Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akos 001
és milyen stílus lesz?modernebb irányzat,vagy valami flashes??

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Dzsini
...superwarez.hu

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lteebee
Supergamez.hu

😄D

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

precision
nem muszáj szavazni

Bazinga!

Amse
egy sreen-t nem teszel közzé valamikor? 😊

Wsxde
ez a szavazás nc

precision
remélem pozitív irányba

Bazinga!

St
a fórum is megváltozik valamelyest
Dzsini
vissza az old.sg.hu-t <#banplz>

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

precision
De azért nyugtass meg minket, az "alapok" megmaradnak, úgyértem a fórum szerkezete, és "csak" a színek változnak. Ugye? 😊

Bazinga!

St
ja, ja számítok is komolyabb tüntetésre mikor kikerül.
Dzsini
bátor....

Lacc
Jól fog jönni egy új design mitagadás, csak ne legyen nagyon csicsás. De én is azt hittem, hogy most lesz és nem õsszel, arra kellenek a színek 😊

Azért látom a piros/narancs vezet <#idiota>
DanielT
Ópersze. Április elején válassz színt, de ne gondolj a választásokra, ahol minden pártnak, de legalábbis az 2 legnagyobbnak egyértelmû színeí vannak.

szerk: Egyenes kérdés: Mi a célja a szavazásnak? Mire szavazunk a színekkel? Az kiderült, hogy nem design.
St
rossz az, aki rosszra gondol
DanielT
Jah, tényleg jó lenne egyértelmûvé tenni a címet, hogy "Melyik pártra fogsz szavazni 2006 áprilisában, miután arra szavaztál kedves többség, hogy nem akarsz itt politikát látni vagy egyáltalán nem érdekel"

St
nem, az új dizájn teljesen már lesz, ezt az arculatot és színeket teljesen eldobjuk, de még a fehér hátteret is
Dzsini
aszittem arra van a színes szavazás... sajnálnám ezt az SG-kéket, remélem megmarad mint alap stílus

bertino
😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

St
majd õsszel...
Dzsini
SG redesign? 😊

Láma!
<#hehe><#hehe><#hehe>

St
errõl nem nyitok veled vitát, lesz még egyéb meglepetés is.
DanielT
Arról, hogy szerintem kurvára nagy hiba ebbe az irányba vinni az SG-t.
St
pártokra? mirõl van szó? <#mf1>
bertino
meg rózsíszín :C

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DJ Skyline
kár,hogy nincsen fekete a színek között!😄

DanielT
Jó húzás miután a többség nemmel szavazott a polfórumra! Most szavazzunk pártokra! Király!
vaaa
a politika nincs kitiltva?

hi

St
találós kérdés 😄
vaaa
A szavazás mire vonatkozik?

"Melyik szín lesz a kedvenced most 2006 tavaszán?"

Elnézést, én egy tudományos és informatikai magazin lapjait nézem?

hi

DanielT
Ez a szavazás valami vicc?
mukika
lál. jó lett... 😄Ddd

precision
Szerintem teljesen lényegtelen. Eddig sem volt kint kokárda március 15.-én, ezután sem lesz. Nyissatok róla topikot a gumiban, mert ez a topik nem errõl szól. Off off.

Bazinga!

Pharaoh
Sajnos megvannak a próbálkozások, hogy egyes pártok kisajátitsák maguknak.

geri15
Az, hogy aki kokárdát hord, azt Fideszesnek nézi a sok beszûkült látókörû ember. Más köze nincs, aki magyar az kokárdát vesz március 15.-kén, politikai hovatartozástól függetlenül.

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Sadist
Bocs, de mi a túró köze van egy 150 éves nemzeti szimbólumnak a mai magyar politikához???

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

GregSB
Ha nem teszitek ki akkor meg MSZP-snek néznek, szal oly mind1....

St
#10246 -> ezért nem.
Amse
jólvan semmi, csak gyerekkori trauma 😄

És?
Amse
jó no off, de tapasztalat, hogy ha kiteszem márc 15 -én a kokárdát akkor már fideszesnek néznek.

jézusom, ez mekkora hülyeség, tegnap is ezzel jött egy haverom -.- én szarok a politikára, kismillió éve kokárdát tesznek ki az emberek március 15-én, akkor én is képes leszek, és kibaszom magamra -.-
DanielT
Szpemmelsz vazzeg? 😄
Amse
St a quote makrót nem lehetne egy kicsit átalakítani?
pl: idézõjel, dõlt és kisebb betûméret akár keretben.

Amse
az a baj, hogy már nem lehet kokárdát hordani politikai elõítéletek nélkül.
az sg meg nem akar állást foglalni ebben...

Amse
"grafikusok mindig munka után érdeklõdnek"
ezt nem értem....

kokárda a logó mellé?

karácsonykor is szokott lenni valami, és a grafikusok mindig munka után érdeklõdnek
csak tipp, nem kell kötözködni <#hawaii>

sferrari
???

http://f1ferrari.hu

Csirke4
AMikor valaki megnyit egy témát és megadja a címet és a nyitásra megy nem lehet utána egy olyan dolgot berakni hogy a nyitandó címre rákeres és ha van találat akkor fölteszi kérdésként hogy nem erre a topicra gondoltál-e és ha nem csak akkor nyitja meg a topicot. Mint a vicckiraly.hu-ra mikor a viccet elküldöd.