Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
a sok fogyatéko sösszevissza spam-elt hogy neki több legyen ezért lett eltüntetve

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hátrányos megkülönböztetésnek számítana? <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Punker
nem

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bertino
felejtsd el

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Hozzászólások számát jó lenne látni

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Aquir
tudom, csak azért mondom hogy még jó sokáig meglegyen 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Rage47
neked úgy tünik meg fog szünni?😊 most éli virágkorát😄
Aquir
Arra kérném az sg-t, hogy még jó sokáig ne szûnjön meg - most olvasom a régebbi hozzászólásaimat - szóval mert ez régi emlékeket is hordoz 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

precision
Egy ötlet, nem VIP usereknek 30 sec -es üzenetszerkesztési lehetõség? Törlés nem. Azért, mert sokszor elronták az url/kép linkelést (hiába van ott a makró). Így legalább kitudnák javítani. Hm?

Vagy 'technikailag' nemtom megoldható e, nem értek hozzá de szvsz nem, hogy a sima szöveget ne tudja szerkeszteni a nem VIP csak a kép/url linkeket.

Bazinga!

<#felkialtas> Webtopban találtam egy elírást:
a statisztikánál a Napi dobozban a "Naponta" gondolom a "Mai látogatók"-at jelöli

Most pedig kapod a következõt mindjárt, meg az is, aki folytatja veled a társalgást itt.
ahha de már rég lezártuk azt a témát és rá 1 napra mégis kaptam 1 fasza kis büntetést😊 és nem azért kaptam a büntetést mert xar 5leteim voltak hanem mert itt beszélgettem úgy ahogy ti...
SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

precision
uramatyám...persze hogy beszélgetnek más témáról, mert ez a "Mi kellene az Sgnek? Mi kéne, hogy még jobb legyen?" topik. Megvitatjuk, hogy mitõl lehetne jobb. A te ölteted hülyeség volt, ezért arról nem beszélünk többet. És nem is offolunk, mert azt tilos. BYE!

Bazinga!

de ti nem csak az én témámban beszélgettek, olvasd csak ezt a topicot és láthatod hogy soxor beszélgettek mindenféle témáról..... nem is kell messzire lapoznod...
Gladiator
mert te keltett a flemet meg azutan is, hogy lezartuk a temat, es tobben is elmondtak, hogy nem lesz megvaltoztatva, es torodj bele.

de hittem, csak ti is ugyanúgy beszélgettek, de csak én kaptam büntetést..
SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

ti itt jól elbeszélgettek, én meg ugyanezért 3 büntetõpontot kaptam😊
RelakS
Mert -nek érzékeli, és azt hiszi, hogy keresni akarsz. Én is ezért szabadultam meg tõle (arra nem emlékszem, le lehet-e szoktatni róla azt a toolbart, hogy ellopja a billentyûzetkombinációt)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Shaman
hümm megnéztem igazad van,tényleg oda tette,csak nem értem miért.

Nah mind1,köce.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

SHADOWEYES7
nem felûre a cimsorba másolja fel??
pl:a gogle keresõbe véletlenül,mert én is jártam igy,és csak le kellett vennem onnan.

Shaman
hümm akkor ezek szerint mégse általános...
nekem legalábbis az alt Gr+ G -re nem adja be.

SHADOWEYES7
<->...?

Shaman
problem:

Elõször azt hittem,csak nálam van a gond,de közben láttam,hogy másnál is probléma,szal lehet,hogy az sg-ben van valahol a hiba.
[ - ennek a jelnek a fordítottját nem tudom beírni...

<#heureka> a Webtopnál a havi illetve éves bontásnál egy diagram elõnyös lenne, ha esetleg van kapacitás a kifejlesztésére akkor nagyon megköszönném

Met
tényleg, mióta? lemaradtam róla<#falbav>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sir Quno Jedi
Elnézést kérek, hogy lezárt témát feszegettem... (LOÁL)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Akkor én azt javaslom, hogyha itt nem tetszik a rendszer, csendben vonulj át másik fórumra, ahol igen. Ez ilyen egyszerû. Nem kötelez senki téged arra, hogy itt fórumozz.
nem tom😊 de még lehet😊
Punker
Met mióta moderátor? 😊

dodo elég rossz a megérzésed😄 ha mindig a megérzéseidre hallgatsz, akkor sok sikered nemlehet😊
asszem amig én normális hangnemben beszélek addig neked is úgy kellene beszélned nem ? azért mert modi vagy, és nem fogadod el az én véleményemet, azért még nem kelelene ilyen hangnemben beszélned velem.. én se hurrogom le a te véleményed, mert elfogadom....
mindenki javasolhat itt,ha nem tetzsik akkor ird le értelmesen, ne fenyegetõzve és normális hangnemben...
Met
jó lenne már ezt befejezni, itt ez a rendszer, ha nemteszik el lehet haladni...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Rage47
ez már uncsi-.- nem látod h semmi értelme a javaslataidnak?
precision
Az az értelme, hogy ne tudja használni újra azt a nicket. Ennyi.

Bazinga!

Gladiator
es ha uj accot csinal nem tok mind1, hogy a masik tiltva van-e?
szerintem befejezheted a bannoltak vedelmet. ha mar egyszer 15 (asszem) buntipontot kapott, akkor kurvara senkinek sem fog hianyozni.

Van egy olyan érzésem, hogy a testvéred, aki permbant kapott, az ugyanúgy a szüleid gyereke, viszont nem a testvéred...
Már ha érted mire célzok.

És most már fejezd be ezt itt.
éppen pontosan azért nincs értelme az örökös tiltásnak, mert úgysem tudsz senkit örökre tiltani, mert új accot csinál...
Ha újat csinál akkor miért van értelme az örökös tiltásnak ?
precision
Egy okot mondj hogy ez miért jó ötlet. Akit örökre kitiltanak az meg is érdemli, arra nem kíváncsi a többi fórumozó. Egyébként ugysem várná meg a 3. v. 6 hónapot, mer másnap regeli az új nicket és folytatja ahol abbahagyta...

Bazinga!

én az örökös tiltást felcserélném három hónapos tiltásra vagy 6 hónaposra...
Aquir
St, azt nem lehet megcsinálni hogy ha lezárnak egy topicot, az a Kedvencekben is át legyen húzva, ne csak a listánál?

Max7
"Ebben a topicban szpemelni/csevegni TILOS! "

Nem tudom hogy vagytok vele de én már unom ezt a témát majd ST eldönti hogy mennyi valóságalapja van ennek és majd dönt!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Amse
köszönöm...

nf1
- Egy büntetõpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetõpont 2 hét alatt jár le

Büntetõpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetõpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetõpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetõpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetõpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logot
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva

5 büntetõpont:
- 1 hét kitiltás a fórumból

Büntetõponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetõpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból

Amse
a büntetések 1 v. 2 hét alatt járnak le? errõl nincs vmi leírás?

SHADOWEYES7
<#wow2>

ehh,ezt azért.....

észrevehetted hogy már lezárt témát feszegetsz, de nem baj, tedd azt ha igy gondolod..
Sir Quno Jedi
Bizonyára, ha sokat forszírozod még ezt a témát, tutira kapsz tõlem egy hét ban-t figyelmeztetéssel egybekötve (tudod, egyet fejbe, egyet meg a levegõbe figyelmeztetésnek)! Persze csak azért, hogy "feljebb kerüljek a moderátori toplistán" és St epertortával lepjen meg március idusára!!! <#worship>

No persze a többieknek azt fogjuk mondani, hogy csak azért kaptad, hogy tanulmáozhasd az elméletedet gyakorlati oldaláról is... <#hehe>

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

vannak.. figyelmeztetés akkor is belefér nekik... az én meglátásom szerint. ha nem hallgatnak rá akkor mehet a pontozás.. kicsivel
nyugodtabb igy szerintem a légkör ha nem egybõl büntetés jár...