Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
"azzal tisztába kell lenni, hogy a moderátoroknak sosem adnak igazat😊"
Ez tény, de azzal sem árt tisztában lenni, hogy annak sem, aki nem fogadja el a szabályokat.
hát igen ez elõfordulhat hogy visszaszólnak... dehát ez ezzel jár.
azzal tisztába kell lenni, hogy a moderátoroknak sosem adnak igazat😊
csak a moderátor társak😊na mind1 én amiket leritam lentebb az nem rossz elképzelkés az én gondolatmenetem szerint.. az illetékes majd talán használja majd ezeket az 5leteket... vagy nem
nf1
1: "Új téma nyitása
Általános eszmecsere

A téma rövid címe

A téma teljes címe

Mielõtt témát nyitsz, nézd meg a fórumkeresõben nincs-e már hasonló téma!

A fórumkeresõt megtalálod minden oldal jobb felsõ sarkában a keresõk között!
"

2: a második topicnyitásnál már voltál figyelmeztetve, hisz az elözõ alkalomnál kaptál büntipontot

és most megfogadom Pheel tanácsát és abbahagyom az itteni csevegést

Rage47
a nagy többség nem érti meg. vki vissza is szól...
nf1 én nem kaptam elõtte figyelmeztetést.. és hidd el sokat számitott volna ha nem egybõl bünntetnek.. én megértettem volna a felszólitást...
Shadow okés jól van én látom😊 de én csak leirtam amit akartam a többiek reagáltak rá... ez nem az én hibám...
nf1
Neked 2 topicod is be van zárva, azért mert van már olyan topic, te büntit is kaptál, mégsem tanultál belõle, akkor egy figyelmeztetõ üzenet mennyit érne szerinted?

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Shadow:Hát már bocsi, ha vki elválalta hogy modi lesz, akkor csinálja az ezzel járó feladatot.. ha az a feladat hogy filgyelmeztzetni kell elõtte.. akkor tegyen úgy.... vagyis ez nem feladat, hanem ember válogatja ki mit hogyan csinál.. én biztos nem osztogatnám a pontokat figyelmeztetés nélkül.... De ügye itt nem vagyok moderátor...
Én már kaptam büntetõpontot asszem kettõt 1xrre... de a sõt a tesómat meg örökre tiltottátok.. és akkor mivan ? semmi....
Nem csak én szopktam igy kapni, más is.. ezért kell megszüntetni a moderátor toplistát, fõleg nem kell kitenni és erre büszkelenni hogy mennyi kitiultott van és mennyi moderátor vaskezû..
SHADOWEYES7
Összes fórumozó: 182280 fõ----persze,majd a 18 moderátor 1 üzit küld majd mindenkien!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Ki az aki kis apróságért 4-5 pontot kapott? Miért egyre inkább az az érzésem, hogy te...
AKkor is.. ennyi szerintem bõven belefér egy moderátornak. 1 sima üzenet aztán annyi.. ha erre nem reagál akkor mehet a büntetõpont.. de természetesen reális büntetõpontozás, nem egybõl 3-4.. mert azért van ilyen sok 20 pontos, mert kis apróságokért 4-5 pontokat kiszornak a modik....
"gy felszólitás néha bõven elégnek kell lennie."

Aha, ez az egy felszólítás ottvan a topiknyitás elõtt, mégis le se szarják.
én akkor is azt mondöm nem kell egybõl büntetõpontokat osztogat, fõleg nem elsõre 2-3 adni.. figyelmeztetni igazán lehetne privibe.. egy felszólitás néha bõven elégnek kell lennie.. és ne másik forumról vegyetek vagy vagyünk példát, mert kit érdeekel másik fórum ? itt vagyunk ezzel kell foglalkozni.....
ja és én az örökös tiltást se tartom jó 5letnek......
Szerintem ha vki eléri a 20 bübtetõ pontot akkor három hónap nickelvétel teljesen elegendõ.. ha utánna is gond van vele akkor mehetne örökre.. ezen is lehetne kicsit engedni.....
SHADOWEYES7
<#smile>

Punker
2 különbözõ dolgonak 2 üzit küldtem, mint a huzat jött a piros felirat hogy szerkesszem egybe!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Pheel
By the way...

Ebben a topicban szpemelni/csevegni TILOS!
Az offtopic hozzászólásokat büntetõponttal jutalmazzuk!

<#dumcsi><#bee1>
Jah, egykét fórumon már a szpemmelés szagára kiraknak, nemhogy engedjék a dolgokat egy ideig. Nem beszélve a stílus, vagy az igényesség, helyesírás, szakmaiság kérdésköreirõl.

Csak itt hiszik azt rengetegen, hogy a neten (fórumon, sg-n) mindent szabad, és ez pont mi laza hozzáállásunknak köszönhetõ - sajnos.

Dodo: A delikvenseket minden fórum maga termeli ki, és magának is kell kitaszítania, nem a moderátoroknak. A moderátornak csak az eszköze van meg arra, hogy ha valakit nem tûr meg a fórum, azt kirakja. Az hogy mi keressük, vadásszuk õket, csak egy másodlagos dolog. Leginkább maguknak az SG-n fórumozóknak kellene felnõniük, hogy kritikusabban álljanak a többiek stílusához.
Punker
lazább szabályok? hol éltek ti? nézzetek már körül 1-2 másik fórumon, aztán utána sírjatok.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tény, hogy vannak itt elég érdekes dolgok, pl büntipont, szigorú moderálás, nem látható hozzászólás számláló, stb, de akkora nagy lett a fórum, hogy ezek nélkül valószínüleg elszabadulna a pokol.

Persze lenne más megoldás is, pl 50 új moderátor, azt akkor lehetnének lazább szabályok, mert egy moderátornak több ideje lenne egy-egy üggyel foglalkozni, csakhát 75 moderátorral azért eléggé összekuszálódnának már a dolgok, meg azért találni 50 olyan embert, aki megfelelne az sem egyszerû.

Szóval jelenleg ez a rendszer szükséges a rend fenntartásához.

Több moderátor szerintem egyértelmûen szükséges a lazább szabályokhoz, azonban nem olyan egyszerû dolog kiválasztani, hogy ki legyen.

Úgyhogy azt mondom türelem, majd felfigyelnek a moderátorok olyan emberekre, akiket alkalmasnak találnak, és el is vállalnák a dolgot.
akyyy
mikor idejön egy józska nevû user és két ember közös ülését lineki be több száz hozzászóláson keresztül, elhiheted hogy így megérdemelten van kitiltva.

szól neki a modi h ejnyebejye ne csináld, akkor még más topikokat is elkezd igy rombolni.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Ability
Szerintem inkább azon kéne törnie a feját St-nek, hogy csináljon egy reglistát a modik számára, mert elég unalmas, amikor egy olyan ember jön vissza és csinálja a fesztivált, akit már 4-5 alkalommal kitiltottak egy másik reggel.

Mondok még ötleteket. Kéne olyan, hogyha egy témmában XY ember az utolsó hozzászóló, és a hozzászólása után nem telt még el legalább 5 perc, és küld egy új post-ot, akkor az nem új kommentbe megy, hanem hozzáírja az elõzõhöz. Ez még spam ellen is jó, és egyébként is praktikus.

Tudnék még ehhez hasonló -- szerintem -- jó ötleteket mondani, csak félõ, hogy semmi nem lesz belõle. Modikkal kapcsolatban pedig az a véleményem, hogy a jelenlegi modik nagyon is jól hozzák feladatukat. Miért kapnának túl? Aki reklámozni jön ide, annak jogos az egy hét szünet. Aki nem tud viselkedni, vagy leállni annak is jogos a sokszor több pontos bünti. Aki pedig tud viselkedni, az sosem kap büntit. Az a 21 pont meg talán még sok is egyeseknek, ha eléri valaki annak oka van.
azt a sok "hülyét" is lehet kezelni ebben biztos vagyok....csak máskérdés hogy vki akarja is vagy sem...
Rage47
mert ennyi hü*e van, már megbocsáss😊 aki ki van tiltva, az mind kiérdemelte jutalmát...
okés akkor nézd meg azt a rengeteg embert akik kivannak már tiltva elég sokan vannak.. én azt mondom ezt nem igy kell kezelni.. vagy szerinted
teljesen jó ez igy hogy ennyi ember már kivan tiltva ?
Ebbõl látszik mennyire más felfogása vannak az embereknek.....
Nekem se volt sok bajom velük, de azért rengeteg a kiosztott büntetõpontok.. számold csak össze mennyi pontot osztanak ki egy hét alatt.... Nekem más moderálási elveim vannak..
bertino
az utolsó mondatod cseppet se nevetséges 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ProGabe
nem lehetne mondjuk különszedni a keresõt,konkrétan arra gondolok,hogy kettõ lenne,egy a cikkekhez,egy a fórumhoz,ahelyett hogy átváltana,elférne a kettõ egymás mellett bõven nem?ha már nem lesz visszaállítva a régi legördülõmenüs...

amúgy milyen versengés?miért lenne?szerinted a legtöbb pontott kiosztott modi kap egy epertortát év végén vagy mi?érdekes hogy nekem pl még semmi "bajom" nem volt modikkal.Furcsa mi,a rendõröket is az szidja a leghangosabban akinek már volt dolga velük...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

sõt szerintem az is hiba hogy ezek nyilvánoságra kivan téve.... nem azzal kell büszkélgetni 1 forumnak hogy ezreket letiltanak, hanem azzal hogy nincs szükség a kemény lépésekre, mert képesek úgy megoldani a dolgokat hogy ne keljen tiltogatni az embereket... de mondom én igy látom a dolgot... ezeket nagy hiba kihirdetni, hogy sokan büszkélkedjenek ezzel...
hát mindenkinek más a véleménye.. én úgy gondolom hogy amig megvan a moderátorpontversengés addig maradnak a túlkapások.. a e-mail kérdést meg nemtudom.. elküldetem újra az öcsémmel, meglátjuk hátha most kap rá választ..
Rage47
nem azért, de sztem nincs gond a modikkal - tudni kell viselkedni azt ennyi.
az én emaileimre mindig válaszoltak, vmikor már aznap délután
még annyit hogy szerintem bárkit lehetne elöször figyelmeztetni privátba büntetõpontosztások nélkül.. sokan azért háborodnak fel hogy egybõl 2-3 pontokat osztogatnak ki, ami sokak szerint túlkapás... bõven elég lenne elõbb 1 privátban való felszólitás, és ha utánna se megy neki a dolog akkor mehet a büntetõpont..... És nem egybõl büntetni az embereket...
bertino
a moderátor téma alapbol bukott ügy sajna...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

nem tom irták már pl hogy normális moderátorok ?
mert azok kellenének bõven.. mert néha már túlkapás amit tesznek bizonyos moderátorok... ja és persze megszüntetni a moderátorok ponranglistáját, mert azért van ennyi túlkapás hogy minnél elõrébb legyenek a moderátor társuknál.. Ha a moderátor toplista nem errõl szól akkor bocsánat..
Még vmi kellene az sgne, olyan aki nézi is az e-maileket, és válaszolnak is.. a tesóm már kb 2 hete irt levelet az sgnek mert a saját forumjával vmi gáz van amit itt krált.. és még válaszra se méltatta senki...
Nos szerintem ezek kellenek ide...
hen-tes
Esetleg lehetne a fontos részek mellé ilyen kis nyálképeket tenni, különben várhatod hogy elolvassák..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Benc16
sztem, igazad van. 😊

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

SHADOWEYES7
<#eljen>

Met
St, ezt a szöveget "Mielõtt témát nyitsz, nézd meg a fórumkeresõben nincs-e már hasonló téma!
A fórumkeresõt megtalálod minden oldal jobb felsõ sarkában a keresõk között!" nem lehetne kibõvíteni kicsit,
mondjuk, hogy ha hardveres gondod van akkor az általános segítség kérõ topicban vagy a hardver gyártojának pl. Asus, Abit stb. topicjában kérdezd meg
ha valamit eladni szeretnél akkor jobb felül találod az apróhírdetést, ha a weboldalad akarod reklámozni ne itt tedd, warez kérdésnek se nyiss topicot
ha felesleges topicot nyitsz büntetõpontot kaphatsz, ha warez vagy reklám topicot nyitsz az egy hét kitiltást vonhat maga után

Szóval kicsit kibõvíteni, hogy kapjon a user tippet mielõtt topicot nyit, tudom, hogy nem sok értelme van mert hülyék mindíg vannak de próbálkozni lehet 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

sok lenne az off és spam (még több xD)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dj Xyberpunk
értem. tnx

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

Punker
nem, nem véletlenül lett kivéve.

Dj Xyberpunk
Csak a regisztrációm a régi, mostanában járok csak ide. remélem nem követtem el bûnt, hogy megemlítettem. <#gonosz2>

De a lényeget még mindig nem tudom, hogy a jövõben lehetséges ennek az adatnak a megtekintése valamilyen formában?

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

Rage47
pedig régóta itt vagy... volt régebben
St
van, csak nem publikus. valamirõl lemaradtál?
Van, de csak moderátorok láthatják.
Dj Xyberpunk
KÉNE MÁR EGY HOZZÁSZÓLÁS számláló.... Nincs rá remény?

Sadist
A kép megjelenítésest akkor gondoltam, amikor már behozta a képet.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

BiG G
Hogyne. Csak megvitattam a témát, ne dorgoljon le biztos úr.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Punker
ha kapsz 1-2 büntit könnyebben elolvasod a bannert?

BiG G
Ojjeee, most büszkék lehetnek az IE-fanok Timbuktutól Redmondig <#vigyor>

A helyzet az, hogy a drágalátos IE-t cserben hagyták a fejlesztõi, miután lenyomták a Netscape-t. Manapság pedig árnyéka egykori önmagának, egy lassú, sebezhetõ, nagymértékben inkompatibilis kódhalmaz, és ezen még a "brand-new" IE7 se sokat javított.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux