27328
  • n3whous3
    hány éves is vagy a fórumon?........ Hogy ne lenne Itt pl megnézheted
  • n3whous3
    egy szóval nem ezt mondtad, te úgy mondtad, hogy post után közvetlenül ugorjon a tiedre, aminek kurvára nincs értelme szvsz.

másrészt pedig én csak azt hiányolom, hogy az ugrás az utolsó olvasatlan üzenet link nem működik oldalakon keresztül, azt kéne megcsinálni
  • akyyy
    híreknél cikkeknél olyan nincs.

és miért olvassam a fórumba? ott sokkal jobb a dizájn a nodos fekete reklámmal:D
  • Sir Quno Jedi
    Javaslom a "Listázás időrendi sorrendben" gombot jobb felül, ha ennyire spoilerfüggő vagy! :D
  • Dzsini
    a felvetés nem rossz, de az indoklásban a "elolvaosm a topik elejét, és egy csomó dolgot előre tudok" rész extra mókásra sikerült :)

a többi meg majd elkészül, ha a Titokzatos Fórumfejlesztő Munkatárs és/vagy St megcsinálják
  • Ability
    újfent menő lett lefikázni minden új felvetést? főleg hogy nem is hülyeség és minimális munkával járna.
  • akyyy
    köszi
  • Dzsini
    szegény te. sajnáljunk?
  • Hegi90
    kúl
  • akyyy
    akkor ugorjon az enyémre. miért? mert monjduk bemegyek olyan topikba ahol már rég jártam és időrendbe elkezdem olvasni majd írok valakinek, vissza kell görgetni ahoz a hozzászóláshoz ahol jártam, elolvaosm a topik elejét, és egy csomó dolgot előre tudok:D
  • n3whous3
    1.: átlépsz a fórum nézetre a hírnek és akkor csak topikszerűen látod
    2.: ennek mi értelme van? Ha valakinek választ adtál, akkor már elolvastad azt a hsz-t tehát mi értelme van, hogy oda ugorjon? Újra el akarod olvasni?
  • akyyy
    ha cikkeknél hozzászólást írok, ugorhatna hsz elküldése után a hozzászólásom-hoz, vagy legalább is le.

Meg lehetne olyna, hogy ha valakinek választ írok és elküldöm a hsz-t, akkor utána ahoz az uzenethez ugorjon.
  • jhetedikj
    Ennek úgy mégis mi értelme lenne?
  • Monoton
    Hónap kommentje

Ezen most jót nevettem :D
  • akyyy
    olyan kéne hogy 50 naponta 5-ször mindenképpen írni kéne a chatbe, ha ezt nem tesszük meg és 50 naponta nincs csak 4 beírás, nem szsólhatunk hozzá a fórumban!!!
  • tommygear
  • n3whous3
    szerintem tervszerű az, majd feljegyezzük máskor C:
  • morcosqtya
    ja.
    ne legyen random.
    legyen tervszerű, és jegyző által kihírdetve.
    (Putnokon kidobolva is jó)
    :))
  • tommygear
    ezekkel a random belassulásokkal legyen már kezdve vmi, nemigaz már
  • ProGabe #16758
    ezt komolyan ide szúrtam be? nemtom' hogy sikerült, sorry!
  • tommygear
    png képek támogatása a galériában
  • Máté94
  • ProGabe #16755
    vééééééééééééééééégre megvan mi is az igazán!

• bracsek #16754
    No comment, fail.
    Fix széllességre készített grafikát nem teszi senki % os széllességre...
    Táblázatot nem használnak...(sg jópár éves akkor még ez volt a trendi és még most is messze jól működik. kivéve a biztonsági réseket amelyeket nehezen javítanak de legyen kis időm St megint programozni fog.) ezt még kezdő programozó is tudja, az előttem szóló még ezt a szintet sem éri el.
  • Kara kán
    A fórumok táblázatai NE legyenek fix szélességűek.
    kezdő programozó is tudja, hogy a táblázatszélességet nem pixelben, hanem százalékban kell megadni.
    Nos, az SG programozója még ezt a szintet sem éri el.
  • n3whous3
    nnna mondtam én :)
  • Pheel
    AdBlockPlus és volt - nincs. Nekem ez a módszerem.
  • tommygear
    na már mind1, egy értelmes téma amit egyszerűbb volt átrakni ismét gumiba :)
    kössz azért aki támogatta
  • miilann04
    előbb ignore gombot akar a nép!
  • tommygear
    Tudom, hogy leszarják ezt a fejesek, de azért beszúrom, hogy van ilyen is.

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1278717999
  • Narxis
    Ez bármelyik topikra igaz.
  • Fabio Capello
    +1 a chat megszüntetésére
  • Sadist
    Pl. megtudják a munkahelyeden, hogy ahelyett, hogy dolgoznál, egész nap az ezsgén lógsz?
  • Sir Quno Jedi
    Jahm, én is nyünnyögtem már ezért emlékeim szerint, de most betelt a pohár. Legdurvább, hogy gyakran jönnek hozzám, hogy banoljam ki a chat-ről ezt-, vagy azt, mert milyen szemétségeket mondott stb. Közben a többiek ugyanúgy megérdemelnek egy ban-t és engem baromira nem izgat ki kezdte. Soxor kis sem lehet deríteni utólag. Ergó a chat a BŰNÖZÉS melegágya, mennie KELL (legalábbis másik page-re :D).
  • jhetedikj
    én is egyet értek, valamit lehetne kezdeni már ezzel a chattel
  • Sir Quno Jedi
    Ezt senki sem fogja nekünk leprogramozni itt és nem is szükséges. Egyetlen beállítás kell amit eltárol az adatlapodon és azután öröm és bódottá, volt chat, nincs chat!

A legrosszabb pedig az, hogy ez alapján tudja BÁRKI, hogy éppen mikor vagy a főlapon, ez pedig biztonsági és adatvédelmi szempontból is nagyon ERŐSEN kétes, de legalábbis kényelmetlen!
  • tommygear
    támogatom, pont ezt vetettem fel pár napja és vmi értelmes ember törölte a kommentet

hányinger ami ott megy már
  • n3whous3
    wordfilterrel egybekötött automata ban? Ha nem tudnának róla, hogy miért kapták a bant (automatikus csúnya szó felismerés után, pl 3-4 kimondott ilyen szó esetén) akkor nem lenne ilyen gond
  • Sir Quno Jedi
    Konkrétan egy topic címbe trágár szavak vannak, akkor a gumit/sajátot kivéve (ami direkte nem kerül ki oda) mindenhol kimoderáljuk, ha érjük. ERRE a pofámba tolják naponta többször is az összes létező mocskos szót, amit csak ki tudnak találni 10 sorban!

Ez így nem megoldás, a chatban semmit sem old meg, a mocsok már kikerült addigra és folytatódik az anyázás mindenki szeme láttára.
  • Sir Quno Jedi
    Épp ezt szeretném elérni. Ha kapcsolható, hogy a fórum főoldalán legyen, avagy sem, akkor máris meg van oldva a dolog. Most is ki lehet rakni külön ablakba, ennyi erővel csak egy pucuka, hogy NE jelenjen meg egyáltalán, ha nem akarom (és ne vigye a sávszélt, procát stb.).

Nekem az is megfelel, ha a kedvencek listája máshova kerül (akár is-is, itt is megvan, de egy külön lapon is) és mindenki boldog.