27328
-
#14961 Félek, hogy ez már reklám, de mint évek óta elégedett ügyfél, akinek ez nem hoz semmi hasznot, talán megtehetem: CIB -
#14960 Erről valami információt linkelnél? -
#14959 BTW ingyen lehet neked is külön internetre való virtuális kártyád. Nem dombornyomott és csak elektronikusan használható. 1 perccel fizetés előtt ráteszed a lóvét, fizetsz, aztán nincs mivel visszaélni. Nekem is van, semmi gond vele. -
#14958 "nem vagyok közgazdász, de ebből még akár több is lehet az sg bevétele"
Tudomásom szerint ez nem szempont. A VIP nem valódi pénzforrás, csak "talált pénz". -
#14957 "Az Sg-ben megbízunk, csak az OTP-vel kapcsolatosan vannak aggályaink."
Akkor minden rendben, ugyanis az SG a CIBbel áll szerződésben. -
#14956 És összenéznék! A fagyisnál megnéznék hány gombócot számlázott neked, nálad milyen számla van erről stb. Amúgyis fullra megvalósíthatatlan eleve.
Meg ha neked 2 pisztácia és három vanília van a számlán, de neki csak 4 puncs, akkor mész te is/ő is a Csillagba?!?!? -
#14955 na az lenne ám az aranyélet, ha még nekünk is be kéne a számlákat mutatni... Agyament brigád... :DDD -
#14954 Mer nekik gondolom kötelességük számlázni, a törvény az törvény. Hogy akinek számláznak, annak kell-e, az lényegtelen. Bár idehaza több elmebeteg felvetette anno, hogy kötelező legyen a számlát átvenni, nem csak kiállítani, sőt ha kijönnek ellenőrzést tartani magánszemélyhez, akkor bizony elő kell adnod a számlákat, hogy mit vásároltál 5 évre visszamenőleg. ÉRTED?! Egy rohadt gombóc fagyiról is!!! :DDD Röhögtem rajtuk rendesen. -
Wolfsnack #14953 én nem szeretnék ÁFÁ-s számlát, miért kell megadnom az adataimat? -
#14952 Pl.: a családban senkinek nincs:( Nekem Maestro-m van. -
#14951 sorold! -.- -
#14950 Nohát, olyanom nekem sincs, mert én jobban kedvelem a maestro-t. Nem bízom a neten is használható karikban (banki infósként erre jó okom is van :D). -
#14949 szerintem meg tényleg kéne az átlagusereknek is valami
pl max 1 percig szerkeszthető legyen a hsz, visszavonni ne lehessen, és én személyszerint nem hiányolom a nagyobb logót...eddig is a hsz szerkesztés miatt fizettem VIP -et... de nincs olyan bankkártyám ami jó lenne
ezért is gondoltam hogy normál usereknek egy 1 perces hsz szerkesztés jó lenne
-
#14948 Most őszintén, Magyországon hány embernek nincs legalább egy Visa/Visa Electron/MasterCard kártyája? Jó, talán a feketén dolgozó építőipari segédmunkásnak, aki zsebbe, kápéban kapja a fizetését talán nincs szüksége rá, de az meg minek akarna vip-et fizetni? -
bracsek #14947 Az Sg-ben megbízunk, csak az CIBbel kapcsolatosan vannak aggályaink.
[Szerkesztve :)] -
#14946 már kismillió ember(én is) fizetett itt bankkártyával és senki nem panaszkodott -
#14945 várd meg míg elalszanak XD
nemtoom, csak nekem látszik megbízhatónak az sg? mert nem valami kezdő kis oldalnak tünik, hogy ne lehessen benne "bízni". -
#14944 :DDD Már várom a főhírt az sg-n, hogy az SG.hu újonnan kinevezett kommunikációs igazgatója Pheel :D
Amúgy gőzöm nincs hogy olyan kártyám van e ami ide jó, talán eljön az idő amikor kipróbálom, egyenlőre nincs rá szükség :) Meg persze még meg kell barátkoznom a dologgal, a netes fizetés nagyon távol áll(t) tőlem -
#14943 tipp!
lehetne 2-3 hónapig mindenkinek vip és bevezetni egy támogatási rendszert (próbaként)
tehát, az ad pénzt aki akar és annyit amennyit akar
nem vagyok közgazdász, de ebből még akár több is lehet az sg bevétele, kedélyek is csillapodnának -
#14942 22-es csapdája! smst nem lehet, bankkártyát igen, de csak a kiemelt kártyákkal. hmm... SGsek hány %-a rendelkezik vajon az "elvárásoknak" megfelelő kártyával? -
#14941 Nézd a másik oldalát! Az SG.hu el van kötelezve a fejlődés iránt, és mint ilyen, próbálja ösztönözni a magyar lakosság arra fogékony részét, hogy merje a bankkártyáját internetes fizetésre használni.
Elmehetnék kommunikációs igazgatónak is. -
#14940 Hát nekem nincs olyan bankkártyám amit itt elfogadnak ,ma megkértem fatteromat ,azt mondta felejtős mert ő ebben nem bízik. Szóval most az maradt ,hogy próbálok a kadvenc topicjainban keresni valakit ,hogy csinálja meg nekem és én elutalom neki a pénzt.De azért remélem erre a közeljövőben találnak megoldást itt az sg-n. -
#14939 akkor ne költs! :D
mond azt veszel valamit amit csak így lehet, és hogy odaadod a pénzt :D
-
#14938 ígyse tudják hogy az ezsgére költök pénzt, még a telefon oké, de a bakkártya már macerásabb -
#14937 nemtoom mennyi olyan ember van itt akinek sajnos nincsenek szülei. mert bizony szülőknek szokott lenni bankkártya (nem junior max (jobb esetben XD ) ) és e1 ftbe nem hallnak bele.
vagy ismerős vagy rokon. -
#14936 úgyszint, támogatom, de nem a modik hibája -
#14935 Az kéne, hogy legalább mobilról tudjam hosszabbítani a VIP tagságom, mert nekem nincs bankkártyám, és úgy értesültem, hogy valakinek hiába van bankkátyája, mégsem tudja feltölteni a VIP-jét.
Fel vagyok háborodva. -
#14934 3NF ? -
#14933 elcsúszott a backup akkorra, de más módszerrel fogjuk menteni, így ilyen probléma a jövőben nem lesz. -
#14932 Egy kérdés :) Az sg ingyenes fórumok miért nem elérhetők reggel 7 és 8 között ? Ilyenkor van valami napi karbantartás? Mert akkor nem legszerencsésebb időpontot választottátok :) nem lehetne ezt hajnalban vagy éjjel csinálni? Sokan panaszkodtak már -
#14931 A teló az teljesen más tészta, más rendszer, az autópályamatrica is gondolom külön buli. -
#14930 Érdekes, mert telo egyenleg és autópálya fizetésre jó. -
#14929 szuper. csak eltüntek az oldalak azért volt para :D -
#14928 aláraktunk pár új szervert + átkonvertáltuk egy új adatbázisszerkezetbe, hogy újra gyors legyen -
#14927 Karbantartás alatt álltak, mostmár müxenek -
#14926 free fórumokkal mi történt? -
#14925 Mastercard és Visa az ami internetes fizetésre is jó, a Maestro csak automatázni és POS-ozni jó többnyire (épp ezért kedvelem :D). -
#14924 Ez számomra nem vigasz:( -
#14923 ciki, nekem master cardom van :D a Raiffeisen banktol :) -
#14922 Qrva jó, mert az OTP-és Maestro kártyát nem fogadja L.:(:(:(