27328
  • Bala10

igen, egy kicsit olyan magyar politika fílingje van az sg-nek. minden számít csak a fórumozó nem. :D
  • immovable
  • bertino
    ha ingyenes lenne, akkor azoknak nem tetszene, akik eddig perkáltak érte.
  • PyRex
    igen olvasni mindenki tud, csak éppen rohadt logikátlan:

ha "nem ebből lesz új ferrari", akkor miért nem teszik ingyenessé, ergo miért nem építik bele a fórummotorba minden mittudomén 6 hónapnál régebbi regisztrált tag számára legalább a hsz-ek szerkesztését? vagy lehetne büntiponthoz is kötni, hogy aki büntipontot kap, az pontonként x hétig nem szerkesztheti, utána ismét.

de ez csak duma... ha nem ebből elsz ferrari, ergonem sok pénz, akkor ne kérjenek érte pénzt, ha meg mégis, akkor meg ne legyenek lusták ujra megprogramozni. amúgy nem tudom mi lehet bonyolult egy sms-es fizetési rendszerben, anno mi is tárgyaltunk több céggel is és pofonegyszerű volt a megvalósítás, de ezt csak zárójelben jegyzem meg. úgyis megint én leszek leszólva, mert hangot adtam véleményemnek :)
  • Monoton
    Az SMS VIP fizetés valószínűleg nem lesz újra, megvariálta a rendszert az üzemeltető (VOXINFO) és az egészet újra kellene programozni / tesztelni az alapoktól. Mivel elég lehúzós volt eddig is, és nem ebből lesz új Ferrarink, ezért ennek nemigazán látom értelmét. by St
  • Mike at home
    lassan mégiscsak kéne vmit lépni az sms vip felé, egyre több ember marad sima tag, vagy csak én látom rosszul?

régen volt vmilyen emeltdíjas telefonhívás is
  • Mirk
    ha a főoldalon van és nem valamelyik topikot nézi
    és ugye legtöbben nem a főoldalt nézegetik
  • Monoton
    Általában aki fenntvan az benntvan chat szobában
  • Cat 02 #15274
    Akkor már szülinapi torta logo mellé, ha aznap van a nagy nap.
  • Máté94
    Lehetne egy olyan kijelzés,hogy az emberke be van e jelentkezve vagy nincs a név mellé vagy az adatlapba:)
  • Cat 02 #15272
    Spoiler taget rendesen megcsinálni ?

Ugyebár képet nem lehet, illetve ha megváltozik a háttérszín akkor is bugos.

Igazából nem nagyon értek hozzá de pl egy bezárható div-et ha fölé raknátok, vagy valahogy úgy megoldani h "Spoiler -katt rám" és feljön egy a galériához hasonló ablak.
  • Rage47
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    jobb lett volna, ha nem tudja :D
  • bertino
    főtémákon belül lap alján van a link.
  • bertino
  • DannyToyota
    hogy kell új témát nyitni?
  • Vlala #15267
    Bocs, ha nem ide való, de mi történt ma délelőtt óta az SG-vel? Explorer 6-osom majdnem mindig végzetes hibát észlel az oldal betöltése után 10-15 másodperccel.
    Van valami új reklám, vagy frature, ami hatássl lenne erre?

Másutt még nem tapasztaltam ezt a kilépdelést, illetve egyzer, amikor videót akartam feltolni a youtube-ra. Valami vírust kaptam?
  • bertino
    aha, szal nem :|
  • bertino
    ha volt már, akkor sry.

ahol most a @sgmail.hu címünkre be tudunk jelentkezni levelcenter.hu-n, ott nem lehet valahol jelszót változtatni... ?
    néztem beállításokat és felhasználói profilt, egyikben sem találtam :(

bár lehet csak én voltam nagyon vak.
    ha pedig tényleg nincs... akkor nem tudni, hogy a jövőben ez ügyben valami megoldás várható... ?
  • blackgamer
    flash tag-hez méret megadás jó dolog volna
  • tugyiti
    Gumiba kéretne káromkodás ellenörző mellőzését!!!!!!!:DD
  • LeWyTy
    Jaja!Az is zsír lenne :D
  • Monoton
    Ja vagy topikonként a fejlecben chat :)
  • LeWyTy
    Egy chat részleg.Amit egy adott topikhoz lehet a pl:Házigazda által kérni egy szobát.Gyorsabb beszélgetésért.(Mert gondolom már nem egy ember volt úgy hogy alig várta a következő hsz.-t)
  • ProGabe #15259
    ott van, hogy "Listázás a fórumban >>". ez szerintem bőven elég...
  • Cat 02 #15258
    Ha sok hozz. szólás érkezik 1 hírhez nem látni az elsőket, ezt lehetne javítani, vagy legalább egy ajax-os lapozást berakni.
  • akyyy
    a cikkek hozzászólásainál nem lehetme megcsinálni a tabos módszert, hogy 1 tab egy mehet?
  • Hajnalcat
    Jó lenne.
  • Loál János #15255
    wtf
  • sweech
    nekem nem sikerült dekódolni :(
  • St
    érdekes arcok jönnek a netre :)
  • Sir Quno Jedi
    Arra talán én is, meg arra is, hogy mennyire nincs képben (már).
  • Dzsini
    én rájöttem ám miről beszél :)
  • Sir Quno Jedi
    Szerintem finoman szólva is el vagy tájolva, vagy csak lefagyott az időgéped... :D
  • lally
    Eddigi korrekt-*tevékenységeidhez* is; Csak(?!) Gratulációm jár Neked!

(-ma, itt értettem meg, ezen *pirosbetűs* -dühöngésed.)

Öregségi emlékeimből:
    Az 1970 - 80-as években (, tán még a "kilencvenesek legelején" is),
    Vizesen és; Páros-lábbal billentették úgy POPÓN azt a RendszerTervezőt ( sőőőt, olykor még a Programozót is!!!), aki a:
    Perkázó-Felhasználóval (picit is) merte INGyEN teszteltetni a programot!
    (Sajna, liba-zölden világosodott fel *azóta* a: Világ.)

További munkátokhoz pedig;
    Tengernyi-sikert is kívánok !
    ...., alias *Lally*.

• akyyy
    ezt módositani kéne hogy ha az illető 1 hétig nem lép be automatikusan bekapcsolna
  • Bala10
    ez tényleg jó volna!
  • Hajnalcat
    Visszavontam, akkor az illető valószínűleg nem jelőlte be ezt a rublikát, én se vettem eddig észre, hogy van ilyen....

E-mail értesítő: E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
  • Hajnalcat
    A lényeget meg kihagytam:
    *akkor egy értesítő azonnal kimenne a másiknak az e-mail címére.*
  • Hajnalcat
    Lehetne e olyat, hogy ha valaki ír a másiknak privát üzenetet, akkor egy értesítő azonnal kimenne a másiknak, hogy kapott valakitől privátot. Ez akkor jó, ha mondjuk az a másik több napig nem látogatja a fórumot, esetleg tudomást szerezhet arról, hogy írt valaki neki privátot a fórumon.
  • sweech
    támogatom