Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
elméletileg 2 pontól tiltva vannak.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Akos 001
Azt nem lehetne,hogy aki 4-5 pontot kap,automatikusan kitiltódjon a csetrõl??
Elég idegesítõ amit csinál(nak).

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

St
errõl már korábban volt szó.
Dj Turmix Dávid
A Szûz csillagjegy aug.24-szept.23, nem pedig aug 23-án kezdõdik...

ivjoe
Cookie-k és cache törlése.
akyyy
segítség.
állandóan kilépeget az sg forum, nem marad bejelentkezve... gondoltam biztos vmi ismerõsöm szenyázik, mert megláthatta h sgzek, és kivi volt mi ez, és bejelentkezett a nevemmel (firerfox, eltároltnév és jelszó)

épp ezért megváltoztattam az elõbb, de megint elkezdte, tehát most vagy csak a böngészõm vacakol, vagy a fórummal van valami? mert elég zavaro h mindig be kell lépegetnemn, és néha a szívbaj kerülget h kibannoltak végleg😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

bertino
nc

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Lteebee
Rosszul hitted.
Természetesen #11801-re és #11805-re értetted, hogy offtopic, igaz?
Menjen a pont?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

bertino
Ebben a topicban szpemelni/csevegni
TILOS!

Az offtopic hozzászólásokat büntetõponttal jutalmazzuk!

azt hittem ez mindenkire vonatkozik -.-
<#banplz>

Majd megvéd a szakszervezet 😄
Lteebee
Flémkeltésért figyelmeztetlek 😉

Hát mert komcsi, mondta.
bertino
annak hát, vagyis enyimé

más kérdés, hogy én ezt az alapján mondtam, amit régebben mondott tisztelt ***** úr

visszakérdeztem lttb-tõl, miért fáj most nektek, de egye-fene, törlöm <#levele><#zavart2>

RaZoK
<#kuss> "Ne szólj szám, nem fáj fejem"

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Sadist
"Ebben a topicban szpemelni/csevegni
TILOS!

Az offtopic hozzászólásokat büntetõponttal jutalmazzuk!"

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ja már látom, annak volt az aláírása amelyik hsz számot irtad 😊
Punker
nem tom mit mondott és mikor darts-oztam inkább 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Lteebee
Ja!

ÓVASSVISSZABÁ!!!!!!!!44

Lteebee
mászótam

Punker
már te se olvasol vissza? aszem bajban vagyunk 😞

Lteebee
Nem ezt mondta pont és a tegnapi vita (M1-en) alapján
nem is biztos, hogy alap nélkül mondta.

Elküldöm én a f.szba, bárki legyen 😄 Kiaz, merre?
Punker
amíg nincs miatta flém szerintem nem kell beleszólni, nem durvább mint másik ezer aláírás amúgy meg 99% meg se nézi ahogy én se ha nem szólnak 😊

Punker
"Nem tetszik lehet menni máshova!" azt hittem ez levédetett SG-s moderátori mondás, pereljünk a jogdíjjért 😊

Lteebee
Akkor üssekavics, szólok neki én.

Punker
én meg náci, sõt voltam már itt náci zsidó is szal nem szólhatok 😊

Lteebee
Ha valaki a skinhedek ellen beszél, majd megkérem én...

Lteebee
Te szólj neki, mert én büdös komcsi vagyok!

😄D

Punker

Lteebee
pl kinek?

én rájuk szólnék...

Egyre több a politikai témájú aláírás. Ez mennyire okés?

Lteebee
Tetszik nekem is!

Pheel
Elõbbi.
Crem
<#hawaii>

Csak kíváncsiság képpen, egyedûl ST tud ilyen változásokat eszközölni, vagy moderátori szinten is van ehhez jogosultságotok?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

bertino
meg az összes értelmeset, de ahogy mondták az ötlet ugyis elhal <#zavart2>

akyyy
van szmájli topik! akkor már azt az alvósat is be lehetne tenni=)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Pheel
... ami ugyanúgy elhal, mint az értelmetlenek...
Nézdmár, egy értelmes ötlet 😄
Crem
ÜDV!

Ezt a kis .gif-et nem lehetne beszúrni a szmájlik közé!😊 Igen hasznos lenne...

Köszönöm a figyelmet

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Pheel
FF... :-P
precision
van logomühely topik...

Bazinga!

akyyy
háromnaponta kell üríteni a coocikat a firefoxba, különben az 5-ik oldalra is az elsõ oldal jön be megint😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ProGabe
Nem minõségrontásra gondoltam,kicsit gyorsabb átmenetekre,stb,ez így nekem ronda

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

RaZoK
ha lefaragod így néz ki:

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

ProGabe
Hm,kösz,de ha lehetne EZ vagy EZ lenne,persze kicsit "lefaragva" belõlük mert így tényleg nagy a méretük.

Bocs az OFF-ért!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mi nem kell az sg-nek? : a régi forumok amiben
lehel látni ki mennyi hozzászolást irt,
nem kell regisztrálni a hozzászoláshoz,
egyébként oda nem is tudok bejelenkezni,
stb..
(ilyen pl a bonyhád forum). itt
ha már itt a normális forum akkor az legyen mindehol használva vagy nem??
(talán ez a hozzászolásom ide még belefért. ha meg nem adjatok büntetpontot, nem érdekel. ) ja még valami ha már ezért valaki szolt akkor bocs.

Gladiator
pedig elnézve a jelenlegi logódat, szárnyal...

ProGabe
Tök mindegy hogy hol van,ha a hozzászólás írása közben nem bírják sokan észrevenni pl. a 40-s betûméretû FAQ-okat akkor azokon csak egy-két felkiáltójel segít

Más:a dizájnváltással nem lesz egy kis logo-fájlméret növelés a VIPeknek?Nem arra gondolok hogy legyen 200k-s és akkor mozit csinálna mindenki a logojába,de mondjuk egy duplázás jól jönne,ennyi helyen nem tud kibontakozni a kreativitásom 😛 <#idiota>

SLICK
érdekes nekem mindig szembetûnik a keresõ... és az már tényleg csak lustaság kérdése h megerõlteti e magát az újreg és felpillant a jobb felsõ sarokba :|

Sadist
Szerinted mi nem eldugott? Ki kéne cserélni a hozzászólás mezõvel, hogy észrevegyék? Nem hiszem, hogy valaki még egyetlen egyszer sem nézett végig a felsõ menüsoron.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem