Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7
A büntipont hátránya, errõl nem mi tehetünk!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

tommyg
Az kéne, hogy mint pl én ugye most büntin vagyok, méghozzá 3 pontom van, azaz 3 percenként szólhatok hozzá, de ezt pl sokan elfelejthetik és leírnak valamit a topikokba ezen 3 vagy 4 percen belül és ugye szépen jön az üzenet hogy csak 3 vagy 4 percenként tudsz hozzászólni, jó rendben eddig oké, ráklikkelek a visszalépésre és amit írtam nyom nélkül eltûnik. Nagyon bosszantó tud ez lenni ha az ember leír több mondatot és kezdheti utána elõlrõl!

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Mike
ja látom
más szolgáltató nincs?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
mé nem lehet sms-ben vipet hosszabítani?
bankártyaszámom nem adom meg, otp-be sem akarok bemenni, online bankhoz meg már rég elfelejtettem a jelszóm
szal így nem lesz vip 😞

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Elvileg #szám-ra ugrik arra a hozzászólásra.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

precision
Keresés a témában, vagy _ugrás sorszámra_
ez van oda írva nem?😊

Bazinga!

Ez tényleg érdekes, illetve ha számot írunk be akkor nem keresi, hanem arra a hozz. szólásra ugrik.

ivjoe
Témákra bontott rss mióta van?

Ill. a itt a topicban a keresõ miért nem talál semmit az rss szóra?
Ha a feed-re keresek dob két találatot, amiben szerepel az rss szó. Karakterlimit?
St
kisfiam, te keversz valamit, ez nem matáv, itt nincs ügyfélszolgálat.
mflex
Szép nagy piros betûkkel kivan írva, hogy minek nem látod értelmét, pedig én kártyával tuti nem ,postára rohangálással meg biztosan nem fogok szarakodni, hogy VIP lehessek. Az SMS nekem jobban "feküdt".

Az nem lesz leírva ,hogy minek látod az értelmét? Talán sokan kiváncsiak rá ,milyen "földbedöngölõ újítások" lesznek itt.

Üdv😊

What about the forests?

Dzsini
bármelyik böngészõben van most már több tabos rendszer, középsõ gombbal megnyitogatod õket, aztán ha betöltöttek "close all tabs".

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fabio Capello
Kéne egy minden fórum olvasottá tétele gomb.

ha valaki elmegy egy-két hétre, minimum 30-45 percet elszórakázik azzal, mire mindegyik favtopikba benéz, hogy lenullázza az új üzenet számlálót

Rengeteg reklám van, tuti van pénz.

Pc Boy
azta kutya megfogalmazását....xD

Pc Boy
Nem tudom te hogy vagy vele,de én akármikor írtam az ügyfélszolgálatnak,vagy minek,soha nem kaptam választ...De ahogy tudom,nem csak én vagyok ezzel így....😊

BiG G
köszönjük emese

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Pc Boy
Mi kellene az SG nek?

pénz,meg gyorsabb szerver...Talán ennyi..xD Jah,meg lelkesebb fejlesztõ gárda,az ügyfélszolgálattal az élen...xD

Dj Faustus
"Jobban zavar amit leírtam. Idáig egy fórumon sem fáradt el a szemem olvasás közben"
Pediglen a túl hosszú sor tényleg fárasztó (szembetegségekkel küzdõknek meg pláne) - ergonómiailag ellenjavallt.
Erre találták ki a hasábokat (és a nyomdai technika ezt már régóta használja - a web meg kullog utána: lásd a rács alapú oldalszerkezetet is újra felfedezték - reméljük a hasábokkal is ilyesmi lesz).

Match
Régen volt alul is, csak asszem lassította az oldalbetöltést, ezért kiszedték. Marad a Home gomb.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

ThisZip
Jól van emberek, ne vesszetek össze! 😄 Nem tudtam, hogy a lap tetején van egy oldal görgetõ sor. Nem figyeltem, srry....

Amugy amit ProGabe felvetett nem rossz ötlet, hogy mit válaszoltak egy adott hszre.

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

ProGabe
ott van a lap teteján,de õ akar egyet az aljára is,mert ahhoz is lusta hogy visszagörgessen? szerinted mit nem értek: hogy mit akar,vagy hogy hogy lehet valaki ennyire debil?
csupán az emberi hülyeség megértése a bonyolult,nem az amit kér!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

precision
ehehehe 😄
lap tetején, LEGÖRDÜLÕ menüpont, amivel az oldalszám van, hogy 1, 2, 3..stb., és a megfelelõre bökve bejön a topik adott oldala
NA, õ ilyet akarna a lap aljára
tényleg ennyire bonyolult? 😊

Bazinga!

ProGabe
akkor azt is odaírhatta volna,hogy mégis melyik az a böngészõ amelyikkel - ezek szerint - csak lefelé lehet görgetni az adott lapot! ^^

lehet már írták mert valami rémlik. lehet csak egy másik topikban jött elõ az ötlet,szóval: jó lenne, ha egy adott hsz esetében nem csak azt lehetne megnézni hogy azt mire válaszolták, hanem hogy arra mit válaszoltak! gondolom nem kell ecsetelnem ez miért lenne jó

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

precision
még jó hogy nem arra válaszoltatok amit kérdez 😊
szerintem tudja hogy hsz számra is lehet alul keresni, meghogy felül lehet oldalra ugrani
de õ alul _is_ szeretne legördülõ cuccot amivel oldalszámra lehet ugrani, szvsz.

Bazinga!

oldalra a jobb felsõ sarokban tudsz ugrani.

Dzsini
hozzászólás számra lehet, ha azt írod be

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ThisZip
Azt nem lehetne megoldani, hogy a topik alján lévõ "ugrózónánál", lehessen oldalra is ugrani?

ivjoe
Nem, haem: "Nincs rá kapacitás."
precision
volt már róla szó korábban és úgy emlékszem hogy nem lehet megoldani (vagy nagyon munkaigényes lenne)

Bazinga!

ThisZip
Sziasztok!

Van olyan eset, amikor összegyûlik pl 400 új üzenet egy topikon belül és nem tudom pontosan onnan folytatni az olvasást ahol abbahagytam. Ekkor nem találom az a lehetõséget, hogy "ugrás utolsó üzenetre", gondolom azért, mert nem az utolsó oldalon van. Ezt nem lehetne kiküszöbölni valahogyan?

Üdv

mflex
Erre vártam, hogy mikor jön fel ez példának, de ki kell ábrándítsalak engem nem zavar.
Jobban zavar amit leírtam. Idáig egy fórumon sem fáradt el a szemem olvasás közben ami full képernyõn van, éppen ezért írtam már anno régebben is ezt.
A felbontás pedig: 2560 x 1600 -ban van.

Üdv😊

What about the forests?

Simán széthúzni a lapot nagyon egyszerû lenne, más az ok: rakj egy notepadot teljes képernyõre, majd olvass végig egy 6-8 soros szöveget balról jobbra a 30"-as monitorodon. Gondolom legalább 1650-es felbontáson vagy, de inkább 1900 pixel széles az asztal. Nekem is 22"-es van, 1650-en, szóval tapasztalatból mondom, hogy közel lehetetlen, nagyon fárasztó, könnyen elveszti a szemed a sort amikor visszatérsz balra, a következõ sorra. Én megtanultam átállni arra, hogy nem teljes képernyõn nézem a weboldalakat, hanem ablakban.

A másik megoldás a több hasábra tördelés lenne, de az meg kisebb monitorokon élvezhetetlen. Nyilván pár év múlva erre fognak átállni a weblapok, de addig még terjednie kell ennek a formátumnak.

Lehet csak én szemem rossz de a gombokon homályos a felirat 😄

<#eljen> dejó😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

mflex
megnézem...

What about the forests?

precision
pedig ff3 -ban elég jó lett, nem csak a karaktereket nagyítja a ctrl + egérgörgõ hanem a teljes weboldalt egészében, képekkel, mindennel együtt
szerintem megpróbálhatod, ha egy kicsit nagyítasz rajta már élvezhetõbb lesz a böngészés

Bazinga!

mflex
Nekem nem jön be ez a nagyítósdi.
FF-et nem használok, kizárólag Safarit, Mac-re és Win-re egyaránt.

What about the forests?

precision
és a böngészõ nagyítás funkciója sem segít? ff3 -ban pl egész jó lett, urlenként külön megjegyzi hogy hol milyen arányú nagyítást állított be a user

Bazinga!

mflex
Csak annyit kérdeznék, hogy az itt hirtelen jött agyament kérésekbõl, illetve , hogy mi kellene etc... már valósult is meg valami, vagy csak mindenki leírja , hogy mi az amitõl jobb lenne, de abból semmi nem lesz.

Régebben írtam, hogy miért nem lehet választani egy teljes képrnyõs opcióból. Akkor huszon valahány colos wide monitorrol is szar volt, de amióta 30'-ast használok , valami eszméletlen bántó, hogy a két oldalon nagyobb a "légürestér", mint maga a megjelenõ fórumok. Gondolom, hogy a wide monitorok elterjedésével és az áruk csökkenésével, ez több felhasználót is érint, vagy csak engem zavar?

What about the forests?

precision
nem kell új design ehhez már elég hozzászoktam 😊

Bazinga!

Milyen új designt akarsz ? Ez tökéletesen megfelel.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Martinez01
mondjuk mi lenne jó az sg-nek?hm több moderátor (sok h*lye ember van a fórumokon)new desing új szabályrendszer.asszem más nem kell

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Mikor régen bejött az új design, egybõl nyílt vagy topik és a mostani hibáit máig nem képesek kijavítani, pedig már 4szer leírták h kéne (logo).

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

LeWyTy
<#smile>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

BiG G
de új dizájn az kéne mi? a fene a fajtádat

LeWyTy
Az engem nemérdekel<#crazya>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Aztán rájöttem hogy nemúgy fogalmaztam ahogy akartam.Ez a dizájn uncsi má.
Mer egy évnél bisztosan idõsebb!

Sadist
És négy év alatt nem sikerült felszedned semmi nyelvtan tudást? :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

BiG G
ha már itt vagy négy éve, akkor tudnod illene, hogy már volt egy dizájn-váltás, nem is olyan régen.

BiG G
szerintem legalábbis többszörösen integrálta, különben sehogy sem jön ki