27328
  • Efreet
    Kihátráltak, mert semmi reakció nem volt St-ék részéről (bár én pont nem voltam aktív azokban a hónapokban, de ez rémlik).
    És vagyunk itt többen, akik jobban szeretik ezt a fórumot annál, hogy hagyjuk káoszba fulladni (nagy szavak ;) ) - így inkább moderálunk a meglevő lehetőségekkel, és kitalálunk saját ötleteket (pl. én a minden egyes hozzászólót büntetést az idióta topicokban), amelyek közül ezek után elterjed néhány, és kvázi-szabály lesz belőle.
    Ez van, ez így működik itt, úgy látszik nincs kapacitás St-ék részéről komoly fejlesztésre, úgyhogy abból főzünk, ami van.

"St - 2009. aug. 18. 09:29 | #15779
    Valóban az SG-ről pár hónappal ezelőtt lekerült a fókusz, mivel más dolgokkal voltunk elfoglalva. Azonban 3 hete dolgozik nálunk egy új programozó kolléga, aki ideje nagy részét az SG-vel tölti. Így lesznek újdonságok."
    v.ö.:
    2009.12.14. (R)
    - átutalás, és személyes otp bankos VIP regisztráció megszűntetése
    - SMS fizetési mód lehetőség (200 Ft, 500 Ft, 1000 Ft értékben)
    2009.08.24. (T)
    - Fórumregisztrációs captcha javítása.
    2009.08.14. (T)
    - Topic törlések részletes naplózása

Egyébként ugyanezt, ugyanígy legutóbb novemberben lefutottuk, akkor is sikerült megváltani a világot, akkor se történt semmi. (16 ezres hozzászólások eleje) - és előtte is több alkalommal.
  • Ability
    Nekem minden jó így ahogy van, nem érdekel a szabályzat sem, részletkérdés, DE:

- első bekezdésre csak ennyi futja indoklás nélkül: lol

- második bekezdés: hogyan lehetett volna sikeres Borgék akciója, ha semmi összefogás nem volt a moderátorok részéről? Sokan csatlakoztak hozzájuk, majd rá 2-3 napra kihátráltak, ez nem volt több egy gyerekes próbálkozásnál (a kihátrálók részéről). Így persze hogy eredménye sem volt. Ha viszont én emlékszem rosszul, akkor vedd semmisnek a mondottakat de egyébként sem leszólás volt.

- csak púp a fórum az SG hátán: hangzatos szavak St-től, én nem gondolom igaznak. Szerintem ez is egy nagy húzóerő, sokakat ez tart itt, szinte biztos vagyok benne így látatlanban is, hogy jelentősen megcsappanna a cikkek megtekintése is, ha a fórumnak lőnének.
  • Dzsini

Most jól megmutattuk nekik!
  • Sir Quno Jedi
    Igen a legjobb módszer pl. az áldatlan helyzetre, ha egyenesen megszüntetjük pl. a rendőr állományt. Majd ha fosztogatnak, gyújtogatnak, anarchia lesz az utcákon és hegyekben állnak a temetetlen holtak, pestis dúl és kolera, na akkor majd "valami" változik?!

Hát nem! Nem ez a megoldás. A fórum csak púp/nyűg a SG hátán, így erővel, sztrájkkal, fenyegetőzésekkel, kilépésekkel nem érünk el semmit. Borg-ék megpróbálták a keményebb utat anno (hősök voltak), nem jött össze. Nekünk már csak a másik maradt, ez a tanúlság.

Ha nem rakhatunk ki új szabályzatot, akkor nem rakhatunk ki új szabályzatot, ez van, nem a farok csóválja a kutyát. A rendszer sosem lesz tökéletes, DE RENDNEK AKKOR IS LENNIE KELL!

Hagy ne idézzem Dredd bírót gyárekök!
  • Bala10
    myú b34 ne légy hülye. akinek 1 pont kell a banánhoz, az nem kis ártatlanka, kula is sokkal normálisabban viselkedik azóta. :)

aki meg most kapott büntit, az megjegyzi, hogy idióta topikba többet nem ír és kész. néha úgy rinyáltok, mintha az életetek múlna rajta.
  • tommygear
    marad nekem is, na nehogy már én kérjek bocsánatot más hülyesége miatt
  • Dynamic
    Én kérjek bocsánatot? Hadd ne minősítsem, de most tudnék cifrát mondani. A bocsánat kérésemnek akkor lenne helye, ha lenne valami szabály az idióta topikokra, amit figyelmetlenségből nem olvastam el.
    Marad az 1-es pont...
  • bertino
    "A szabályzat karbantartása sajnos nem a moderátorok feladata, bár évek óta többször volt rá akarat, hogy legalább írhassunk egy újat, ami majd kikerül. Az eredményt magatok is láthatjátok. A világ változik, a moderátorok ezt kénytelenek lekövetni, a szabályzat pedig marad olyan, amilyen volt. "

akkor minek vagytok még moderátorok... ? mérnem tojtok az egészre, ahogy Punkerék ? ha elfogy a modi, akkor talán feleszmélnek a lap tulajdonosok.
    vagy akkorsem ?
    de akkor már legalább lenne valami, ami ösztönzi őket.

• ivjoe
    Akkor akarjátok és írjatok egy újat, ha kész, gondolom kikerül, ha mégsem, az összes modtopic fejlécébe beszúrhatjátok, hol itt a probléma?
  • n3whous3
    Várjá csak, itt most arról volt szó, hogy 1 pont nem okoz semmiféle extrát. Nem egy embert tudok, akinél +1 pont hozta meg a permbant. Ha ez nem probléma, akkor mi? Úgy fogalmaztátok az egészet, hogy az esik le belőle, hogy az 1 pontok nem számítanak hozzá az összeghez, mikor de.
  • Pheel
    "ha jól emlékszem pl kulabácsi is csak 1 pont miatt került permbanra"

Nem. Kulabácsi 20 pont miatt került permbanra. Aki ilyenből össze tud szedni huszat, az megérdemli a permbant. Ő nem emiatt kapta a javát.
  • Pheel
    "Dehogynem, hát a büntipontokból majd tanulni fognak. Rendőr is úgy szokta csinálni, hogy előbb megbüntet, aztán mondja hogy hahó komám, új KRESZ szabályok vannak."

A büntetőpont rendszer éppen azért lett bevezetve, mert a figyelmeztetésekre a füle botját sem mozdította a t. társaság, hanem csakazértis nyomta tovább, mint süket a csengőt. Másrészt ilyen esetben több dolgot is lehet csinálni:

1: elfogadni, nem törődni vele, úgyis lejár
    2: írni egy bocs, nem tudtam, máskor nem csinálom üzenetet a szóban forgó modinak, aki ilyenkor leveszi a pontot (érdekes módon ma is sikerült közületek egynek így eljárnia, neki azóta már nincs is pontja)
    3: írni egy szabadszájú (vö: anyázós) üzenetet a modinak, amitől semmi nem változik
    4: okoskodni ilyen topikokban (lásd 3-as)

A szabályzat karbantartása sajnos nem a moderátorok feladata, bár évek óta többször volt rá akarat, hogy legalább írhassunk egy újat, ami majd kikerül. Az eredményt magatok is láthatjátok. A világ változik, a moderátorok ezt kénytelenek lekövetni, a szabályzat pedig marad olyan, amilyen volt. Nincs jobb felületünk a hirdetésre, mint a moderátori topik.

A hardverben történt kezdeményezés egy kiemelt téma létrehozásával (Szabályzat), de utalván a t. közösségre, akik nem olvassák még ott sem, azt hiszem nincs túl sok hozzáfűznivalóm a sikerességéhez.
  • biomage
    ö nem, azért nem jár bünti, csak ha valamelyik kivan bannolva
    Nincs szabályban hogy alregért bünti járna, ha jól tudom

Na de én itt befejezem az offolást, nincs kedvem kapni büntit :P
  • gergely1991
    Na igen erre is gondoltam ,bár a sok alregért jár egy kis bünti
  • n3whous3
    Igen ez így igaz, nem jár semmilyen szankcióval, ha jól emlékszem pl kulabácsi is csak 1 pont miatt került permbanra. C:
  • Sadist
    Dehogynem, hát a büntipontokból majd tanulni fognak. Rendőr is úgy szokta csinálni, hogy előbb megbüntet, aztán mondja hogy hahó komám, új KRESZ szabályok vannak.
    Természetesen jönni fog a szokásos duma, hogy egy büntipont nem is jár semmi szankcióval, ezért hülyeség a rendőrös példával jönni, meg egyébként is miért rinyálunk, ott van a büntipont napló, rendszeresen kellene olvasni, és akkor tudná mindenki, hogy miért lehet büntipontot kapni.
  • tommygear
    ja télleg, szégyen :D
  • Dynamic
    Ez egy vicc. A következő mi lesz? Büntetőpont a "g" betűs szavakért? Na nem is ezzel van a gond, csak jó lenne a hülye júzerral is tudatni, mert az, hogy egymás közt megbeszélik a modik, hogy mit szabad és mit nem, azzal mi, egyszerű parasztok nem leszünk előrébb.
  • Sadist
    Még a büntetőpont rendszerről sincs egy szó sem írva, pedig már közel 5 éve létezik , szerinted majd a modok által nem rég kitalált szabályokat össze fogják gyűjteni a moderálási elvek oldalon? :D
  • biomage
    ennél jobb ötletet még nem olvastam
    regizek 12 accountot és wow van egy év ingyen VIPim jó ötlet
  • tommygear
    tudom hogy nincs rá kapacitás, de ha már ennyire belelendült minden modi ebbe a pontosztásba az idióta topikok miatt jó lenne hivatalossá tenni a szbályt és beleírni a szabályzatba
  • gergely1991
    Van pár(lehet hogy hülyeség talán jó) javaslatom:
    Regisztrált fórumozók 1 hónapos próba vip-et kapjanak(hogy ki tudják próbálni milyen ez, akinek tetszik az aktiválja)
    Talán előfordult hogy valaki 3-4 hsz kellett írnia mert valamit időközben elfejtett(így kicsit sok lenne a sg szervereinek).Arra gondoltam esetleg 1-2 percig módosítható legyen (kivéve a gumiszobát,és a problémás fórumozókat)hogy ezt a problémát kiküszöbölje,a vipeseknek pedig meghosszabbítani kb.:1-2 perccel.
    Elnézésést a hosszú hszért, ez csak egy ajánlat...
  • Aquir
    KÉRDÉS:
    a képfeltöltésbe feltöltött fájlok végig megmaradnak?
  • n3whous3
    <div class="bb-style-center"><span class="bb-style-underline"><span class="bb-style-bold"><span style="color:red">kivárod.</span></span></span></div>
  • [HUN]FaTaL
    Persze éjjel-nappal floodolok.

#16223: Ha egy hosszú komment után egy másikra válaszolok egy vagy két szóban akkor nem kell annyi.
  • biomage
    Szeretnél floodolni mi? :D
    ST tuti nem csinálja meg a kérésedet, nem szeretne lassú sgt

Nekem is lenne 1 kérdésem, mikor fog eltűnni a MAkrók? ideje lenne a benne lévő kódokat importálni a comment boxba!!!

Ha már comment box, lehetne úgy a szmájli meg a többi ilyen textareaba beírás "url + img", hogy oda menjen a code ahol épp a kurzor van, nem pedig az írás végére.
  • Cat 02 #16223
    15 másodperc azért kell, hogy írj egy kommentet :p
    Ám ha nyomsz egy visszát, akkor visszaugrik és ottmarad szövegbox-ban a szöveg. (ff alatt legalábbis)
  • n3whous3
    Nem tudsz 15 másodpercet várni?
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem a VIPeknek el lehetne törölni az üzenetküldések közt lévő időt, esetleg regidőhöz is kötni. Nem hiszem, hogy szét floodolnánk a fórumot, viszont sűrűn előfordul, hogy két HSZ-t küldenék gyorsan egymás után és visszautasít. Opera alatt nem jelenik meg újraküldés funkció sem.
  • Flamer
    #16218.
    olvasd el újra. látod.. rád is vonatkozik.
  • Jim Morrison
    Nem, csak egyszeruen nem vagom, mert eddig sem erdekelt. Most latom hogy ez a tema es gondoltam megemliitem.
  • Flamer
    kár ez az egéswz csillagozás meg koronázás. sok kis csicska emiatt is rinyál.
  • bertino
    wake up.
  • n3whous3
    5 éves regeknél a 4 csillagról ugrik a csillagozás egy koronára, úristen má ne mondju hülyeségeket :C
  • Jim Morrison
    ez csak az sms miatt van :O
  • Sadist
    5 csillag helyett vigyorgó korona van.
  • Jim Morrison
    Úgy látom st.

Én 2005ös reg vagyok, de még egyetlen egy csillagot sem kaptam. Majd most kapok novemberben egyből 4et 5öt?
  • n3whous3
    e-péniszt növeli
  • Flamer
    miért? érdekell valakit hogy kinek hány hozzászólása van? csak én vagyok lemaradva? ez valami pénzjutalommal jár?
  • Fabio Capello
    Más: már vagy bő két hónapja nem él a top10 fórumozók topik. Van rá lehetőség, hogy a hozzászólásszámokat megjelenítő mezőt az adatlapon ki/bekapcsolhatóvá lehessen tenni a szerveren? Ha lehet, akkor mi lenne, ha mondjuk minden hónap 15-én/30-án egy napra bekapcsolná ST a megjelenítést, és azon a napon láthatná mindenki a hozzászólásszámát? Ezzel kikerülhető lenne a korábbi spamprobléma, és mindenki tudná a hozzászólásai számát minden hónap ugyanazon napján.