27328
  • n3whous3
    természetesen
  • bertino
    hm.
    és ez olyan világrengető probléma ?
  • PrisonMan
    adminok, modik! siet 2 percet az óra...
  • n3whous3
    Szerintem tekintve az átlagéletkort a fórumon (nem azt, ami ki van írva), feltételezhetjük, hogy itt senki nem ért semmihez és nincs joga bepofázni XD
  • Sadist
    És a grammatikai és szakmai hibákat hova feedbackelje a user? Email? Ugyan már :D
  • Cat 02 #16164
    Néha pedig vannak ott is érdekes dolgok.
  • n3whous3
    Mi kellene az sg-nek:
    - A hírtopikokból kiszedni a kommentezési lehetőséget
    abból áll mindig az egész, hogy:
    1. Hú hú csak nehogy a terroristák kezébe kerüljön
    2. ablabllalblblalblalba [okoskodás, hírszerkesztő és a cikkíró anyjának az említése és a cikk még a cikkben szereplő tudósok méltatlan fikázása]
    3. ld 2.
    4. ld 2.
    5. előző 3-mal konfrontáció
    6-200 flame oda vissza, újonnan becsatlakozók pedig #2 és #5
  • gerlock
    serintem is siet
  • n3whous3
  • n3whous3
    nem újdonság pedig :)
  • tommygear
    siet vagy 2 percet a szerveridő haló
  • Jim Morrison
    Most próbáltam ki, és tudok magamnak privát üzenetet küldeni :D Ez nagzon komoly, ezentúl csak a Jim Morrison nal üzengetek
  • hungary27
    :DD téll zoomoltam és nem ment akk visza jó helyre:D
  • Cat 02 #16156
    Nyomj egy ctrl+0-t (ff esetén). Valszeg azért mert zoomoltál.
  • hungary27
    miért olyan homályosak a logok meg a bannerek?meg a szmájlik makrok gomb?
  • Jim Morrison
    2005ben volt ajándék VIP.
  • Sir Quno Jedi
    Engem sem érint, de sokan nyöszörögnek érte. Én is örülnék egy nagyobb galériának pl., de így időnként legalább takarítok. :D
  • Jim Morrison
    Hány accountod van bazz? min 3, de összesen mennyi?
  • biomage
    nekem az a karácsonyi ajándék még megvan, az egyik accountomon, nem használtam még fel
  • Cat 02 #16150
    Régen kaptunk karácsonykor (:
  • JohnnyNapalm
    karácsonyi ajándéknak jó lenne :)
  • Flamer
    minek? haggyuk már ezt a vipezést. aki akarja lesz akinek meg nem kell annak nem kell. mitkell ezen kipróbálni..
  • Sir Quno Jedi
    Hmmm és ha kint lenne jól meghirdetve a fórum főoldalán (és/vagy a szövegboxok alatt/felett) az akció és aki küld egy bármilyen tartalmú privit az egyik technikai júzernek (mondjuk SGingyenVIP), az automatice kap VIP-et (és a priviket egy nap múlva törli egy script, hogy ne rohadjon a sok felesleges tétel ott), de csak egy hónapig műxik ez, aki addig nem kért, az utána már nem kap. Amikortól meg kért, onnan él az egy hónap, esetleg az akció vége+1 hónapig (az 1xűbb, mert nem kell még azt sem nyilvántartani, mikor kérte). A VIP kiadását egy esténként lefutó scripttel az adatbázisban el lehet intézni, mert akinek van privije a boxban, az VIP-re aktiválódik és csókolom (akár utána törlődik a privije és megy logba, hogy őt saját kérésre VIP-eltük, szeva, esetleg válaszprivit is kaphat, de az már felesleges csicsa). Ez végül is nagyjából egy igen jól irányzott script-tel és egy technikai fiók létrehozásával meg is oldható, nem??!? (csak kibickedek, lőjetek le, ha nem :D)

Akinek meg volt VIP-je és élvezte, az már nehezen mond le róla, így lehet hogy fizet már érte, csak legyen...
  • St
    az szpem, nem lehet kivitelezni, feljelentenének
  • Sir Quno Jedi
    Én ajándékul duplájára emelném a VIP díját! :D
  • Flamer
    ahan kapjanak ajándék datolyát :D
  • Esplanade
    viszont akik évek óta nem léptek be azoknak kimehetne egy email hogy lépjenek be és fórumozzanak velünk (más oldalakon ilyen van, jogi részéről nincs infóm), esetleg 1 havi ajándék vip nekik ösztönzésképpen
  • St
    Gondoltam én is rá, de nem akarjuk szpemmelni szegény júzert :)
  • biomage
    Egy jó ötlet :).

Lehetne egy kis köszönet privi minden olyan regizönek aki vesz vipet,
    mondjuk lehetne benne ez, köszönjük hogy támogatja a sg csapatát.
    vagy mondjuk csináljatok egy olyan listát amibe be van írva az összes VIPis :).
  • Bala10
    fog valamiben változni a VIP, vagy marad ugyan az a semmilyen előnnyel nem járó megoldás?:)
  • OrioN the S
    fujj, de sok VIP lett :)
  • Doddy a düdő
    1. >> AKTIVÁLOM MOST! <<
    2. kiválasztod, melyik kell, mehet
    3. le van írva részletesen minden
  • [HUN]FaTaL
    Klikkelj már rá arra a szarra, le van írva minden. :D
  • gergely1991
    Látom valami félreértés van:D
    Nem egészen arra gondoltam...Pl milyen számra milyen szöveget kell elküldeni mire kell ügyelni sms küldés közben(erről volt már itt példa)....
  • bertino
  • n3whous3
    pffffff ott van a menü rá a főoldalon...
  • gergely1991
    Látom a #16108 hsz kétszer is bekerült a topicba..
    Nem tudom hogy erről a vip információrol kicsivel részletesebb infót nem lehetne írni(pl.:hogyan kell aktiválni,stb.)?Ha ez meg van akkor elnézést...
  • n3whous3
    eddig is volt vip fizetés
  • RS
    Látom újra van VIP fizetés. Ez maradni fog véglegesen? -Mert holnap aktiválom én is. :)
  • Jim Morrison
    3 rétegűt