27328
-
#15888 ahogy elnézem valami munka nagyon folyik a háttérben. sokaknak (főleg vip-nek) eltűnt a logója, pontosabban módszeresen mindig egy kisebb csoportnak. nekem is volt, hogy eltűnt, kb. fél napra, szerkeszteni sem tudtam
lehet a háttérben az új, next-gen ezsgét hegesztik? :O -
#15887 nálam nem... -
#15886 nálam is szokta ezt csinálni... -
Bala10 #15885 nem csak nálad. -
#15884 De csak ezzel az oldallal csinálja, és mostmár kb 3ból 1szer minimum. valószínűleg akkor nálam van vmi. -
#15883 Internet, velem sosem történt még ilyen.
Megszakad a neted vagy kihagy egy pillanatra. -
#15882 Mostanában nálam rendszeresen azt csinálja az SG, hogy rákattintok, és tölt, utána kidob egy "kiszolgáló nem található" hibaüzenetet. Utána még 2x rákattintok, és bejön az oldal...ez a hiba mitől van ? -
Monoton #15881 De nála is gondolom az van mint nálam, hogy véletlenül félre klikkelt. Szal én nem direkt tiltottam le az áldozatot :) -
Bala10 #15880 nekem 1 valaki volt ott, de hála nektek, sikerült kivennem a tiltólistáról. :P -
#15879 -
#15878 Mivel ismerjük a "vér nem válik vízzé", valamint a "kutyából nem lesz szalonna" mondásokat, így valószínűsíthető, hogy akit letiltottál nem fog megváltozni, ezért megspórolsz egy újabb tiltást. Végeredményben ez tehát nem bug, hanem feature. -
#15877 Pont ezt akartam én is beírni, hogy véletlenül letiltottam valakit és NEM tudom feloldani! Rákattintok a feloldásra, de hiába, mert nem veszi ki a listából! -
#15876 ja na erre nem gondoltam
köszi ^^ -
#15875 seo szempontból előnyös, mert így minden oldalnak egyedi címe van, és a google (és a többi kereső) értékeli, ha egy fórumtopik 300 oldalának nem ugyanaz a neve. -
#15874 látszik a bezárt lapok listájában hogy hol voltam:) -
Cat 02 #15873 Ha lapozol, akkor már 2. oldal van :p
Ám értelmet én is kerestem benne, de feladtam. -
#15872 minek van minden topic cime után kiirva hogy 1 oldal?
nem igazán látom értelmét
valaki megmagyárázná nekem ? :D -
#15871 jaja -
#15870 Van valaki, akinek az itt leírt "mit hozzon a mikulás" ötlete megvalósult volna? -
#15869 meg legyen rész ahol meg lehet nézni ha válaszoltak egy hozzászólásunkra -
#15868 Lenne egy kérésem, ez tényleg nem nagy munka, és nagyon sokan örülnének neki. Legyen már egy makro, ami PRE html elemet szúr be a szöveg elé/után, hogy az ilyen HTML és programozással foglalkozó topikba úgy lehessen kódot írni, hogy megtartsa a formázást. -
#15867 okos! :D -
#15866 Nyissál a saját szekcióban és voilá! -
Monoton #15865 Nalam meg mindig nem lehet tiltani ill. feloldani a Privat uzeneteknel a felhasznalokat. Lehetne orvosolni?
Koszonom -
Cat 02 #15864 Csak nehéz megkapni. Pl ha 2 hete írt valaki nekik és azóta nem válaszoltak. -
#15863 erre való a házigazda - ha nincs, akkor a moderátorok. nem véletlenül nem lesz a topicnyitó házigazda, mert több lenne a visszaélés vele, a házigazdaság felelősség. -
#15862 jó de most nem az idióta topicokra gondolok :) láttam én már rendes topicot is szétcseszni, mert ha vki elkezdi akkor megy utána a többi is. De pl. a flém vagy off mindennapos akármelyik topicban, ezt egy törlő gomb megoldaná sztem. -
#15861 van joga, csak akkor már házigazda. az hogy feleslegesen nyit egy topikot, nem használja a keresőt, és törlik úgyis a topikot, miért ne mehetnének ezek a képek? senkit nem zavarnak, max a topiknyitót, de az meg minket és az egész SG-t zavarja amiért nem használta a keresőt, stb....
ha megnézed, régen nem "random idióta képek" voltak, hanem lámák, még St galériájában is vannak:D -
#15860 egy kérdés: mért nincs annyi jog egy topicnyitónak, hogy üzentet töröljön? csak mert úgy elkerülhető egy topic teleszpemelése, vagy flémelése sztem. -
#15859 PFFFFFFFFFFFF -
#15858 Egyéb okos ötlet? -
#15857 Sztem lehetne dinamikus üzenet szám kiírás.Mert itáéok mindig f5-öt nyomni:( -
#15856 Most is az előző hozzászólásnál, miután kattintottam a mehet-re, rögtön kidobott (de még elment rendben a hozzászólás).
Egyébként Windows Server 2003 és Firefox 3 alól írok most, de XP + FF3 alatt is sokszor ez a helyzet. -
#15855 Miért van az, hogy csak sokadszorra sikerül bejelentkeznem az sg-re, aztán ha rákattintok valamire, általában rögtön kidob?
Ezt úgy kell érteni, hogy rákattintok a bejelentkezés gombra, és továbbmegy, mintha bejelentkeznék, holott nem vagyok.
-
n3whous3 #15854 ja -
Bala10 #15853
meg sajnos van olyan is, amikor az adott oldalon lévőre sem ugrik -
n3whous3 #15852 ami még kellene:
olyan módon ráugrani az utolsó olvasott üzenetre a topikban, hogy oldalakra visszamenőleg is működjön. Mert egy kicsit idegesítő néha visszakeresni, ahol lemaradtam. -
#15851 Jó volt az a spamtopik :D
Azért sztem akkor több ilyen topik volt, mint most, hogy csak kérésre tudhatod meg (htx/pú/np.., utolsó hozzászóló a.., meg ugye a legyél te a 100.000., és társaik) Mindazonáltal szerintem is fölösleges marhaság a dolog.
De az újregezés is volt régen is, a csillagok előtt, én meg még azthittem, hogy most az alreges-topiknyitogatás a menő.. -
#15850 jah, akkor forgalmat generáltak az üzenetszámos spam topikok, hogy nem bírta a szerver, lol :D
ez az egész üzenetszám eltüntetősdi egy marhaság, már akkor is az volt amikor el lett tüntetve. a gumi és a saját most is ilyen spam topikokkal van tele.
most nem az üzenetszámtól nagyobb az e-pénisz, hanem a csillagoktól (akik meg nem hajlandók fizetni azoknak meg a regtime). tényleg a regtime nem lesz eltüntetve, elvégre az is spamképes D: -
#15849 Ezért lenne jó, ha csak a sajátodat látnád. :) Persze, aki ezért spammol az szerintem nem normális.