27328
-
#15322 egy fórumban sincs szólásszabadság, ha szólásszabadságra vágysz irány a Kossuth tér. -
#15321 Kritika, észrevétel != magamutogató fikázás, amelynek egyetlen célja, hogy az emberke aki teszi nagyon okosnak látszódjon a fórumban.
Előbbinek örülök, sok dolog valósult már meg általa, utóbbi destruktív. De ha neked ez tetszik, akkor gratulálok, irány a gumiszoba ott lehet folytatni.
-
Cat 02 #15320 Ennyit a szólásszabadságról... -
Bala10 #15319 az a bajod, hogy amit ide beírnak kritika, vagy észrevétel azt nem úgy kezeled mint egy lehetőséget a fejlődésre, hanem személyed ellen irányuló aljas támadásnak. vonatkoztass el egy kicsit a remekművedtől. az Sg-ről írunk nem rólad. és az elég felháborító, hogy PyRex hozzászólásaival többen is egyet értettünk de egyből neki ugrasz, másokat le sem szarsz, válaszra sem méltatsz. szeretem az esgét sok "ismerőst" szereztem itt. bármennyire is furcsa neked a fórum igen is fontos része az oldalnak. a híreket, cikkeket soha nem olvasom a topikokból szerzem az információt és az a gyanúm, hogy nem vagyok ezzel egyedül.
utálom magam ismételni, de #15282
jelen pillanatban úgy érzem, hogy a fórumozó púp a hátatokon.
PyRex banolásáért meg külön gratulálok. :P -
#15318 Lássuk hát. -
#15317 isten áldja a firefoxot és adblock plust :) -
#15316 (nincs reklám -> firefox) -
#15315 szép ez a uj reklám ......... már ugy hiányzott....... -
#15314 "A Medián Webauditot nekem ne emlegesd, úgy lehet rajta csalni, mint a vízfolyás. Soha rá sem jönnek, ha az ember nem akarja. Mindemellett próbálom elhinni - bár elég nehéz - hogy valóban több embert vonzanak a hírek."
Na ez már mindennek a legalja. Szóval nagy nyilvánosság előtt simán csalással vádolsz. Vagyis, nem vádolsz, hanem finomam csúsztatva arra utalsz, hogy könnyű csalni...
Nem válogatsz az eszközökben, hogy a vélt igazadat alátámaszd, ugye?
Gerinctelen.
Viszlát. -
#15313 holnapig ne töröljétek a topikot, el akarom olvasni a hsz-eket, de most nincs időm :AFS:SAF:SFAS:FAsf:fsa:sd: -
Borg #15312 -
#15311 Látod, kedves St: ez a baj veled. Több energiát fektetsz abba, hogy megmagyarázd az igénytelenséget, ahelyett, hogy dolgoznál egy picit.
Fikázok? Nem volt megfelelő a stílus? Lehet.
De azért vissza lehet olvasni, hogy mi megy ebben a topicban... Valaki beír normálisan, egy hibát, vagy egy ötletet, amivel tényleg jobbá lehetne tenni az oldalt. Nem azért, mert nekünk hasznunk lenne belőle (anyagi), de kétségkívül azért, hogy szebb/jobb/igényesebb (stb.) legyen az oldal.
Erre az esetek 90%-ában SEMMI reagálás nem történik a részedről. Amikor pedig - akár csak viccesen is - az ember kicsit keményebben hangot ad a vélemányánek, akkor idejössz és kb. újreg stílusban elkezdesz személyeskedni, kötözködni, stb.
Akkor tényleg még egyszer megkérdezem: mi a fenének ez a topic? Ez tudod ilyen látszat-izé, kb. olyan mint a politika (természetesen pártoktól eltekintve!) - csak a látszat. Itt van ez a téma, had írjon bele a butauser, had higgye azt, hogy számít a véleménye. Aztán minden 10. hozzászólást elutasítjuk, a többire meg nagy ívben sza*unk.
De hogy némi témába illő dolgot is leírjak:
A Medián Webauditot nekem ne emlegesd, úgy lehet rajta csalni, mint a vízfolyás. Soha rá sem jönnek, ha az ember nem akarja. Mindemellett próbálom elhinni - bár elég nehéz - hogy valóban több embert vonzanak a hírek. Az interneten a legdrágább kincs marketing szempontból a felhasználói adatbázis. Ezt Te is tudod és én is. Híreket mindenki tud irogatni, vagy más médiumoktól át(meg)venni, de elérni sokezer regisztrációt már nem annyira egyszerű! Az iwiw-et sem az opciók miatt vette meg a T csoport nyilvánvalóan, hanem a userek miatt... Talán ezért rá lehetne gyúrni a fórumra, mert több 10 (100) ezer regisztrált felhasználó igenis nagyon sokat tud érni!
A másik dolog meg, hogy amennyiben valóban a fórum látogatása nulla a hírekéhez képest, ez akkor sem magyarázza meg, hogy 2008-ban miért vannak mondjuk az SG html kódjában ALAPVETŐ hibák.
Az iwiw-es clearboxos ellentámadásoddal meg nem igazán tudok mit kezdeni :) Ezt nem tudom miért kellett, pláne, hogy rosszul is láttad, mert még mindig kint van a script az iwiw-en. Pont a ClearBox az a dolog, amire spec. ennyi energia belefektetése után igenis büszke vagyok. Lehet, hogy az sem tökéletes, DE én egyedül folyamatosan arra törekszem, hogy mindig jobb legyen - míg ez a hozzáállás itt az SG-n nem igazán látszik.
"Nem az ész nélküli kritikától és az ostoba fikázástól lesz jobb az SG."
Az ésszel érvelésre nem szólsz soha semmit, de rögtön "ugrassz", ha az ember beír egy kicsit durvább mondatot...
"Személyeskedést fogadd egészséggel."
No comment.
Remélem ez a hozzászólásom nem kötekedő hangnemű volt. Ha mégis, akkor lehet érte büntipontot adni, véleményem vállalom! -
Cat 02 #15310 Szvsz teljesen érthető, hogy a csökken a fórum látogatottsága. És most nem a vérpistikékre gondolok. -
#15309 Sorry de személyeskedésért bárkinek bevarrok 1 pontot! -
#15308 kedves fikagép:
"már elnézést, de én fordítva látom :) ez a fórum önmagában mondjuk 100x annyi oldalletöltést generál, mint a cikkek, amiknek a minősége háthogyismondjam, enyhén szólva is csökkent az elmúlt években - sajnos."
Ezt Te írtad a #15292 sz. hozzászólásban.
Az igazság az, hogy a Medián Webaudit adatai alapján már 2007 óta több látogató érkezik a szerkesztett tartalmainkra mint a fórumra (nem hogy 100x több, hanem simán fordítva van...).
Tehát téves, megalapozatlan az az állítás, hogy a fórum látogatottabb lenne (régen így volt, szerencsére már nincs így), illetve erősen szubjektív az is, hogy "a minősége enyhén szólva csökkent". Ebből kifolyólag amit írtál tényeket nélkülöző, egyszerű fikázás amire nincs igényünk.
Ha innentől "nagyban sz@rsz az sg jobbá tételére" azt külön megköszönöm. Nem az ész nélküli kritikától és az ostoba fikázástól lesz jobb az SG.
Személyeskedést fogadd egészséggel.
-
Bala10 #15307 -
Cat 02 #15306 Ez a galéria jó 5let hírnél ! -
#15305 ne fesd az ördögöt a falra légyszíves :) -
Cat 02 #15304 Inkább örülnétek neki h a fórum ingyen van :) -
#15303 Nem vették le (diavetítés indítása gomb). Én fejlesztem folyamatosan a cuccot :) Igen ezt lehet célzásnak venni...
Részemről innentől nagyban sz@rok az sg jobbá tételére. Azért az szánalmas, hogy próbál az ember segíteni és ötleteket adni egy olyan topicban, ami erről szól(!) és mit kap cserébe? "fikagép" - ennyit. Gratulálok!! -
#15302 "na megérkezett a fikagép"
miért is személyeskedsz? ja, hogy a te munkádat szaroztam le? bocs ez téged minősít, nem engem...
ismét szánalom válaszokat kaptunk köszi! javaslom a topic bezárását... -
#15301 apropó akartam kérdezni, miért gyakták ki iwiwről a clearboxot? csak nem volt annyira frankó? -
#15300 na megérkezett a fikagép, válaszaim:
- már évek óta csökken, mostanra béka segge alatt vagyunk
- minden szar.
- úgy tűnik mégiscsak ebből lesz új ferrári. na és? -
Mirk #15299 -
#15298 Mert én ezt jobban preferálnám -
#15297 most ezt miért is írtad?
-
#15296 "Mi kéne, hogy joBB legyen" -
#15295 Én a "Mi kellene, hogy jó legyen"-t jobban preferálnám. -
#15294 A fenti cím helyesen "Mi kellene, hogy még jobb legyen?"
Bár a "Mi kéne ha vóna" jobban ide illik :) -
#15293 nyugi, ez szerintem is pontosan így van. a legtöbb embernek az SG-ről nem a híroldal, hanem a fórum ugrik be. illetve a Csillagkapu, de az most nem ide tartozik :) de ha egyszer St ezt (#15291) gondolja a fórumról akkor nincs mit tenni. -
#15292 már elnézést, de én fordítva látom :) ez a fórum önmagában mondjuk 100x annyi oldalletöltést generál, mint a cikkek, amiknek a minősége háthogyismondjam, enyhén szólva is csökkent az elmúlt években - sajnos. -
#15291 nincs ezen mit csodálkozni, egyesek szerint ez a fórum csak púp a híroldal hátán, nem érdemes vele különösebben foglalkozni. a fórumozóival meg végképp nem. -
#15290 nem baj nincs javítás, tehát nyugodtan írj be még egy üzenetet :) -
#15289 és itt el is csesztem, mert úgy akartam írni, hogy a többi lehetőség mellett! -
#15288 Én már írtam erről múltkor , hogy miért kell nekem "nagyon fontos személynek" lennem, hogy szerkeszthessem legalább az elcseszett hsz-em, ami máshol mindehol a többi lehetőség miatt szinte alap.
Jelen esetben a VIP sajnálatos módón egy "eltűrt" személy aki pénz utalt. A simáról meg ne is beszéljünk.
20kb képfeltöltés...röhögnöm kell, mikor egy átlag telefon is (ha jó képet készítünk vele) 300 fölé ugrik egyből.
Én egyetértek veled a VIP funkciót én is azért rendeltem meg mindig, mert legalább 4 percig (ez is nevetséges) tudtam szerkeszteni, illetve törölni a hsz.im, bár elég sok agyaroggyant van itt aki csak a csillagjai számát szereti ott látni.
:DDDD röhögséges
-
Bala10 #15287 #15282 -
#15286 én nem bosszankodnék
nekem ez soha nem arról szólt hogy "én gazdagabb vagyok, ezért fizetek"
hanem mint funkciót, természetesnek tartottam hogy lehet szerkeszteni.
most meg nem azért nem fizetek bankkártyával mert nincs rá keret, vagy mert nem merek, hanem kb. az a véleményem, hogy ha az sg-nél ennyire nem számít a user, akkor én miért tegyek a zsebükbe X forintot? majd fizetek ha lesz rá igazi ok.
de így majd mindenki teleszpemelni a fórumokat, mert senki nem lesz vip, ergo nincs szerkesztés, ergo ha valaki eddig 3x javította a hsz-ét mert elírt valamit, stb, az most 3 külön üzenetet fog irni... -
#15285 valaki biztosan, valaki meg biztosan nem, speciel azaz 1k marha nagy kiadás volt amugy is :) -
Bala10 #15284 biztos bosszankodnának, hogy ezek után nem kéne fizetni -