Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
bankártyaszámom nem adom meg, otp-be sem akarok bemenni, online bankhoz meg már rég elfelejtettem a jelszóm
szal így nem lesz vip 😞
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ill. a itt a topicban a keresõ miért nem talál semmit az rss szóra?
Ha a feed-re keresek dob két találatot, amiben szerepel az rss szó. Karakterlimit?
Az nem lesz leírva ,hogy minek látod az értelmét? Talán sokan kiváncsiak rá ,milyen "földbedöngölõ újítások" lesznek itt.
Üdv😊
What about the forests?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ha valaki elmegy egy-két hétre, minimum 30-45 percet elszórakázik azzal, mire mindegyik favtopikba benéz, hogy lenullázza az új üzenet számlálót
pénz,meg gyorsabb szerver...Talán ennyi..xD Jah,meg lelkesebb fejlesztõ gárda,az ügyfélszolgálattal az élen...xD
Pediglen a túl hosszú sor tényleg fárasztó (szembetegségekkel küzdõknek meg pláne) - ergonómiailag ellenjavallt.
Erre találták ki a hasábokat (és a nyomdai technika ezt már régóta használja - a web meg kullog utána: lásd a rács alapú oldalszerkezetet is újra felfedezték - reméljük a hasábokkal is ilyesmi lesz).
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Amugy amit ProGabe felvetett nem rossz ötlet, hogy mit válaszoltak egy adott hszre.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
csupán az emberi hülyeség megértése a bonyolult,nem az amit kér!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
lap tetején, LEGÖRDÜLÕ menüpont, amivel az oldalszám van, hogy 1, 2, 3..stb., és a megfelelõre bökve bejön a topik adott oldala
NA, õ ilyet akarna a lap aljára
tényleg ennyire bonyolult? 😊
Bazinga!
lehet már írták mert valami rémlik. lehet csak egy másik topikban jött elõ az ötlet,szóval: jó lenne, ha egy adott hsz esetében nem csak azt lehetne megnézni hogy azt mire válaszolták, hanem hogy arra mit válaszoltak! gondolom nem kell ecsetelnem ez miért lenne jó
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
szerintem tudja hogy hsz számra is lehet alul keresni, meghogy felül lehet oldalra ugrani
de õ alul _is_ szeretne legördülõ cuccot amivel oldalszámra lehet ugrani, szvsz.
Bazinga!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Bazinga!
Van olyan eset, amikor összegyûlik pl 400 új üzenet egy topikon belül és nem tudom pontosan onnan folytatni az olvasást ahol abbahagytam. Ekkor nem találom az a lehetõséget, hogy "ugrás utolsó üzenetre", gondolom azért, mert nem az utolsó oldalon van. Ezt nem lehetne kiküszöbölni valahogyan?
Üdv
Jobban zavar amit leírtam. Idáig egy fórumon sem fáradt el a szemem olvasás közben ami full képernyõn van, éppen ezért írtam már anno régebben is ezt.
A felbontás pedig: 2560 x 1600 -ban van.
Üdv😊
What about the forests?
A másik megoldás a több hasábra tördelés lenne, de az meg kisebb monitorokon élvezhetetlen. Nyilván pár év múlva erre fognak átállni a weblapok, de addig még terjednie kell ennek a formátumnak.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
szerintem megpróbálhatod, ha egy kicsit nagyítasz rajta már élvezhetõbb lesz a böngészés
Bazinga!
FF-et nem használok, kizárólag Safarit, Mac-re és Win-re egyaránt.
What about the forests?
Bazinga!
Régebben írtam, hogy miért nem lehet választani egy teljes képrnyõs opcióból. Akkor huszon valahány colos wide monitorrol is szar volt, de amióta 30'-ast használok , valami eszméletlen bántó, hogy a két oldalon nagyobb a "légürestér", mint maga a megjelenõ fórumok. Gondolom, hogy a wide monitorok elterjedésével és az áruk csökkenésével, ez több felhasználót is érint, vagy csak engem zavar?
What about the forests?
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Mer egy évnél bisztosan idõsebb!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux