27328
-
#17457 ha csak a fórumot nézzük sg-n, akkor "sg, mint informatikai fórum? ne röhögtess már XDD"
:DD -
#17456 startlap mint informatikai portál? ne röhögtess már :D -
#17455 talán mert konkurencia lehet? nem értem miért kell értetlenkedni -
#17454 gondolom arra akar kilyukadni, hogy itt is lehetne ilyen, hogy jöjjön több tag, de én meg úgy érzem, hogy már így is többen vagyunk a kelleténél :DDDD
(másrészt reklám, ban XDDD) -
#17453 És ez itt ki a picsát érdekel?:D Pláne ebben a topicban. -
#17452 OFF: pletyka szerint a Startlap új fórumot indít február első hetében, nyereményjátékkal toboroznak új tagokat -
#17451 Ezzel szórakoztak nem túl rég ketten is (schrank és Doomista), szerencsére Doomista elmondta, hogy mi a módja, és így már sikerült javítani ezt is. -
#17450 wow -
#17449 jelszócsere után bejelentkezetté vált a felhasználó akkor is, ha végleges kitiltáson volt. -
#17448 mi volt az a jelszó bug? -
#17447 -
#17446 a jelszó bug valóban érdektelen, de most az új fejlesztésekről volt szó
ha most teszemazt végre meg lesz növelve a galériába feltölthető limit, és csak egy changelogban szerepel, honnan fogja tudni a pórnép?
ez az rss limit is ilyen. mondjuk kétlem hogy sokan néznék rss-ben a topikjukat (az új topik rss még talán jó valamire)
-
bracsek #17445 ne feledd el a change log csak a fejlesztőknek szól hogy közzé tették még annak is örülj, ezen kívül még melyik oldalon is látott bármelyikőtök is change logot? az hogy sok helyen van fejlesztői blog az egy másik kérdés de ott foglalkoznak az oldal fejlesztésével, itt erről szó sincs, kész van az oldal x éve, és maximum hibákat javítanak, esetleg olyan fejlesztés történik ami nagyon muszáj. !!! -
Cat 02 #17444 Gondolom azért nincs, mert a fórumozók 99 %-át nem érdekli, hogy az RSS mit listáz, volt egyáltalán jelszócsere bug, etc.
Youtube gonbot meg úgyis látják ;D -
#17443 a lényeg az, hogy mibe telne a főoldalon kirakni egy linket erre, vagy esetleg egy fokkal igényesebben megszerkesztett html-re, nem inkább itt a topikban elrejtőzve ott fent figyel egy kis link a txt-re lol -
Cat 02 #17442 Azért remélem te is érzed, hogy fasságot írtál :/ -
#17441 jóhogy már nem soap response-t kell elkapnunk egy magunk által írt programmal, hogy a fórum topikjait elolvashassuk -
Cat 02 #17440 Ott van már X éve, aki az SG-re épít, annak érdemes lenne ezt tudni :D
Vagy ráállítani valami progit ami naponta megnézi frissült-e. -
#17439 (pont ezt érzem, mintha maguknak csinálnák, csak nem tudtam eddig, hogy mi olyan fura:) -
#17438 a zárójeles betű ezek szerint annak a neve, aki csinálta, ahh
nem különösebben érdekelnek ezek a fícsörök, csak ha nincs megfelelően kommunikálva (márpedig egy eldugott helyen lévő txt-be írás ezt bőven kimeríti), nem fog tudni róla senki.
gondolom nem maguknak csinálták... -
#17437 mondjam a nevét és az emailcímét (R)-nek? :) -
#17436 az év fícsőre volt egy limitet betenni az rss query végére :D
nem azért mondom, de ha van valami fícsőr, esetleg ki lehetne írni valahova, kétlem hogy mindenki a changelogot túrná, ha belép a topikba.
ha ennyire félti az inkognitóját aki "fejleszti" (muhaha) csináljon egy sghu vagy hasonló nevű accot, és írkáljon azzal IDE! -
#17435 Ha belemegyek a privát üzenetes mappába, akkor onnantól kezdve nem jeleníti meg a topikokban az sg, hogy új üzenet jött, ahogy észrevettem. Ez amúgy jó ötlet, csak azért írtam ide, hátha általatok nem várt működés, mert akkor meg kéne nézni, hogy miért aztán meg nyugodtan lehetne hagyni ezt a dolgot ahogy van :D -
#17434 elég bőbeszédű topik -
Wolfsnack #17433 Elkezdtem írni egy SG katalógust, mert a kedvenceim között már nagy a káosz.
És remélhetően a ritkán használt topikokba is sűrűbben írtok majd, újakat fedeztek majd fel.
Ha hasznosnak tartjátok akkor segítsetek bővíteni!
a topik itt érhető el
ezek a kategóriák vannak jelenleg:
- Ahol alkotni kell!
- Nézni/hallgatni/olvasni + linkelni
- Kvíz témák
- SG-ről szólók
ha egy igényes adatbázist összehozunk akkor szerintem érdemes lenne fórum főoldalára is majd később kirakni "SG desktopháttér" alá -
#17432 -
#17431 a styles.css-ben mkiért lett a
*:focus
{ outline: none; } -ra állítva?
így tabbal lépegetve nem látjuk, hol vagyunk :S -
#17430 Én is örülnék neki, ha ezt megszűntetnék. -
#17429 de legalább ctrl+z-vel vissza lehet vonni, sg-n még ezt se lehet -
#17428 utána ott is marad :) (ctrl+v-re nem tűnik el) -
Cat 02 #17427 Nekem fél percnél nincs semmi tovább a vágólapon, mert másolom mikor kell és kész. -
#17426 és ezzel az eddigi művére rádobja azt, ami a vágólapon van :) nice move -
Cat 02 #17425 Néha nyomsz egy CTRL+A és CTRL+V-t és kész. -
#17424 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!már nem az van rajta.. csak a meghajtó neve az.. -
#17423 mer az egy
NAGY LINUX
:-) -
#17422 230 giga linuxnak külön? wtf? :D -
#17421 Van fent FF, Opera, Chrome, Chromium, de ez a szokás hatalma :D meg ha bedöglene valamelyik, akkor legyen helyette másik, de _csak ezért_ nem fogok Operát használni, mert nem menti a form adatokat. Használtam mindegyiket eleget, mikor melyik felelt meg jobban az igényeimnek :) -
#17420 na az a legjobb..
#17417:
Annyi még asszem felfér.. :)
-
#17419 na akkor csapjunk az Operának reklámot, erre használom én a jegyzet-funkciót :) vágólap helyett copy to note (mert a vágólapon úgyis sikerül valamivel felülírni, külön notepadot meg emiatt minek nyissak), és a jegyzetekből visszamásolható, sőt ott még át is szerkeszthető.
a blog.hu-n például szinte csak ott írom meg a hozzászólásokat, mert nem igazán megbízható az "elküld" gomb működőképessége, jobb, ha megvan a szöveg még egyszer :)
persze ez nem mentesíti az SG-t az alól, hogy a melléklikkelésre legalább rákérdezne, hogy "biztos nem kell az üzenet?" -
#17418 Most már inkább egy notepadba írom a szöveget :D
de ez meg már milyen megoldás? -.-