27328
  • Sir Quno Jedi
    A durva makróhibákról és a topicot szétbarmoló linkekről van szó. Helyesírási hiba senkit sem izgat, csak néhány kötekedő lámát (mármint ha elírás, mert ha tényleg gáz, az gáz). :D
  • ivjoe
    Ok, akkor majd szólok minden helyesírási hibánál, h javítsd.
  • Sir Quno Jedi
    Lehet. De sajnos erre zéróbehatásunk van. Mi is csak modik vagyunk, a rendszer fogaskerekei, de nem mi tervezzük a rendszert és nem mi alkotjuk a fő szabályokat (csak egy szűk részét).
  • Sir Quno Jedi
    A mindenki most is megteheti. :D
  • precision
    minden topiknak nincs házigazdája, és értelemszerüen van ahova nem is kell házigazda, a moderátorok nem tudnak ilyen kicsinyes dolgokkal foglalkozni hogy pistike meg julcsika elírtak egy linket és szeretnék kijavítani, vagy vmi helyesírási hibát vétettek... a modiknak erre nincs kapacitásuk
    egyszerűbb a hsz szerkesztés, persze rövidtávon, nekem már 1 perc is elég lenne (persze alapból, nem VIP-ként :))
  • Cat 02 #14996
    Tehát ezért vagy a "Rendszer hangja"

btw sztem simán mehetnek topik színezés, csak úgy h mindenki megteheti és késZ :)
  • Sir Quno Jedi
    erre lenne a házigazda/modi
  • precision
    elírsz egy linket, egy makrót rosszul használsz (mostanában pl flash makrót tolják el és ott tátong egy nagy üresség a hibás használat miatt), valami helyesírási hiba...stb.stb.

ilyen esetekben hasznos a hsz szerkesztés, akár rövid ideig is
  • Sir Quno Jedi
    Naés? Én is voltam VIP, de ajádékvip és nem önkéntes. Eleve a pár perces szerkeszthetőség nekem kevés. Így értelmetlen is szvsz.
  • bracsek #14992
    "legritkább esetben", de megtetted, ha 1x is... Hacsak elgépelésért is.
  • Sir Quno Jedi
    Tévedés. Sajátom a legritkább esetben szoktam szerkeszteni és azelőtt meg végképp nem hiányzott. Az ember fontolja meg mit akar írni, ELŐRE.
  • bracsek #14990
    Könnyű így beszélni, hogy a más üzenetét is szerkesztheted :) (mégha nem is teszed meg, hál iSTennek)
  • Sir Quno Jedi
    Még valamit?

Úúúúú, jah, bocs lejárt az idő és itt úgysenem lehet csevegni.

Viszlát! :D

(amúgy megsúgom neked halkan, hogy magánemberként, merthogy az is vagyok néha, az a személyes véleményem, hogy a VIP egy f@szság!!! SŐT, mindig is kétkedve/gyanakodva néztem a boldogan dalolászó vipeseket a réten... :D)
  • Cat 02 #14988
    Ingyen VIP et :D
  • Sir Quno Jedi
    Mit szeretnél érni?!
  • Cat 02 #14986
    Akkor sry Kandurextől :)
    Mit érek vele ? xD
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy én voltam. Szeretnél feljelentést tenni?! [jegyzetfüzetet vesz elő]
  • Sadist
    Mindegyik mod színezi a kedvenc topikját.
  • BiG G
    maguk felé hajlik a kéz - kár ezen erőlködni, nem demokráciában élünk
  • Cat 02 #14982
    Mikor nyílt egy a pc-s játkoknak NEM áldozott le topik, egyből zárták, most meg a flame központnak még a neve is színes lett ? Kandurex for the win (szines név) ? :DD
  • Dzsini
    meg a végéről lecsapja a &related, &ezmegaz-t - igaz, nem lenne gond.
  • Sadist
    Mindent lehet, csak akarni kell. Szerinted hány percig tartana írni egy regexpet, ami kiszűri a http://youtube.com/watch?v=* linkeket, és átírná http://youtube.com/v/*-ra?
  • Dzsini
    kétségtelen jó lenne, csak szerintem körülményesen megvalósítható
  • precision
    mindegyik ilyen nagyobb videos sitenál könnyű megállapítani az algoritmust ami az urlből src -t csinál...és kb 3-4 (youtube, videa, metacafe) ilyen oldalét kéne _hozzáadni_ a mostani src -s cucchoz
    de persze ha rossz ötlet akko' ennyi...csak gondoltam a kezdőknek lenne segítség a dolog (nekem semmi bajom az src -vel, én tudom használni :))
  • Dzsini
    a flashmakró mindenféle flash tartalmat elfogad, ezért nem lehetne szerintem... akkor a TeCsöves videóknál ki kellene keresnie a forrásból a flashfile címét, és azt behelyettesíteni... és akkor már ha azt tudja, akkor mi van a többi videoszolgáltatóval? mindegyikre megtanítani, a hátteret kiépíteni, hogy feldolgozza a betöltött weboldalt, stb. így "csak" egy flash megjelenítő, amibe egy flash filet lehet belinkelni.
  • BiG G
    végülis nem lenne nehezebb írni rá egy szkriptet mint ami kiszűri a képfeltöltés.hu-t és társait.
  • precision
    Nem lehetne hogy a flash makró elfogadja az src cím mellett pl a youtube -os videók url -jét is? Csak mert még mindig rengeteg olyan ember van aki azt sem tudja mi az hogy src cím. Csomó üres hsz van pl humorosaranyosban mert nem tudják hogy kell... tudom elég jól le van írva a helpben is meg mi is leírtuk már 1000x... de nem használ.
  • bertino
    hát az nem fog menni, ameddig nem vagy ujra VIP.
  • biomage
    de gondolom feltölteni nem fogok tudni többet, vagy ilyenkor mi van?
  • bertino
    nem törlődik.

[nála nem törlődött]
  • biomage
    tényleg mi fog történi a gallériámal? törlödni fog minden képem miuttán a vipm lejár?
  • Max7
    Nem értem haver sincs akit megkérhettek az utalásra? jó pénzért én is elvállalom az utalást :) csak szoljatok :D
  • bertino
    jah értem, bocs.
  • akyyy
    sztem kivitelezhető, x oldalakon (igaz nem fórum, hanem ... oldal:D)
    ott is meg van oldva hogy rákeres először.
  • Cat 02 #14967
    Tuti bugos lenne :D
  • Sadist
    Volt már róla szó, egyszerűen kivitelezhető, nincs rá kapacitás.
  • bertino
    mi lenne ha uj téma nyitásnál automatikusan a keresőre irányítaná a script a témanyitót és addig nem lehetne megnyitni az új témát, míg nem használta a keresőt ? vagy ez nem kivitelezhető ?

vagy volt már erről szó ?

pedig komolyan kérdem...
  • cSuwwi
    Fatal error: Call to undefined function: hiba() in /web/supergamez/web/html/forumuserinfo.php on line 82
  • Pc Boy
    Sziasztok!
    Az ingyenes fórummal kapcsolatban:Számíthatunk arra,hogy a büntető pontokat beépítsétek?
  • Cat 02 #14962
    Minden rosszban van valami jó ^.^