Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RaZoK
bár lényegtelen, de ez mit keres itt?

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

joebacsi
nem a saját fórum érdekel, ott tudom, hogy mûködik 😊
itt az "anyafórumon" viszont nem látják az ipt a házigizdák

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

akyyy
regelsz saját fórumot, és ott zajlon a szavazás (felesleges, egyszsavú kommentek hava megy át így máshova, és ráadásul azon a helyen látod az ip-t is😊

sõt, a regisztrálást is lehet úgy, hogy elõtte az adminnak jóvá kell hagynia..

de persze ez csak egy javaslat meg én szerintem ezt kéne csinálnod, de lehet vmi okosabb jobban tudja -.-

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

joebacsi
van valami elvi akadálya annak, hogy a házigazdák is láthassák a hozzászólók ip címet?
mert néha hasznos lenne álnevezõk ellen...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Benc16
Errõl a kép mérete nõni fog, errõl az jut easzembe, hogy nem kérdezték már vagyis nem mondták hogy aki nem vip annak nem leehtne egy kicsit növelni a logóméretét azaz nem 8kb -os lehetne hanem 12... 😊 elpõre is kösz! 😛

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

Aquir
jé, neved a logón nem volt, én meg nem láttam hogy "te" vagy =)
Sadist: pont most hétfõtõl ilyen az összes gép (bekeményítettek)
St: a vip-képfeltöltés mérete fog majd változni valamikor?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sadist
Akkor meg szólsz a rendszergizdának. Vagy eltûröd, hogy az olcsó és kurvagyors egyetemi netért el kell viselni a hotdogos hirdetéseket 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Aquir
egyetemi gép, zárolt, érted

#13409: szerintem pont ezért van

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

gnar killer
jobb klikk a képre és adblock? o: nekem ment...

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

Aquir
FF/Kiegészítõk - "enter your password to unlock" hát sajnálom ez nemsikerült 😊

PJack
bazz, minek ez a 15 mp?!
nemtok így jól tékelni😞

Pain is inevitable. Suffering is optional.

gnar killer
ffx-ben adblock és volt nincs...

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

SNAKE01
jaja,az nemigazán tetszik nekem sem

Aquir
Ja és ez a 15mp limit tényleg nemjó a szerkesztésnél

Aquir
bug egy frissítésnél (a cset helyett valami randa hirdetés jött be 😊

Mike
Kellenek az sg-nek 3-4 éves, 4-5 hsz-es topikok? szerintem nem
abszolút feleslegesek

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

DjDano
A Gportál tudtommal IP szerint méri a látogatottságot, viszont a Webtop egyik nap fele annyi látogatottságot mért, mint a gportal beépített számlálója... furcsa

Rage47
limitelve van a hsz idötartama? nem is tudtam. szerkesztésnél sztem sem kellene...
Loál János
A 15 másodperces hozzászólás-limit frankó, de ha szerkesztem az üzenetet, és gyors vagyok, szintén megkapom az arcomba. Szvsz szerkesztésnél nem kellene.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

én is szívesen megcsinálnám, és még egy életfogytiglan bant is adnék nekije

nf1
én szivesen megcsinálnám, de nincs jogom hozzá :'((((

hm ha bírom a keresõbe h Vista miért nem dobja ki a nemrégi Kiemelt Vista cikket ? ill az It/tech ben sincs (vagy legalábbis én nem találtam)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Max7
#13394: Nem arra gondolnak hogy dinamikus ip-nél aznap azt az ip-t nem kapja más aki ugyan annál a szolgáltatónál van (amire amúgy van esély mert a szollgáltatók nem annyi ip-t vesznek ahány ügyfelük van ugyanis egyszerre az összes ügyfél nem catlakozik a netre!

Hanem arra gondolnak hogy vannak olyan szollgáltatók akik 1 ip-t vesznek és azt az 1 ip-t hassználja az összes ügyfele, tehát fix ip-jük van még akkor is ha le, fel csatlakozik a netre! Ilyen szolgáltató pl a pr telecom vidéki szolgáltatás részei ott nem ip meg jelszó alapján azonosítanak hanem MAC cím alapján!

Borg talán nem hangsúlyozta ki hogy a komolyabb statisztikázó rendszerek 1 cookie tulajdonostól 1x számol lapletöltést azaz ha nálam 50 gép van lanba kötve (1 ipt használ mind az 50 gép) akkor ha minden gépen megnézem az 50 letöltést eredményez!

Nem imserem az sg webtop rendszert de 1-ik statisztika rendszer sem azt számolja hogy hányszor töltötték le a lapodat mert akkor pikk pakk a statisztika elejére kerülnél (refresh meta 0)!
[/courier]

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Mincsi
vazze, nálam is és már nagyon idegesítõ:@@

Rush!

Sadist
Csak egy napon belül nem adják ugyanazt az IP-t másik embernek. Vagy legalábbis kicsi az esélye, ami meg úgyis beleesik a statisztikai hibába.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

akyyy
hát pl nálunk is így van.

Ne röhögtess...
akyyy
és kitudja hány 100 szolgálgató van, akiknek az ügyfelei ugyanazt az ip-t kapják.

Vagy csak átvered magad.
Sok oldal olyan számlálót használ, ami minden lehívást számol.
A komolyabbak pedig 1 IP-tõl (1 cookie tulajdonostól) csak 1x számolnak, akárhányszor is töltötte le az oldalt aznap. Ilyen a webtop is.
DjDano
A SG WebTop-al valami nagyon nincs rendben, jóval kevesebbet mér mint a valódi látogatottság, nézzetek utána!

SNAKE01
tudom!😊

Zsoltika 007
hotdog banner <#levele>
Amúgy úgy vettem észre nem csak engem zavar 😄
Van topikja 😊

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

SNAKE01
errõl beszélek:
---->>>

adblock
SNAKE01
ja,mert egy pöppet idegesítõk már -.-
van amikor a chat eltûnik és az helyén is hotdogos picsák vannak!😊

ezek a hotdog luvnyák még meddig lesznek ott fent? :/

http://thenamelessphoto.com/

Gladiator
nem tul hasznos ficsor, de nem lehet azt megcsinalni, hogy mutassa a topikokban, hogy hanyan adtak hozza a kedvencekhez? engem spec erdekelne😊

Sadist
shit happens 😊

greg benz
leszarlak laza vagyok<#wink>

Szerencséd van, hogy a kép(amin egyébként egy szar látható) nem jelenik meg itt valamiért, csak külön megnyitva.

Amúgy éppen eszek, úgyhogy kösz.
akyyy
be lehet sõt ott sokkal több minden megvan engedve mert html alapú. csak ahoz kell valamit konyítani ( vagy szétnézni netne, rengeteg helyen van fent pár dolog)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Aquir
be lehet szúrni képet is privátba😊

Azt nem lenne baj,hogy a privát üzenetekbe olyan makrókat használni mint a fórum hozzászólásaiba.Nem mind de ezeket legalább:
URL hivatkozás beszúrása
E-mail linkek
Félkövér, dõlt és aláhúzott betûk
Mások üzeneteinek idézése

Figy, simán beraksz logonak egy full transparent gifet, azt kész.
Met
mindekit megzavarok 😊)

azért lenne jó mert akkor nem kellene tökölõdni, hogy milyen színû lehet a fejléc, hogy egy egyszínû képet kell gyártani

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Punker
és ez miért is jó? kit akarsz megzavarni? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Met
azt nem lehetne, hogy olyan lehetõség is legyen a logonák, hogy nincs de a név sem látszik ?
így mindíg egy, az üzenet fejléc színével megegyezõ képet kell gyártani ha nem is akar képet a user de a nevét se akarja látszatni

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

<#eljen>

St
mikike2 megérkezett. úgy fogsz járni az az érzésem mint az elõdöd