27328
-
#16451 én például azt dijaznám, ha a nem VIP felhasználóknak a hozzászólás után lenne legalább 1 percük a hsz módosítására, így a modiknak is kevesebb dolguk lenne, a elrontott linkekkel kapcsolatba vagy stb...
Én pl véletlenül egy **** nagy képet linkeltem valahova, ami mellesleg még nem is jó, aztán egyből észrevettem de már javítani nem volt lehetőségem, írtam a moderátor topikba, de órák múltán sem változott meg, én meg fél perc alatt kijavítanám magamnak. Félreértés ne essék, nem a moderátorok aktivitását szidom! -
#16450 Hali
Kihez írjak ha találok egy biztonsági hibát a weblapon? :)
Úgy tudom ST már nem fejleszti a weblapot, szal kinek írjak? :) -
#16449 hmmm..... ha jól látom új dolgok kerültek a változások naplóba -
#16448 ahogy látom, ez a felvetés teljesen felesleges, mivel lassacskán úgy tűnik, hogy az oldal tulajdonosai és a moderátorok között is kezd kiéleződni az ellentét egyre jobban.
aztán persze az is lehetséges, hogy ez egy badarság. -
#16447 Jó lenne valamit csinálni a HG jogok kiosztásával, rengeteg általam látogatott topikban a témanyitó már több hónapja megigényelte, adott volt minden feltétel, nem volt panasz az igénylőre, és mégsem kapták meg a jogot...
Ez nem szemrehányás, csak ha az emberek nem kapják meg a HG jogot, nektek, moderátoroknak lesz több munkátok... :) -
#16446 Szerintem account feltörés áldozata lehet... -
#16445 Nem vagy semmi, remélem kapsz ezért valamit... -
#16443 A privátüzenet küldés csatolmány kezelőjével valami gond van. Semmit sem enged letölteni az elmúlt 1 órában. -
#16442 ezt bezárniazt a pár gyűjtő topikot meg átteni máshová, a többi meg del, mert értelmi beszélgetés nem folyik ott:D -
#16441 ezaz felvet az ember egy témát erre kap 1 pontot, grat így tovább sedó -
n3whous3 #16440 király :) -
#16439 #16434 -
#16438 fasza már jó lett -
#16437 nekem eltünt MAGÁTÓL a letiltott felhasználó.
Ez akkor globális javítás volt?
Mert akkor -
#16436 változás napló:
2010. 03. 31. (R)
- Privátban letiltott felhasználók újengedélyezésének javítása
akit érint próbálja ki! -
#16435 Mi nem tetszik? -
#16434 kemények vagytok
csak nem ártana már lefektetni akkor a szabályok között sem... -
#16433 #16432 -
#16432 ilyen lélekrabló fasság -.- -
#16431 mi volt? -
#16430 na eltakarodsz kurva gyorsan -
#16429 gratulálok, idióta. -
#16427 Kérnék szépen valamelyik moderátortól ST-nek egy büntetőpontot ápr.1. alkalmából! :DDDDDddd -
#16426 haha ... már többször megvolt, és többszörösen megfogalmazva
Mit is mondtam?
Érdektelenség -
#16425 Majd én eldöntöm! -
#16424 MÉG CSAK kettő jár érte... -
n3whous3 #16423 mamáé szvsz nem ellene irányul + ha már így állunk, akkor minden ellenem irányulót is jelentsek és követeljem, hogy pontokat adjanak érte? Már úgy értem, hogy az ilyen kategóriájút is... -
#16422 Mindenesetre ellene irányuló megjegyzés, amelyről joga van megítélni, hogy az rá nézve sértő vagy sem. Ezt megkérdőjelezni való jogunk nincs. Arra más van... -
Bala10 #16421 helyes, 5ig meg se álljanak. :) -
n3whous3 #16420 triplet aka mama2:
3 pont Dátum: 2010.03.31. 21:07 Adta: SHADOWEYES7
"Most arra akarsz célozni hogy ez a kopasz állat shadowEyes?"
Már elnézést, de ha ő nem tudta, hogy a képeken te vagy sedó, de ha tudta is: mi ebben a 3 pontot érő kifejezés? A kopasz állat szvsz nem egyenlő pl. egy olyan vulgáris kifejezéssel, hogy "az a tahó szar paraszt", vagy hasonlók, amiket szoktak néha egymásnak dobálni sg-n. Sőt úgy egyáltalán nem rosszallónak volt a kifejezés sztem részéről mondva. -
#16419 Fölöslegesnek tartják a HG cserét vagy nem indokoltnak, írd nekik levelet melyben taglalod mely okok miatt mondanál le a házigazda jogodról és mely okok miatt tartod te is alkalmasnak azt aki a helyedbe lépne.
Az indokolatlan elutasítást pedig értelmetlennek tartom, ugyanis szerintem joga van a felhasználónak tudnia miért tartják őt alkalmatlannak a posztra. Ha más nem egy sablon szöveget bemásolhatnának.. Már az is haladás lenne mindenki számára. -
#16418 most már 2 pont jár a hülye topikban való hozzászólásért? álljon már meg a menet... -
#16417 nem tudom engedélyezni a letiltott felhasznákóat a személyes üzeneteknél... MIÉRT? VÁLASZT KÖVETELEK! -
#16416 Azt már olvastam, ebből a szempontból az email már rég halott, a fórum problémái pedig így maradnak meg.
Ez nem elutasítás, ez Érdektelenség. -
#16415 "Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra."
Forrás -
#16414 És:
A [email protected] pedig meg is halt... miért nem tudunk házigazdát váltani???! -
#16413 elso hsz meg az 5. elso hsz nelkul :D -
#16412 Azt pedig oda sem számoltam, úgy viszont 6. -
#16411 de a legeslegeslegelső nem számít :( -
#16410 Most már 5 van!