27328
-
#17417 ezen alig 10 MB letöltésével lehet változtatni :) -
#17416 Valóban az.
Ilyeneknél is, de más oldalakon ahol biztonsági okokból kiléptet egy idő után (megnyitott levelező felülete nem érzékeli, hogy aktív vagy, így pörög vissza a "time-out") egy 10 soron felüli begépelésnél érdemes kijelölni és a vágólapra dobni az addig begépelt szöveget. Párszor volt már, hogy beírtam 1 oldalt, megfogalmaztam, rendeztem a gondolataimat, igazi kis irományt költöttem, majd elküld, de kijelentkeztetett közben..
*le FUU*
aztán mérgemben majdnem azt basztam le akinek küldtem volna a levelet, hogy b*meg én ezt be nem gépelem újra, majd felhívsz ha akarsz..
("tudodmitmedve?bazdmegaporszívódat!"-effektus..) :))) -
#17415 Sajnos nem Operát használok, hanem Chromeot. -
#17414 ja, és az egészet nem DOM-ban, hanem localstorage-ben tárolja, így akár böngészőbezárás és újranyitás után is megmarad. -
#17413 Nálam Operában simán működik, mikor újra rányomok a válasz vagy privát gombra, írok egy fél üzenetet, "eltüntetem" és újra rányomok, akkor jön egy felugró, hogy ezt a textarea-t már a múltkor elkezdtem kitölteni, láthatóan nem fejeztem be (nem volt submit), el van mentve az állapot, szeretném folytatni? -
#17412 ez az automata mentés funkció, inkább csak akkor működik, ha ugyanazon a fülön egy linkre kattintva máshova navigálsz, majd a vissza gombra kattintasz, akkor az előző oldal, előző tartalma kerül vissza. itt viszont ha félreböksz, törli a DOM-ból, nem csak "láthatatlanná" teszi, aztán megint a Válaszra bökve, megjelenít egy újat :/ -
#17411 meg, szererncsére nálam a böngészőben van egy automata mentés funkció, ami visszaállítja ilyen esetben, de nem mindenkinek... főleg akkor történt meg, ha más programban néztem közben valamit, és visszaklikkeltem a böngészőablakra. -
#17410 privát üzenet írásnál iszonyat idegesítő tud lenni, ha valami hosszú szöveget írok és véletlenül félre kattintok az elsötétült háttérre, akkor eltűnik minden amit írok. gondolom megesett már mással is... -
#17409 kommunikáció szavak nélkül.. :)) -
#17408 -
#17407 -
#17406 új smileyek kellenek! -
#17405 híreknél, cikkeknél is lehetne az, hogy TABra a mehet gombra ugrik, és enterrel elküldi az üzenetet, mert alapból a szmájlik jö be (fórumba jó) -
#17404 -
#17403 Ha már van Top, lehetne bottom is, mármint fentről a lap aljára menjen a nézet, lehetne mondjuk az oldalak mellett bal oldalt, vagy at RSS mellett jobb oldalt -
#17402 TORZUL XDDDD
szerintem simán vegyétek már ki a példa linket -
Wolfsnack #17401 a hozzászólásokban pedig nem működik a kereső fent -
Wolfsnack #17400 ha valaki véletlen a Scooteres alap youtube videót akarja beszúrni akkor az nem jelenne meg, így nem torzulnának feleslegesen a topikok -
#17399 én már volt hogy írtam az ügyeltre és javították a cikket
illetve volt hogy csak hozzászólásban írtam hogy az nem úgy van, ekkor is javították
de semmi választ nem kaptam, se köszönömöt se semmit, nekem is fura volt, de itt ez a rossz szokás van -
#17398 Bocs már, hogy kiállok az igazamért.
Azért nem foglalkoznak vele, mert nem ad neki hangot senki. -
#17397 Kicsit túlságosan a szívedre vetted ezt most szerintem. Ha ennyit foglalkoznak vele, akkor kár rááldozni ennyi billentyűlenyomást. -
#17396 Ezért olvasom ritkán a cikkeket én is. :) -
#17395 Tudom, nem véletlenül olvasom csak ritkán a cikkeket. De azért ez már átlépett egy bizonyos határt...
Jobb helyeken megköszönik, ha valaki észrevesz egy formai hibát, illetve elnézést kérnek, ha félretájékoztatnak (mindkét hiba heti rendszerességgel szokott előfordulni az SG-n). Itt még egy ilyet se láttam. Törlik, aztán még csak nem is szólnak, hogy javítsák... -
#17394 Itt ez a szokás, ha kritizálod a cikket törlik. -
#17393 És szeretném megtudni, hogy miért lett törölve. Nincs olyan szükségletem, hogy ki akarom javítani az SG cikkeit, igazából nem is érdekel, de úgy voltam vele, hogy leírok pár mondatot alá, ha már észrevettem. Viszont az, hogy ezt a hsz-emet törölték, szerintem kurva nagy pofátlanság volt a moderátorok részéről. -
#17392 szerintem tok felesleges ilyen ugyekben irni nekik. -
#17391 és? az [email protected] felügyel mindenfélére a cikkekkel kapcsolatban, minden cikk elején a szerző nevére kattintva oda mennek a levelek. -
#17390 Nem a cikk írója törölte a hsz-emet. -
#17389 klikk a cikk elején a szerző nevére, és ott tudsz emailt írni az ügyeletnek. -
#17388 Úgy látom a TV/Sorozat híreknek nincs külön modi topikja, úgyhogy ide írok:
Ebben a cikkben az van írva, hogy az adott sorozat nem folytatódik jövőre, csak 2012-ben, a címben pedig ennek pont az ellenkezőjét állítják. Erre a hibára szerettem volna felhívni a figyelmet, amikor egy hozzászólást írtam a cikkhez. Ezt a hsz-t törölték, pedig nem tartalmazott olyan szöveget, ami erre okot adhatott volna.
A cikket azóta se javították.
Na ilyenkor mivan? -
#17387 amikor az óriási szélvihar volt, és szíre-szóra elment a netkapcsolatom, akkor volt ilyen, amúgy nem. -
#17386 Fiúk, nektek nem akadozik az SG? Úgy értem, van hogy nem, jön be az oldal, van hogy nem jön be a CSS. -
#17385 igyse meg úgyse haználnád, más meg igen :S -
#17384 én speciel azért, mert elsősorban lényeges terhelést veszek le a gépről minden "playgombbal" a flash dolgok helyén - csak az fut, amit futni engedek, és csak akkor, ha engedem neki. megnyithatok tucatnyi flashtartalmú oldalt (videók, játékok, stb.), és nem fognak semmit a gépen, mert be sem töltődnek addig, amíg rájuk nem kerül a sor - egyéb esetben elkezdenének egyszerre futni (ha zenélnek/hangot adnak ki, akkor azt is), megakasztják a gépet és rengeteg memóriát foglalnak. szerintem így kényelmesebb, normálisabb. -
bracsek #17383 de minek fárasszuk magunkat azzal az 1 klikkel. -
#17382 ott +1 klikk a blokkolt beépülőre és elindul -
bracsek #17381 neked de a 99.99% youtubeozónak mint én nincs... -
#17380 flash meg alapból blokkolva van, legtöbbször nincs szükség rá. -
bracsek #17379 normális böngészők alatt flash el mindben megoldható szóval mind1 natív vagy sem. -
#17378 ha írni lehet a vágólapra, akkor olvasni is belőle - nem biztos, hogy jó ötlet, hogy bármit kiolvashat egy weboldal, ami épp a vágólapodon van... normális böngészők nem is engedik.