27328
-
#15242 ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez goNb jó lenne mert 356 új üzenetnél pirosvonal eltünik és jó volna nem kellene keresgetni meddig olvasta az ember az adott topicot -
#15241 szavazás a cikkekben, szerintem ötlet.
pl. itt, ugye. -
Vlala #15240 Köszi mindkettőtöknek, így már értem. -
#15239 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1080392254&no=9718 -
Cat #15238 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1080392254&no=11892 -
Vlala #15237 A minap szerettem volna beszúrni egy képet egy topicba, de a kepfeltoltes.hu-ra töltöttem fel. Innen azonban nem engedte linkelni. Megoldottam, itt is van képfeltöltés funkció, de kíváncsi lennék, miért nem engedi a rendzer a kepfeltoltes linkjeit beszúrni? -
Mirk #15236 és amikor összeülnek a mérnökök hogy megvitassák hogyan lehetne még szebbé, jobbá gyorsabbá tenni ezt az autót, nem a rádióval fognak foglalkozni -
#15235 -
Nuki #15234 Rossz a logika.
Ezzel az erővel, egy autóban ne legyen rádió, mert az nem szolgálja az előrehaladást? -
#15233 de a fórum teljesen más, mint a cset. -
#15232 mert ez egy fórum, akármilyen hihetetlen :o -
#15231 Miért? -.-" -
Mirk #15230 szerintem a chat a leglényegtelenebb része ennek az egész oldalnak. -
Anteris #15229 csak nálam nem működik a filmek bemutatói a letöltéseknél? -
#15228 1. nem rég volt dizájncsere, úgy jó ahogy van.
2. menj chat.hu-ra -
#15227 egy új/jobb design és fejlettebb chat (szobák, beállítások etc.) -
#15226 Cuki ez a fejlécszín... -
#15225 Nem erre nem gondoltam. De nyilván így volt, viszont akkor minek kellett nyilvánossá tenni. Ez így égő - volt, mert ha jól látom közben le lett véve. -
#15224 ott a pont -
Dodo55 #15223 És arra nem gondoltál PyRex, hogy ez a kulcsszó rendszer esetleg már régóta létezik, de eddig nem volt nyilvánosan látható(így inkább használtak nem megszokott, de számukra egyszerű, rövid kulcsszavakat, amiket most nagy erőfeszítésbe telne átírni)? Mert szerintem a kapcsolódó cikkek rész működése erre alapul, ami viszont már jó rég óta létezik. -
Cat 02 #15222 sry, del pls -
Cat 02 #15221 hack ? o.O -
#15220 :DDDD -
#15219 a cikkírók faszok :)
-
#15218 Már ne haragudj, de ez kb. egy óvodás színvonalú válasz volt, ennél azért többre tartalak.
Mellesleg miért ÉN verjem a fejem a betonfalba, miért nem azok a kedves cikkírók, akik képtelenek normálisan használni a portál számukra elérhető szolgáltatásait?
Most őszintén: mi értelme a kulcsszavakra való keresésnek, ha egy Athlon FX processzorokról szóló cikk EGYETLEN (!) kulcsszava az: 'athlonxp' szócska. Igen, igy egybe írva.
Szerinted ezt a cikket hány ember fogja megtalálni egy év múlva? Persze nyugodtan vállat is lehet erre vonni, csak akkor nem értem, minek a látszólagos fejlesztés.
Ja és miért van az, hogy ha valaki egy JOGOS problémát felvet az oldallal kapcsolatban, akkor három dolog következhet:
1. - semmi válasz
2. - valaki ideböffent egy választ, aminek semmi értelme és a probléma ezek után csak a legritkább esetben oldódik meg
3. - jön a 'támadása' annak a usernek aki szólni mert, bizonyos esetekben büntipont is.
Ez a topic akkor ezek szerint csak dísznek lett nyitva... -
Borg #15217 -
#15216 szerintem a kiakadás ellen a legjobb orvosság, hogy odamész egy betonfalhoz és vered bele a fejed amíg el nem múlik, egyebet nem tudok javasolni
-
Cat 02 #15215 Én azt hittem h az értékeld a cikketről beszéltek :D -
#15214 akkor ezért nem találtam meg még egyetlen cikket sem keresőben! köszi, azt hittem én vagyok a béna:) -
Bala10 #15213 főleg, hogy én csak a fórumot használom. :) -
#15212 megtaláltam közben :) -
#15211 pl. a blurayesnél -
#15210 melyik cikknél lehet szavazni? Ja, hogy itt pl.
(mondjuk, kutatni kellett egy egy keveset) -
#15209 Látjátok? Csomóan észre sem veszik!
(A cikkeknél néha lehet szavazni.) -
Bala10 #15208 milyen szavazás? -
#15207 A szavazás meg egyenesen nocomment kategória: igénytelen, odacsapott, design nélküli, gagyi, ráadásul 2008-ban ne töltsük már újra az egész oldalt egy szavazásra leadott voks miatt...
Ott van a szavazótopic, a srácok nem hiszem, hogy pénzt kértek volna a szavazómotorért és mondjuk nagyságrendekkel igányesebben meg van csinálva, mint ez - megjegyzem, működik is rendesen, amióta elkezdték! -
#15206 szerinte az, ésakkor mivan. -
#15205 Bocs St + sg-s szerkesztők, de most kicsit kiakadtam...
Mi értelme annak, hogy meg lehet adni kulcsszavakat, ha a kedves cikkíró SZARIK rá, de az még nem elég, hanem legtöbbször olyan kulcsszót ad meg, amire tuti senki nem fog az adott témával kapcsolatban keresni, mert rövidítés, vagy egybe van írva, vagy hülyeség, pl:
http://www.sg.hu/cikkek/62408/sikeres_razzia_az_ifa_n
Kapcsolódó kulcsszavak: hazkuti
Értelmes kulcsszavak lehettek volna: IFA, razzia, hamis, stb. (lehetne sorolni még párat)
http://www.sg.hu/cikkek/62475/visszaternek_az_amd_fx_processzorai
Kapcsolódó kulcsszavak: athlonxp
http://www.sg.hu/cikkek/62438/40_000_dollaros_penzbuntetest_kapott_egy_fajlcserelo
Kapcsolódó kulcsszavak: peertopeer
Most őszintén... ez így nemhogy előnyére válna az sg-nek, hanem egyenesen a gagyi hatást kelti... -
Cat 02 #15204 Golyózápor az év filmje, mindezt 2008 januárjában ? -
#15203 de hogy miért, azt senki nem tudja megmondani. divatfikázás rulz