Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
az gáz ha nekem alap maradT a dizájn?
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Más: Régebben felvetettem azt, hogy a szmájlok közé nem lehetne 1-2 hasznos .gif-et betenni. pl:
Ha esetleg ST erretéved, gondolom megemlítem, hátha akkor nem látta.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
És nagyon okos és ötletes a dizájnozás!
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Gondolok itt azokra, akik még soha nem voltak büntetve és nem tegnap lettek az SG-n reggelve!😛
Persze, lehet,jön Punker és bevág egy sárga felkiátójelet, hogy megoldja ezt a problémát!😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Érdekes bug.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Például mint Sir Quno Jedi,Tomsolo jelei?😊
Minta ikon:
A felsorolás poén, de az ötletet komolyan gondoltam.
5év után adható!😄DDD
Esetleg egy karácsonyi logo lesz, az szokott régebben is lenni.
nem unalmas, de mondjuk ilyenkor a legtöbb oldal design-et vált... és ez kissé fura (nekem), h itt nem változik... mondjuk már mindegy, hiszen lassan már elhagyjuk az ünnepeket...
Pain is inevitable. Suffering is optional.
artschi: pontosan erre gondoltam
Az informatikához, ami a fõ profilja az SG-nek jobban kötõdnek a filmek, mint a zenék. Ha filmes portál lenne, akkor ésszerû, mitöbb logikus lenne egy zenés szekció, de mivel nem, ezért nem.
SZVSZ persze.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Mivel van filmes, gondoltam ez is elférne és talán igény is lenne rá, mivel a magyar zenei portálok felhozatala igen gyér.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ez kellemetlen dolog pl. 3Dmark topicban, ahol mások eredményeit szeretném megnézni egy adott típusra
Na látod.
Ennyi erõvel el is lehetne törölni az egész büntipontos dolgot, és csak a ban és permban maradna. Elvégre minek szórakozni 1-2 büntiponttal, nemde? Úgyis csak az kapná, aki megérdemli...
Nem értem mit kell túllihegni ezt a témát.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae