27328
  • autoszimulator
    azt hiszem ez elég meggyőző példa, hogy miért NE válasszon az ember, ma már elavultnak tekinthető emeltdíjas SMS szolgáltatást. Elég vicces számok.

Akinek meg nincs bankkártyája, bemegy egy bankba, és onnan is el tudja intézni, évi egyszer megoldható, akinek ennyire kell a VIP. És akkor elmondhatod, hogy tényleg ide fizetted a pénzt, nem valami harmadik félnek, akinek egyáltalán nem szeretnéd, és aki így is lehúz havonta.
  • cSuwwi
    az smseknél az is probléma, hogy a szolgáltató is benyeli a jelentős részét. bankkártyája már szinte mindenkinek van, a dombornyomott változat se kell, a visa electron (otp junior, stb.) is simán jó. talán annyi kéne, hogy ne csak 1 év legyen, hanem úgy mint régen az smsnél 400 huf 4 hónap, 1000-ért meg egy év (2 hónap ingyen).
  • JohnnyNapalm

de ha jól értelmezem a szöveget, ez nem tőlük függ
  • Máté94
  • Cat 02 #15925
    Egyébként az új programozóval nem lesz esetleg újra sms vip ?
  • cSuwwi
    én írtam a nevezett scriptet, nem saját topikos, csak házigazda jog kell, aki meg megkapta a jogot, az annyira "megbízható" hogy ilyen extrákat kapjon a topikja karbantartására. szomorú hogy külső fejlesztésként kell ezt megoldani, és nincs rá valami beépített megoldás.

amúgy sztem felesleges ötleteket írni, egy kezemen meg tudnám számolni hány javasolt fejlesztés valósult meg az elmúlt 2 évben az ideírt ötletekből
    bugokból is csak a legégetőbbek (szar a captcha = nem lehet regelni = kevesebb júzer = kevesebb pénz), ezt ki nem javítaná? :)
  • autoszimulator
    ezért kellene azt, hogy a közösség szava csak jelzésértékű, valóban eltüntetni csak a házigazda tudja.

amúgy valaki már csinált ilyet, egy saját topikban működik, talán pont csuwwi, vagy Ability, nem tudom így hirtelen, hogy egy megadott ember HSZ-i csak akkor látszódnak, ha te akarod.

Ellenben szerintem még égetőbb lenne egy kis késleltetés az új topikoknak, szóval amint valaki megnyitja, a megnyitó felületen szerkeszthesse a kezdő hozzászólást, de ettől még ne kerüljön ki oldalra, se a kategória nézetbe, ne lássa senki, csak a megfelelő modik, akik engedélyezhetik. Tudom, ez nem egyszerű dolog, főleg így utólag beleépíteni a motorba, de elvenné a sok hülye témát nyitó kedvét. Most is kb 1 v 2 értelmes van, a többi vagy elve halott téma, vagy idiótaság.
  • RelakS
    Ez nem valami paradoxon, hogy az idióta szűrés pont az idióták miatt nem működik?
  • Dzsini
    A közösségi szűréssel az a baj, hogy az SG elég kis közösség ahhoz, hogy a pontozásos rendszerrel bárkit pillanatok alatt tönkre lehet tenni, ráadásul néhány ápolt nekiugrik egy szerencsétlenül sikerült topicnyitónak, onnantól meg kedve se lesz visszajönni a fórumra... egy olyan óriási felületen, mint a TeCső ez működik, de ez túl kis felület hozzá. Az egyéni szűrés más tészta, az sokkal életképesebb.
  • Borg
    Létezik már ilyen fórum, ahol meg van oldva. És ugyanezzel a módszerrel megoldható az is, hogy bizonyos emberek hszeit automatikusal tiltsd, és így az ő hozzászólásai eleve összecsukva jelennek meg. Vagy pl akiét legalább 5-en spamnak minősítették.
  • ProGabe #15919
    pelleri ötlete volt:

"összecsukhatóvá kéne tenni a hszeiket mint a mappa-almappákat"

nem tudom mennyire kéne belenyúlni a motorba, de ez igen jó lenne
  • Mardel
    bszni
  • tommygear
    bszn
    kereső nem lesz jó így 10 év után?
  • bertino
    HBD !

• biomage
    BSZN SG
  • Fabio Capello
    hbd esgé!
  • Benny04
    hbd
    vipet nem kapunk?:D
  • Sadist
    hpb ezsgé
  • FZoleee
    hbd :)
  • Pipör
    HBD :)))
  • Bandee1987
    höbödö sögö (tortából nekem is hagyni)
  • Aquir
    jah :) Hbd
  • Máté94
    HPB SG!
  • NeverwinterKING
    huuu :D
  • Aquir
    változások napló augusztus :)
  • NeverwinterKING
    mondj egyet
  • Aquir
    van értelme még ide írni? azért látom még mindig van pár változtatás
  • nyecsi
    pedig tök jó lenne, ha lenne.... szerintem hasznos funkció
  • Dzsini
    felhasználók számára nincs ilyen lehetőség.
  • nyecsi
    Sziasztok!nekem csak egy kérdésem lenne.miért nincs olyan h egy adott felhasználónak az összes hozzászólását el lehet olvasni?vagy van ilyen,csak én nem találom?
    üdv
  • n3whous3
    D:D:D:D:D:D
  • bertino
    legjobb helyre írtad.
  • [HUN]FaTaL
    Nekem sem volt logom, újra feltöltöttem. :)
  • n3whous3
    ez nem direkt ilyen te tedd a fejed vazmeg
  • Benny04
    ez direkt ilyen
  • Bala10
    de lehet nem... minden esetre én csináltam már ilyet :)
  • Bala10
    talán mert direkt ilyen?:D
  • zeli
    Jah, ezt is észrevettem. Nálam Benny-nek már 2 hete nincs logója...

• ivjoe
    Ha éles rendszeren teszik mindezt, az azért elég érdekes lenne. :)
  • Fabio Capello
    lál :D

talán mindenki kap szerkesztési jogot?