27328
-
#17697 hogy írjak valami konstruktívat(?) is, továbbra is szar a cikkeknél a share. most éppen a delicious, googlenél, yahoonál, meg szinte mindegyiknél a href-ben a teljes cikk benne van, az idézőjeleket pedig benyeli a böngésző.
nem hibát keresek, csak pont kellett volna pár share ikon és belefutottam.
-
#17696 sok helyen használom az SG-t, beállításokban kényelmesebb lenne, nem tudok mindenhol ezzel vacakolni -
#17695 tartalomszűrő a böngésződben - hozzáadás: *.facebook.* ; *.fbcdn.* -
#17694 nem értem miért kell már SG-t is beszennyezni facebookkal
azt kérném hogy legyen opció beállításoknál amivel ki lehet kapcsolni a megjelenését, köszi -
#17693 - UPDATE: <br> tag-et nem szűri ki
köszi! -
#17692 Az offtopic hozzászólásokat büntetőponttal jutalmazzuk!
sry nem tudtam kihagyni :D -
#17691 2011.03.09. (R) - A privát üzenetekben a HTML tag-ek szűrésre kerülnek
...viszont kiszedte az ÖSSZES sortörést is privátüzenetekből :)
kicsit kényelmetlenné vált a visszaolvasás.
-
#17690 dehogy pikkelek :)
mondjuk a személyeskedést nem tudom mire venni, ha nem tudsz érdemben válaszolni, inkább ne írj semmit, csak magadat minősíted
nem akarok ingyencirkuszt, priviben majd leírom a véleményem (ha érdekel)
ennyi
ez tetszik, hogy "alkalmatlan" :D (8 éve úgymond pályakezdőként nem voltam még profi, whoaa :D) -
#17689 sztem te azóta pikkelsz rám, amióta kirúgtalak, mert alkalmatlan voltál programozónak. lépjünk már túl ezen, régen volt. -
#17688 elegánsan megoldottátok mint a felirat.hu-nál is, micsoda szerencse hogy a google cache megőrzi az utókornak :) -
#17687 well, örömmel látom hogy nem változtál semmit. -
#17686 szuper, külön köszönjük
-
#17685 Tudod hogy a szívemen viselem az sg sorsát, valahogy kell ostorozni, hogy legyen fejlődés, még ha kicsit erősebbre is sikerült a kelleténél. -
#17684 Köszönjük a jóindulatú hozzáállást. -
#17683 A cikkeknél a faszbuk sharenél bentmaradt egy rosszul copyzott src attrib, amiben az url (napiugyfel.hu, mc-s hostolás, gondolom saját) roppant tanulságos, hogy kell hülyét csinálni a kevésbé hozzáértő ügyfelekből. Grat. A szerzőből meg legalább tudjuk, ki az a rejtélyes (R). Külön grat, hogy sikerült végre lemásolni vhonnan a kurzorhoz beillesztést :] -
#17682 Könyörgöm, mindent el kell "rontani"? már nem hogy elsőnek a mobil verziót hozza be rendszeresen az sg a telefonról (és azután persze a normált..), a normál nézetben sem tudok úgy görgetni ahogy előtte.
már elnézést, csak egyre több nehézséget okoz végigfutni a sg híreket
nem tudom mit volt a változtatás, hogy normál nézetben már mindig be kell nagyítanom (a telefonböngésző mobilnézetre állításának ellenére), de nem bánnám, ha olyan lenne mint pár hónapja.. -
#17681 Ennek speciel örülök, végre nem vesznek el többsoros üzenetek azért, mert egy fájlban keresek hozzá valamit, majd visszaváltva mellékattintok a böngészőben. :) -
#17680 1. az ok, mert így akarták (mivel benne van a változások naplóban) félrekattintás, stb., asszociálj, de nekem sem tetszik
2. így van, mert akkor nem megfelelően működik -
#17679 1. nincs benne
2. http://hu.wikipedia.org/wiki/Bug_%28informatika%29 ("hibásan működik") -
#17678 köszi -
#17677 mellényomások elkerülése végett - többen panaszkodtak, hogy egy félrenyomással elveszett egy-egy hosszabb üzenet. Így azért kevésbé esélyes, hogy egy kósza klikkeléssel pont a bezár feliratot találod el :) -
#17676 1. változások napló
2. ("hiba") - ha a privátüzeneteken belül levő "elküldött üzenetek" nem jelenik meg akkor bug -
#17675 - Felugró, "háttérelsötétítős" ablaknál (pl.: priviknél) a sötét háttérre kattintva nem záródik be az ablak, a "Bezár" gombra kell kattintani mégsem esetén.
miért??
hiba -
#17674 más embernek.. ő vip. -
#17673 nem tudom hogy vagy vele, de vipért cserébe tudsz 50 megányi képet feltölteni a galériába + elvileg korlátlan mennyiségben tudsz max 200 kilós képeket a képfeltöltés gombbal.......................... -
#17672 +1 -
Cat 02 #17671 Nem tudom mennyi tárterületetek van, de lehetne csinálni egy kepfeltoltes.sg.hu-t és akkor a fórumon nem lenne annyi hotlink probléma. -
#17670 + nem tudom mi a lényege annak a szkriptnek, ami keypressre és hasonló változásokra van égetve ehhez az inputboxhoz amibe most írok, de annyira lassú telefon alatt a begépelés miatta, hogy szinte lehetetlenség néha fórumozni telefonról. -
#17669 Kivennétek a mobil verzióra a redirectet,ha e gy fórumhoz csatlakozó oldalra jön az ember? Be van a telefonon rakva kezdolapnak a forum.php és 1 idegesítő ranyomni először a normál verzió gombra,majd onnan a fórumra és onnan akár bejelentkezni... 2 adatmennyiseg -
#17668 nem ide -
#17667 http://www.sg.hu/cikkek/80514/kicsiben_megvalosithato_a_vonosugar
#2 és #3
terroristák -
#17666 Mindenki maga választja meg a böngészőjét aszerint, hogy melyik tud úgy működni, ahogy ő azt elvárja. -
#17665 chrome alatt még oké a ctrl+katt, de chromium alatt már nem (legalábbis a legújabb alatt), sajnos beállítani nem lehet, hogy új lapon nyíljon meg, de találam hozzá plugint ha legközelebb más is erre panaszkodna :) -
#17664 átállítod a böngészőben, hogy a linkeket új fülön nyissa meg (akár hosszú klikkre, akár simán) -
#17663 CTRL. -
#17662 rossz a görgőm :] -
#17661 egér scrollt lenyomod -
#17660 beszúrt linkeknél vissza lehetne csinálni, hogy új lapon nyíljanak meg? -
#17659 Igen, újra ez volt. RSS feedben akármelyik hír előszöri rányomásakor a mobilváltoztatos oldalt hozza be, utána pedig mindig a normál sg-st :) -
#17658 RSS hírolvasás közben egyszer (de csak egyszer) a mobilváltozatos oldalt nyitotta meg.
Az én beállításaimmal az adott hír képekkel illusztált mobil-oldala 31 kb, a normál 45 kb, de az előbbinél külön kell nyomni, ha a hozzászólásokat is akarom látni:)