27328
  • ProGabe #15888
    ahogy elnézem valami munka nagyon folyik a háttérben. sokaknak (főleg vip-nek) eltűnt a logója, pontosabban módszeresen mindig egy kisebb csoportnak. nekem is volt, hogy eltűnt, kb. fél napra, szerkeszteni sem tudtam

lehet a háttérben az új, next-gen ezsgét hegesztik? :O
  • Aquir
    nálam nem...
  • Benny04
    nálam is szokta ezt csinálni...
  • Bala10
    nem csak nálad.
  • zeli
    De csak ezzel az oldallal csinálja, és mostmár kb 3ból 1szer minimum. valószínűleg akkor nálam van vmi.
  • Misi az ezredes
    Internet, velem sosem történt még ilyen.

Megszakad a neted vagy kihagy egy pillanatra.
  • zeli
    Mostanában nálam rendszeresen azt csinálja az SG, hogy rákattintok, és tölt, utána kidob egy "kiszolgáló nem található" hibaüzenetet. Utána még 2x rákattintok, és bejön az oldal...ez a hiba mitől van ?
  • Monoton
    De nála is gondolom az van mint nálam, hogy véletlenül félre klikkelt. Szal én nem direkt tiltottam le az áldozatot :)
  • Bala10
    nekem 1 valaki volt ott, de hála nektek, sikerült kivennem a tiltólistáról. :P
  • bertino
  • Sadist
    Mivel ismerjük a "vér nem válik vízzé", valamint a "kutyából nem lesz szalonna" mondásokat, így valószínűsíthető, hogy akit letiltottál nem fog megváltozni, ezért megspórolsz egy újabb tiltást. Végeredményben ez tehát nem bug, hanem feature.
  • LoSA
    Pont ezt akartam én is beírni, hogy véletlenül letiltottam valakit és NEM tudom feloldani! Rákattintok a feloldásra, de hiába, mert nem veszi ki a listából!
  • Picar77
    ja na erre nem gondoltam
    köszi ^^
  • cSuwwi
    seo szempontból előnyös, mert így minden oldalnak egyedi címe van, és a google (és a többi kereső) értékeli, ha egy fórumtopik 300 oldalának nem ugyanaz a neve.
  • Aquir
    látszik a bezárt lapok listájában hogy hol voltam:)
  • Cat 02 #15873
    Ha lapozol, akkor már 2. oldal van :p
    Ám értelmet én is kerestem benne, de feladtam.
  • Picar77
    minek van minden topic cime után kiirva hogy 1 oldal?
    nem igazán látom értelmét
    valaki megmagyárázná nekem ? :D
  • akyyy
    jaja
  • 0Fritz0
    Van valaki, akinek az itt leírt "mit hozzon a mikulás" ötlete megvalósult volna?
  • Aquir
    meg legyen rész ahol meg lehet nézni ha válaszoltak egy hozzászólásunkra
  • Ability
    Lenne egy kérésem, ez tényleg nem nagy munka, és nagyon sokan örülnének neki. Legyen már egy makro, ami PRE html elemet szúr be a szöveg elé/után, hogy az ilyen HTML és programozással foglalkozó topikba úgy lehessen kódot írni, hogy megtartsa a formázást.
  • Tyler1
    okos! :D
  • Sir Quno Jedi
    Nyissál a saját szekcióban és voilá!
  • Monoton
    Nalam meg mindig nem lehet tiltani ill. feloldani a Privat uzeneteknel a felhasznalokat. Lehetne orvosolni?

Koszonom
  • Cat 02 #15864
    Csak nehéz megkapni. Pl ha 2 hete írt valaki nekik és azóta nem válaszoltak.
  • Dzsini
    erre való a házigazda - ha nincs, akkor a moderátorok. nem véletlenül nem lesz a topicnyitó házigazda, mert több lenne a visszaélés vele, a házigazdaság felelősség.
  • Tyler1
    jó de most nem az idióta topicokra gondolok :) láttam én már rendes topicot is szétcseszni, mert ha vki elkezdi akkor megy utána a többi is. De pl. a flém vagy off mindennapos akármelyik topicban, ezt egy törlő gomb megoldaná sztem.
  • akyyy
    van joga, csak akkor már házigazda. az hogy feleslegesen nyit egy topikot, nem használja a keresőt, és törlik úgyis a topikot, miért ne mehetnének ezek a képek? senkit nem zavarnak, max a topiknyitót, de az meg minket és az egész SG-t zavarja amiért nem használta a keresőt, stb....

ha megnézed, régen nem "random idióta képek" voltak, hanem lámák, még St galériájában is vannak:D
  • Tyler1
    egy kérdés: mért nincs annyi jog egy topicnyitónak, hogy üzentet töröljön? csak mert úgy elkerülhető egy topic teleszpemelése, vagy flémelése sztem.
  • Máté94
    PFFFFFFFFFFFF
  • LoDMaSt
    Egyéb okos ötlet?
  • Máté94
    Sztem lehetne dinamikus üzenet szám kiírás.Mert itáéok mindig f5-öt nyomni:(
  • ollie
    Most is az előző hozzászólásnál, miután kattintottam a mehet-re, rögtön kidobott (de még elment rendben a hozzászólás).

Egyébként Windows Server 2003 és Firefox 3 alól írok most, de XP + FF3 alatt is sokszor ez a helyzet.
  • ollie
    Miért van az, hogy csak sokadszorra sikerül bejelentkeznem az sg-re, aztán ha rákattintok valamire, általában rögtön kidob?
    Ezt úgy kell érteni, hogy rákattintok a bejelentkezés gombra, és továbbmegy, mintha bejelentkeznék, holott nem vagyok.
  • n3whous3
    ja
  • Bala10

meg sajnos van olyan is, amikor az adott oldalon lévőre sem ugrik
  • n3whous3
    ami még kellene:

olyan módon ráugrani az utolsó olvasott üzenetre a topikban, hogy oldalakra visszamenőleg is működjön. Mert egy kicsit idegesítő néha visszakeresni, ahol lemaradtam.
  • LoDMaSt
    Jó volt az a spamtopik :D
    Azért sztem akkor több ilyen topik volt, mint most, hogy csak kérésre tudhatod meg (htx/pú/np.., utolsó hozzászóló a.., meg ugye a legyél te a 100.000., és társaik) Mindazonáltal szerintem is fölösleges marhaság a dolog.
    De az újregezés is volt régen is, a csillagok előtt, én meg még azthittem, hogy most az alreges-topiknyitogatás a menő..
  • cSuwwi
    jah, akkor forgalmat generáltak az üzenetszámos spam topikok, hogy nem bírta a szerver, lol :D
    ez az egész üzenetszám eltüntetősdi egy marhaság, már akkor is az volt amikor el lett tüntetve. a gumi és a saját most is ilyen spam topikokkal van tele.
    most nem az üzenetszámtól nagyobb az e-pénisz, hanem a csillagoktól (akik meg nem hajlandók fizetni azoknak meg a regtime). tényleg a regtime nem lesz eltüntetve, elvégre az is spamképes D:
  • [HUN]FaTaL
    Ezért lenne jó, ha csak a sajátodat látnád. :) Persze, aki ezért spammol az szerintem nem normális.