Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benny04
sztem jó ötlet😊

zsolesz92
Halihó, emberek.
Csináltam egy karácsonyi design-t. Elõször csak viccnek indult, betettem egy topikba, majd betettem egy sg dizájnal fogalkozó topikba is.
Mindkét helyrõl pozitív hozzászólásokat kaptam, majd felvetették az ötletet, hogy kérjem meg az Sg 'fõmoderátorát" hogy télre ebben a designban fusson az sg.
Nos itt a kép Szerintetek jó ötlet? Tetszik?

Ja, le is halt közben a fórum mindenki másnak...
joebacsi
bf topikokban anno 60k felett is mûködött

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sadist
Nézd meg pl. a nem rég nyílt Nagy LEGO topikot, nincs 700 hozzászólás, mégis a "technic" szót már nem találja meg, pedig már nem kevésszer szerepelt.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

[NST]Cifu
Akkor ez lesz valószinüleg. A fene tudja, nekem úgy tünt, régen semmi baj nem volt a topickeresõvel. Ezek szerint el vagyok maradva.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Sadist
1-2 ezres topikokban se ér szart se a keresõ. Akkor már inkább gyûjtsd ki a cikkeid hsz számát, és rakd be a topik fejlécbe, kattintható formában, plusz azokat a hsz-eket, amik szerinted fontosabbak, vagy gyakrabban szükség lehet rájuk. Persze mindenki ajánlhatna hozzászólásokat, hogy mit tegyél be a fejlécbe, ami ilyen kis faq-szerûség lenne.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mert van valami amivel bír a topickeresõ?
[NST]Cifu
Egy kérdés: a haditechnikai topic már eléggé méretesre dagat (27k hsz.), és a jelek szerint a topickeresõ már nem bír vele.

Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy inkább zárjam be, és nyissak új topicot?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

DJ Skyline
lehet már felvetették régebben, de szerintem a Büntetõpont naplóban a bannolt személyeket egy külön részen kéne listázni, mert lassan az elsõ 80 csak bannolt! na nem mintha sûrûn nézném azt a részt, csak egy ötlet volt! 😊

Flamer
azszerintem nem az sg hibája. 😄
max csakazlehet az övéké hogy nem frissültek a hirdetések naponta.

http://loal.atw.hu

PíszLávJuniti
A fõoldalon lévõ keretes Profession.hu-s álláshírdetések nem mûködnek!
"Ezt az álláshirdetést már nem tartalmazza adatbázisunk!"

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Rage47
Ez sztem jó ötlet. Sokan pl. csak a cikk fórumában kérnek segítséget egy játéknál. A játék topikjában viszont sokkal több az esélye annak, hogy választ is kap az illetõ.
akyyy
Híreknél, ismertetõknél, vagy kritikáknál a játék topikjára linkelés? már ha persze van neki

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

SHADOWEYES7
<#szomoru2>

telesz@rta a fórumot

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Sadist
lálmár 😄

Megvolt ugyanez nekem is, kb 1 órával ezelõtt.
neevous
LOL?

bertino
tökjó, hogy már napok óta megy az off
még a modikat se zavarja, hogy ez mind a moderátori topikba tartozik 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Pheel
Én is 1-2 pontokat adtam. Akkor velem sem voltál gondban. Remek! Lezárhatjuk.
Barney Tech
"csak néha kaptam 1 vagy 2 pontot."

Pheel
Nem kellett sokat kutakodni:

Dátum: 2007.10.18. 19:13 Adta: SHADOWEYES7
"Felesleges topik , megérdemel egy kanapét"
Felesleges kanapé megérdemel 1 pontot.
Barney Tech
"Elég sok munkát okoztál már a modiknak a marhaságaiddal."
Mondj rajtad kivül egyetlen moderátort , akivel gondban voltam.
A felhasználómat tudtommal egyszer sem bannolták , csak néha kaptam 1 vagy 2 pontot.

Sir Quno Jedi
4 büntiponttal az nagyon nehéz és körülményes szvsz. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

lol. akkorsem bannolnád ha teleszóná kanapékkal ezt a topicot? 😊)
off vége.

http://thenamelessphoto.com/

Max7
Az tény hogy 1-2 félreértésbõl is de osztanak a moderátorok felesleges büntetõ pontot!

De 1 büntetõpont nem jelent semmit csupán figyelmeztetést ha meg 4-5-6 év alatt összejön a 21 (aszem akkor van bann) akkor így jártam van más forum illetve az a társaság aki megérdemli megtalál máshol is!

Viszont a nyekergés felesleges reakció soha nem jön rá sõt általában rontasz is a helyzeteden ha panaszkodsz! (ez a hozzászólásom is off-nak minõsíthetõ mert elvileg senki nem reagálhat a másik írására maximum a vezetõség "st" személyében)

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

persze az is a történet lényege hogy senki sem kap pontot ok nélkül
és szép dolog hogy kiáll magáért az ember, de van aki pont nélkül is megtanulta hogy ha kap 4 pofont akkor nem kell felháborodni mert még 4 lesz a vége
plána ha nem véletlenül kaptál
ja, de egy próbát megért
azért egy tábla fehér csoki az egy tábla fehér csoki... az a minimum hogy megpróbálom<#szomoru1>
Pheel
Látom, nem kenyered a szövegértés. Pedig magyarul írtam...
Tehát:
Hiába kéred, nem kapsz egy ötödik pontot, mert akkor egy hét alatt lejár, míg a négy pont két hétig érvényes. Majd azzal folytattam, hogy hiába kéred mástól az ötödiket, mert ha ki is osztja neked, amint lejár visszarakom a négy pontodat, mert megkerülted a büntetés felét.

Szemétkedés? Ugyan! Jogos büntetés. Elég sok munkát okoztál már a modiknak a marhaságaiddal.

A más reges dolgot pedig mondogasd csak! Viszont utána ne sírjál, ha az is banra kerül! Regelhetsz ezret is, a stílus úgyis felismerhetõvé tesz.
Barney Tech
MOst a spoilerben lévõ mondatról van szó, és arról hogy direkt csak 2 pontot adtál , és ha le fog járni az a 4 pont , akkor újra fogod osztani.Na ezt nevezik szemétkedésnek.
Ezek után ne csodálkozz ,hogy más reget fogok használni.

Kétszer eljárt a nyelvem mind a kétszer értékelted szófordulatomat. tomsolo az aláírásomat kifogásolta punker meg két napig a kérdésem ott volt a moderátor figyelmében topikban nem válaszolt mikor regisztráltam még egy felhasználót lepontozott na meg van még egy olyan amire azt irták fórumrongálás más névvel ezt nem ismerem el. Ki csinálta azt büntessék. De nem az a lényeg hanem hogy szeretném ha volna "tíztitótûz", hogy ne jussak elõbb utobb a pokolra.Aki nem ír nem hibázik aki meg naponta ír annak általában van pontja nem is egy, tisztelet a kivétel.
Ja és 18-23 ig volt egy olyan aminek az volt a neve forumhack de azt szerencsére a bûnös elismerte. így még van 18.
Pheel
Hogy lehet az, hogy fórumozók ezreinek egyetlen pontja sincs, pedig naponta megfordulnak errefelé? Neked meg...
artschiatwork
A népszerûség átka -.-

Flamer
az elõbb ugy értelmeztem hogy a büntetõpontok hetente tünnek el.. nem?:o

Vlamilyen módszert nem lehetne kitalálni, hogyan lehetne hoszú távon csökkenteni az összegyûjtött pontokat, pl félévenként törölni egyet ha az adott félévben nem gyûjtött újabb pontot. Vagy bármilyen módon? Mivel a moderátorok másfél prec alatt anyit adnak, hogy tovább már legtöbb topikba csak olvasgatni merek bemeni. Mert ha leírom véleményem és az nem egyezik meg a modikéval akkor flémkeltésért lõnek fejbe.
Pheel
Persze! Moderátor az nem ilyen kéne. Talán kicsit magadbaszállhatnál te kis mártír! Mondjuk eltöprenghetnél azon, hogy miért is kaptad a pontjaidat (folyamatos offtopic, sokadjára), hogyan reagáltál akkor, amikor kaptad (adj még, legyen meg az 5!) és milyen megoldást találtál ki a megkerülésre (ezentúl használok egy másik reget)!

Kiragadsz egy részt egy történetbõl és úgy állítod be, mintha te semmirõl nem tehetnél. Nõjj fel!
Barney Tech
Mi kéne, hogy még jobb legyen?
Hát nem ilyen moderátor.
Ha erre áll fel neki , és ezzel élvezi ki a moderátor életét , akkor nyugodtan adjon.
Ezzel ennyi volt , köszi szépen , bye.
További válaszok nem érdekelnek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Bant nem kapsz, mert akkor egy hét alatt lejár a büntid, így viszont két hétig élvezheted a kellemes hatását. Mástól se kérj pontot, mert ha lejár az egy heted, személyesen rakok rád újabb négy pontot..."

artschiatwork
<#idiota>

Sir Quno Jedi
A tökéletesség a minimális elvárás, minden ennél alacsonyabb szint azonnali megtorlással jár. Így már érted? 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dragooon
mindenki megveregetheti a maga vállát.

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

lol ... sztem hülyeség 😄 nincs sg nek erre pénze

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bertino
DE

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

kéne vmi kis jutalom azoknak a fórumozóknak akik még nem kaptak büntit, ergo büntetlen elõéletûek
egy tábla fehér csoki karácsonykor mondjuk vagy valami ilyesmi
Flamer
mivel én nem vagyok pro ezért nálam egy normális mozgó logo nem 20k lenne 😄

artschi
20k szvsz _bõven_ elég a vip-eknek, mekkora logót akarsz csinálni??? 1 megásat, teljes szélességben?? <#idiota>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Flamer
talán akkor kéne egy uj vip szolgáltatás.. mer..
teljesen egywet értek azzal hogy mindenkinek kéne a szerkesztés gomb.. mer sok lama van aki csak posztol meg hibázik meg stb.. és yólenne ha ojankor a szerkesztés használva oldanák meg..

vipeknek meg kéne vmi uj cucc 😄 pl nagyobb logo 😄 mer az a 20k elég kevés. :o

Pheel
Milliószor kértük már. De amíg a keresõ sem keres, mire várjunk?
akyyy
Ha linkelek egy hozzászólást, ami reklám, vagy valami olyan ami moderálásra szorul, akkor a modik tudják szerkeszteni törölni, stb... mert úgy halottam nem lehet így :|

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

fórumnak tag-ek ? így könnyebb lenne a keresés

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

precision
akkor a vip funkció értelmét vesztené, senki sem fizetne érte

Bazinga!