27328
-
n3whous3 #16777 hány éves is vagy a fórumon?........ Hogy ne lenne Itt pl megnézheted -
n3whous3 #16776 egy szóval nem ezt mondtad, te úgy mondtad, hogy post után közvetlenül ugorjon a tiedre, aminek kurvára nincs értelme szvsz.
másrészt pedig én csak azt hiányolom, hogy az ugrás az utolsó olvasatlan üzenet link nem működik oldalakon keresztül, azt kéne megcsinálni -
#16775 híreknél cikkeknél olyan nincs.
és miért olvassam a fórumba? ott sokkal jobb a dizájn a nodos fekete reklámmal:D -
#16774 Javaslom a "Listázás időrendi sorrendben" gombot jobb felül, ha ennyire spoilerfüggő vagy! :D -
#16773 a felvetés nem rossz, de az indoklásban a "elolvaosm a topik elejét, és egy csomó dolgot előre tudok" rész extra mókásra sikerült :)
a többi meg majd elkészül, ha a Titokzatos Fórumfejlesztő Munkatárs és/vagy St megcsinálják -
#16772 újfent menő lett lefikázni minden új felvetést? főleg hogy nem is hülyeség és minimális munkával járna. -
#16771 köszi -
#16770 szegény te. sajnáljunk? -
#16769 kúl -
#16768 akkor ugorjon az enyémre. miért? mert monjduk bemegyek olyan topikba ahol már rég jártam és időrendbe elkezdem olvasni majd írok valakinek, vissza kell görgetni ahoz a hozzászóláshoz ahol jártam, elolvaosm a topik elejét, és egy csomó dolgot előre tudok:D -
n3whous3 #16767 1.: átlépsz a fórum nézetre a hírnek és akkor csak topikszerűen látod
2.: ennek mi értelme van? Ha valakinek választ adtál, akkor már elolvastad azt a hsz-t tehát mi értelme van, hogy oda ugorjon? Újra el akarod olvasni? -
#16766 ha cikkeknél hozzászólást írok, ugorhatna hsz elküldése után a hozzászólásom-hoz, vagy legalább is le.
Meg lehetne olyna, hogy ha valakinek választ írok és elküldöm a hsz-t, akkor utána ahoz az uzenethez ugorjon. -
#16765 Ennek úgy mégis mi értelme lenne? -
Monoton #16764 Hónap kommentje
Ezen most jót nevettem :D -
#16763 olyan kéne hogy 50 naponta 5-ször mindenképpen írni kéne a chatbe, ha ezt nem tesszük meg és 50 naponta nincs csak 4 beírás, nem szsólhatunk hozzá a fórumban!!! -
#16762 -
n3whous3 #16761 szerintem tervszerű az, majd feljegyezzük máskor C: -
#16760 ja.
ne legyen random.
legyen tervszerű, és jegyző által kihírdetve.
(Putnokon kidobolva is jó)
:)) -
#16759 ezekkel a random belassulásokkal legyen már kezdve vmi, nemigaz már -
#16758 ezt komolyan ide szúrtam be? nemtom' hogy sikerült, sorry! -
#16757 png képek támogatása a galériában -
#16756 -
#16755 vééééééééééééééééégre megvan mi is az igazán!
-
bracsek #16754 No comment, fail.
Fix széllességre készített grafikát nem teszi senki % os széllességre...
Táblázatot nem használnak...(sg jópár éves akkor még ez volt a trendi és még most is messze jól működik. kivéve a biztonsági réseket amelyeket nehezen javítanak de legyen kis időm St megint programozni fog.) ezt még kezdő programozó is tudja, az előttem szóló még ezt a szintet sem éri el. -
#16753 A fórumok táblázatai NE legyenek fix szélességűek.
kezdő programozó is tudja, hogy a táblázatszélességet nem pixelben, hanem százalékban kell megadni.
Nos, az SG programozója még ezt a szintet sem éri el. -
n3whous3 #16752 nnna mondtam én :) -
#16751 AdBlockPlus és volt - nincs. Nekem ez a módszerem. -
#16750 na már mind1, egy értelmes téma amit egyszerűbb volt átrakni ismét gumiba :)
kössz azért aki támogatta -
#16749 előbb ignore gombot akar a nép! -
#16748 Tudom, hogy leszarják ezt a fejesek, de azért beszúrom, hogy van ilyen is.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1278717999 -
#16747 Ez bármelyik topikra igaz. -
#16746 +1 a chat megszüntetésére -
#16745 Pl. megtudják a munkahelyeden, hogy ahelyett, hogy dolgoznál, egész nap az ezsgén lógsz? -
#16744 Jahm, én is nyünnyögtem már ezért emlékeim szerint, de most betelt a pohár. Legdurvább, hogy gyakran jönnek hozzám, hogy banoljam ki a chat-ről ezt-, vagy azt, mert milyen szemétségeket mondott stb. Közben a többiek ugyanúgy megérdemelnek egy ban-t és engem baromira nem izgat ki kezdte. Soxor kis sem lehet deríteni utólag. Ergó a chat a BŰNÖZÉS melegágya, mennie KELL (legalábbis másik page-re :D). -
#16743 én is egyet értek, valamit lehetne kezdeni már ezzel a chattel -
#16742 Ezt senki sem fogja nekünk leprogramozni itt és nem is szükséges. Egyetlen beállítás kell amit eltárol az adatlapodon és azután öröm és bódottá, volt chat, nincs chat!
A legrosszabb pedig az, hogy ez alapján tudja BÁRKI, hogy éppen mikor vagy a főlapon, ez pedig biztonsági és adatvédelmi szempontból is nagyon ERŐSEN kétes, de legalábbis kényelmetlen! -
#16741 támogatom, pont ezt vetettem fel pár napja és vmi értelmes ember törölte a kommentet
hányinger ami ott megy már -
n3whous3 #16740 wordfilterrel egybekötött automata ban? Ha nem tudnának róla, hogy miért kapták a bant (automatikus csúnya szó felismerés után, pl 3-4 kimondott ilyen szó esetén) akkor nem lenne ilyen gond -
#16739 Konkrétan egy topic címbe trágár szavak vannak, akkor a gumit/sajátot kivéve (ami direkte nem kerül ki oda) mindenhol kimoderáljuk, ha érjük. ERRE a pofámba tolják naponta többször is az összes létező mocskos szót, amit csak ki tudnak találni 10 sorban!
Ez így nem megoldás, a chatban semmit sem old meg, a mocsok már kikerült addigra és folytatódik az anyázás mindenki szeme láttára. -
#16738 Épp ezt szeretném elérni. Ha kapcsolható, hogy a fórum főoldalán legyen, avagy sem, akkor máris meg van oldva a dolog. Most is ki lehet rakni külön ablakba, ennyi erővel csak egy pucuka, hogy NE jelenjen meg egyáltalán, ha nem akarom (és ne vigye a sávszélt, procát stb.).
Nekem az is megfelel, ha a kedvencek listája máshova kerül (akár is-is, itt is megvan, de egy külön lapon is) és mindenki boldog.