Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision

Bazinga!

A feladott privát üzeneteket látni.

sokat foglal sztem

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ez lenne az egyik megoldás.
akyyy
logóba is lehetne akkor már tenni png-t 😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

mert jobb mint a gif csak ie nem szereti

tomsolo
milenne ha használnátok néha google-t vagy akármilyen más keresõt :/

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

ivjoe
Sokkal több színt tud megjeleníteni, mint a 256 színû gif és tud transparent hátteret kezelni, amit a jpg nem? 😊
CattiBrie
Akkor nem értem, miért van istenítve a png. :S
Meg nem értem, miért nem jó a jpg, vagy a gif.

[/spam]™

tomsolo
éne már mondtam St-nek hogy miért nem engedik át ezeket pl. gimp-en vagy vmi másik okosabb késpzerkesztõn ami ki-chunk-olva gamma nélkül menti le a png-ket és akkor jó lesz mind a kettõn.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Nem, régebben próbáltam, de nem.
Az új IE jól jeleníti már meg, nem?
RelakS
Nem lesz azonos az árnyalat, mert hülye az ie, és sötétebben jeleníti meg a png-ket. Úgy lehetne segíteni, ha minden fejlécképet .gif-re lecserélne St

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

CattiBrie
Helo!

Gondolom IE és FF alá is másik css-t használ a site. Asszeretném megkérdezni, hogy lesz-e olyan, hogy azonos lesz a két böngészõ alatt a hozzászólások fejlécének a háttérképének az árnyalata?
(Ugye ha megcsinálok magamnak egy logót, akkor csak az egyik böngészõvel tud belesimulni a feljéc többi részébe.)

Kösz!
Catti

#13351: ha jól gondolom van egy átfutási idõ.

[/spam]™

akyyy
Az ingyenes fórumrésznél nem lesz olyan, hogy több géprõl késõbb bejelentkezés nélkül is már be legyünk lépve?

Tegyük fel itthon bejelentkezek egy X fórumba, bejelentkezve is maradok, de késõbb másgéprõl járok ott, és ujból be kell jenetkeznem. viszont így már itthon megint😊

És ez téged mit zavar?

PLackó
Gondolom ezért van az,hogy lehet korábbi 100 témát kilistázni.

PíszLávJuniti
A balodali új topik 10-es listából a zárt topikokat nem lehet kivenni?
Elég gáz, amikor 10 topikból 7 zárva van, és 3 értelmes érhetõ csak el.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

vagy azzal van reklám az oldalon

Sadist
Valszeg oldal statisztikát készít és azt elemezgeti.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Max7
Engem az érdekelne, hogy a googlénak mi köze van ehez: http://google-analytics.com/

ugyanis minden lapletöltéskor betölti ezt a lapot is.....

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Max7
Oda megadott személyek teszik fel a képeket nem pedig script tudtommal!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

akyyy
Nem tudtam hogy a http://tagok.sg.hu/ nem az sg része, akkor elnézést kérek!

Sadist
srv-nek semmi köze az SG-hez, máskor is bemondta már az uncsit. Ha mákod van, akkor megjavul, ha nem, akkor oppó.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

akyyy
képfeltöltés

akyyy
A fórumozók képtárában nem müködik a ^^

SHADOWEYES7
marcio mela <#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas> Dátum: 2007.01.21. 23:41 Adta: St
"Ebben a topicban szpemelni/csevegni
TILOS!"

megmondtam!!<#szomoru2>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Sadist megelözött.Töröld
#13340 és #13341

Töröld:

és itt se voltam.

Sadist
Jó, akkor menj és áruld a tested, az összegyûlt pénzt meg utald az sg-nek 😊

"Az ami ingyen van az az emberek szemében értéktelen,nem becsülik,egy semmi."

Abszolút nem így van. Ott van pl. a FireFox, teljesen ingyenes, mégis sokan használják és megbecsülik. Ha viszont a szarra kötsz egy masnit, és elkezded pénzért árulni, attól még nem fogja senki megbecsülni.

"300 HUF olyan nagy összeg egy topik nyitásáért?Egy normásil fórumozó milyen gyakran nyit topikot?Évente 12x?12x300 az 3600 HUF"

Attól függ miért fizetsz évi 3600 FT-ot. Ingyen tárhelyért, WoW elõfizetésért, stb. megéri, de 12 topikért? Õszintén, melyik fórumon láttad (külföldit is mondhatsz), hogy a topiknyitásért fizetni kell? Honnan tudod, hogy olyan jó volna?

SHADOWEYES7
Ebben a topicban szpemelni/csevegni
TILOS!
Az offtopic hozzászólásokat büntetõponttal jutalmazzuk!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Uramisten, érezd az iróniát :|

Mert az SG-nek az iróniára van szüksége.Ironiáért nem kapsz semmit.Az SG-nek pénzre van szüksége mint mindenkinek.Az ami ingyen van az az emberek szemében értéktelen,nem becsülik,egy semmi.És olyanok is vannak akiknek nincs jobb szórakozása mint topikot nyitni.A keresõt hírbõl se ismerik.3x is nyitnak ugyanarról topikot aztán kapnak egy <#felkialtas> de ettõl õk csak <#nevetes1>.Ha véletlenü (és a nagylelkû modiknak hála tényleg igen ritkán) kidobják õket akkor megint reggelnek és ott kezdik ahol abbahagyták mert a legritkább esetben tanulnak belõle.Tisztelet a kivételnek!

300 HUF olyan nagy összeg egy topik nyitásáért?Egy normásil fórumozó milyen gyakran nyit topikot?Évente 12x?12x300 az 3600 HUF.Kit vág földhöz évi 3600 HUF?3600 HUF ért kapsz egy üveg Tequila Sauza Gold-ot vagy egy üveg Smirnoff Red-et.

De nem ragaszkodok a 300 HUF-hoz.Miattam lehet 50 HUF de úgy érzem tán a vizitdíj miatt,hogy 300 HUF-tól kezdenek az emberek elgondolkodni,hogy csináljanak-e hülyeséget.

nf1
ott, az X a sarokban, ellehet innen menni, nem fogsz hiányozni senkinek sem

nf1
azért már tényleg kezd szánalmas lennei amit csinálsz...

ColdFire
lol, 2 favom egymás alatt:

Mi kellene az SG-nek?
(1 új üzenet)
Nem tom
(1 új üzenet)

xDDD

sry off :\

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Kicsit tényleg sok az idióta topik ...

Informatika & Tudomány?

Sadist
Uramisten, érezd az iróniát :|

Hogyne, meg 10 hozzászólásonként fizess egy sms-t, meg internethasználati adót, logóadót, ha van aláírásod, akkor azért is fizzess hozzászólásonként +10 Ft-ot...

Álj le!Ne adj olyat a számba amit nem mondtam!

Hogyne, meg 10 hozzászólásonként fizess egy sms-t
1.Topicnyitásról beszéltem.Nem írom le ismét de ha szeretnéd elolvasni mirõl szóltam akkor itt van #13319.
2.Nem csak SMS-el,lehet kártyával is fizetni.

meg internethasználati adót, logóadót, ha van aláírásod, akkor azért is fizzess hozzászólásonként +10 Ft-ot...
Ezek a te szavaid nem az enyémek.

Én is VIP vagyok de azt nem sajnálom rá de topikonként ha SMS-t kellene küldeni az nem lenne jó

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Guer
nem azért jó
és vip is fizetõs szal...

Én nem csak az ilyen "topicocon" nevetek jót...
Kicsit tényleg sok az idióta topik de az sg azért jó mert ingyenes

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Sadist
Hogyne, meg 10 hozzászólásonként fizess egy sms-t, meg internethasználati adót, logóadót, ha van aláírásod, akkor azért is fizzess hozzászólásonként +10 Ft-ot...

Ez egyébként a moderátoroknak is jól jönne, ha egy szpemmelõnek ki kell keresgélni a hsz-eit.
Dying Soul
hagyd abba. bye.

precision
köszi!

Bazinga!

Mea Culpa!

St
majd megnézem, elvi akadálya nincs
BiG G
topikok! nem topicoc, hanem topikok! :@@@@@@@@

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Rendben,hagyom bár sajnálom,hogy nem lehet érvelni pedig maradt bennem néhány dolog.Nem trágárság,érv de hagyjuk.

Akkor legalább VIP jog kelljen a topicnyitáshoz vagy még jobb és igazságosabb ha pl.: mondjuk 300 HUF lenne minden topicnyitás díja SMS-el vagy bankkártyával törlesztve (aztán a fennmaradásáért már nem kell fizetni).Akkor kevesebb lenne az ilyen:

Most vettem '75-ös Trabant 601-et.Szeretném ha a kerékküllõk forognának az elején piros fény futna mint a Nájt Rádernek ja és majdnem elfelejtettem nitro-rendszert is akarok bele.Gyorsan segítsetek!Nagyon fontos lenne! típusu topicoc.

Senki se keresse,ezt csak most találtam ki példának.
Nem mondom az ilyen topicoc legalább felvidítják az embert de azért csak haszontalanok.De legalább pénzt hoznának az SG-nek.