27328
-
#15202 szekeres viktor cikkei/írásai nem lennének tul népszerűek... -
#15201 Ennek az értékelésnek akkor lenne értelme, ha láthatná a nép az eredményt. Ha nem mutatjátok meg, akkor nem lesznek érdekeltek voksolni, kevesebben fognak leadni értékelést. Meg amúgy is, kíváncsiak lennénk egyes eredményekre.
A szavazásnak meg adjatok már valami design-t, annyira alap. Fekete-fehér az egész, legalább a csík legyen más színű, meg emeljük már ki azt az opciót amire szavaz az ember valami külön színnel. Az is érdekes, hogy a csíkok nem a százalékos eredmény szerint "méreteződnek", hanem a vezető opció függetlenül attól mekkora a részesedése auto 100% széles lesz. Meg maga a kis doboz is érdekesen néz ki, legyen már egy kis kitöltés benne, és egy kis margó körülötte, mert nagyon egybevág a cikk szövegével, nem emelkedik ki. Meg lehetne jobban doboz alakja, lehetne valami szép kerete, vagy bármi. -
#15200 cikk értékelés :) -
#15199 hát akkor a sajátban, gumiban nem kell számolni a hsz-t, vagy nem kell beengedni oda sem X hsz alatt! -
#15198 ezvan, minden kijátszható... A legegyszerűbb az lenne, ha bejelentkezésnél már be se engedné, hanem a "fórumról ettől és eddig ki vagy tiltva" üzenet fogadná... Bár nemtom hogy működik, még pontot se kaptam, nemhogy kitiltsatok :D:D:D:D
nemrég is volt egy ilyen, hogy totál újreg a korlátozása alatt bejutott a gumiba... :s -
#15197 Kb. fél óra alatt lehet írni egy auto hozzászólás készítő proggit (van akinek több, van akinek kevesebb), azzal összedobják az üzeneteket (pl. a sajátban) és tovább privizgetnek. Olyan proggi is van készen (jó rég), ami az aláírásodat változtatgatja az adatlapodon.
Inkább ban-kor lehessen megadni, hogy priviről IS tiltjuk-e. Ugyan vissza lehet vele élni, de a modi úgyis iSten után következik közvetlenül eddig is. :D -
#15196 javaslat: talán a legegyszerűbb, ha minden újreg csak X hsz után küldhetne pm-et. X legyen mondjuk 100. nem hinném, hogy arra vetemednének, hogy írjanak 100 értelmes hsz-t. ha meg spammelnek, repülnek. gond megoldva -
#15195 igen, nekem is küldtek :( -
#15194 Valamit tenni kéne a privátban reklámozó kecsegékkel (ezt is megéltük). Hiába a ban, kedvükre írdogálnak tovább (nyilván valami script-tel, vagy csak simán szorgalmas genyák), pedig 0 darab hzsz.-ük van. -
#15193 Igazából annál csak jobbra lehet váltani. -
#15192 Válts a freemail-ről egy jobbra. mondjuk googlemail-re. -
Vargagy #15191 Kedves SG!
Próbáljatok már megegyezni valahogy a Freemail-lal (két magyar portál között ez talán megoldható), hogy vegye le az SG Hírlevelet a spam-listáról. Így ugyanis megkésve, restanciával olcasom a hírlevelet, amikor időnként átnézem a blokkolt spamok ládáját. -
#15190 én is xDD -
#15189 én folyamatosan itt vagyok, csak nem vagyok mod :))) -
#15188 szerintem is jó megoldás lenne (én online vagyok sokat, munkámból kifolyólag) -
#15187 de a nap 20órájában van...és azért nem lenne hülyeség...okosabb megoldás lenne,már régóta téma...kompromisszum meg ugye,kell -
#15186 nincs a nap 24 órájában online moderátor, hogy engedélyezzen vagy sem egy topicot - meg akkor azért menne a fújás, hogy miért nem engedélyezte, stb. -
#15185 Szerintem a modrátoroknak mindig megkellen nézniük mielőtt egy topic megnyílik,hogy nem off vagy valami ostoba hülye már egy létező topicot nyitna.Ilyen ellenőrzés a megnyilt topicoknak. -
#15184 Mostanában, ha egy fórumra 10 vagy 20 új hozzászólás érkezett, akkor ha rákattintok az "ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez" linkre, akkor nem reagál semmit se. Ha 40+ új hozzászólás érkezett, akkor működik. Tudom, hogy nem nagy dolog legörgetni, dehát bogarászgatni sem kellemes. -
#15183 jah, már találtam párat -
Cat 02 #15182 torrent, mama2. -
#15181 xDD -
#15180 valamiből meg kell élni :))) -
#15179 Hali!
Talán többször volt róla szó, de megkérdezem, hogy miért kell azért fizetnem (?), illetve "nagyon fontos személynek" lennem, hogy egy elcseszett hsz-t max 4 percig szerkeszthetek?
Főleg akkor ha észreveszem 5 perc után , hogy ama bizonyos post-ot nem így kellett volna elküldeni, már b...hatom!
Ez máshol szinte "alap", hogy szerző bármikor módósíthassa az irományát. -
#15178 saját fórumokban nézelődj -
#15177 mutatsz egyet? :] -
#15176 nekem mindegy
azt kell eldönteni kell forgalom, sok oldalletöltés, vagy nem
egyébként sincs annyira sok hülye -
Cat 02 #15175 Adblock. -
#15174 és tényleg, sok itt az igen egyszerű ember. -
Bala10 #15173 jahh. Pont az egyszerűsége a nagyszerűsége az SG-nek. -
#15172 nem értek a különböző scriptekhez, de ezt az új "rakjunk képet a kurzor mellé" mániát nem lehetne külön letiltani? nem kicsit idegesítő, és lassan minden második topikban csinálják (ez most erős túlzás volt...) -
#15171 ClearBox-ot ki lehet kapcsolni látod... :) -
#15170 nem utálom, feleslegesnek tartom - ha van, legyen - akár clearbox, akármi - jó lenne, ha ki lehetne kapcsolni / beállítások közt választani, hogy szeretném-e használni (mobilos böngészők nem is nagyon szeretik, emiatt is logikus lenne, ha kikapcsolható lenne)
ezt az egész képnézegetős mókát én nem tartom innovációnak (biztosan programozás-ügyileg jó és ügyes dolog), engem zavar ez a lefedős módszer. de sokan szeretik, egyre több helyen látom - csak ne lenne kötelező :( -
#15169 Ergó nincs bajod a CB-vel, szimplán az összes ilyen scriptet utálod. :P
Amúgy nekem a greybox mindig vacakol, itt SG-n is sokszor nem tölti be a képeket. Csak tölt, csak tölt, tölt... de nem jön be. Újra meg kell nyitni, akkor viszont egyből bedobja. Sokszor apró képekről van szó, nem létezik, hogy türelmetlen vagyok. -
#15168 Inkább a meglévő okoskákat kéne kivégezni ((: -
#15167 éljen az innováció... -
#15166 így van. -
#15165 a greybox sem tetszik :) mindkettőt feleslegesnek tartom, csilivili pazarlás - simán nyíljon meg külön ablakokban és kész. -
#15164 bírom a kritikát. csak azt nem tudom, a greybox, ami most van, az miben jobb... galériáknál pl. lapozni kifejezetten undorító :( -
#15163 Pont a fejlesztőjének írod ezt? :DD
Mert ilyenkor illik indokolni, mi az amit nem szeretsz benne. :)