27328
  • biomage
    lol mégsem tudodna ki a nevek :)
  • biomage
    aztán nem beszélve arról hogy, igy oda az inkognitója aki fizeti az értéket -.-
  • gebana
    ez nem igaz! 3-4 nap és levélre is válaszolnak néha XD
  • Szotyiszán
    ezt szeretem az sg-ben, hogy itt ennyit számít egy fórumozó. :)
    (vagyis lóf@szt)
  • bracsek #14917
    Akkor írjuk ide, hogy szerkesztéskor jó volna, ha lehetne azt is szerkeszteni mire válaszoltál.
  • BiG G
    szerintem biómágusnak akart válaszolni, még ő is tévedhet
  • bracsek #14915
    De én igen
  • bertino
    ezt én se vágom :D
  • bracsek #14913
  • St
    bruhaha...
  • biomage
    o egyel kevesebb vips lesz 06.11 töl
  • St
    Ennél kisebb tételt nincs értelme számlázni.
  • akyyy
    bankártyásnál lehetne olcsóbb változat, kevesebbért, mert az a 1 év kicsit dúrva:D bár ezresért simán megéri.
  • St
    Amióta megszűnt a sms nagyjából ugyanannyian fizetnek bankkártyával. Néhány ember miatt teljesen kizárt, hogy bármilyen változtatás lenne a rendszeren. Ugyanakkor elképzelhető, hogy az sms majd egyszer újra fog működni, ha majd borzasztó sok időnk lesz rá, hogy 32 oldalas specifikációt átnyálazzunk, és újra implementáljunk.
  • csgj
    Igen, szerintem is ez lenne a legjobb megoldás. (bocs, ha ez is csevegésnek számít (banner...))
  • immovable
    Én nekem csak annyi lenne, hogy a logó-s dolog tehát, méret, szín ne legyen VIP-hez kötve. Tekintettel az sms-es fizetési lehetőség megszüntére /sok a diák+sokan félnek még neten keresztül fizetni/. :)
    csak 1 vélemény a sok közül
  • Sir Quno Jedi
    St-hez szvsz. semmi sem jut má el közvetlenül, mer nem az ő bulija gondolom, hanem másoké. St fejlesztget, de meglehet tévedek...
  • Bala10
    "A kártyás vásárlás és a folyószámláról átutalás nagyon nem ugyanaz..."

ez igaz, benéztem.
  • Efreet
    Annyira nem bonyolult ez, hogy napokig csámcsogni kelljen a témát.

A kártyás vásárlás és a folyószámláról átutalás nagyon nem ugyanaz...
    az előbbi szinte mindenhol ingyenes a vásárló számára (mert a tranzakciós díjat az eladó állja, a bankok pedig nem terhelik meg külön a kártyás fizetést, hiszen az a jó nekik, ha használják a kártyát), az utóbbinál ez a díj általában a küldő felet terheli (nem bankkártyán keresztül történik, ráadásul általában magánszemélytől magánszemélyhez).
    Az SG VIP fizetés bankkártyás vásárlás, így a 960 Forinton felül (a legtöbb bankkártyás konstrukciónál) nem kerül pénzbe a vásárló számára.

Ahhoz pedig semmi közünk, hogy a 960 pénzből mennyi jut el St-hez - az SMS-nél a 480ból valószínűleg túl kevés lett volna, így nem érte már meg szenvedni az újraprogramozással - ő tudja, hogy hányan használták az SMS alapú fizetést, és mennyi kiesés ez így.
  • Pheel
    "te ennek hol néztél utánna"

MŐVELETI DÍJAK ÉS JUTALÉKOK
    Vásárlás bel- és külföldön Díjmentes
    Kondíciós lista

"amíg nem ismered az ember hátterét, addig ne mond meg neki, hogy mit nem tud megoldani"

Ha ez tényleg meghaladja a képességeidet, akkor ki írkál ide helyetted?

"ha akarod folytatni"

Akarja a franc!
  • bracsek #14901
    ühüm igaz, 30$ -t akartam kifizetni februárban és 76ba került volna (meg se néztem, hogy mennyibe kerül nekem az sg, jobb ha nemtom.)
  • Bala10
    jólvan miszter mindent tudó, biztosan úgy van ahogy te mondod. legyen neked igazad.(bár azért arra kíváncsi lennék, hogy te ennek hol néztél utánna, mert nekem sajnos minden tranzakcióért fizetnem kell, hiszenhát ma semmi nincs ingyen)
    egyébként is nagyobb feneket kerítettünk ennek, mint akartam.
    én nem bankártyázok neten ezért nem fizetek elő. ez tény, nem zsarolás, mint ahogy ezt lentebb említetted.
    és amíg nem ismered az ember hátterét, addig ne mond meg neki, hogy mit nem tud megoldani, mert ez a kioktató stílus.#14898
    te örülj neki, hogy ennyi mindent megtehetsz, de ezzel nincs mindenki így.
    ha akarod folytatni, pmben szívesen, de ide az én helyzetetmről többet nem írok.
  • Sir Quno Jedi
    Normálisan elmondták:

a. nem lesz SMS fizetés
    b. azért nem lesz, mert változott a szolgáltató rendszere (VOXINFO), újra kéne programozni és annak költségei vannak, amiket az az elhanyagolható töredéke a befizetéseknek nem fedezne, ami a szolg. lehúzása után marad az SG-nek (talán évek alatt sem szvsz.)
    c. akinek ez nem tetszik, annak nem tetszik, sokat nem lehet vele tenni, a tények makacs dolgok
    d. a jövő mozgásban van, ki tudja mit hoz...

Én ezt olvastam itt alább, ha valakinek más jön le ugyanazokból a szavakból, az szerintem már gond... :D
  • Pheel
    "sokan nem tudják megoldani a bankkártyás fizetést"

Tényleg lehetetlen. Gondolom nincs a családban egyetlen bankkártya sem. Mivel manapság már a Visa Electronnal is lehet neten fizetni, valahogy sántít ez a kijelentés...
  • Pheel
    "harmadszor, nem béna vagyok, csak nem akarok pluszban fizetni az utalásért"

A bankkártyás fizetés neked nem jelent plusz költséget. A kioktatás megy, az utánanézés nem?
  • mNzJean
    Teljes mértékben egyetértek Bala kollégával ,elég nagy baj ,hogy a problémánkra az a válasz ,hogy ha nem tetszik el lehet menni..,nehogy már a kedvenc fórumunkban is meg keljen alázkodnunk azért ,hogy normális választ kapjunk .Sokaknak hiányzik a rugalmas VIP jog felvétel ,én is 3 éve sms-ezgettem szorgalmasan ,és sokan nem tudják megoldani a bankkártyás fizetést,ennyi embert azért nem kellene semmibe venni.
  • Bala10
    amúgy le is szarom az egészet, csak elmondtam a véleményem, hiszen ez a topik erre való. erre itt belémkötsz az idióta stílusoddal.
  • Bala10
    no, először is vegyél vissza a hangsúlyból.
    másodrszor, ha nem ebből élnek, akkor miért nem mindegy, hogy mennyi jut el hozzájuk? nyilván nem ez a fő bevételi forrás, de ezek szerint számít.
    harmadszor, nem béna vagyok, csak nem akarok pluszban fizetni az utalásért, amit többször is írtam, csak képtelen vagy felfogni. és azt is írtam, hogy nem éri meg a vipel vacakolni majd, mert nem olyan előny.

amíg én normálisan beszélek veled, addig semmi jogod így beszélni velem.
    ne próbáld meg gz8-at utánozni, mert nem jó sílus...
  • ivjoe
    Akkor semmi akadálya, h mindenki kapjon szerkesztési jogot a kommentjeihez ugye? :)
  • Cat 02 #14892
    SG jövedelme (mint minden oldanak) a reklámokból jön, de ez elég nyilvánvaló szerintem =)
  • Pheel
    Igen, a "főnökeim" is így gondolják. Nem ebből élnek.
    A lehetőség adott, hogy VIP legyen. Ha annyira béna, hogy nem képes megoldani, akkor nem is akar az lenni igazán. Ha leáll itt pitiáner módon zsarolni, akkor igenis nincs rá szükség.
  • Szotyiszán
    éljen! még több ilyen modit! :) remélem a főnökeid is így gondolják és kapol kitüntetést
  • Szotyiszán
    ez nem volna rossz, de ha őket nem érdekli, hogy ezzel több a hsz, akkor engem sem. :)
  • Pheel
    Igaz! A CIB tud magyarul, ott könnyebb. ;-)
  • bracsek #14887
    nem
  • Bala10
  • Pheel
    Hát jajj! Akkor eggyel kevesebb.
  • Bala10
    én is azt mondtam, hogy az utalás nem jó, mert macerás és még plusz fizetnem kell érte a banknak. az meg engem nem érdekel, hogy ebből mennyit kap az sg, az az ő dolga.
    szal ha az sms dolog megszűnik, akkor 1 vip-el kevesebb lesz...
  • Pheel
    A Paypal jó ideje fogad is Mo-on.
  • Pheel
    A fizetés nem kerül többe annál, mint amit kifizetsz. Az utalás igen. A fizetés azonnal átmegy, az utalás napok kérdése. A fizetés összegének jelentős része az SGnél landol, az SMSnek meg csak egy jelentéktelen része ér oda. Kell még taglalni?