Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
nem is biztos, hogy alap nélkül mondta.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
😄D
Csak kíváncsiság képpen, egyedûl ST tud ilyen változásokat eszközölni, vagy moderátori szinten is van ehhez jogosultságotok?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ezt a kis .gif-et nem lehetne beszúrni a szmájlik közé!😊 Igen hasznos lenne...
Köszönöm a figyelmet
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
lehel látni ki mennyi hozzászolást irt,
nem kell regisztrálni a hozzászoláshoz,
egyébként oda nem is tudok bejelenkezni,
stb..
(ilyen pl a bonyhád forum). itt
ha már itt a normális forum akkor az legyen mindehol használva vagy nem??
(talán ez a hozzászolásom ide még belefért. ha meg nem adjatok büntetpontot, nem érdekel. ) ja még valami ha már ezért valaki szolt akkor bocs.
Más:a dizájnváltással nem lesz egy kis logo-fájlméret növelés a VIPeknek?Nem arra gondolok hogy legyen 200k-s és akkor mozit csinálna mindenki a logojába,de mondjuk egy duplázás jól jönne,ennyi helyen nem tud kibontakozni a kreativitásom 😛 <#idiota>#idiota>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
az új designben biztos jó helyen lesz :]
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
reméljük az úgy desing-ben jobb helye lesz.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
akkor talán észreveszi a KERESÕT!!!!444
1év után értelmes lesz a topiknyitó??
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
na épp ez az... ki van írva, de mégse olvassa el akkor JOGOSAN kap büntit!!!!4
DE az ujreg nem tudja,hogy hol van a keresõ,és hogy van-e,kivéve ha elolvassa a figyelmeztetést
ezt ugy látszik bebuktam,arra a figyelmeztetés elolvasására nem gondoltam
hamár a szabályoknál tartunk:
Te ha egy uj email címet nyitsz,90 % szerintem,hogy te se olvasod el a szabályokat
ez 100000%-osan ugyanilyen
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem