Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benny04
Mert én ezt jobban preferálnám <#nyes>

PyRex
most ezt miért is írtad?

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Benny04
"Mi kéne, hogy joBB legyen"

PyRex
Én a "Mi kellene, hogy jó legyen"-t jobban preferálnám.

mflex
A fenti cím helyesen "Mi kellene, hogy még jobb legyen?"

Bár a "Mi kéne ha vóna" jobban ide illik 😊

What about the forests?

BiG G
nyugi, ez szerintem is pontosan így van. a legtöbb embernek az SG-rõl nem a híroldal, hanem a fórum ugrik be. illetve a Csillagkapu, de az most nem ide tartozik 😊 de ha egyszer St ezt (#15291) gondolja a fórumról akkor nincs mit tenni.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

PyRex
már elnézést, de én fordítva látom 😊 ez a fórum önmagában mondjuk 100x annyi oldalletöltést generál, mint a cikkek, amiknek a minõsége háthogyismondjam, enyhén szólva is csökkent az elmúlt években - sajnos.

BiG G
nincs ezen mit csodálkozni, egyesek szerint ez a fórum csak púp a híroldal hátán, nem érdemes vele különösebben foglalkozni. a fórumozóival meg végképp nem.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

PyRex
nem baj nincs javítás, tehát nyugodtan írj be még egy üzenetet 😊

mflex
és itt el is csesztem, mert úgy akartam írni, hogy a többi lehetõség mellett!

What about the forests?

mflex
Én már írtam errõl múltkor , hogy miért kell nekem "nagyon fontos személynek" lennem, hogy szerkeszthessem legalább az elcseszett hsz-em, ami máshol mindehol a többi lehetõség miatt szinte alap.

Jelen esetben a VIP sajnálatos módón egy "eltûrt" személy aki pénz utalt. A simáról meg ne is beszéljünk.

20kb képfeltöltés...röhögnöm kell, mikor egy átlag telefon is (ha jó képet készítünk vele) 300 fölé ugrik egybõl.

Én egyetértek veled a VIP funkciót én is azért rendeltem meg mindig, mert legalább 4 percig (ez is nevetséges) tudtam szerkeszteni, illetve törölni a hsz.im, bár elég sok agyaroggyant van itt aki csak a csillagjai számát szereti ott látni.

😄DDD röhögséges

What about the forests?

#15282 <#nezze><#nyes>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

PyRex
én nem bosszankodnék
nekem ez soha nem arról szólt hogy "én gazdagabb vagyok, ezért fizetek"
hanem mint funkciót, természetesnek tartottam hogy lehet szerkeszteni.
most meg nem azért nem fizetek bankkártyával mert nincs rá keret, vagy mert nem merek, hanem kb. az a véleményem, hogy ha az sg-nél ennyire nem számít a user, akkor én miért tegyek a zsebükbe X forintot? majd fizetek ha lesz rá igazi ok.

de így majd mindenki teleszpemelni a fórumokat, mert senki nem lesz vip, ergo nincs szerkesztés, ergo ha valaki eddig 3x javította a hsz-ét mert elírt valamit, stb, az most 3 külön üzenetet fog irni...

bertino
valaki biztosan, valaki meg biztosan nem, speciel azaz 1k marha nagy kiadás volt amugy is 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

biztos bosszankodnának, hogy ezek után nem kéne fizetni<#lookaround>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Ability
<#eljen>
<#eljen>

igen, egy kicsit olyan magyar politika fílingje van az sg-nek. minden számít csak a fórumozó nem. 😄

immovable
<#eljen>
bertino
ha ingyenes lenne, akkor azoknak nem tetszene, akik eddig perkáltak érte.

PyRex
igen olvasni mindenki tud, csak éppen rohadt logikátlan:

ha "nem ebbõl lesz új ferrari", akkor miért nem teszik ingyenessé, ergo miért nem építik bele a fórummotorba minden mittudomén 6 hónapnál régebbi regisztrált tag számára legalább a hsz-ek szerkesztését? vagy lehetne büntiponthoz is kötni, hogy aki büntipontot kap, az pontonként x hétig nem szerkesztheti, utána ismét.

de ez csak duma... ha nem ebbõl elsz ferrari, ergonem sok pénz, akkor ne kérjenek érte pénzt, ha meg mégis, akkor meg ne legyenek lusták ujra megprogramozni. amúgy nem tudom mi lehet bonyolult egy sms-es fizetési rendszerben, anno mi is tárgyaltunk több céggel is és pofonegyszerû volt a megvalósítás, de ezt csak zárójelben jegyzem meg. úgyis megint én leszek leszólva, mert hangot adtam véleményemnek 😊

Az SMS VIP fizetés valószínûleg nem lesz újra, megvariálta a rendszert az üzemeltetõ (VOXINFO) és az egészet újra kellene programozni / tesztelni az alapoktól. Mivel elég lehúzós volt eddig is, és nem ebbõl lesz új Ferrarink, ezért ennek nemigazán látom értelmét. by St

REAL MADRID

Mike at home
lassan mégiscsak kéne vmit lépni az sms vip felé, egyre több ember marad sima tag, vagy csak én látom rosszul?

régen volt vmilyen emeltdíjas telefonhívás is

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ha a fõoldalon van és nem valamelyik topikot nézi
és ugye legtöbben nem a fõoldalt nézegetik
Általában aki fenntvan az benntvan chat szobában

REAL MADRID

Akkor már szülinapi torta logo mellé, ha aznap van a nagy nap.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Máté94
Lehetne egy olyan kijelzés,hogy az emberke be van e jelentkezve vagy nincs a név mellé vagy az adatlapba😊
Spoiler taget rendesen megcsinálni ?

Ugyebár képet nem lehet, illetve ha megváltozik a háttérszín akkor is bugos.

Igazából nem nagyon értek hozzá de pl egy bezárható div-et ha fölé raknátok, vagy valahogy úgy megoldani h "Spoiler -katt rám" és feljön egy a galériához hasonló ablak.

Rage47
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jobb lett volna, ha nem tudja 😄
bertino
fõtémákon belül lap alján van a link.

bertino
<#zavart2>

DannyToyota
hogy kell új témát nyitni?

Alzheimer kór jó oldala, hogy minden nap új emberekkel találkozol!

Bocs, ha nem ide való, de mi történt ma délelõtt óta az SG-vel? Explorer 6-osom majdnem mindig végzetes hibát észlel az oldal betöltése után 10-15 másodperccel.
Van valami új reklám, vagy frature, ami hatássl lenne erre?

Másutt még nem tapasztaltam ezt a kilépdelést, illetve egyzer, amikor videót akartam feltolni a youtube-ra. Valami vírust kaptam?

bertino
aha, szal nem :|

bertino
ha volt már, akkor sry.

ahol most a @sgmail.hu címünkre be tudunk jelentkezni levelcenter.hu-n, ott nem lehet valahol jelszót változtatni... ?
néztem beállításokat és felhasználói profilt, egyikben sem találtam 😞

bár lehet csak én voltam nagyon vak.
ha pedig tényleg nincs... akkor nem tudni, hogy a jövõben ez ügyben valami megoldás várható... ?

flash tag-hez méret megadás jó dolog volna

tugyiti
Gumiba kéretne káromkodás ellenörzõ mellõzését!!!!!!!😄D
LeWyTy
Jaja!Az is zsír lenne 😄

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Ja vagy topikonként a fejlecben chat 😊

REAL MADRID

LeWyTy
Egy chat részleg.Amit egy adott topikhoz lehet a pl:Házigazda által kérni egy szobát.Gyorsabb beszélgetésért.(Mert gondolom már nem egy ember volt úgy hogy alig várta a következõ hsz.-t)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

ProGabe
ott van, hogy "Listázás a fórumban >>". ez szerintem bõven elég...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ha sok hozz. szólás érkezik 1 hírhez nem látni az elsõket, ezt lehetne javítani, vagy legalább egy ajax-os lapozást berakni.

akyyy
a cikkek hozzászólásainál nem lehetme megcsinálni a tabos módszert, hogy 1 tab egy mehet?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Jó lenne.<#eljen>

Loál János
wtf

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

sweech
nekem nem sikerült dekódolni 😞

St
érdekes arcok jönnek a netre 😊
Sir Quno Jedi
Arra talán én is, meg arra is, hogy mennyire nincs képben (már).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
én rájöttem ám mirõl beszél 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sir Quno Jedi
Szerintem finoman szólva is el vagy tájolva, vagy csak lefagyott az idõgéped... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Eddigi korrekt-*tevékenységeidhez* is; Csak(?!) Gratulációm jár Neked!

(-ma, itt értettem meg, ezen *pirosbetûs* -dühöngésed.)

Öregségi emlékeimbõl:
Az 1970 - 80-as években (, tán még a "kilencvenesek legelején" is),
Vizesen és; Páros-lábbal billentették úgy POPÓN azt a RendszerTervezõt ( sõõõt, olykor még a Programozót is!!!), aki a:
Perkázó-Felhasználóval (picit is) merte INGyEN teszteltetni a programot!
(Sajna, liba-zölden világosodott fel *azóta* a: Világ.)

További munkátokhoz pedig;
Tengernyi-sikert is kívánok !
...., alias *Lally*.