27328
-
#16737 egyetértek, rossz fényben tünteti fel az oldalt -
n3whous3 #16736 ha nem érdekel, nem nézed -
#16735 Nem-e lehetne megszüntetni a chat-et, de legalábbis kitenni másik lapra, nem pedig a fórum főoldalára, ahol az ember kedvencei is vannak?!?! (egy kapcsoló is jó, hogy NE a fórum főoldalamon legyen, így aki hülye az bámulhatja továbbra is ott)
Nem túl épületes a gumi topic legrosszabb napjaira emlékeztető idióta tóbzódással telibeszarni az oldalt. Kurva idegesítő. Ennyi elmebeteg, pofátlan idiótát ritkán látni. Ez sem nem poénos már, sem nem tolerálható.
Szerencsére a cégemtől úgyis kitiltja a http proxy, meg a tartalomszűrő, de máshonnan sem kívánom nézegetni. Az pedig nem megoldás, hogy az ember maga tiltja ki megfelelő szoftverekkel, mivel ez nem mindenhol kivitelezhető. -
#16734 Jaja, kellett neki, most már jó :) -
#16733 lehet egy Opera újraindítás kell neki, hogy frissítse az adatbázist (?) -
#16732 Nálam még most is virít, hogy adathalász oldal, pirossal. De legalább nem kérdezget. -
#16731 el is múlt. -
#16730 Nem az Operához, hanem az egyik adatbázis-forrásukhoz (yandex.ru) - az Operának már szóltam, hogy fals riasztás, de nem ártana egy SG-s levél is oda szerintem. -
#16729 Valaki bejelentette az sg.hu-t adathalász oldalnak az Operához úgyhogy majd vetessétek le. -
#16728 Mi nem, de te igen! -
#16726 az a 12 az életkorod? :) -
#16725 lol? -
Fbn Lx #16724 lehetek moderátor? -
#16722 én sem tudom, de szerintem a hozzászólások száma cache-ben van topiconként, külön számon tartva - nem fogja a szerver minden listázáskor újraszámolni. viszont végigmenni egy topicban, és megkeresni, hogy melyik az első olyan hozzászólás, aminek a timestamp-je frissebb, mint az eltárolt "utolsó látogatás" timestamp az bonyolultabb, mint egy sima kivonás, ami a hozzászólás számokat hasonlítja. -
#16721 nem tudom, hogy hogy van megoldva, de ha mindig lefut a COUNT(), akkor egy feltétel már nem okozna gondot. kb. annyi, mint egy kivonás. -
#16720 Két időpont kivonása is pontosan ugyanannyi ideig tart...
(Hint: Unix time) -
#16719 teljesen jól működik - gyors, használható, és normális esetben, normális fórumozók között elvétve van törölt hozzászólás. -
#16718 kiválóan meg van írva akkor ez is -
#16717 ja de igen, akkor jelentkezik a hiba csak -
#16716 egy kivonás egyszerűbb, jóval kevesebb gépidőt igényel szerver oldalon - ekkora fórumnál már erre is figyelni kell. -
#16715 tehát jobb lenne, ha az utolsó látogatás időpontját tárolná el, új hozzászólás jelzésnél meg összeszámolná az utolsó látogatástól számított hozzászólásokat, így nem bolondulna meg... -
#16714 az új hozzászólás jelzés úgy működik, hogy elrakja hány hozzászólásnál voltál ott utoljára (nem azt, hogy hányas hozzászólás volt a legutolsó) - ha ezután kitörölnek 20-at, beírnak 10-et, akkor nem fog újat jelezni, csak amikor a 21. hozzászólás lesz, tehát az összes hozzászólások száma meghaladja azt az értéket, mikor utoljára voltál. -
Cat 02 #16713 Ha törölnek üzenetet a topikból, akkor megbolondul az új üzenet számláló -
#16712 ? -
Cat 02 #16711 Nem törölgetnek? -
#16710 bugzik keményen az új üzenet funkció is a fav topikoknál
sokszor nem jelzi ha új hsz-eket írnak a topikba -
Wolfsnack #16709 gyakorikerdesek.hu-nak jó a seo-ja google-ban, pedig nulla az értékes tartalom rajta
esetleg sg is rágyúrhatna a jobb google találatokért -
bracsek #16708 Mikor a képen látható reklám jön be a cikk megomlik, és az oldal szétesik. Ennek a reklámnak a beillesztésénél szépen el lőttek valamit.
-
bracsek #16707 #16699 -
n3whous3 #16706 Hm, most nézem eléggé uborkaszezon van azokban a topikokban, szóval lehet egyelőre mindegy. -
#16705 jó ötletnek tartom, beszéljétek meg az ottani közösséggel, hogy milyen témakörök szerint osztanátok szét a topicot, és megcsináljuk ugyanígy kiemeltekre - 3-4 ilyen téma szerintem elosztja már annyira a kérdéseket, hogy ne legyen túl zsúfolt.
(ha megvan a terv csináljátok meg a témákat, és szóljatok itt vagy az általános moderátori topicjába - köszi!) -
n3whous3 #16704 Lehetne kicsit különbontani a hardver/szoftver segítségkérős topikokat? 1 darab van egy témára. A f*sznak van kedve favba rakni olyan topikot, ahol esetleg naponta 6 millió hsz megy. Ha x ember ért y dologhoz majd berak favba olyat és válaszol is rá. Bár nem értek én se egyet azzal, hogy minden problémára topikot nyissanak (mint ma is nyílt egy azóta már törölt), de nem kicsit dühítő, hogy mindenkit ugyanabba az egy szál topikba küldenek.
szerk: ezt úgy általában az itteni közösséghez és a modikhoz indítanám, mint kérés -
#16703 Netscape Navigator rulez!! -
bracsek #16702 :) engem nem bactatnak mindenki a saját böngészője mellett és a többi ellen trollkodik, nem érdekel. Én mindeniket használom, nem fogok egyik mellé sem állni, de az egész ellen tudok érvelni. -
n3whous3 #16701 tipikus "lol i troll u" válasz, miközben vered a billentyűzetet idegedben, hogy basztatnak. -
bracsek #16700 Egyesek mennyire nem értik a viccet :D £o£ :D Nem azért írtam mert kell rá válasz :) -
n3whous3 #16699 fail -
#16698 FF-nél érdekes de működik rendesen -
Talán SGnek kéne követnie a szabványokat. -
#16696 Érdekes felfogás. Kötelező a régebbihez alkalmazkodni akkor is, ha szar?
(Zárójelben jegyzem meg, hogy Chrome 100/100-at kap az Acid3 teszten, tehát még csak azzal sem lehet takarózni, hogy nem követi a szabványokat.)