Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Elég idegesítõ amit csinál(nak).
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
állandóan kilépeget az sg forum, nem marad bejelentkezve... gondoltam biztos vmi ismerõsöm szenyázik, mert megláthatta h sgzek, és kivi volt mi ez, és bejelentkezett a nevemmel (firerfox, eltároltnév és jelszó)
épp ezért megváltoztattam az elõbb, de megint elkezdte, tehát most vagy csak a böngészõm vacakol, vagy a fórummal van valami? mert elég zavaro h mindig be kell lépegetnemn, és néha a szívbaj kerülget h kibannoltak végleg😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Természetesen #11801-re és #11805-re értetted, hogy offtopic, igaz?
Menjen a pont?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
TILOS!
Az offtopic hozzászólásokat büntetõponttal jutalmazzuk!
azt hittem ez mindenkire vonatkozik -.-
<#banplz>#banplz>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
más kérdés, hogy én ezt az alapján mondtam, amit régebben mondott tisztelt ***** úr
visszakérdeztem lttb-tõl, miért fáj most nektek, de egye-fene, törlöm <#levele>#levele><#zavart2>#zavart2>
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
TILOS!
Az offtopic hozzászólásokat büntetõponttal jutalmazzuk!"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
nem is biztos, hogy alap nélkül mondta.
😄D
Csak kíváncsiság képpen, egyedûl ST tud ilyen változásokat eszközölni, vagy moderátori szinten is van ehhez jogosultságotok?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ezt a kis .gif-et nem lehetne beszúrni a szmájlik közé!😊 Igen hasznos lenne...
Köszönöm a figyelmet
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
lehel látni ki mennyi hozzászolást irt,
nem kell regisztrálni a hozzászoláshoz,
egyébként oda nem is tudok bejelenkezni,
stb..
(ilyen pl a bonyhád forum). itt
ha már itt a normális forum akkor az legyen mindehol használva vagy nem??
(talán ez a hozzászolásom ide még belefért. ha meg nem adjatok büntetpontot, nem érdekel. ) ja még valami ha már ezért valaki szolt akkor bocs.
Más:a dizájnváltással nem lesz egy kis logo-fájlméret növelés a VIPeknek?Nem arra gondolok hogy legyen 200k-s és akkor mozit csinálna mindenki a logojába,de mondjuk egy duplázás jól jönne,ennyi helyen nem tud kibontakozni a kreativitásom 😛 <#idiota>#idiota>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem