Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csináltam egy karácsonyi design-t. Elõször csak viccnek indult, betettem egy topikba, majd betettem egy sg dizájnal fogalkozó topikba is.
Mindkét helyrõl pozitív hozzászólásokat kaptam, majd felvetették az ötletet, hogy kérjem meg az Sg 'fõmoderátorát" hogy télre ebben a designban fusson az sg.
Nos itt a kép Szerintetek jó ötlet? Tetszik?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy inkább zárjam be, és nyissak új topicot?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
max csakazlehet az övéké hogy nem frissültek a hirdetések naponta.
http://loal.atw.hu
"Ezt az álláshirdetést már nem tartalmazza adatbázisunk!"
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
telesz@rta a fórumot
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
még a modikat se zavarja, hogy ez mind a moderátori topikba tartozik 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Dátum: 2007.10.18. 19:13 Adta: SHADOWEYES7
"Felesleges topik , megérdemel egy kanapét"
Felesleges kanapé megérdemel 1 pontot.
Mondj rajtad kivül egyetlen moderátort , akivel gondban voltam.
A felhasználómat tudtommal egyszer sem bannolták , csak néha kaptam 1 vagy 2 pontot.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
off vége.
http://thenamelessphoto.com/
De 1 büntetõpont nem jelent semmit csupán figyelmeztetést ha meg 4-5-6 év alatt összejön a 21 (aszem akkor van bann) akkor így jártam van más forum illetve az a társaság aki megérdemli megtalál máshol is!
Viszont a nyekergés felesleges reakció soha nem jön rá sõt általában rontasz is a helyzeteden ha panaszkodsz! (ez a hozzászólásom is off-nak minõsíthetõ mert elvileg senki nem reagálhat a másik írására maximum a vezetõség "st" személyében)
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
és szép dolog hogy kiáll magáért az ember, de van aki pont nélkül is megtanulta hogy ha kap 4 pofont akkor nem kell felháborodni mert még 4 lesz a vége
plána ha nem véletlenül kaptál
azért egy tábla fehér csoki az egy tábla fehér csoki... az a minimum hogy megpróbálom<#szomoru1>#szomoru1>
Tehát:
Hiába kéred, nem kapsz egy ötödik pontot, mert akkor egy hét alatt lejár, míg a négy pont két hétig érvényes. Majd azzal folytattam, hogy hiába kéred mástól az ötödiket, mert ha ki is osztja neked, amint lejár visszarakom a négy pontodat, mert megkerülted a büntetés felét.
Szemétkedés? Ugyan! Jogos büntetés. Elég sok munkát okoztál már a modiknak a marhaságaiddal.
A más reges dolgot pedig mondogasd csak! Viszont utána ne sírjál, ha az is banra kerül! Regelhetsz ezret is, a stílus úgyis felismerhetõvé tesz.
Ezek után ne csodálkozz ,hogy más reget fogok használni.
Ja és 18-23 ig volt egy olyan aminek az volt a neve forumhack de azt szerencsére a bûnös elismerte. így még van 18.
Kiragadsz egy részt egy történetbõl és úgy állítod be, mintha te semmirõl nem tehetnél. Nõjj fel!
Hát nem ilyen moderátor.
Ha erre áll fel neki , és ezzel élvezi ki a moderátor életét , akkor nyugodtan adjon.
Ezzel ennyi volt , köszi szépen , bye.
További válaszok nem érdekelnek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
egy tábla fehér csoki karácsonykor mondjuk vagy valami ilyesmi
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
teljesen egywet értek azzal hogy mindenkinek kéne a szerkesztés gomb.. mer sok lama van aki csak posztol meg hibázik meg stb.. és yólenne ha ojankor a szerkesztés használva oldanák meg..
vipeknek meg kéne vmi uj cucc 😄 pl nagyobb logo 😄 mer az a 20k elég kevés. :o
http://loal.atw.hu
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ