27328
  • Sadist
    Ott van alul: Visa, Visa Electron, MasterCard. Ha ilyen bankkártyád van, akkor használható.
    Számlázási névhez/címhez végülis azt írsz, amit akarsz, oda fogják küldeni az áfás számlát. De azért ajánlott olyan címet beírni, ahol meg is kapod.
  • BiG G
    igazából minden fórumozónak alanyi jogon kéne járjon a szerkesztés joga. ez másutt régesrég így megy. a nagy logó, meg színes fejléc, nagyobb képtárhely maradhat tőlem fizetős, de hogy a szerkesztés lehetőségért kell fizetni az nagyon nem cool szerintem.
  • Dragooon #14879
    nem lehetne mégis megoldani azt, hogy a nemvipek is tudják egy kis ideig szerkeszteni az üzeneteiket?

biztos beszéltetek már erről és nem új kérdés (ha zavar valaki, bocsi), csak én pl ezért is fizettem a vipet és nagyon hiányozna..
  • artschiatwork
    számlázási címhez azt írod, amilyen névre szeretnéd a számlát kérni (lehet a saját neved, szüleid neve, céged neve stb.)
  • akyyy
    Lassan lejár nekem is a VIP-m, és meg kéne hosszabítanom, viszont nem fizettem még bankkáyámmal neten keresztül (monjduk még boltba se:D)

Kérdésem, számlázási cimhez meg névhez nekem mit kell írnom?

Illetve, otp junioros kártyával tudok fizetni?
  • biomage
    te meg miröl beszélsz?
    nem lehet paypalon ilyen csinálni -.- magyar országra nem müködik az átutalás
  • Bala10
    szerintem annyi plusz dologgal nem jár a VIP, hogy érdemes legyen több időt fordítani a megszerzésére mint egy sms elküldése. sok banknál az átutalás is plusz költségekkel jár, meg macerás is.
  • St
    nem mind1, hogy a CIB banknak, vagy a Paypalnak adod meg a bankkártyádat?
  • St
    Az átutalással az a baj, hogy számlázni kell, manuális feldolgozást igényel. Erre nincs kapacitás. A mostani bankkártyás az automatikusan számlázható / feldolgozható.
  • Cat 02 #14872
    Paypal ? :D
  • Fabio Capello
    Igazából nem nagyon bízom ezekben az online dolgokban, jó lenne valami alternatíva is, pl telefonról felhívni egy számot, vagy átutalásos módszer
  • Rage47
    miért, így is tök jó
  • bertino
    ja valami alternatív jól jönne a mostani mellé :(
  • precision
    Átutalásos (nem bankkártyás) fizetési módot nem tervezel/terveztek? Tehát pl van egy számlaszám, arra kell utalni, közleménybe a userid -t vagy vmi egyedi azonosítót be kéne írni amiből tudnátok hogy ki küldte a pénzt. És mivel ez nektek gyak. semmibe sem kerül, lehetne kedvezőbb ára mint ami az sms cuccnak volt.
  • artschiatwork
    szóval Ferrarira gyűjtöttetek
  • St
    Az SMS VIP fizetés valószínűleg nem lesz újra, megvariálta a rendszert az üzemeltető (VOXINFO) és az egészet újra kellene programozni / tesztelni az alapoktól. Mivel elég lehúzós volt eddig is, és nem ebből lesz új Ferrárink, ezért ennek nemigazán látom értelmét.
  • gebana
    igen? és a free fórumokra is kiterjed ez a tökéletességi mutató? :D mert ott most nagy a káosz :/
  • Dying Soul
    Még mindig jó volna egy összes kedvenc törlése egy gombbal.
  • mNzJean
    Én egy hete nyomozok ez ügyben ,én sem tudok regelni , de válasz még nem érkezett sehonnan.
  • Dragooon #14862
    ajnemár :-o
    akkor #14861 :(
  • csgj
    :S Az akkor nem jó... Akkor nem fogok hosszabbítani.
  • Sadist
    Mintha régebben arról lett volna szó, hogy az SMS-es VIP fizetés megszűnik, mert a szolgáltató túl nagy sarcot szed le, és csak a banki átutalásos marad.
  • csgj
    Hali! Nem tudjátok, hogy mikor lesz elérhető az SMS-es VIP fizetés? Csak mert pont most nem működik, amikor már csak 3 napom van vissza, és meg kéne hosszabbítani a tagságot.
  • Pheel
    Amit belinkeltem, az hat(6) statisztikát átlagol, erre te beraksz ide a hatból egyet. Volt ám értelme. Na OFF vége!
  • Cat 02 #14857
    Változó... szinte lehetetlen pontosan megbecsülni.
  • bracsek #14856
    OFF OFF
    nagyon weboldalfüggő a dolog :)
  • Pheel
    Usage share of web browsers
  • bracsek #14854
    nem tech, erotika :P [azt meg az átlag luser is szereti]
  • Pheel
    Elárulom neked, hogy az IE is Mozillaként mutatkozik be. Ráadásul sok böngészőnek meg azt írsz be, amit akarsz, aztán azt hazudja magáról.
  • Pheel
    Gondolom ebből 250 000 te vagy FF-szal. ;-) Esetleg innen lehet letölteni a FF-ot. ;-)
    Lehet itt hozni az okos statisztikákat mindenféle tech oldalakról, de azért a nagy átlag még mindig jelentős IE dominanciát mutat. A tények makacs dolgok.
  • Trashking
    áhh értem. köszi
  • Cat 02 #14850
    Van egy olyan böngésző h Mozilla (külön).
  • Trashking
    ha off akkor bocsi:
    a mozilla nem a ff fejlesztője?:O mert akkor mér van 2szer?
  • Cat 02 #14848
    Én a környezetemből tanulok :)
    Haver átjött h keressek neki valamit, meg gugliztam ff el semmi. Erre okosan odaszól h próbáljam meg az internettel :D (aztán odaengedtem és beírta h zeneletöltés.hu -.-')
    Faterommal és bátyámal ugyanez a helyzet, 1szer megmutattam nekik, azóta azt használják, max a neptun miatt ie-t. Bár azt elismerem h IE 7 et még nem próbáltam :)
  • bracsek #14847
    350000 látogató a google szerint, hát nem az explorer vezet... legalábbis nálam... jó nagyon googleközeli oldalon mérve, és aki a googlet megtalálja az a firefoxot is :)
  • Pheel
    10 éve netezem hardcore módon. Próbáltam sokféle böngészőt. Anno Netscape 3 Gold-on és lynx-en szocializálódtam. Informatikus vagyok, ráadásul hobbiként 7 éve webfejlesztő. Nekem az IE vált be, pedig nem hiszem, hogy az IE az Internet. Tudom, hogy van más. Nem váltanék rá.
    Szóval ideje lenne kihúzni a fejed a homokból! Attól, hogy te mást használsz, még nem leszel felsőbbrendű. Ha így érzed, van még hová fejlődnöd.
  • Cat 02 #14845
    IE-t általában azok használják akik azt hiszik h IE = INTERNET, aztán rájönnek h van más is és vissza nem mennének rá.
  • Pheel
    Mondtam én, hogy nem skatulyázok? :-P
  • gebana
    mert te nem skatulyázol XD

amúgy nekem mindegy, lényeg hogy azt használom ami a számomra a legjobb. :)
  • Pheel
    "ie-t a kisigényűek, ff-t az okosok, operát pedig a lusták használnak"
    Skatulyázás. IE-t a többség, FF-t a magát okosabbnak gondoló kisebbség, Operát pedig a majdnem láthatatlan maradék különc társaság használ. Ez sokkal közelebb jár a valósághoz.