27328
-
#26436 Nem van amikor 10 körüli hsz számnál se tűnik el . régebben nem kellett az utolsó hszre ugrásra nyomni, hogy eltűnjön elég volt belépni a topicba. -
#26435 csak akkor fordul elő, ha több oldalnyi olvasatlan hozzászólás van a topikban ugye? -
#26434 érdemes rányomni az "Ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez" gombra :) -
#26433 Az mitől van, hogy az új hozzászólásokat jelölő piros számok nem tűnnek el addig amíg nem szólok hozzá az adott topichoz?
Tehát van egy új hsz megnézem az adott topicot elolvasom az újakat, de kilépve nem tűnik el a piros jelzés ugyan úgy ottmarad mintha mégsem néztem volna, és ez addig amíg nem szólok hozzá nem tűnik el utána újrakezdi a számolást az utolsó hozzászállátol. -
#26432 összes helyben tárolt miegymás törlésével sikerült helyrehozni -
#26431 csak nálad meg nálam -
#26430 a fórum főoldal megmihálylott -
#26429 hogy ne törjön, meg hibás lezárásnál ne rakja táblázatba az egész topicot? hát persze, máris csinálom -
#26428 Mi kéne, hogy még jobb legyen?
BBCode table taget a népnek. Merem remélni, hogy a bbcode-html okosan van megcsinálva, így kis munkával is meg lehetne oldani. -
#26427 lesznek most furcsaságok a működésben, sorry
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2017.08.25. 11:10:03 -
#26426 Az, hogy google 2× járja be a fórumot biztos, hogy nem használ. Annyi is sokat segítene, hogyha minden oldalon lenne egy link meta ami a mutat a másikra. Desktop-on alternate, mobilon meg canonical.
A stat mondjuk nem csak a fórum, hanem portállal együtt.
De én erősen kétlem, hogy egy lényegében 40 éves formátum hanyatlására lehet írni 20%-os esést utóbbi fél évben.
Az rss használatban láthatóan nagy volt az esés, de valószínüleg az sg-sek a saját, részletesebb statjukat már nézegették, hogy hol lehet a probléma. -
#26425 Ebben sztem a FB és társai is közrejátszanak... maga fórumozás kezd kikopni... :) -
Kepek #26424 Nem tudom mennyire pontos az adat, de fél év alatt 20%-ot esik a látogatószám, az elég rémisztő.
-
Kepek #26423 Most nem is érhető el a robots.txt!!!
Csomó m.sg.hu van beindexelve a Google-ba.
Igazából nem is kell m.sg.hu. Megtudható, hogy mobil eszközt kell-e kiszolgálni és akkor azt a html-t kell neki adni.
Így nem kell mobilra külön URL. Guglinak meg nem kell 2x annyi oldalt bejárnia. (ha bejár mindent egyáltalán persze)
Ezek apróságok, de nagyban visszavetheti az SG-t SEO szempontból. -
#26422 Jok ezek a kesobb betoltodo bannerek az oldal tetejen, kivancsi lennek, mennyi veletlen kattintas volt eddig rajta?!:) Ha kattintas utan fizet a Telekom, akkor cumi van:D -
ManoNegra #26421 Csak egy kérdés. A plusz-minusz rendszert nem lehet visszahozni? Nekem tetszett. -
#26420 beállításokban próbáltad? -
#26419 Üdv, hogy lehet a profilból régi weblapot és skype fiókot törölni? -
#26419 örülök, hogy egy elgépelés, fontosabb mint , hogy érdemben válaszolj arra ami be lett irva, Ehhez csak gratulálni tudok! -
#26419 örülök, hogy egy elgépelés, fontosabb mint , hogy érdemben válaszolj arra ami be lett irva, Ehhez csak gratulálni tudok! -
#26418 addig olvastam hogy hangsujos -
#26417 Egy kis funkció beli modositás lehetne az oldalon? a forumok alján a régebbiek ujjabbak és az uj topic nyitása gombokon kéne egy kis változtatás, mert az uj téma nyitása tul hangsujos és középen az egész oldalra érvényes gombja van , mig a régebbiekkre mutató link szó szerint beleszürkül az oldalba alig észrevehetően, pedig azt sztem lényegesebben többet használják mint az uj topic nyitást.
De lehet csak nekem fura ez igy -
#26416 nekem se mukodik -
Kepek #26415 esélytelen, nincs hozzáférésem a szerverhez
amúgy a felső menüsorban van a link akkor ott kellene átírnia valaki illetékesnek -
#26414 ha a végére írsz egy /-t, akkor esélyes, hogy működik: https://sg.hu/forum/ -
Kepek #26413 https://sg.hu/forum "eltűnt" és redirektál az sg.hu-ra -
#26412 Eddig ki volt kapcsolva nálam az adblocker az sg tiszteletére, de most ez a bazinagy mozgó akármi felül nagyon zavar és muszáj volt bekapcsolnom. Plusz zavaró tényező, hogy mindig felugrik az oldal tetejére, hogy a reklámbannert nézzem. -
#26411 zavar? -
kamionosjoe #26410 Javaslat: ezt az SG-s galériát (https://sg.hu/keptar) szerintem nyugodtan be lehetne csukni, teli van tök régi képekkel, régi tagoktól akik már évek óta be sem léptek és manapság se nagyon használja senki, gondolom a 35 Kb-os korlát miatt se népszerű. Ha normálisan megcsinálni nem lehet, akkor szerintem felesleges. Vannak a neten képfeltöltésre használható oldalak amik direkt ezzel foglalkoznak, a kétlábú ha akarja oda feltölti a képet és ide belinkeli utána az URL címet, amúgy is ezt csinálja mindenki. -
Renegade #26409 nálam is az lett a megoldás :) -
Lokker #26408 Én is tapasztaltam már, egyelőre csak az SG-n meg a PH-n jött elő de teljesen random mikor csinálja. Olyankor oldal bezár majd újra megnyit és jó. Inkább csak érdekes mint probléma mert véletlenszerűen jön elő. -
#26407 akkor én nem tudok segíteni, nálunk hiba nincsen
esetleg próbálj chrome helyett canaryt, az ugyanaz, csak mindig ujabb beta verzió -
Renegade #26406 csak egy warningot látok
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
The value "950px" for key "width" was truncated to its numeric prefix.
site_f7b8481….js:23 Messages: Instanced!
site_f7b8481….js:421 Forum: Instanced!
-
Renegade #26405 semmi ilyesmim nincs, egyébként a hektikus rá a legjobb jelző, volt hogy nekem is meggyógyult magát, mint Joenak, szóval hol megy, hol nem. -
kamionosjoe #26404 Pár napja nekem is volt ilyen gondom, csak nem itt az sg-n hanem egy másik oldalon. Valahogy aztán megjavult magától. :D -
#26403 konzolt tudsz nézni, hogy van-e rajta error ? F12, console fül -
#26402 Chrome-ot használsz? PH-n is írták, hogy van benne valami görgetés bug. -
#26401 Kapcsolj ki mindenféle tartalom/reklámblokkolót a böngésződben, és nézd meg úgy - lehet, hogy valami keresztbeakad valamivel.
Nem kéne, hogy bármi gond legyen. -
Renegade #26400 kicsit módosítanám, hogy még kuszább legyen, van olyan topik ahol megy, pl űrkutatás, expanse, olyan is amiben nem, pl itt, vagy hearthstone topik. o0 -
Renegade #26399 Nálatok működik a görgetés a fórumokban?
SG főoldalon megy a görgetés, minden más tabon szintén, viszont sem a fórum főoldalon, sem a topikokban nem megy.
mivel még más nem jelezte, ezért lehet, hogy a hiba az én készülékemben van
csináltam egy gyors tesztet, Edge alatt megy, Chrome alatt nem, ez de fura o0
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.04.14. 11:18:14