Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja már látom, annak volt az aláírása amelyik hsz számot irtad 😊
Punker
nem tom mit mondott és mikor darts-oztam inkább 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Lteebee
Ja!

ÓVASSVISSZABÁ!!!!!!!!44

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
mászótam

Punker
már te se olvasol vissza? aszem bajban vagyunk 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Lteebee
Nem ezt mondta pont és a tegnapi vita (M1-en) alapján
nem is biztos, hogy alap nélkül mondta.

Elküldöm én a f.szba, bárki legyen 😄 Kiaz, merre?
Punker
amíg nincs miatta flém szerintem nem kell beleszólni, nem durvább mint másik ezer aláírás amúgy meg 99% meg se nézi ahogy én se ha nem szólnak 😊

Punker
"Nem tetszik lehet menni máshova!" azt hittem ez levédetett SG-s moderátori mondás, pereljünk a jogdíjjért 😊

Lteebee
Akkor üssekavics, szólok neki én.

Punker
én meg náci, sõt voltam már itt náci zsidó is szal nem szólhatok 😊

Lteebee
Ha valaki a skinhedek ellen beszél, majd megkérem én...

Lteebee
Te szólj neki, mert én büdös komcsi vagyok!

😄D

Punker

Lteebee
pl kinek?

én rájuk szólnék...

Egyre több a politikai témájú aláírás. Ez mennyire okés?

Lteebee
Tetszik nekem is!

Pheel
Elõbbi.
Crem
<#hawaii>

Csak kíváncsiság képpen, egyedûl ST tud ilyen változásokat eszközölni, vagy moderátori szinten is van ehhez jogosultságotok?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

bertino
meg az összes értelmeset, de ahogy mondták az ötlet ugyis elhal <#zavart2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

akyyy
van szmájli topik! akkor már azt az alvósat is be lehetne tenni=)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Pheel
... ami ugyanúgy elhal, mint az értelmetlenek...
Nézdmár, egy értelmes ötlet 😄
Crem
ÜDV!

Ezt a kis .gif-et nem lehetne beszúrni a szmájlik közé!😊 Igen hasznos lenne...

Köszönöm a figyelmet

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Pheel
FF... :-P
precision
van logomühely topik...

Bazinga!

akyyy
háromnaponta kell üríteni a coocikat a firefoxba, különben az 5-ik oldalra is az elsõ oldal jön be megint😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ProGabe
Nem minõségrontásra gondoltam,kicsit gyorsabb átmenetekre,stb,ez így nekem ronda

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

RaZoK
ha lefaragod így néz ki:

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

ProGabe
Hm,kösz,de ha lehetne EZ vagy EZ lenne,persze kicsit "lefaragva" belõlük mert így tényleg nagy a méretük.

Bocs az OFF-ért!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mi nem kell az sg-nek? : a régi forumok amiben
lehel látni ki mennyi hozzászolást irt,
nem kell regisztrálni a hozzászoláshoz,
egyébként oda nem is tudok bejelenkezni,
stb..
(ilyen pl a bonyhád forum). itt
ha már itt a normális forum akkor az legyen mindehol használva vagy nem??
(talán ez a hozzászolásom ide még belefért. ha meg nem adjatok büntetpontot, nem érdekel. ) ja még valami ha már ezért valaki szolt akkor bocs.

Gladiator
pedig elnézve a jelenlegi logódat, szárnyal...

ProGabe
Tök mindegy hogy hol van,ha a hozzászólás írása közben nem bírják sokan észrevenni pl. a 40-s betûméretû FAQ-okat akkor azokon csak egy-két felkiáltójel segít

Más:a dizájnváltással nem lesz egy kis logo-fájlméret növelés a VIPeknek?Nem arra gondolok hogy legyen 200k-s és akkor mozit csinálna mindenki a logojába,de mondjuk egy duplázás jól jönne,ennyi helyen nem tud kibontakozni a kreativitásom 😛 <#idiota>

SLICK
érdekes nekem mindig szembetûnik a keresõ... és az már tényleg csak lustaság kérdése h megerõlteti e magát az újreg és felpillant a jobb felsõ sarokba :|

Sadist
Szerinted mi nem eldugott? Ki kéne cserélni a hozzászólás mezõvel, hogy észrevegyék? Nem hiszem, hogy valaki még egyetlen egyszer sem nézett végig a felsõ menüsoron.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

RaZoK
és 700x700 pixel nagyságu lesz a box :]

RaZoK
nem egészen...
az új designben biztos jó helyen lesz :]

Jano
De a józan paraszti eszed nem diktál esetleg olyat, hogy "hú, elõször megnézem, hátha van ilyen fórum, és akkor még nyitnom sem kell, annyival beljebb vagyok máris"?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

PLackó
természetesen a monitor közepén fog elhelyezkedni,ahogy görgeted le az oladalt,a keresõ is megy vele együtt...

Akos 001
észrevenné a keresõt 1perc után is,ha nem a leg eldugottabb sarokban lenne
reméljük az úgy desing-ben jobb helye lesz.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

RaZoK
nem, nem láttad a vitát?
akkor talán észreveszi a KERESÕT!!!!444

Akos 001
és úgy hogy?
1év után értelmes lesz a topiknyitó??

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

RaZoK
hülyeség ezen vitatkozni, az újregek által nyitott értelmetlen topikok elkerülését nem lehet kivédeni csak egy módon...1 év után lehetne csak topikot nyitni..de így egy csomó felhasználót veszítene az sg.

Gladiator
Szerintem vesszen minden fórumot használni képtelen user.

nf1
"DE az ujreg nem tudja,hogy hol van a keresõ,és hogy van-e,kivéve ha elolvassa a figyelmeztetést"

na épp ez az... ki van írva, de mégse olvassa el akkor JOGOSAN kap büntit!!!!4

Tarajos Sül
hagyjuk inkább mert "szóelterelésért" nem akarok "meglepetésben" részesülni 😊
Tarajos Sül
nem akkor megnézem a híres keresõt!
DE az ujreg nem tudja,hogy hol van a keresõ,és hogy van-e,kivéve ha elolvassa a figyelmeztetést
ezt ugy látszik bebuktam,arra a figyelmeztetés elolvasására nem gondoltam
hamár a szabályoknál tartunk:

Te ha egy uj email címet nyitsz,90 % szerintem,hogy te se olvasod el a szabályokat
ez 100000%-osan ugyanilyen
Punker
a kedvencem amikor olyat nyitnak hogy még betû eltérés sincs nem hogy téma azonosság 😊

Sadist
És ha topikot nyitsz, akkor alapból tudod, hogy nincs még egy olyan? :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

nf1
2szer is kapsz figyelmeztetést hogy használd a keresõt topic nyitás elött mielött témát nyitnál... arról már se ST se senki nem tehet hogy néhány ember agyáig nem jut el ez a két figyelmeztetés