Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
sry csak futólag átmentem az oldalon, annyira nem olvastam bele 😊 Leragadtam a vadidegenes autós bulldogos sztoridnál 😄

Sir Quno Jedi
Ezt ugáztam én is párral lejjebb. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fabio Capello
Az SG (Sanoma) csak eladja egy külsõs cégnek a reklámfelületet, innentõl azon a cégen múlik hogy mi kerül ki arra a helyre, az eladónak nincs beleszólása mert "bérbeadta" a reklámhelyet - én így tudom (van sanomás ismerõsöm)

Sir Quno Jedi
Az akkor úgy lesz jó.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
máskor is ki volt lõve 1-1 nem ideillõ reklám a külsõ szervezés ellenére, valószínûleg most is így lesz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sir Quno Jedi
Az OLDAL, nem a WEBoldalra vonatkozik ember!!! Ééérted mán?!?!? Tudod, politikai "oldal"-ra kéne asszonycincálni!

Sir Quno Jedi
Az lényegtelen. Aki hülye ahhoz eljutnak és behálózzák, ha másképp nem, leszólítják az utcán.

Minap is próbálkoztak velem (ki tudja kinek a megbízásából), pedig sosem szállok ki az autómból csak végcélnál és nem állok szóba idegenekkel, de így is megvárják, míg leállok és belépnék a házamba a kapun (cégnél belsõ parkoló van kamerás automata kapukkal, ott "nehezebb" dolguk van 😄), máris odajönnek és leszólítanak (hihetetlen amúgy, ez kb. 5-10 másodperces intervallum, ami után egy kutyákkal védett, zárt ojjektumba jutok, ahol nem férnek hozzám). Érted! Nem zavarja, hogy teli a kezem és hogy sietek és ott üvölt a 2 kutya. Azért EZ már dúrva.

Gyûjtik az adatokat, felmérik a terepet. Én csak kívánni tudom nekik, hogy hatodíziglen pusztuljanak ki családostúl, rokonostúl ismerõsöstûl, barátostúl és párttársaikkal együtt (lehetõleg lassú és kínos legyen a haláluk, az úgy korrekt). ÉS ilyenekkel van teli a világ. Nem képesek felfogni a tüppedt agykezdeményükkel (jó, tudom ezeknek az sincs), hogy van aki nem óhajt résztvenni a csökött "játékukban" és nem kíváncsi rájuk. Egyik oldalra sem.

Csak nem ezen a portálon kellene "beszopják valamelyik oldal propaganda-maszlagát". (Látod, te is a portált minõsítetted, nem az esetleg rajta megjelenõ reklámokat... a kettõ eléggé összefügg.)
Sir Quno Jedi
Nem hiszem, hogy ez hiba lenne. Eladsz egy reklámfelületet, onnantól, hogy egy külsõ cégé, akár magát Belzebúbot is reklámozhatja, ehhez vajmi kevés közöd van, ha nem sértik a hatályos jogszabályokat. Sajnos ez van. De ma már egyetlen portál sem engedheti meg, hogy beleugázzon a megrendelõk cuccaiba, mert azok meg udvariasan odébbállnak (és igazuk van).

Lényeg, hogy a fórumokon NINCS politizálás, tehát vérpistike és vérödönke nem robbanthatják ki a 3.VH-t, mert az IQ-juk elérte a fizikailag lehetséges minimumot és beszopták valamelyik oldal propaganda-maszlagát. Ez így jó. Értelmes ember nem kíváncsi rájuk.

Pheel
Ahogy tudom, nem az SG szervezi a reklámokat, hanem külsõs cég cuccait teszi ki. Gondolom ott történt a hiba.
Sadist
Mondjuk az sem gyenge, hogy a vezetõ hírben egy melegportált linkelnek...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
A pénz mindig is pártsemleges volt.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Max7
a reklám pénz és ezért minden elvet fel lehet dobni... mármint a pénzért!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

joebacsi
ha már jó pár éve (nagyon helyesen) politika mentes az sg, akkor az ilyen kicsit csípi az ember szemét:

gondolom megint a sanoma kavart be önkényesen, de kicsit elkeserítõ, hogy minden évben le kell futni ezt a kört újra, és újra...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

artschiatwork
én is vmi ilyesmit mondtam, csak máshogy <#idiota>

Nincs megnyitva a spoiler, viszont le van zárva. Így a nem létezõ spoiler div/table helyett a hozzászólás div/tablejét zárja le.
artschiatwork
Mintha a "spoiler" kapcsoló lenne elírva, talán az miatt, nem?

szerk.: nemcsak elírva, hanem mintha le sem lenne zárva a spoiler-es rész.

Max7
Szétesik a hzzászólás....

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1203864888 #175

?

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

úgy, hogy a moderátorok írhatnak html kódot a téma nevébe, de nem tudom más hogy van vele, de nem tartom jó ötletnek kiszínezni a fórumot, ha már kiemelnek egy-egy fórumot, jó lenne ha ezt a közösség véleményének figyelembe vételével tennék, és nem (csak?) a Zõdszar és MezõgazadaGsági topikok lennének kiemelve...
színes topik nevet hogy lehet csinálni?
ilyet mint itt

meg az is érdekelne hogy vastagított betûvel hogyan lehet címet írni

Dzsini
helyben tárolt tartalom / cache

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Gladiator
Ok, cookiek megvannak, a gyorsítótár micsoda?<#idiota>

ivjoe
Gyorsítótár és cookie-k törlése?
Gladiator
Nem tudom hova írjam, remélem itt jó lesz.

Egyszer már volt ugyanilyen problémám, hogy állandóan kijelentkeztet a fórum. Hiába jelölöm be, hogy mindig bejeltkezve, vagy mi, amint bejelentkezek, és mondjuk rákattintok az egyik kedvenc témámra, már úgy lépek be a topikba, hogy ki vagyok jelentkezve. Ez még oké, mer akkor minden egyes komment elõtt belépek (aztán mikor elküldöm a kommentet ki is jelentkezik egybõl). Viszont gumiba nem tudok bemenni, mert azt ugye nem lehet nem bejelentkezett felhasználóknak.

Régen vki mondott rá egy használható megoldást, akkor megoldotta, de már elfejeltettem. Esetleg vki most?

Sadist
Nem tudom már, valamelyik csajos topik, veszett jó csaj, best ass, vagy a közösségi portálos 😄
Legalábbis legutóbb ott fordult elõ. De másik gépen nincs is adblock telepítve (még).

Pheel
Melyik topik?
akkor abban a topikban egy ilyen script lehet egy hozzászólásban.

Nekem is volt ilyen de elmúlt.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sadist
Csak azért gondolom, mert mikor az oldalon rábökök a vissza gombra, akkor esgés topikba kerül vissza (és egybõl hajít megint a webáruházos oldalra)

Csak neked. Futass le egy spyware keresõt, biztos valami feltelepült a gépedre.

Sadist
Csak nekem csinálja a zezsgé, hogy egy topikot megnyitva néhány perc után átdob ilyen idióta mobil webáruház oldalra?

szellemi?

Max7
hanem 2000-errel? és ha nem járnak annyian a topikba? akkor gykorlatilag értelmét veszti a dolog!

hatásfoka az 5letnek nagyon kicsi ahoz hogy megvalósítható legyen

Frosty01
jó, de nem is 3 pontal kéne spammé nyilvánítani 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Dzsini
a TeCsõ egy óriási közösség, ott mûköd(het), ráadásul a hozzászólások nem az alappillérei a rendszernek. Itt azok, ráadásul ha néhány emberke összefog pillanatok alatt pokollá teheti bárkinek az itteni életét - az meg akkor megy a moderátorokhoz, hogy az X banda molesztálja, pedig õ nem is...

Frosty01
halihó!

arra gondoltam hogy mi lenne ha a kommenteket lehetne pontozni (jó és rosz írányba), és megjelölni mint spam, és a lepontozott kommentek eltünnének, és csak ilyen lenyíló ablakkal jelennének meg, mint Youtuben van mostanában? szerintem oltári lenne, és így kevesebb moderátori munka kéne a spamekhez, és reklámokhoz...

szal, aki illetékes úgyis megnézni youtuben, és elgondolkodik rajta hogy kivitelezhetõ e 😄

remélem érthetõ volt a mondandóm 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Sadist
Nincs rá kapacitás.

tegyetek már be egy nyomorult beléptetõ ablakot a fõoldalra légyszíves, ne kelljen már oldalakat vadászni utána. Nem tudom, ez akkora nagy kérés lenne??

nekem is megtalálja
toysoldier
nekem a "szótöredék"-re is megtalálja

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Desiderata
nálam nem
ha beírod "szótöredékre" akkor kidobja a te hozzászólásodat
ha beírod "szótöredék" akkor nem ír ki semmit
precision
keres az szótöredékre is...

Bazinga!

Desiderata
témán belüli keresõnél hasznos lenne ha nem csak konkrét szóra, hanem szótöredékre is tudnánk keresni

mert most az "olvas" szóra keresve nem dobja ki az "elolvas, olvasta, kiolvas,..." egyéb toldalékos alakokat
de ne értsétek félre, nem a mostani funkció helyett, hanem mellé

talán egy kis jelölõnégyzet elférne a keresõ mehet gomja mellett, amivel jelezhetnénk hogy az összes elõfordulást listázza ki
SMACKDOWN18
flash jatek kell az sg-nek

SHADOWEYES7
Pontosan.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Akkor csak nekem nem változott az IP-m 😄

Dzsini
azt nem kell "megjavítani", mert biztonsági szempontból nem lehet IP változtatás mellett bejelentkezve maradni ÉS javascriptet engedélyezni a topicokban.

A bejelntkezve maradást is megjavítottátok?

Max7
#14562: ha nem megoldható elfogadom!

#14563: sorry azt hittem te foglalkozol a modokkal is!

St
jogos, javítva