Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az embed között egy rakat <br> található.
Sadist
Ez nyílván fícsör.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hogy valószínûleg elõbb keresi a [ flash ] tageket, amikbõl aztán html kódot gyárt, de csak utána keresi a \n -eket, amikbõl meg <br> -ek lesznek, szóval a flashes html kódban lévõ sortörésekbõl is látható sortörések lesznek.
?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

St
mi annak a baja?
Még az sem segít... Pedig max 5 perc volna, de mindhiába... De legalább kaptunk keresõt 😊 Hosszú terhesség volt, de megszületett, THNX érte, annak aki csinálta.
artschi
loller imádkozós szmájli 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Tényleg nem néznéd meg azt a flashbeszúrást, plízz pliz plz ilyenszépenkérlek.
St
moderátor ügyek nem rám tartoznak, úgyhogy légyszi ne fárasszatok ilyenekkel, köszi.
Pheel
Válaszoltam, de szerintem nem leszel elégedett vele...
Max7
Az irományomban nem rád céloztam... megkerestem már pheelt... mevárom a válaszát nem szeretném ha keresztbe dolgoznátok... nem célom offolni a topikot sem 😛

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Kandurex
azért írd csak le mi a problémád, hátha még is tudunk segíteni, már így "isteni" mi voltunkban

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Max7
Célotok a jo moderátorok eltávolítása és minden féle ... bocsánat a szóért... szaros moderátort felvenni akik istennek képzelik magukat? Probáltam segítésget kérni a megfelelõ helyen de csak azt kaptam válaszul hogy nem tud segíteni... eddig 3 moderátoról tudok akik végezték is a munkájukat ténylegesen de el lettek távolítva.... nem értem....

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

És hány betûs szótol keres ?

Köszönjük szépen.
bertino
most néztem meg, igaz, köszi!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

St
topickeresõ már napok óta jó...
Gyakran nem keres
pl

bertino
?!
több hónapja nem mûködik 😞
mármint a fórumkeresõ

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

St
mi a baja?
Topicban a keresõ jó lesz valaha ?

A fleshbeszúrásban a <br> tagek száma után néznél? Nagyon szépen megköszönnénk 😊 meg szebb is volna 😊
St
mától tesztképpen lehet a privátüzikhez fájlokat csatolni
Max7
Bezért topikok is tartalmazhatnak hasznos információkat amit nem biztos hogy átmásolnak a már régebben nyitott topikjába! Ezért nem tartom jó ötletnek viszont a szemétdomb tényleg felesleges az öszes off hozzászólással eggyüdt!

Gerzson
Sziasztok!

Csak érdeklõdni szeretnék. Idén lesz új SG póló?

szemétdomb az tudod mi ?

akyyy
ennyi erõvel a konzol is felesleges (nekem nincs, hogy másnak van, és neki fontos, az már mind1 is)

viszont 1 hét utánni törlés a bezárt topikoknak nem rossz

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

eleve zárt topcicotat lehetne törölni 1 hét után :S
meg sztem szemétdomb is felesleges

Az új topikok listáján a bezárt topikokat nem kellene feltüntetni, mert nekünk fórumozóknak így a fórum azon része nem sokat ér, most is a 10 topikból 2 van nyítva, zárt topikba pedig nem tudok írni.
Persze a modoknak jó ha látják, hogy két nappal azelõtt ugyanazt zárták, de minket nem nagyon érdekel, kivéve, hogy vótmánozhatnunk keresés nélkül, míg nyitva van. Vagy az új topikok moderátor jóváhagyásával jelennének meg mert napi 3-5 bõl jó esetben 1 marad nyitva(néha valaki eltûnteti a bezártakat, törli vagy mit csinál, de ez nem megoldás.). De engem csak a Legújabb témák listája érdekelne.
gz8
Ez legalább annyira jó ötlet, mint a 3D chat. <#vigyor4>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Desiderata
Ms. Dewey mintájára lehetne bejelentkezéskor egy szexi csaj aki elmondaná mi történt az SGn addig amíg nem voltam, hány új cikk, milyen játékmegjelenések, egyéb
Sir Quno Jedi
Egyesek szerint a gondolatbûn létezik (szerintem is 😄), úgyhogy kezdhetsz aggódni! (tuuudom, majd Effreet jóakul megvéd 😄) 😄DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

precision
pedig szerintem ez még viccnek is rossz (sry)

Bazinga!

Ha már azt írod az enyémre is reagáltad, mint ott is leírtam nem értek vele egyet, mert nem pénzel mérik a fórumképes magatartást, viszont hidd el el lehet érni a permbanhoz szükséges pontszámot annélkül is, hogy fórumképtelen hsz-ér vagy hülyetopiknyitásért egy pontot is kapnál, én ezen pontjaimból szeretnék valamily módon hosszabbtávon párat letudni.
Dzsini
te meg próbálj meg visszaolvasni, hogy mire írtam ezt... (14530-31)
hallottál arról, hogy gondolatkísérlet? na ez az volt 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

biomage
szóval azt akarod mondani, hogy kitiltás után fizet valaki és nem lesz kitiltva, lássuk csak valaki raszista kármokodo anyázó stb ember kap egy kitiltást és fizet xy forintot és viszajönn, ezt akarod kérni?
örülj hogy nem büntetet meg gz8 az ötletedért

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

gz8
Mivel a legtöbb helyen egy szék értéke nem haladja meg a 4-5000 forint, így a plusz jogos. Az már más kérdés, hogy a vandál, tapló stb. ügyfél jelenléte milyen bevételkiesést okoz, akár rövid távon is.

Szummázat: pokolba a renitensekkel.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Dzsini
...és végül akar-e a tulajdonos olyan kocsmát, ahol az a szokás, hogy pénzért lehet vandálkodni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
ha a két szék olcsóbb, mint 20k, akkor pluszban van a cég 😉 (más kérdés, hogy hány új tag lesz, aki szintén pénzért akar széket törni, és hány olyan, aki inkább nem jár olyan helyre, ahol pénzért lehet széket törni...)

gz8
Akkor had' vonjak párhuzamot az általad írtakkal: berúgsz, összetörsz két széket és kidobnak a kocsmából, mert tapló köcsög módjára viselkedsz. 20 rugóért vissza akarod kuncsorogni magad.

Látsz benne logikát? Én nem.

Az egy dolog, hogy szerintem is jó volna valmilyen módszer a pontok csökkentésére, de ezzel a megoldással nem értek 1-et, mivel így nem számítana, hogy viselkedik, hanem csak fizet valamit és csinálja tovább a hülyeséget. Attól a százegynéhány permbannos regtõl úgysem gazdagodna meg senki, viszont elõsegítené a nemtörõdöm fórumozást, mert úgyis visszaveszem a jófórumozó mivoltomat, de egy korekten kidolgozott módszernek sokan örülnénk, akik már pár éve fórumozunk és a (mi) tévedéseinkbõl nagy lépésekkel közel kerültünk a permbanhoz.
DjDano
Be lehetne vezetni egy emelt díjas SMS rendszert amivel csökkenteni lehetne a bûntetõpontok számát! Így akár a permbanra tett felhasználónév felszabadítására is lehetõség nyílna! Nem viccnek szántam!

precision
<#hehe>

Bazinga!

Pheel
Egyesek pont azért sírnak, mert túl sokat moderálunk...
Dzsini
nekem igen, azt nem értem, miért kellene azoktól, akik régebben moderáltak és jelenleg épp nem aktívak elvenni a moderátori jogokat.
de ha jól tudom jelenleg az az álláspont, hogy elegendõ számú aktív moderátor van, és amennyire látom nincs probléma sehol amiatt, hogy kevesen felügyelnek.

miért ? nem mind1 hány moderátor van ?

Dzsini
"a helyükre lehetne felvenni más moderátorokat akik jobban végeznék a munkájukat"

Max7
csak annyit kérek tölled hogy próbáld megérteni amit írok! off befejezve

precision
szerintem nem azt mondta hogy zavarja õt hogy van joga, és azt sem mondta hogy vegyék el tõle...csak azt szeretné ha lenne több aktív moderátor

Bazinga!

Dzsini
miért zavar, hogy megvan még a moderátori joga? nem találkozol vele, nem ad büntetõpontot, az adatbázist meg elhiheted, nem lassítja, hogy a neve mellett el van tárolva, hogy ilyen jogai vannak. És ha holnaptól újra használni szeretné megint állítgassa St át a jogokat?