Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A csillagok helyére gondoltam.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

régi designnál volt már torta, jó ez így szentem (sok értelme úgyse nincsen)
DJ RX7
valószínûleg

:3

#15364 ? 😊

Sadist
Nekem meg egy WC aranyból. Fejlécet olvastad már?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

mirõl van szó?😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

hungary27
kéne ujra telefonos vip rendelés nekem csak az kéne
hungary27
jó ötlet(y)
Hja, fõleg január elsején 😊
Ám pl egy torta sztem is szebb lenne név/logo mellett.

RelakS
Tök jó ez a szülinapos lista. Viszont nem-e lehetne-e, hogy inkább az ember neve mellett díszelegjen valami? Ugyanis mikor lelóg az 1200 soros képrõl is, akkor nem biztos, hogy végigböngészi az ember

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Desiderata
megerõsítem, vannak akik Hitler idézetet raknak aláírásukba, attól hogy 10 éves és nem tudja mit cselekszik még nem kéne hagyni

lehetnének valami közösségépítõ veresenyek, pályázatok, bármi
a legszutyokabb torrent oldalon is jobban egyben van a társaság, több az esemény mint itt

a fenti weblap reklámtól már majdnem epilepsziás rohamot kapok
ha villódzás mentes és nem rikító sárga lenne nem irritálna (tudom, anti reklám plugin)
DjDano
Az én javaslatom inkább kritika, de azt hiszem azért beírhatom. Jó lenne ha nem tûrnétek el a szélsõséges (rasszista, antiszemita stb) megnyílvánulásokat , aláírásokat, mert mostanában mint ha kezdene elszaladni a ló egyesekkel.

Példának okáért itt ennél a hírnél egy gettóharcos nicknevü egyén zsidózik és "A MUNKA SZABADDÁ TESZ" ismert náci konventrációs tábor felirata díszeleg az aláírásában:

http://www.sg.hu/cikkek/65893/szeptemberben_erkezik_a_windows_7

birdo
Hihetetlen, hogy még mindig ezzel a problémával találod szembe magad...elég bosszantó lehet ((

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

jaja én sem tudok már egy ideje letölteni
akyyy
Már elég régóta nemtudok letölteni semmi videót, programot az SG-rõl. Azóta volt windows ujratelepítés, más ip-rõl is próbálkoztam, egyikkel sem jártam sikerrel. Nem lehet, hogy a szerver blokolja az ip-met vagy a felhasználói accomat?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

artschiatwork
<#rinya><#sir>

St
igen, megszûnik, pár száz felhasználója van csak, nem lehet rentábilisan fenntartani (válság van kéremszépen..).
bertino
ST.-t kérdezném, hogy valóban megszûnik az sgmail ?

mert jött [email protected]ól tájékoztató ezzel kapcsolatban és átirányításhoz meg kéne adni az sgmail-es e-mailt+jelszót és ez okból kérdezném.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ProGabe
én ezt már felvetettem a #15020-ban "topik-ban" néven 😊
tényleg csak úgy lehet igazán kizárni valakit, ha maga a közösség veti ki magából, ez meg pont arra lenne jó

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

!

én sem szeretném, ha megszûnne. bár nagyon ritkán használom, de olvasgatni szoktam. 😊

nem kell visszaengedni azokat, akiket már többször bannolni kellett és kész.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Narxis
A cset maradjon, inkább egy elrejthetõ opció kellene. Teljesen kulturált beszélgetések szoktak lenni ott és egy gyors segítségkérõ hely is.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bertino
nem is rossz <#eljen>

Fabio Capello
na, örülök hogy ismét él a topik, kösz St

ami így hirtelen eszembe jut

-cset végleges kilövése, arra ami ott megy, jó a gumiszoba is

-illetve, úgy érzem egyre nagyobb problémát okoznak a flémkeltõk, vérpistik, stb. ripbanra küldeni õket nincs túl sok értelme, mer úgyis visszaregel valami mással... az ötlet az lenne, hogy egy olyan rendszer, amellyel a házigazdák, vagy a moderátorok (inkább utóbbi, így nem fordulhat elõ hogy utálsz engem azért tettem) kizárhassanak a topikokból bizonyos felhasználókat. Erre a legjobb példa az ETS topik, ahol amióta megnyílt csak gond van. Ugyanolyan alapon mûködhetne mint a büntetõpontrendszer, hogyha elég alapos az indok, akkor a moderátor kizárja a felhasználót. Szvsz sok kellemetlenségtõl, balhétól és flémtõl szabadulnánk meg ha ez mûködne és beválna. roppantul szar érzés azt látni, hogy mostmár minden részleg kezd gumiba átmenni a félpercenként anyázó, flémelõ userektõl.

-esetleg egy automata program amely szûri és helyettesíti a vulgáris szavakat, kifejezéseket...

uff

Pheel
Biztonsági kérdéseket vetett fel a rendszer, vissza lehetett élni a cookieval. Azóta csak azonos IPn maradhatsz benn.
bertino
<#eljen>

nm.

Mikiller
Mi? Nincs idõm fene tudja hány hsz-t visszaolvasni bocs...
Ennyi erõvel válaszolhattál is volna.
Thx!

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

bertino
olvass vissza.

Mikiller
Nekem az kéne, hogy újra bejelentkezve maradjak a fórumba pl. ha másnap újra benézek.
Kb. már egy éve, hogy hiába pipálom be bejelentkezésnél azt az opciót, nem marad úgy, pedig régen akár fél évig is úgy maradt.
Lehet, hogy az IE7 nem kompatibilis az SG-vel?
Most, hogy visszaemlékszek, mintha azóta lenne ez amióta IE6-ról IE7-re váltottam.<#nemtudom><#szomoru1>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Pheel
Én ennek mindnek örülnék, de realistaként azt gondolom, hogy esélytelen.
Ability
Egyébként ha meg kreatív ötleteknél tartunk, akkor mondok egyet: komment egyesítés. Nagyon zavaró, hogy egyre kevesebb embernek van VIP, viszont kb. senki sem olvassa el elküldés elõtt a kommentjét, szóval sokszor megesik, hogy egy ember egymás után ledarál 5 kommentet. Tök egyszerûen meg lehetne csinálni, hogy azonos dobozba kerüljön a tõle származó összekapcsolódó kommentek és egynek mutassa, esetleg valami halvány csíkkal, talán idõponttal elválasztva. Azt sem hiszem, hogy ez elvenne a VIP értékébõl, mert szerkeszteni ugyan úgy nem lehetne, egyszerûen csak egymás alá pakolja a szövegeket, gyakorlatilag nem is lenne különbség. Megcsinálni is 2 perc, csak a kilistázásnál lenne egy plusz feltétel.

Szerintem azért az ilyenek hozzájárulnak az igényességhez és sokaknak tetszene. Nem is látni sok helyen ilyet, szerintem van benne ötletesség, és anno sorozatba nyomattam az ilyeneket...
Ability
Nagyon jó hogy lehet sorolni, vannak jó ötletek is, de mi garantálja, hogy ha eddig nem volt rá kapacitás, akkor majd most lesz? St nem éppen apró listát kapott, nem fog most sem változni semmi... Nekem is voltak anno olyan ötleteim, amivel még a VIP is csábítóbb lett volna, a fórum meg használhatóbb, de el lettem hajtva. Írtam anno szintén egy fél oldalas HSZ-t amiben csak bugok voltak, sebezhetõségek, nem éppen hosszadalmas munkák, azokkal sem lett semmi. Ilyenekre gondolok, hogy pl. idézett kommentnél nem mutatja a házigazda/témaidító nevét, vagy pl. a modik nem tudnak moderálni, ha idézett linket tesz be valaki. Az sem éppen kellemes, hogy valaki felveheti másnak a nevét, regisztrációnál nem lesznek levágva a szóközök, forráskód túrás nélkül fel sem tûnik senkinek, hogy õ valójában nem az, akinek a nevét viseli.
[NST]Cifu
Támogatom, nagyon jó ötletek, a chat letiltásának lehetõsége is.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Sadist
... unlimited ammo, license to kill ...

Chat alól ki lehet lõni a scriptet, vagy magát az egész chat framet, és akkor nem fog zavarni. Hogy mivel oldod meg, azt már rád bízom, sokféle megoldás létezik.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sir Quno Jedi
Persze, ha volna beépített szavazás (ami ugye a belépett júzerrre van, ergó nem lehet vele könnyen csalni, mondjuk csak az szavazhat aki minima 1 éves és van 1000hzsz.-e legalább, de nincs összesen 5 büntipontja stb.-stb.), akkor ezt is meg lehetne szavaztatni. Vannak egész ócsó/ingyenes szavazóendzsik, be lehetne egyet építeni (ez szvsz. nem egekbe kiáltó meló a helyi guruknak).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ájmín, mikor beesik a belépõ joviálisnagypapa55 a következõket látja poverplánban:

- kispöscs13: k.anyád
- nudlipina: fosp.csa
- idióta: kekekkekekekkekeeee
- fákkjózsi: megb.szlak
- kispöcs13: én b.szalk meg téged anyád hátán keresztbe
- idióta: hüüûjék!

és így tovább.

Granulálok! Ez szvsz. egyetlen jóérzésû olvasónak/látogatónak sem hiányzik egy tudományos és blabla fórumon...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Hoppá! Én megõrülök a chat-tõl, mivel céges proxyn nem is esik át, de bénázik, odahaza meg szintúgy zavar, csak lassítja a kedvencek frissítését (és ha az embernek sok van, mer modi, baszhatja). Ergó legalább a modiknak kéne hagnyi opciót, hogy KIKAPCSOLHASSÁK (vagy legyen külön kedvenc oldaluk is, ha az 1xûbb) azt az istenverte suttyó chat-et, ahová a 8 éves vérpistikék járnak anyázni/bazdmegelni egész nap. Könyörgöm ez mégis ki a halált érdekel!?!??!

Szüntessük is meg mindjárt (vállalom a privik letiltását az utána anyázók/lázadók számára/ellen). Az SG szégyenfoltja ez, a játékosokban/sajátban még mindig duló a warezmatyizás mellett! Viszont ezt bárki látja, aki belép, AZONNAL!

gz8
Chaten ne parancssort kelljen beírni, hanem mint az itteni szövegbeviteli mezõ alatt, ott is ugyanúgy lennének a megfelelõ gombok. Esetleg chatbant kapott nick fölött egy kis lebegõ ablakban megjelenhetne a tiltás dátuma és idõpontja.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Sir Quno Jedi
- felére kéne csökkenteni a végleges banhoz szükséges büntipontokat (10 után konyec filma)

- kell azonnali végleges ban lehetõség a modiknak (így sokan elszórnak 10-20 alereget, pár napig/hónapig jegelik, majd garázdákodnak, ban után kivárnak és folytatják, de addig is garázdákodnak más regeikkel, ez így a végtelenségig tart, arról nem bezélve, hogy a reklámozók is minden ban után szemrebbenés nélkül tovább folytatják, ahol abbahagyták és a összegányolják a fórumot, mire leállítjuk õket, sikerrel reklámozva magukat)

- kell a júzer ÖSSZES hozzászólásásnak (és/vagy idõre visszamenõ, tehát mondjuk az uccsó x nap stb.) törlése (vagy rejtése a normál júzerek elõl idõre, avagy végleg, az is jó) lehetõség is a modiknak (ugyanis az összes szekciót összeszemeteli egy garázda elem 2 perc alatt, de hiába banolod õt magát azonnal, a hzsz-ei, akár még ha veszélyes hack linkek is, maradnak szanaszét, olyan szekciókban is, ahova még törlési jogunk sincs, pláne, hogy meg sem fogjuk találni azokat a hzsz-eket.)

- kell a júzer ÖSSZES hozzászólásának kikeresése és megjelenítése (idõre is, mint feljebb, meg még az elképzelhetõ értelmes szûrési feltételekkel), hasonló okokból, illetve vitás kérdéseknél perdöntõ lenne

- kell privát üzenet tetszõleges idõre letiltási lehetõsége (mármint az adott júzer lehetõségét! is letiltani, hogy privit küldjön bárkinek, bármikor a jövõben, visszavonásig), ezt be lehetne tenni a ban gomb mellé egy checkboxba

- kell adott júzereket kedvencbe tevõ funkció, hogy a modik figyelemmel tudják kísérni a problémás júzerek hozzászólásait, mint ahogy most a kedvenc topic-jaikat, ez sok kellemetlenségtõl megóv mindenkit

- fenti júzerfigyelõ kedvencekbõl kéne globális is, amit minden modi lát (meg lehetne adni, hogy csak magamnak teszem kedvencbe, vagy mindenkinek), rövid kommenttel a kedvencbe rakótól, illetve némi üzenetbõvítési lehetõség benn minden moditól, hogy tudjuk mi a helyzet a júzerrel és folyamatában is kísérni tudjuk a ténykedéseit (afféle bûnügyi akta keretében)

Mára ennyit hirtelenjében, majd még írok, ha eszembe jut valami.

Bulykin
<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

és jólenne, ha az Ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez akkor is mûködne, ha már másik oldalon van az a bizonyos üzi. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Sadist
Hozzászólásnál jelzés, ha az illetõ vagy a moderátor módosította a hozzászólást.
Topik lapozás #tól-#ig alapján, nem oldalszámmal. Vagy legalább 100 hozzászólás legyen egy oldalon.

Sztem jó így az sg =]

Max a keresésen lehetne finomítani, pl össz hozz szólás x embertõl, csak saját hozz szólások, csak olyan hozz szólás amiben kép van, etc.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lteebee
Ja, azt hittem, jelzi, ha valahol valaki válaszolt egy hsz-emre.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

biomage
hát hogy ha találsz egy idiota hsz jelezheted a moderátornak -.-

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

DJ RX7
Azmiaz? 😮

Ilyen Preview szerûség?

biomage
Report gomb a válasz gomb melett 😊, az minden forumon megtalálható kivéve az SGn -.-

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

hungary27
meg jo lene a logok méretén változtatni
DJ RX7

-Lehessen látni a felhasználónál a hozzászólások számát (mint régen)
-A büntetéspontok elavulása egy idõ után (pl.: év, fél év)

Hirtelen ennyi.

hungary27
jó lenne ha lenne vip sms <#szomoru1>
Máté94
Csókolom!😄