Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez tény, de azzal sem árt tisztában lenni, hogy annak sem, aki nem fogadja el a szabályokat.
azzal tisztába kell lenni, hogy a moderátoroknak sosem adnak igazat😊
csak a moderátor társak😊na mind1 én amiket leritam lentebb az nem rossz elképzelkés az én gondolatmenetem szerint.. az illetékes majd talán használja majd ezeket az 5leteket... vagy nem
Általános eszmecsere
A téma rövid címe
A téma teljes címe
Mielõtt témát nyitsz, nézd meg a fórumkeresõben nincs-e már hasonló téma!
A fórumkeresõt megtalálod minden oldal jobb felsõ sarkában a keresõk között!
"
2: a második topicnyitásnál már voltál figyelmeztetve, hisz az elözõ alkalomnál kaptál büntipontot
és most megfogadom Pheel tanácsát és abbahagyom az itteni csevegést
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem csak én szopktam igy kapni, más is.. ezért kell megszüntetni a moderátor toplistát, fõleg nem kell kitenni és erre büszkelenni hogy mennyi kitiultott van és mennyi moderátor vaskezû..
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Aha, ez az egy felszólítás ottvan a topiknyitás elõtt, mégis le se szarják.
ja és én az örökös tiltást se tartom jó 5letnek......
Szerintem ha vki eléri a 20 bübtetõ pontot akkor három hónap nickelvétel teljesen elegendõ.. ha utánna is gond van vele akkor mehetne örökre.. ezen is lehetne kicsit engedni.....
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ebben a topicban szpemelni/csevegni TILOS!
Az offtopic hozzászólásokat büntetõponttal jutalmazzuk!
<#dumcsi>#dumcsi><#bee1>#bee1>
Csak itt hiszik azt rengetegen, hogy a neten (fórumon, sg-n) mindent szabad, és ez pont mi laza hozzáállásunknak köszönhetõ - sajnos.
Dodo: A delikvenseket minden fórum maga termeli ki, és magának is kell kitaszítania, nem a moderátoroknak. A moderátornak csak az eszköze van meg arra, hogy ha valakit nem tûr meg a fórum, azt kirakja. Az hogy mi keressük, vadásszuk õket, csak egy másodlagos dolog. Leginkább maguknak az SG-n fórumozóknak kellene felnõniük, hogy kritikusabban álljanak a többiek stílusához.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Persze lenne más megoldás is, pl 50 új moderátor, azt akkor lehetnének lazább szabályok, mert egy moderátornak több ideje lenne egy-egy üggyel foglalkozni, csakhát 75 moderátorral azért eléggé összekuszálódnának már a dolgok, meg azért találni 50 olyan embert, aki megfelelne az sem egyszerû.
Szóval jelenleg ez a rendszer szükséges a rend fenntartásához.
Több moderátor szerintem egyértelmûen szükséges a lazább szabályokhoz, azonban nem olyan egyszerû dolog kiválasztani, hogy ki legyen.
Úgyhogy azt mondom türelem, majd felfigyelnek a moderátorok olyan emberekre, akiket alkalmasnak találnak, és el is vállalnák a dolgot.
szól neki a modi h ejnyebejye ne csináld, akkor még más topikokat is elkezd igy rombolni.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mondok még ötleteket. Kéne olyan, hogyha egy témmában XY ember az utolsó hozzászóló, és a hozzászólása után nem telt még el legalább 5 perc, és küld egy új post-ot, akkor az nem új kommentbe megy, hanem hozzáírja az elõzõhöz. Ez még spam ellen is jó, és egyébként is praktikus.
Tudnék még ehhez hasonló -- szerintem -- jó ötleteket mondani, csak félõ, hogy semmi nem lesz belõle. Modikkal kapcsolatban pedig az a véleményem, hogy a jelenlegi modik nagyon is jól hozzák feladatukat. Miért kapnának túl? Aki reklámozni jön ide, annak jogos az egy hét szünet. Aki nem tud viselkedni, vagy leállni annak is jogos a sokszor több pontos bünti. Aki pedig tud viselkedni, az sosem kap büntit. Az a 21 pont meg talán még sok is egyeseknek, ha eléri valaki annak oka van.
teljesen jó ez igy hogy ennyi ember már kivan tiltva ?
Ebbõl látszik mennyire más felfogása vannak az embereknek.....
Nekem se volt sok bajom velük, de azért rengeteg a kiosztott büntetõpontok.. számold csak össze mennyi pontot osztanak ki egy hét alatt.... Nekem más moderálási elveim vannak..
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
amúgy milyen versengés?miért lenne?szerinted a legtöbb pontott kiosztott modi kap egy epertortát év végén vagy mi?érdekes hogy nekem pl még semmi "bajom" nem volt modikkal.Furcsa mi,a rendõröket is az szidja a leghangosabban akinek már volt dolga velük...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
az én emaileimre mindig válaszoltak, vmikor már aznap délután
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
mert azok kellenének bõven.. mert néha már túlkapás amit tesznek bizonyos moderátorok... ja és persze megszüntetni a moderátorok ponranglistáját, mert azért van ennyi túlkapás hogy minnél elõrébb legyenek a moderátor társuknál.. Ha a moderátor toplista nem errõl szól akkor bocsánat..
Még vmi kellene az sgne, olyan aki nézi is az e-maileket, és válaszolnak is.. a tesóm már kb 2 hete irt levelet az sgnek mert a saját forumjával vmi gáz van amit itt krált.. és még válaszra se méltatta senki...
Nos szerintem ezek kellenek ide...
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
A fórumkeresõt megtalálod minden oldal jobb felsõ sarkában a keresõk között!" nem lehetne kibõvíteni kicsit,
mondjuk, hogy ha hardveres gondod van akkor az általános segítség kérõ topicban vagy a hardver gyártojának pl. Asus, Abit stb. topicjában kérdezd meg
ha valamit eladni szeretnél akkor jobb felül találod az apróhírdetést, ha a weboldalad akarod reklámozni ne itt tedd, warez kérdésnek se nyiss topicot
ha felesleges topicot nyitsz büntetõpontot kaphatsz, ha warez vagy reklám topicot nyitsz az egy hét kitiltást vonhat maga után
Szóval kicsit kibõvíteni, hogy kapjon a user tippet mielõtt topicot nyit, tudom, hogy nem sok értelme van mert hülyék mindíg vannak de próbálkozni lehet 😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
De a lényeget még mindig nem tudom, hogy a jövõben lehetséges ennek az adatnak a megtekintése valamilyen formában?
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
A helyzet az, hogy a drágalátos IE-t cserben hagyták a fejlesztõi, miután lenyomták a Netscape-t. Manapság pedig árnyéka egykori önmagának, egy lassú, sebezhetõ, nagymértékben inkompatibilis kódhalmaz, és ezen még a "brand-new" IE7 se sokat javított.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux