Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szeretném törölni a mostani regemet, de nem tudom, hogy hol tehetem meg.
ha már van ilyen opció, akkor megoszthatjátok velem, hogy hol találom.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
hülyék mindig voltak, vannak és lesznek...
ON
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Nem értem egyszerûen, hogy miért viselkedsz pont itt ilyen feltûnõen, és miért mondasz el itt olyan dolgokat, amiket késõbb felhasználnak bizonyítékként ellened. Gondolok itt most konkrétan a bosszú tervedre, amit szép részletesen elmondtál, majd az lett a veszted. Ha meg tényleg nem te voltál, ahogy mondod(mindenki ezt mondja), akkor meg magadat hibáztasd, hogy nyilvánosságra hoztad a bosszútervedet, és valaki meg megvalósította, minden nyomot rád terelve. Végülis ez is lehetséges természetesen, de ha valaki szándékosan akart volna téged szivatni, akkor nem gondolod, hogy úgy csinálta volna, hogy azonnal rád terelõdjön a gyanú, ne csak egy mindennek utánajáró fórumozó utánajárása után?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
De ameddig nem vagyok elég biztos benne, addig nem mondok nevet, nem akarok senki tévedésbõl bajba keverni.
És az is logikus akkor, hogy Punker nem kapott, gondolom direkt úgy csinálta ez a valaki, hogy a moderátorok ne kapjanak, így ne bukjon le.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
januárba lett büntetve és még mindig büntije van? 😄 hehe
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Elküldve: 2007. 06. 16. 11:22
Tárgy: Támogasd számítógépeddel a tudományt! (BOINC)
Szia!
Megújult a BOINC topik, várunk a csapatba!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1107089448
Hová tûnt a feladó? És miért kapok ilyen üzenetet, ha a büdös életben nem voltam még abban a topikban? <#fejvakaras>#fejvakaras>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
persze ettõl függetlenül igazad van, 3 karakterre nem keres
Bazinga!
A cikk keresõ hivatalosan nem mûködik három karakteres szóra ?
Legutóbbi Ogg-os hírt szinte lehetetlen megtalálni, azt ami tegnap még a fõoldalon volt. A Cikk keresõben az "ogg" szóra nincs találat, a fórumkeresõben meg a cikket nem hozza föl, csak más topikokat..
üdv.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
esetleg egy hatalmas TÉÉÉKK!!!4 feliratot a neve mellé mondjuk egy évig? <#idiota>#idiota>
(jelenleg Összes fórumozó: 199576 fõ)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
De nem itt akarom megvitatni a hasfájásom.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
2. Idióta topik
Dobj fel egy pénzt, és 50% eséllyel eltalálod, hogy miért zárták be.
Lehetne publikálva mint a büntetõpontlista.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
letöltöttem egy több mint 1 gigás cuccot erre még tömöríthetem pluszba ki és másolhatom amikor alig van hely a gépemen
más: letöltöttem 1,2 gigás dolgot közben meg a böngészõ feldobott valami ablakokat hogy adjak jelszót megy logint, nem adtam, de közben töltötte
<#heureka>#heureka> érdemes lenne egy olyan rovat is letöltéseknél hogy tudományos/oktató programok,
origónál van rá kezdeményezés
csillagászati, idõjárásjelzõ, periódusosrendszer, matematikai megoldók, stb.
gondolom SMS-nél leszed az SMS szolgáltató is, utalásnál a teljes összeg SG-nél marad?
Aki ezt nem képes felfogni az agyával, az jobb ha AZONNAL befejezi itteni pályafutását, mielõtt még komoly sérülések érik a piciny hablelkét!
UFF!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.