Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jhetedikj
Ide másolom a moderátor topicbõl a bejegyzésem:

Már egy ideje,figyelem ezt a sok bezárt topicot amit itt a sok felhasználó nyit ill. nekem is voltak olyan topicjaim amiket becsuktak(most az lényegtelen,hogy miért😊 ).
Amúgy elég csúnya dolog ezt a sok "delet" topicot látni,mikor ide téved az ember ezért lenne egy ötletem. Úgy gondolom ésszerûbb lenne,ha mielõtt valaki szeretne nyitni egy topicot elõtte lenne egy bizonyos moderátori elbírálás,hogy nyitható vagy nem. Úgy nézne ki a dolog az ürge beírná a topc nevét és a tárgyat,hogy mirõl szól a topic,mit most és elküldi. Amikor a moderátor belép lenne 1 lista amin sorban megjelennének ezek a topicok sorban melletük pedig két nagy gomb MEHET és TÖRLÉS. Ha ez megvan egy autómata értesítheti a júzert,hogy mi a helyzet.

Vélemény?

anno 1987

Fabio Capello
makrótagok lezárására egy gomb, nagyon sokan megnyitják, de elfelejtik lezárni így kialakulván a brutálnagy aláírások, az elcseszett spoilerek, stb

ha lenne ez a gomb, egy klikk és no problem

hungary27
pl:olvas visza ha nem akarsz:#15380
Rage47
sztem fölösleges rágódni ezen a témán, úgysem lesz sms-es vip
Bulykin
régen se volt mindenki az😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

rajmika1992
SG MEGAZDAGÓDNA

Benny04
és miért baj az?? -.-"

hungary27
szerintem nem kéne ujra vip sms mer akor mindenki vip lenne
SHADOWEYES7
Például itt elolvastad-e a bannert?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

akkor is teljesen értelmetlen, nemigaz hogy egy moderátori topikban viccelõdni sem szabad

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

de melyik topikban?😄

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

sajnos nem csak a kulturálatlan viselkedés miatt gyûlhet össze büntipont...

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

n3whous3
BTW csak most pl ez a két pontom teljesen értelmetlen módon lett, szerinted egy topikba beszúrt képre válasznak adott LOL ér ennyit? Aztán a poén kedvéért még egy poént is elcsaptam miután történt egy-s-más a topikban. Ennyi.

púúúúú

n3whous3
Nem mindenki tud olyan jókisfiú lenni, mint te.

púúúúú

Olyan nehéz kulturáltan fórumozni?

Igaz, hogy volt idõszak amikor nagyon sokáig inaktív voltam, de egy ujjamon meg tudnám számolni hány büntipontom volt a regisztrációm óta: nulla.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

hungary27
szerintem jó lene a logok méretét változtatni és a fejlécet is vhogy
n3whous3
végülis van annyira ritka a pm spam az oldalon, h tök mind1

púúúúú

n3whous3
Akkor aki lekési az így járt. Én mindig ránézek egy topikra, ha itt vagyok és van új üzi, nem kell a hülyéket emlékeztetni arra, hogy valamivel elkéstek... Másrészt azt is felvetettem, hogy ellenõrizni kéne azt, hogy milyen idõközönként megy el egy pm és a 10 levél per tized másodperc tempót biztos te se tartanád 😄 DE a robot végülis írhat így is elég nagy késésekkel, hogy ezt kikerülje...
Akkor már jobb megoldás az, ahogy youtubeon van... 5 üzenetenként captcha 😊

púúúúú

Fabio Capello
ez abból a szempontból nem jó, hogy spec a saját topikomban rendszeresen vannak versenyek, ahol az illetõket ugyanazzal a szöveggel értesítem, figyelmeztetem hogy késésben vannak, stb...

n3whous3
Jut eszembe nem is ártana azt a spam üzi dolgot életbe léptetni, mert automata kóddal simán lehetne spammelni mindenkit. Csak ha kicsit randomizált a szöveg benne, akkor az alábbi nem lenne jó, tehát kellene azt is ellenõrizni, hogy milyen idõközzel ment pm...

púúúúú

n3whous3
A user hsz elrejtést úgy kellene megvalósítani szerintem, hogy minden olyan topikban, ahol van házigazda, az adott ember tudna tiltást rakni egy emberre, hogy az nem szólhat be a topikba. Tehát az elrejtés igazából nem is elrejtés lenne, hanem tiltás. Így el lehetne kerülni azt gyorsabban, hogy tele spammeljék flémmel a topikokat

púúúúú

n3whous3
- Tedd hozzá azt, amit én is írtam 15376-ban, mert úgy gondolom, hogy nem valami jó dolog lenne 4-5 év után törölni valakit az oldalról. És annyi idõ alatt elõfordulhat simán egy ban kombó.

- pm tiltás ugyan miért? Kellene egy automata kód, ami akkor lép életbe, ha észrevette a rendszer,h ogy valaki pl. 1 napon belül 5 címnek is kiküldött nagyon hasonló üzenetet (-> spam). A káromkodást meg gyalázkodást nem szokták sok embernek küldeni az idióták, tehát ott meg arra ott van a letiltás, hogy ne kaphassak üzit.

- A user hsz elrejtés fasza dolog lenne, még írtam is pár hónapja egy elég béna kódot erre mama topikba :ASDAS😄SA

púúúúú

n3whous3
A büntetõpont elavulást én is támogatom, bár lehet, hogy inkább moderátoroknak kellene az összegbõl levonni. Csak követni azt meg nem lehetne nekik 😊

púúúúú

n3whous3
Ok nem offolok többet, ami meg azt illeti, hogy mi kéne az sg-nek, hát végülis küldtem egy mailt már errõl az illetékeseknek.

púúúúú

n3whous3
Ezt figyeld:

Az SMS VIP fizetés valószínûleg nem lesz újra, megvariálta a rendszert az üzemeltetõ (VOXINFO) és az egészet újra kellene programozni / tesztelni az alapoktól.

KONTRA:

A VoxPay a fizetési módok legszínesebb választékát kínálja a kisösszegû fizetésektõl a nagyobb összegû vásárlásokig, egységes technikai keretben. Az Eladó lapjáról meghívható a fizetési lap oly módon, hogy a hívás után a Vevõ áttér a VoxPay fizetési lapjára, majd a fizetés befejezésekor Vevõ visszatér az Eladó lapjára.
A fizetési rendszer beillesztése az Eladó lapjába igen egyszerû, minimális HTML ismeretekkel bárki képes rá. Az Eladó eldöntheti, mely fizetési opciókat (emelt díjas SMS, emelt díjas telefonhívás, bankkártyás és elektronikus banki fizetés, a VoxBill virtuális pénztárca használata) kínálja ügyfeleinek (a Vevõknek), és milyen tarifákkal. Az oldalba illesztéshez a szerzõdéskötés után technikai dokumentációt és szükség esetén konzultációs lehetõséget biztosítunk.

bööööhhmmm köööööhhhmmm

Végülis mintha egyszerûbb lenne, mint rávenni az embernek magát arra, hogy csak azért becaplasson az OTP-be, hogy vegyen egy vipet. 😄 De nekem mind1, nincs rá szükség.

púúúúú

A csillagok helyére gondoltam.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

régi designnál volt már torta, jó ez így szentem (sok értelme úgyse nincsen)
DJ RX7
valószínûleg

:3

#15364 ? 😊

Sadist
Nekem meg egy WC aranyból. Fejlécet olvastad már?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

mirõl van szó?😊

hungary27
kéne ujra telefonos vip rendelés nekem csak az kéne
hungary27
jó ötlet(y)
Hja, fõleg január elsején 😊
Ám pl egy torta sztem is szebb lenne név/logo mellett.

RelakS
Tök jó ez a szülinapos lista. Viszont nem-e lehetne-e, hogy inkább az ember neve mellett díszelegjen valami? Ugyanis mikor lelóg az 1200 soros képrõl is, akkor nem biztos, hogy végigböngészi az ember

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Desiderata
megerõsítem, vannak akik Hitler idézetet raknak aláírásukba, attól hogy 10 éves és nem tudja mit cselekszik még nem kéne hagyni

lehetnének valami közösségépítõ veresenyek, pályázatok, bármi
a legszutyokabb torrent oldalon is jobban egyben van a társaság, több az esemény mint itt

a fenti weblap reklámtól már majdnem epilepsziás rohamot kapok
ha villódzás mentes és nem rikító sárga lenne nem irritálna (tudom, anti reklám plugin)
DjDano
Az én javaslatom inkább kritika, de azt hiszem azért beírhatom. Jó lenne ha nem tûrnétek el a szélsõséges (rasszista, antiszemita stb) megnyílvánulásokat , aláírásokat, mert mostanában mint ha kezdene elszaladni a ló egyesekkel.

Példának okáért itt ennél a hírnél egy gettóharcos nicknevü egyén zsidózik és "A MUNKA SZABADDÁ TESZ" ismert náci konventrációs tábor felirata díszeleg az aláírásában:

http://www.sg.hu/cikkek/65893/szeptemberben_erkezik_a_windows_7

birdo
Hihetetlen, hogy még mindig ezzel a problémával találod szembe magad...elég bosszantó lehet ((

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

jaja én sem tudok már egy ideje letölteni
akyyy
Már elég régóta nemtudok letölteni semmi videót, programot az SG-rõl. Azóta volt windows ujratelepítés, más ip-rõl is próbálkoztam, egyikkel sem jártam sikerrel. Nem lehet, hogy a szerver blokolja az ip-met vagy a felhasználói accomat?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

artschiatwork
<#rinya><#sir>

St
igen, megszûnik, pár száz felhasználója van csak, nem lehet rentábilisan fenntartani (válság van kéremszépen..).
bertino
ST.-t kérdezném, hogy valóban megszûnik az sgmail ?

mert jött [email protected]ól tájékoztató ezzel kapcsolatban és átirányításhoz meg kéne adni az sgmail-es e-mailt+jelszót és ez okból kérdezném.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ProGabe
én ezt már felvetettem a #15020-ban "topik-ban" néven 😊
tényleg csak úgy lehet igazán kizárni valakit, ha maga a közösség veti ki magából, ez meg pont arra lenne jó

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

!

én sem szeretném, ha megszûnne. bár nagyon ritkán használom, de olvasgatni szoktam. 😊

nem kell visszaengedni azokat, akiket már többször bannolni kellett és kész.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Narxis
A cset maradjon, inkább egy elrejthetõ opció kellene. Teljesen kulturált beszélgetések szoktak lenni ott és egy gyors segítségkérõ hely is.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bertino
nem is rossz <#eljen>

Fabio Capello
na, örülök hogy ismét él a topik, kösz St

ami így hirtelen eszembe jut

-cset végleges kilövése, arra ami ott megy, jó a gumiszoba is

-illetve, úgy érzem egyre nagyobb problémát okoznak a flémkeltõk, vérpistik, stb. ripbanra küldeni õket nincs túl sok értelme, mer úgyis visszaregel valami mással... az ötlet az lenne, hogy egy olyan rendszer, amellyel a házigazdák, vagy a moderátorok (inkább utóbbi, így nem fordulhat elõ hogy utálsz engem azért tettem) kizárhassanak a topikokból bizonyos felhasználókat. Erre a legjobb példa az ETS topik, ahol amióta megnyílt csak gond van. Ugyanolyan alapon mûködhetne mint a büntetõpontrendszer, hogyha elég alapos az indok, akkor a moderátor kizárja a felhasználót. Szvsz sok kellemetlenségtõl, balhétól és flémtõl szabadulnánk meg ha ez mûködne és beválna. roppantul szar érzés azt látni, hogy mostmár minden részleg kezd gumiba átmenni a félpercenként anyázó, flémelõ userektõl.

-esetleg egy automata program amely szûri és helyettesíti a vulgáris szavakat, kifejezéseket...

uff

Pheel
Biztonsági kérdéseket vetett fel a rendszer, vissza lehetett élni a cookieval. Azóta csak azonos IPn maradhatsz benn.
bertino
<#eljen>

nm.