27328
  • bertino
    szekeres viktor cikkei/írásai nem lennének tul népszerűek...
  • Ability
    Ennek az értékelésnek akkor lenne értelme, ha láthatná a nép az eredményt. Ha nem mutatjátok meg, akkor nem lesznek érdekeltek voksolni, kevesebben fognak leadni értékelést. Meg amúgy is, kíváncsiak lennénk egyes eredményekre.

A szavazásnak meg adjatok már valami design-t, annyira alap. Fekete-fehér az egész, legalább a csík legyen más színű, meg emeljük már ki azt az opciót amire szavaz az ember valami külön színnel. Az is érdekes, hogy a csíkok nem a százalékos eredmény szerint "méreteződnek", hanem a vezető opció függetlenül attól mekkora a részesedése auto 100% széles lesz. Meg maga a kis doboz is érdekesen néz ki, legyen már egy kis kitöltés benne, és egy kis margó körülötte, mert nagyon egybevág a cikk szövegével, nem emelkedik ki. Meg lehetne jobban doboz alakja, lehetne valami szép kerete, vagy bármi.
  • artschiatwork
    cikk értékelés :)
  • ProGabe #15199
    hát akkor a sajátban, gumiban nem kell számolni a hsz-t, vagy nem kell beengedni oda sem X hsz alatt!
  • Fabio Capello
    ezvan, minden kijátszható... A legegyszerűbb az lenne, ha bejelentkezésnél már be se engedné, hanem a "fórumról ettől és eddig ki vagy tiltva" üzenet fogadná... Bár nemtom hogy működik, még pontot se kaptam, nemhogy kitiltsatok :D:D:D:D

nemrég is volt egy ilyen, hogy totál újreg a korlátozása alatt bejutott a gumiba... :s
  • Sir Quno Jedi
    Kb. fél óra alatt lehet írni egy auto hozzászólás készítő proggit (van akinek több, van akinek kevesebb), azzal összedobják az üzeneteket (pl. a sajátban) és tovább privizgetnek. Olyan proggi is van készen (jó rég), ami az aláírásodat változtatgatja az adatlapodon.

Inkább ban-kor lehessen megadni, hogy priviről IS tiltjuk-e. Ugyan vissza lehet vele élni, de a modi úgyis iSten után következik közvetlenül eddig is. :D
  • ProGabe #15196
    javaslat: talán a legegyszerűbb, ha minden újreg csak X hsz után küldhetne pm-et. X legyen mondjuk 100. nem hinném, hogy arra vetemednének, hogy írjanak 100 értelmes hsz-t. ha meg spammelnek, repülnek. gond megoldva
  • bertino
    igen, nekem is küldtek :(
  • Sir Quno Jedi
    Valamit tenni kéne a privátban reklámozó kecsegékkel (ezt is megéltük). Hiába a ban, kedvükre írdogálnak tovább (nyilván valami script-tel, vagy csak simán szorgalmas genyák), pedig 0 darab hzsz.-ük van.
  • BiG G
    Igazából annál csak jobbra lehet váltani.
  • artschiatwork
    Válts a freemail-ről egy jobbra. mondjuk googlemail-re.
  • Vargagy
    Kedves SG!

Próbáljatok már megegyezni valahogy a Freemail-lal (két magyar portál között ez talán megoldható), hogy vegye le az SG Hírlevelet a spam-listáról. Így ugyanis megkésve, restanciával olcasom a hírlevelet, amikor időnként átnézem a blokkolt spamok ládáját.
  • Benny04
    én is xDD
  • PyRex
    én folyamatosan itt vagyok, csak nem vagyok mod :)))
  • gabber_saviola
    szerintem is jó megoldás lenne (én online vagyok sokat, munkámból kifolyólag)
  • Akos 001
    de a nap 20órájában van...és azért nem lenne hülyeség...okosabb megoldás lenne,már régóta téma...kompromisszum meg ugye,kell
  • Dzsini
    nincs a nap 24 órájában online moderátor, hogy engedélyezzen vagy sem egy topicot - meg akkor azért menne a fújás, hogy miért nem engedélyezte, stb.
  • Máté94
    Szerintem a modrátoroknak mindig megkellen nézniük mielőtt egy topic megnyílik,hogy nem off vagy valami ostoba hülye már egy létező topicot nyitna.Ilyen ellenőrzés a megnyilt topicoknak.
  • ThisZip
    Mostanában, ha egy fórumra 10 vagy 20 új hozzászólás érkezett, akkor ha rákattintok az "ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez" linkre, akkor nem reagál semmit se. Ha 40+ új hozzászólás érkezett, akkor működik. Tudom, hogy nem nagy dolog legörgetni, dehát bogarászgatni sem kellemes.
  • RelakS
    jah, már találtam párat
  • Cat 02 #15182
    torrent, mama2.
  • Benny04
    xDD
  • PyRex
    valamiből meg kell élni :)))
  • mflex #15179
    Hali!

Talán többször volt róla szó, de megkérdezem, hogy miért kell azért fizetnem (?), illetve "nagyon fontos személynek" lennem, hogy egy elcseszett hsz-t max 4 percig szerkeszthetek?

Főleg akkor ha észreveszem 5 perc után , hogy ama bizonyos post-ot nem így kellett volna elküldeni, már b...hatom!

Ez máshol szinte "alap", hogy szerző bármikor módósíthassa az irományát.
  • sweech
    saját fórumokban nézelődj
  • RelakS
    mutatsz egyet? :]
  • Mike at home
    nekem mindegy
    azt kell eldönteni kell forgalom, sok oldalletöltés, vagy nem

egyébként sincs annyira sok hülye
  • Cat 02 #15175
    Adblock.
  • BiG G
    és tényleg, sok itt az igen egyszerű ember.
  • Bala10
    jahh. Pont az egyszerűsége a nagyszerűsége az SG-nek.
  • ProGabe #15172
    nem értek a különböző scriptekhez, de ezt az új "rakjunk képet a kurzor mellé" mániát nem lehetne külön letiltani? nem kicsit idegesítő, és lassan minden második topikban csinálják (ez most erős túlzás volt...)
  • PyRex
    ClearBox-ot ki lehet kapcsolni látod... :)
  • Dzsini
    nem utálom, feleslegesnek tartom - ha van, legyen - akár clearbox, akármi - jó lenne, ha ki lehetne kapcsolni / beállítások közt választani, hogy szeretném-e használni (mobilos böngészők nem is nagyon szeretik, emiatt is logikus lenne, ha kikapcsolható lenne)
    ezt az egész képnézegetős mókát én nem tartom innovációnak (biztosan programozás-ügyileg jó és ügyes dolog), engem zavar ez a lefedős módszer. de sokan szeretik, egyre több helyen látom - csak ne lenne kötelező :(
  • Ability
    Ergó nincs bajod a CB-vel, szimplán az összes ilyen scriptet utálod. :P

Amúgy nekem a greybox mindig vacakol, itt SG-n is sokszor nem tölti be a képeket. Csak tölt, csak tölt, tölt... de nem jön be. Újra meg kell nyitni, akkor viszont egyből bedobja. Sokszor apró képekről van szó, nem létezik, hogy türelmetlen vagyok.
  • Lullaby
    Inkább a meglévő okoskákat kéne kivégezni ((:
  • PyRex
    éljen az innováció...
  • bertino
    így van.
  • Dzsini
    a greybox sem tetszik :) mindkettőt feleslegesnek tartom, csilivili pazarlás - simán nyíljon meg külön ablakokban és kész.
  • PyRex
    bírom a kritikát. csak azt nem tudom, a greybox, ami most van, az miben jobb... galériáknál pl. lapozni kifejezetten undorító :(
  • ivjoe
    Pont a fejlesztőjének írod ezt? :DD
    Mert ilyenkor illik indokolni, mi az amit nem szeretsz benne. :)