Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazinga!
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Próbáltam chat-en is érdeklõdni hogy ne ide szemeteljek, de itt azt hiszem biztosabb informácciót kaphatok.
Lehetséges hogy egy topicnak több házigazdája is legyen?
A gitározás topicban gondoltunk egy kis fejlesztésre (linkek a bannerba mint pl tanácsok a kezdõknek, gitárvásárlási segédletek stb stb.)
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
galériát kérdeztem...
vagyis egész mappa törlést 1 klikkel
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
vagy csak én nem találom ?
ez esetben megköszönöm a választ
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
(minõséggel ne törödjetek...)
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Meg a hülyébbnél hülyébb ötletekbõl sem kéne versenyt csinálni.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ReaL MaDRid x siempre
nem vezet be SG egy "ajánld a fórumot" funkciót?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
😄
A megfelelõ aláhúzandó.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ahogy észrevettem, mindenki felfogta szinte hogy keresni kell, mert az elsõ hozzászólásokban mindig ott van, hogy "a keresõ nem dobott ilyen topicot".
Lehet én vagyok naív, de én elhiszem nekik.
A probléma ott van, hoyg pl egy úriember nemrég nyitott egy warcraft 3 multi topicot, és ilyen topic valóban nincs.
Ha pl valaki olyan hajat akar mint van damme-nak, akkor rákeres hogy "hol lehet olyan hajat csináltatni mint a van damme-nak?" (kéretik nem a példát fikázni).
Eszébe sem jut arra keresni hogy "haj" "fodrász" "frizura" stb stb.
Az emberek nagy része nem tud keresni..Ezért nem fogják fel hogy miért a google a legjobb barátjuk.
Sok ember kérdez tõlem valamit, mondom google, õ nem találja, én meg beírok pár kulcsszót és az elsõ 3 lapba meg is van ami kell.
Erre kéne valami megoldást találni, de spec azon kívül hogy 1-2 példával szolgálni a keresõ felhívásnál vagy iq teszthez kötni a regisztrációt, nem nagyon tudok semmi konstruktívat említeni.
Kegyetlen moderátor a helyesen írni nem tudó, kis pöcsök ellen.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
és töröltek képet a Rosszabbul Photoshoppolunk... témából
a kép nem sértõ csak egy képregény volt tegnapi képeket felhasználva
a moderátor aki törölte: PyRex
infó az adatlapjáról: "foglalkozás: tv2"
gondolom nem kell bemutatnom a tv2-t, erõsen balos csatorna, ezzel nem is lenne gond, de arra kérném az SG vezetését hogy a moderátorokat alaposan szûrjék meg, ne önkényesskedjen egy moderátor se kénye-kedve, politikai nézete szerint
az a minimum hogy pártatlan moderátorok legyenek ahhoz az egyetlen nyamvadt témához rendelve
a másik hogy topic/post törlése elõtt talán üzenni kellene a topicnyitónak, legalábbis civilizált körökben ez így szokás, azt hiszem nem születtünk barlangba bár lehet tévedek
Remélem üzenetem célhoz talál!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
"(Plusz 1 db téma a gumiszobában)"
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"