Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Minap is próbálkoztak velem (ki tudja kinek a megbízásából), pedig sosem szállok ki az autómból csak végcélnál és nem állok szóba idegenekkel, de így is megvárják, míg leállok és belépnék a házamba a kapun (cégnél belsõ parkoló van kamerás automata kapukkal, ott "nehezebb" dolguk van 😄), máris odajönnek és leszólítanak (hihetetlen amúgy, ez kb. 5-10 másodperces intervallum, ami után egy kutyákkal védett, zárt ojjektumba jutok, ahol nem férnek hozzám). Érted! Nem zavarja, hogy teli a kezem és hogy sietek és ott üvölt a 2 kutya. Azért EZ már dúrva.
Gyûjtik az adatokat, felmérik a terepet. Én csak kívánni tudom nekik, hogy hatodíziglen pusztuljanak ki családostúl, rokonostúl ismerõsöstûl, barátostúl és párttársaikkal együtt (lehetõleg lassú és kínos legyen a haláluk, az úgy korrekt). ÉS ilyenekkel van teli a világ. Nem képesek felfogni a tüppedt agykezdeményükkel (jó, tudom ezeknek az sincs), hogy van aki nem óhajt résztvenni a csökött "játékukban" és nem kíváncsi rájuk. Egyik oldalra sem.
Lényeg, hogy a fórumokon NINCS politizálás, tehát vérpistike és vérödönke nem robbanthatják ki a 3.VH-t, mert az IQ-juk elérte a fizikailag lehetséges minimumot és beszopták valamelyik oldal propaganda-maszlagát. Ez így jó. Értelmes ember nem kíváncsi rájuk.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
gondolom megint a sanoma kavart be önkényesen, de kicsit elkeserítõ, hogy minden évben le kell futni ezt a kört újra, és újra...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
szerk.: nemcsak elírva, hanem mintha le sem lenne zárva a spoiler-es rész.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1203864888 #175
?
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
ilyet mint itt
meg az is érdekelne hogy vastagított betûvel hogyan lehet címet írni
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egyszer már volt ugyanilyen problémám, hogy állandóan kijelentkeztet a fórum. Hiába jelölöm be, hogy mindig bejeltkezve, vagy mi, amint bejelentkezek, és mondjuk rákattintok az egyik kedvenc témámra, már úgy lépek be a topikba, hogy ki vagyok jelentkezve. Ez még oké, mer akkor minden egyes komment elõtt belépek (aztán mikor elküldöm a kommentet ki is jelentkezik egybõl). Viszont gumiba nem tudok bemenni, mert azt ugye nem lehet nem bejelentkezett felhasználóknak.
Régen vki mondott rá egy használható megoldást, akkor megoldotta, de már elfejeltettem. Esetleg vki most?
Legalábbis legutóbb ott fordult elõ. De másik gépen nincs is adblock telepítve (még).
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
hatásfoka az 5letnek nagyon kicsi ahoz hogy megvalósítható legyen
arra gondoltam hogy mi lenne ha a kommenteket lehetne pontozni (jó és rosz írányba), és megjelölni mint spam, és a lepontozott kommentek eltünnének, és csak ilyen lenyíló ablakkal jelennének meg, mint Youtuben van mostanában? szerintem oltári lenne, és így kevesebb moderátori munka kéne a spamekhez, és reklámokhoz...
szal, aki illetékes úgyis megnézni youtuben, és elgondolkodik rajta hogy kivitelezhetõ e 😄
remélem érthetõ volt a mondandóm 😄
practitioner of the forbidden arts of death
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
ha beírod "szótöredékre" akkor kidobja a te hozzászólásodat
ha beírod "szótöredék" akkor nem ír ki semmit
mert most az "olvas" szóra keresve nem dobja ki az "elolvas, olvasta, kiolvas,..." egyéb toldalékos alakokat
de ne értsétek félre, nem a mostani funkció helyett, hanem mellé
talán egy kis jelölõnégyzet elférne a keresõ mehet gomja mellett, amivel jelezhetnénk hogy az összes elõfordulást listázza ki
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
#14563: sorry azt hittem te foglalkozol a modokkal is!