27328
  • cSuwwi
    Natívan a vágólapra másolás csak IE-ben működik, a többi böngészőben kijelölöd és másolod. A böngésző nem fér hozzá a vágólaphoz ez az oka. Ahol mégis megy, ott meg flash-el van megoldva.
  • Desiderata #17376
    nem magától, ott a gomb hogy vágólapra, de nem műxik
  • Cat 02 #17375
    Duplakatt be és ctrl-c >.>
    Nekem ne rakjon az magától semmit vágólapra :)
  • Desiderata #17374
    képfeltöltésnél nem rakja ki vágólapra, kényelmetlen (Opera)
  • Cat 02 #17373
    Lehessen fájlt feltölteni szóközzel. Simán kicserélitek alul vonásra és ellenőrzitek megint, hogy van-e már ilyen nevű kép.
  • Calver
    vagy legalább cseréljék le valami olyanra, amire senki sem számít
  • morcosqtya
    vagy legalább ne Scootert.. :))
  • Lyukasbogrács
    Videó beszúrásnál Scooter linket ki lehetne szedni, semmi értelme nincs, mert azt hiszik vágólapról másolódik be a link (amit persze újabb böngészőknél lehetetlen megcsinálni, esetleg valami flash+javascript kombóval).
  • Calver
    az volt az, legalábbis nálam - emlékeztem h FPS, arra már nem h mi.
    köszi az infot.
  • Dzsini
    annak is, másiknak is - több ilyen túlbuzgó uninstall van, amelyik lekapja az arial.ttf-et (általában az az egyik áldozat, és a legfeltűnőbb, mert a böngészőknél az látszik)

ahogy most rákerestem, pl. a Left 4 Dead-re is panaszkodnak többen.
  • Sadist
    Pont annak a magyar 1848-as szabadságharcos stratégiai játéknak volt valami ilyen mellékhatása, nem?
  • Calver
    az elkövetőt azért súgd már meg - halványan emlékszem mintha nálam is lett volna egy ilyen betűtípus eltűnés uninstall után, de a fene se emlékszik már arra h mit daráltam épp le - Turok talán?
  • Hegi90
    Na úgy néz ki megvan az összes
  • Hegi90
    Én is azt csinálom épp :D
  • Gurren
    velem is történt már ilyen. én elkértem ismerőstől az összes alapfontot, attól rendbe jött minden.
  • Hegi90
    arialból viszont már megvan minden szerintem :/ Igaz lehet az egyik félkövér hiányzik, úgy látom többfajta is van.
  • Gurren
    szerintem arial
  • Hegi90
    Meg tudná nekem valaki mondani, hogy az userek fejlécébe milyen betűtípussal van kiírva a dátum, privát, galéria, stb? Letöröltem egy játékot, és kitörölt kb minden értelmes betűtípusom normál változatát...
  • morcosqtya
  • Aquir
    de a szmájli nekem vicces
  • morcosqtya
    ..de én nem is bántottalak. :))
    Nem irónia volt a #17352
  • Aquir
    előző hsz-em azt jelenti: "hagyom". Mint ahogy ez itt szomorúan, hogy böködje a másik.. :P
  • morcosqtya
    ezek mit csinálnak? :)
  • Aquir
    najó
  • Desiderata #17353
    bracsek írt egy FF kiterjesztést millió szmájlival, régebben használtam, aztán elfelejtődött, ha erre jár írhatna róla, vagy ide
  • morcosqtya
    de Te okos vagy, neked nem fog gondot okozni az újra betanulás.. én meg már vén szar, a távirányítót is úgy találom meg ha a futonágy szélére a plüsskutya mellé/alá teszem. Így ha megvan a kutya -> megvan a távirányító is.. :))
  • Aquir
    szőrszálhasogatás :p végre megszoktam a szmájlik sorrendjét, kereshetném őket megint!!
  • jhetedikj
    Kéne egy scriptet írni ami összeszámolja melyiket használják a legtöbbet az oldalon és amiket nem nagyon használ senki azt lehetne törölni, amik meg jók azokat megtartani és esetleg megújítani. Biztos lenne olyan aki megcsinálja vagy akár valami pályázatot is lehetne kiírni ezzel kapcsolatban és így lehetne újakat is beküldeni.
  • morcosqtya
    Vagy legalábbis az elhelyezkedésükbe valami rendező elvet belevinni, mert semmi logika nincs a sorrendjükben, így nehezebb megtalálni az épp szükségeset. :))

(lehetnének első sorban a vidámak, másodikban a szomorúak, negyedikben a gonoszak/dühösek, a vége felé a speciális smiley-k, stb stb)
  • Jim Morrison
    csak kiboviteni. bar nemtom, nekem igy is jo.
  • jhetedikj
    Szmájlikat meg lehetne már újítani.
  • Aquir
    A videó beszúrásra miért szűnt meg a széles változat?

• morcosqtya
    2012-ben el lesz törölve. Azt még kivárjuk.. :)
  • bertino
    vagy esetleg toroltessuk el az egesz chatet inkabb.
  • tommygear
    ha nem szerkeszted át akkor igen
  • hungary27
    nem tudom hogy volt-e már, de ha lejár valakinek a büntetőpontjai akkor ha le volt addig tiltva chat-ről annak egyből engedélyezzék a chat használatát.
  • Jim Morrison
    utólagos javítás nélkül.
  • Sadist
    . Biztos?
  • [HUN]FaTaL
    Jah, az baromság.
  • Cat 02 #17338
    Direkt van és jó is így.