Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
Már volt róla szó asszem, de technikailag sztem nem megoldható. Max annyit tudtok, hogy csináltok egy közös nicket (gyak. aminek mindegyik házigazdajelölt tudja a jelszavát) és átrakatjátok rá a házigazda jogot.

Bazinga!

Max7
Volt már rólla szó, hogy úgy lehet hogy regeltek 1 felhasználónevet és arra kértek házigazdajogot!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Match
Üdvözlet!
Próbáltam chat-en is érdeklõdni hogy ne ide szemeteljek, de itt azt hiszem biztosabb informácciót kaphatok.

Lehetséges hogy egy topicnak több házigazdája is legyen?
A gitározás topicban gondoltunk egy kis fejlesztésre (linkek a bannerba mint pl tanácsok a kezdõknek, gitárvásárlási segédletek stb stb.)

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

bertino
képek alatt képzeld megtaláltam
galériát kérdeztem...
vagyis egész mappa törlést 1 klikkel

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

artschiatwork
hát, nálam a galériában a képek alatt van szerkeszt/töröl menüpont...

bertino
galéria törlés nem lesz vmikor ? 😞
vagy csak én nem találom ?
ez esetben megköszönöm a választ

akyyy
rossz topik

de hajrá😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Benc16
Akarom mondani valahogy így kéne talán kinézni:

(minõséggel ne törödjetek...)

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

Benc16
Tudom hogy nagyon sokan mondták, hogy kéne teljesen új smiley készlet. :S Ha úgy van én segítenék összeszerezni, de ezt már unom :S

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

BiG G
te vagy az igazság bajnoka D: na bújj el gyorsan 😉)

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

mert nem hazudok ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Csevegést be lehet fejezni.
Meg a hülyébbnél hülyébb ötletekbõl sem kéne versenyt csinálni.
nyamiag
mert hülye vagy :S

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Aquir
ez nem igaz. kapásból tudhatom hogy mirõl van szó több topicban (fõleg ha nem is kell megnyitnom a másik topicot, mert az már nyitva van (pl firefox)), mert pl követem õket. És vannak rövid válaszok vagy egy kérdés amit intézni akarsz. Szóval néha nem kellemes, de jó a spam ellen

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
idézést írtam? naugye. érted, ok =/= idézés

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

nem kéne ^^ én is 18 alatt vok youtubeon és nem tok megnézni elég sok videót :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Met
miért lenne hatásosabb a nickban? lásd fifticent és még a kb. 10 alregje jó ez így csak túl sok a 20 pontos határ a végleges banhoz

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ha te irsz egy topicba, majd elküldöd, listázod a topicokat, belépsz egy másikba, beirsz valamit, és bekerülsz a 15 seces korlátba, akkor jobb is, hogy nem kerül oda be semmi... Ugyanis tuti hogy nem olvastál vissza egy sort sem. A magadfajtát elnézve (write only tipus) inkább növelni kellene ezt a korlátot, nem csökkenteni.

Punker
folyamatos anyázást, nem idézek be.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Aquir
most néztem ezt, hogy talán nem baj, csak oda lehetne esetleg írni az okot mert pl az érdekelt egy korábbi pillanatban <#pardon1>

Benc16
Azt kéne sztem megcsinálni hogy van ez a 15 mp az új üzenethez, azt kéne megcsinálni, hogy ebben a topickban érvényes de ha másikba ír 15 mp -n belül akkor ne írja ki azt az izé, de ha abba a másik topickba akar mé1× írni 15mp -n belül akkor jöjjön ki...

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

Palinko
nickban hatásosabb,mert ha routerrõl van szó akkor egyazon ipt használhatják többen és nebiztos,hogy mindneki állat a routeren...
hunbasser
mostmár tudom mi kell igazán ide: lehessen egybõl permbant adni,de nem ám holmi nickban,hanem ip ban 😊 persze csak az ilyen nagyon állatoknak

ReaL MaDRid x siempre

akyyy
topikokat is lehetne ajánlani, az RSS, fav gombok mellé befér még valami😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

<#heureka> sok weboldalon van olyan hogy "ajánld az oldalt barátaidnak" és egy email címet vár amire invitáló szöveget küld
nem vezet be SG egy "ajánld a fórumot" funkciót?

Palinko
nem az a lényeg,hanem jogilag asszem tiszta lenne az sg!
SHADOWEYES7
és szerinted mit kattintana a 14 éves???

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Palinko
szerintetek nem kéne a fórummotorba olyat beépíteni,hogy megkérdezze az olvasót,hogy el-e múlt 18? persze nem kéne ez minden topicba,csak azokba ahova a modik beraknák... hogy ne legyen ebbõl gondotok.
Match
abortusz/eutanázia/sterilizálás/munkatábor/tarkólövés

😄

Sadist
abortusz/eutanázia/sterilizálás/munkatábor/tarkólövés

A megfelelõ aláhúzandó.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Match
Valaki felvetette itt hogy 1-2 szöveget (pl a topicnyitásnál a figyelmeztetést) ki kéne bõvíteni.

Ahogy észrevettem, mindenki felfogta szinte hogy keresni kell, mert az elsõ hozzászólásokban mindig ott van, hogy "a keresõ nem dobott ilyen topicot".
Lehet én vagyok naív, de én elhiszem nekik.
A probléma ott van, hoyg pl egy úriember nemrég nyitott egy warcraft 3 multi topicot, és ilyen topic valóban nincs.
Ha pl valaki olyan hajat akar mint van damme-nak, akkor rákeres hogy "hol lehet olyan hajat csináltatni mint a van damme-nak?" (kéretik nem a példát fikázni).
Eszébe sem jut arra keresni hogy "haj" "fodrász" "frizura" stb stb.
Az emberek nagy része nem tud keresni..Ezért nem fogják fel hogy miért a google a legjobb barátjuk.
Sok ember kérdez tõlem valamit, mondom google, õ nem találja, én meg beírok pár kulcsszót és az elsõ 3 lapba meg is van ami kell.

Erre kéne valami megoldást találni, de spec azon kívül hogy 1-2 példával szolgálni a keresõ felhívásnál vagy iq teszthez kötni a regisztrációt, nem nagyon tudok semmi konstruktívat említeni.

<#heureka> a zárt topicokat lehetne a keresési találatoknál áthúzással jelezni, illetve a kedvencekben is

bertino
hát bizony ez jólenne 😞

Mi kellene az SG-nek?

Kegyetlen moderátor a helyesen írni nem tudó, kis pöcsök ellen.

Lesz valaha png -s logo kép ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Max7
Az egész topik vicces politikai jellegû! Inkább maradj csendben!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

ha márc15ös képek voltak, akkor politizálás miatt lettek törölve. Függetlenül attól hogy balos vagy jobbos.

akyyy
õ nem moderátor hanem a topik házigazdája.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bertino
<#idiota>

BiG G
pyrex moderátor? nc...

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Tegnap törölték egy topicomat (kb 5 perc alatt), ami a Rosszabbul Photoshoppolunk képregényes változata lett volna
és töröltek képet a Rosszabbul Photoshoppolunk... témából
a kép nem sértõ csak egy képregény volt tegnapi képeket felhasználva

a moderátor aki törölte: PyRex
infó az adatlapjáról: "foglalkozás: tv2"

gondolom nem kell bemutatnom a tv2-t, erõsen balos csatorna, ezzel nem is lenne gond, de arra kérném az SG vezetését hogy a moderátorokat alaposan szûrjék meg, ne önkényesskedjen egy moderátor se kénye-kedve, politikai nézete szerint
az a minimum hogy pártatlan moderátorok legyenek ahhoz az egyetlen nyamvadt témához rendelve

a másik hogy topic/post törlése elõtt talán üzenni kellene a topicnyitónak, legalábbis civilizált körökben ez így szokás, azt hiszem nem születtünk barlangba bár lehet tévedek
Remélem üzenetem célhoz talál!

akyyy
én a legelsõ hozzászólásomra lennék kiváncsi😄

Aquir
nem, direkt oda nyitottam. Mert én nem nyitogatok idióta topicokat máshol hogy aztán átrakják 😊

Max7
Valószínüleg átt lett rakva!

Loál János
(Plusz 1 db téma a gumiszobában)

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Aquir
Azt csak érdekességként kérdezem meg hogy ilyet meg lehet mondani valahogyan hogy melyik topicot nyitottam a gumiba? 😊
"(Plusz 1 db téma a gumiszobában)"

így hogy belegondolok... télleg... ez csak szpemet szülne és szpem topikokat...

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Punker
elmúlt a karácsony 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SHADOWEYES7
jó a logód,elösször nem tudtam ki ez!!!😊