Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stabilabb kapcsolat ?^.^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

HBD ST!

http://thenamelessphoto.com/

ProGabe
erre már én is gondoltam 😊

esetleg úgy lehetne megoldani,hogy lennének power-userek.de õket meg a modiknak kéne osztályozni,kérdezd meg õket benne lennének-e 😉
túl bonyolult lenne,legalábbis a mostani igen egyszerû rendszerhez képest

még más is eszembe jutott:topik-ban!a topik házigazdája adhatná,persze csak 1-2 órára!tudom,nincs minden topiknak hg-je,de ez az adott téma mivolta miatt alakult így,tehát oda nem is igen kellenek.az igen alacsony hsz-es topikokat meg ugye nem kell magyarázni

lényeg:valami vérpistike elkezd flémelni.általában ezek elhúzódnak fél,egy,esetleg több órán át.ilyenkor a hg ad egy topik-bant az illetõnek,aki nem tud kommentelni ott pár órát -> meg is van oldva a dolog!
nem kapna büntetõpontot mellé,csak pár órás,annyira meg csak nem elvetemült valaki,hogy egy téma miatt "elõvenné" valamelyik alregjét,vagy ha mégis,bant kapna az is 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Mighty
Az írás lehetõsége adott. A hozzászólás megjelenítése adott.
Ha esetleg én kiváncsi vagyok egy alacsonyra osztályozott hozzászólásra, megtehetem a beállítás megváltoztatásával.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sadist
Max akkor volna értelme, ha valahogy szabályozva volna, hogy kik osztályozhatják az illetõ hozzászólását. Pl. topikon belül csak az osztályozhat, aki legalább párszáz hozzászólást beletolt a topikba, így tényleg csak az adott topik lakói tudnák "kiszavazni" a rossz kommenteket.
Persze akkor is ott volna a probléma, hogy belterjes topikok alakulnának ki, mint pl. PC-s játékoknak leáldozott topik, ahova senki más nem tudna írni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dzsini
nem jó ötlet, mert néhány ember könnyedén összeállhat és módosítgathatja bárkinek az osztályzatát (nagyságrendekkel kevesebben vagyunk itt, mint a TeCsövön, ráadásul jóval zártabb a közösség)

(amúgy volt már ötletként)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Mighty
Hello!

Nem tudom, volt e már felvetve, de a következõ feature-nek örülnék (remélem más is <#awink>):

Fórum hozzászólás osztályozása -5...0...5 érékkel. Csak a beállított értékek mutatása (mint pl a Youtube commenteknél).

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Idézem "Csak JPG, JPEG, vagy GIF kiterjesztésû képeket lehet feltölteni!"
És a háttér változó színû PNG kiterjesztésû kép.
Ezért kellene vagy megengedni, hogy a logó is lehessen png vagy a jobb megoldás olyan képeket rakni fejlécnek ami nem vált színt a különbözõ böngészõkben, hogy lehessen normális gifet csinálni, vagy jpg-t
ennél jobban nem tom megmagyarázni, de már a hörcsögöm megértette, remélem neked is sikerül.
ivjoe
Mondom, h neked kell tenni valamit, illetve annak aki a logót csinálja. Nehéz tudom, de remélem érted már. 😊
Szerintem rég tudják mi a helyzet, csak nem tesznek semmit.
ivjoe
Ha gamma nélkül mented el, jó lesz... 😊
Szóval ha ez nem változtat a lényegen, akkor mondhatsz jobb megoldást. 😊
De a lényegen nem változtat 😞 -.-
ivjoe
Helytelen. 😊

De a #14301 pont a te kommentedre ment, sosem tanulsz? 😊
IE nem támogatja a PNG átlátszóságát, gif el meg rossz minõségû a neve...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BiG G
Csináld meg a logód kék háttér nélkül (tehát csak a felirat legyen), mindezt transzparens háttéren, majd cseréled a mostanira és voilá.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Dj Faustus
"a vip fejlécek árnyalata különbözik IE és FF alatt"
AZ IE6 nem támogatja rendesen a PNG-t - se az átlátszóságot, se a színeket.
Utóbbira megoldási javaslat:
http://www.biorust.com/tutorials/detail/231/en/ - ki kell szedni a gAma chunkot a hozzászólás fejlécének hátterét alkotó képbõl.

Rage47
új dizájn óta így van.
a vip fejlécek árnyalata különbözik IE és FF alatt
ezért a háttérszínû nicklogók hibásan jelenek meg, minta:

ezzel kezdjetek valamit pls, nem megoldás az átlátszó gif

a 4.0.12 verzió után van tranzaction, õk javították, már csak a fórummotor írok kell utolérjék a fejlesztést.
Sadist
A MySQL programozóinak írjad ezt a panaszt. Úgy tudom ez adatbázis szerverben lévõ hiba, mert más fórumon is elõfordul.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Valamit lehetne csinálni ezzel az egyszerre érkezõ üzeneteknél jelentkezõ problémával, Valaki pont akkor küld üzenetet mint egy másik, csak az egyik jelenik meg 2x a másik meg tiszta potyában gépelt...
Sir Quno Jedi
A durva makróhibákról és a topicot szétbarmoló linkekrõl van szó. Helyesírási hiba senkit sem izgat, csak néhány kötekedõ lámát (mármint ha elírás, mert ha tényleg gáz, az gáz). 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ivjoe
Ok, akkor majd szólok minden helyesírási hibánál, h javítsd.
Sir Quno Jedi
Lehet. De sajnos erre zéróbehatásunk van. Mi is csak modik vagyunk, a rendszer fogaskerekei, de nem mi tervezzük a rendszert és nem mi alkotjuk a fõ szabályokat (csak egy szûk részét).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
A mindenki most is megteheti. 😄

precision
minden topiknak nincs házigazdája, és értelemszerüen van ahova nem is kell házigazda, a moderátorok nem tudnak ilyen kicsinyes dolgokkal foglalkozni hogy pistike meg julcsika elírtak egy linket és szeretnék kijavítani, vagy vmi helyesírási hibát vétettek... a modiknak erre nincs kapacitásuk
egyszerûbb a hsz szerkesztés, persze rövidtávon, nekem már 1 perc is elég lenne (persze alapból, nem VIP-ként 😊)

Bazinga!

Tehát ezért vagy a "Rendszer hangja"

btw sztem simán mehetnek topik színezés, csak úgy h mindenki megteheti és késZ 😊

Sir Quno Jedi
erre lenne a házigazda/modi

precision
elírsz egy linket, egy makrót rosszul használsz (mostanában pl flash makrót tolják el és ott tátong egy nagy üresség a hibás használat miatt), valami helyesírási hiba...stb.stb.

ilyen esetekben hasznos a hsz szerkesztés, akár rövid ideig is

Bazinga!

Sir Quno Jedi
Naés? Én is voltam VIP, de ajádékvip és nem önkéntes. Eleve a pár perces szerkeszthetõség nekem kevés. Így értelmetlen is szvsz.

"legritkább esetben", de megtetted, ha 1x is... Hacsak elgépelésért is.
Sir Quno Jedi
Tévedés. Sajátom a legritkább esetben szoktam szerkeszteni és azelõtt meg végképp nem hiányzott. Az ember fontolja meg mit akar írni, ELÕRE.

Könnyû így beszélni, hogy a más üzenetét is szerkesztheted 😊 (mégha nem is teszed meg, hál iSTennek)
Sir Quno Jedi
Még valamit?

Úúúúú, jah, bocs lejárt az idõ és itt úgysenem lehet csevegni.

Viszlát! 😄

(amúgy megsúgom neked halkan, hogy magánemberként, merthogy az is vagyok néha, az a személyes véleményem, hogy a VIP egy f@szság!!! SÕT, mindig is kétkedve/gyanakodva néztem a boldogan dalolászó vipeseket a réten... 😄)

Ingyen VIP et 😄

Sir Quno Jedi
Mit szeretnél érni?!

Akkor sry Kandurextõl 😊
Mit érek vele ? xD

Sir Quno Jedi
Amúgy én voltam. Szeretnél feljelentést tenni?!

Sadist
Mindegyik mod színezi a kedvenc topikját.

BiG G
maguk felé hajlik a kéz - kár ezen erõlködni, nem demokráciában élünk

Mikor nyílt egy a pc-s játkoknak NEM áldozott le topik, egybõl zárták, most meg a flame központnak még a neve is színes lett ? Kandurex for the win (szines név) ? 😄D

Dzsini
meg a végérõl lecsapja a &related, &ezmegaz-t - igaz, nem lenne gond.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sadist
Mindent lehet, csak akarni kell. Szerinted hány percig tartana írni egy regexpet, ami kiszûri a http://youtube.com/watch?v=* linkeket, és átírná http://youtube.com/v/*-ra?

Dzsini
kétségtelen jó lenne, csak szerintem körülményesen megvalósítható

precision
mindegyik ilyen nagyobb videos sitenál könnyû megállapítani az algoritmust ami az urlbõl src -t csinál...és kb 3-4 (youtube, videa, metacafe) ilyen oldalét kéne _hozzáadni_ a mostani src -s cucchoz
de persze ha rossz ötlet akko' ennyi...csak gondoltam a kezdõknek lenne segítség a dolog (nekem semmi bajom az src -vel, én tudom használni 😊)

Bazinga!

Dzsini
a flashmakró mindenféle flash tartalmat elfogad, ezért nem lehetne szerintem... akkor a TeCsöves videóknál ki kellene keresnie a forrásból a flashfile címét, és azt behelyettesíteni... és akkor már ha azt tudja, akkor mi van a többi videoszolgáltatóval? mindegyikre megtanítani, a hátteret kiépíteni, hogy feldolgozza a betöltött weboldalt, stb. így "csak" egy flash megjelenítõ, amibe egy flash filet lehet belinkelni.

BiG G
végülis nem lenne nehezebb írni rá egy szkriptet mint ami kiszûri a képfeltöltés.hu-t és társait.

precision
Nem lehetne hogy a flash makró elfogadja az src cím mellett pl a youtube -os videók url -jét is? Csak mert még mindig rengeteg olyan ember van aki azt sem tudja mi az hogy src cím. Csomó üres hsz van pl humorosaranyosban mert nem tudják hogy kell... tudom elég jól le van írva a helpben is meg mi is leírtuk már 1000x... de nem használ.

Bazinga!

bertino
hát az nem fog menni, ameddig nem vagy ujra VIP.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

biomage
de gondolom feltölteni nem fogok tudni többet, vagy ilyenkor mi van?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8