Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Vagy 'technikailag' nemtom megoldható e, nem értek hozzá de szvsz nem, hogy a sima szöveget ne tudja szerkeszteni a nem VIP csak a kép/url linkeket.
Bazinga!
a statisztikánál a Napi dobozban a "Naponta" gondolom a "Mai látogatók"-at jelöli
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Bazinga!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nah mind1,köce.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
pl:a gogle keresõbe véletlenül,mert én is jártam igy,és csak le kellett vennem onnan.
nekem legalábbis az alt Gr+ G -re nem adja be.
Elõször azt hittem,csak nálam van a gond,de közben láttam,hogy másnál is probléma,szal lehet,hogy az sg-ben van valahol a hiba.
[ - ennek a jelnek a fordítottját nem tudom beírni...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
mindenki javasolhat itt,ha nem tetzsik akkor ird le értelmesen, ne fenyegetõzve és normális hangnemben...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
szerintem befejezheted a bannoltak vedelmet. ha mar egyszer 15 (asszem) buntipontot kapott, akkor kurvara senkinek sem fog hianyozni.
Már ha érted mire célzok.
És most már fejezd be ezt itt.
Ha újat csinál akkor miért van értelme az örökös tiltásnak ?
Bazinga!
Nem tudom hogy vagytok vele de én már unom ezt a témát majd ST eldönti hogy mennyi valóságalapja van ennek és majd dönt!
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
- Egynél több büntetõpont 2 hét alatt jár le
Büntetõpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetõpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetõpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetõpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetõpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logot
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
5 büntetõpont:
- 1 hét kitiltás a fórumból
Büntetõponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetõpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból
ehh,ezt azért.....
No persze a többieknek azt fogjuk mondani, hogy csak azért kaptad, hogy tanulmáozhasd az elméletedet gyakorlati oldaláról is... <#hehe>#hehe>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nyugodtabb igy szerintem a légkör ha nem egybõl büntetés jár...