lenne, ha észrevehető helyen a főoldalon (sg.hu) is be lehetne jelentkezni. kösz. -
Cat #13629 nem ezen az oldalon, hanem náluk van tiltva a direkt linkelés. -
Dodo55 #13628 Én úgy tudom, hogy nem az Sg tiltja őket, hanem ők az Sg-t(Hotlinkig has been disabled for this domain).
Amúgy szerintem nem jó ötlet St-t parodizálni :D -
#13627 Vagy törlik a képeket és az sg teli lesz x-ekel! -
#13626 Nem szabad, mert még a végén az sg-nek köszönhetően fognak meggazdagodni :| -
#13625 Az megoldható lenne, hogy az imageshack.us-ről való linkelés ne legyen tiltva? Legtöbbször azt használom, mert ott elég sokáig megmaradnak a képek. -
#13624 A törlési jog a házigazda joghoz tartozik amiről itt olvashatsz: #13619 -
#13623 Tele lett az Sg xpangós reklámokkal, úgyhogy azt javaslom, le kéne tiltani mint a képfeltöltés.hut
itt a kereső megmutatja az utóbbi napokban kik művelik ezt.
tudom, hogy van egykét topik, ahova ha beírják nem gond mert oda ilyeneket gyűjtik, de ha már a képfeltöltős oldal le lett tiltva, ezt is le lehetne hasonlóképpen. -
#13622 és több embernek lehet hsz törlési jogot adni??? -
#13621 uhh, tényleg, emléxem is rá hogy valaki kérdezte...
ok, köszi az infot. -
#13620 Már volt róla szó asszem, de technikailag sztem nem megoldható. Max annyit tudtok, hogy csináltok egy közös nicket (gyak. aminek mindegyik házigazdajelölt tudja a jelszavát) és átrakatjátok rá a házigazda jogot. -
#13619 Volt már rólla szó, hogy úgy lehet hogy regeltek 1 felhasználónevet és arra kértek házigazdajogot! -
#13618 Üdvözlet!
Próbáltam chat-en is érdeklődni hogy ne ide szemeteljek, de itt azt hiszem biztosabb informácciót kaphatok.
Lehetséges hogy egy topicnak több házigazdája is legyen?
A gitározás topicban gondoltunk egy kis fejlesztésre (linkek a bannerba mint pl tanácsok a kezdőknek, gitárvásárlási segédletek stb stb.) -
#13617 képek alatt képzeld megtaláltam
galériát kérdeztem...
vagyis egész mappa törlést 1 klikkel -
#13616 hát, nálam a galériában a képek alatt van szerkeszt/töröl menüpont... -
#13615 galéria törlés nem lesz vmikor ? :(
vagy csak én nem találom ?
ez esetben megköszönöm a választ -
#13614 rossz topik
de hajrá:) -
#13613 Akarom mondani valahogy így kéne talán kinézni:
(minőséggel ne törödjetek...) -
#13612 Tudom hogy nagyon sokan mondták, hogy kéne teljesen új smiley készlet. :S Ha úgy van én segítenék összeszerezni, de ezt már unom :S -
#13611 te vagy az igazság bajnoka D: na bújj el gyorsan ;)) -
#13610 #13608 -
Cat 02 #13609 mert nem hazudok ^^ -
Borg #13608 Csevegést be lehet fejezni.
Meg a hülyébbnél hülyébb ötletekből sem kéne versenyt csinálni. -
#13607 mert hülye vagy :S -
#13606 ez nem igaz. kapásból tudhatom hogy miről van szó több topicban (főleg ha nem is kell megnyitnom a másik topicot, mert az már nyitva van (pl firefox)), mert pl követem őket. És vannak rövid válaszok vagy egy kérdés amit intézni akarsz. Szóval néha nem kellemes, de jó a spam ellen -
#13605 idézést írtam? naugye. érted, ok =/= idézés -
Cat 02 #13604 nem kéne ^^ én is 18 alatt vok youtubeon és nem tok megnézni elég sok videót :S -
#13603 miért lenne hatásosabb a nickban? lásd fifticent és még a kb. 10 alregje jó ez így csak túl sok a 20 pontos határ a végleges banhoz -
Cat #13602 ha te irsz egy topicba, majd elküldöd, listázod a topicokat, belépsz egy másikba, beirsz valamit, és bekerülsz a 15 seces korlátba, akkor jobb is, hogy nem kerül oda be semmi... Ugyanis tuti hogy nem olvastál vissza egy sort sem. A magadfajtát elnézve (write only tipus) inkább növelni kellene ezt a korlátot, nem csökkenteni. -
#13601 folyamatos anyázást, nem idézek be..... -
#13600 most néztem ezt, hogy talán nem baj, csak oda lehetne esetleg írni az okot mert pl az érdekelt egy korábbi pillanatban -
#13599 Azt kéne sztem megcsinálni hogy van ez a 15 mp az új üzenethez, azt kéne megcsinálni, hogy ebben a topickban érvényes de ha másikba ír 15 mp -n belül akkor ne írja ki azt az izé, de ha abba a másik topickba akar mé1× írni 15mp -n belül akkor jöjjön ki...