27327
  • blackgamer
    rendezhetne SG valami versenyt mondjuk háttérkép tervezőt vagy bármi hasonlót, vagy simán nyereményjátékot
    és a nyeremény lehetne egy Playstation 3
    úgyis reklámozza SG a cikkeiben éjjel-nappal a konzolt, beszélhetnétek a Sony-val hogy adjon egyet mert pályázaton szeretnétek elpasszolni
    (ez plusz reklám lenne a Sony-nak, és a fórumozókat is feldobná egy kicsit )
  • bracsek #13637
    kitiltani az xpango.com beírását és linkelését minden módon.
  • kytron
    A gumiszobába ha bemegyek, nem írja ki, hogy büntipont miatt ki vagyok tiltva.
  • Gladiator
    nekem remek...
  • Cat 02 #13634
    nem jó nekem a kereső :S másnak?
  • Gladiator
    Na most ez vagy nekem ment és nem értem az iróniát, vagy kapsz pár büntipontot...
  • Gladiator
    Az előbb olyan történt, hogy kijöttem a Legszarabb Vicc topikból a fórum főoldalra, ahol a chat helyén egy bazi nagy Google logó volt, mellette, hogy error. Ekkor frissítettem egyet, mikor is bejött a Google főoldala. És utána akármilyen Sg-s címet írtam be, mindig a kereső oldalt nyitotta meg. Az hagyján, hogy nem bírtam használni az Sg-t, de még a megnyitott Google sem működött
  • Aquir
    nem úgy van hogy csak akkor jelentkezel be, ha 1. hozzászólsz egy cikkhez 2. fórumozni akarsz - vagy ilyesmi? Ha meg saját gépeden vagy akkor meg maradj bejelentkezve :)
  • mercy flush
    főoldalon - ha van is - lehetetlen megtalálni a login ablakot/linket. pedig a cikkekhez csak bejelentkezve lehet hozzászólni (persze tudom, a cikkek végén van link) talán egyszerűbb és elegánsabb lenne, ha észrevehető helyen a főoldalon (sg.hu) is be lehetne jelentkezni. kösz.
  • Cat #13629
    nem ezen az oldalon, hanem náluk van tiltva a direkt linkelés.
  • Dodo55
    Én úgy tudom, hogy nem az Sg tiltja őket, hanem ők az Sg-t(Hotlinkig has been disabled for this domain).

Amúgy szerintem nem jó ötlet St-t parodizálni :D
  • Max7
    Vagy törlik a képeket és az sg teli lesz x-ekel!
  • Sadist
    Nem szabad, mert még a végén az sg-nek köszönhetően fognak meggazdagodni :|
  • neevous
    Az megoldható lenne, hogy az imageshack.us-ről való linkelés ne legyen tiltva? Legtöbbször azt használom, mert ott elég sokáig megmaradnak a képek.
  • Max7
    A törlési jog a házigazda joghoz tartozik amiről itt olvashatsz: #13619
  • akyyy
    Tele lett az Sg xpangós reklámokkal, úgyhogy azt javaslom, le kéne tiltani mint a képfeltöltés.hut

itt a kereső megmutatja az utóbbi napokban kik művelik ezt.

tudom, hogy van egykét topik, ahova ha beírják nem gond mert oda ilyeneket gyűjtik, de ha már a képfeltöltős oldal le lett tiltva, ezt is le lehetne hasonlóképpen.
  • SpiritFire
    és több embernek lehet hsz törlési jogot adni???
  • Match
    uhh, tényleg, emléxem is rá hogy valaki kérdezte...
    ok, köszi az infot.
  • precision
    Már volt róla szó asszem, de technikailag sztem nem megoldható. Max annyit tudtok, hogy csináltok egy közös nicket (gyak. aminek mindegyik házigazdajelölt tudja a jelszavát) és átrakatjátok rá a házigazda jogot.
  • Max7
    Volt már rólla szó, hogy úgy lehet hogy regeltek 1 felhasználónevet és arra kértek házigazdajogot!
  • Match
    Üdvözlet!
    Próbáltam chat-en is érdeklődni hogy ne ide szemeteljek, de itt azt hiszem biztosabb informácciót kaphatok.

Lehetséges hogy egy topicnak több házigazdája is legyen?
    A gitározás topicban gondoltunk egy kis fejlesztésre (linkek a bannerba mint pl tanácsok a kezdőknek, gitárvásárlási segédletek stb stb.)
  • bertino
    képek alatt képzeld megtaláltam
    galériát kérdeztem...
    vagyis egész mappa törlést 1 klikkel
  • artschiatwork
    hát, nálam a galériában a képek alatt van szerkeszt/töröl menüpont...
  • bertino
    galéria törlés nem lesz vmikor ? :(
    vagy csak én nem találom ?
    ez esetben megköszönöm a választ
  • akyyy
    rossz topik

de hajrá:)
  • Benc16
    Akarom mondani valahogy így kéne talán kinézni:

(minőséggel ne törödjetek...)
  • Benc16
    Tudom hogy nagyon sokan mondták, hogy kéne teljesen új smiley készlet. :S Ha úgy van én segítenék összeszerezni, de ezt már unom :S
  • BiG G
    te vagy az igazság bajnoka D: na bújj el gyorsan ;))
  • SHADOWEYES7
  • Cat 02 #13609
    mert nem hazudok ^^
  • Borg
    Csevegést be lehet fejezni.
    Meg a hülyébbnél hülyébb ötletekből sem kéne versenyt csinálni.
  • nyamiag #13607
    mert hülye vagy :S
  • Aquir
    ez nem igaz. kapásból tudhatom hogy miről van szó több topicban (főleg ha nem is kell megnyitnom a másik topicot, mert az már nyitva van (pl firefox)), mert pl követem őket. És vannak rövid válaszok vagy egy kérdés amit intézni akarsz. Szóval néha nem kellemes, de jó a spam ellen
  • Aquir
    idézést írtam? naugye. érted, ok =/= idézés
  • Cat 02 #13604
    nem kéne ^^ én is 18 alatt vok youtubeon és nem tok megnézni elég sok videót :S
  • Met
    miért lenne hatásosabb a nickban? lásd fifticent és még a kb. 10 alregje jó ez így csak túl sok a 20 pontos határ a végleges banhoz
  • Cat #13602
    ha te irsz egy topicba, majd elküldöd, listázod a topicokat, belépsz egy másikba, beirsz valamit, és bekerülsz a 15 seces korlátba, akkor jobb is, hogy nem kerül oda be semmi... Ugyanis tuti hogy nem olvastál vissza egy sort sem. A magadfajtát elnézve (write only tipus) inkább növelni kellene ezt a korlátot, nem csökkenteni.
  • Punker
    folyamatos anyázást, nem idézek be.....
  • Aquir
    most néztem ezt, hogy talán nem baj, csak oda lehetne esetleg írni az okot mert pl az érdekelt egy korábbi pillanatban
  • Benc16
    Azt kéne sztem megcsinálni hogy van ez a 15 mp az új üzenethez, azt kéne megcsinálni, hogy ebben a topickban érvényes de ha másikba ír 15 mp -n belül akkor ne írja ki azt az izé, de ha abba a másik topickba akar mé1× írni 15mp -n belül akkor jöjjön ki...