27328
  • j0nNyKa
    megtanít másképp idézni
  • molnibalage83
    ?
  • j0nNyKa
  • molnibalage83
    Annyi gomb van már, egy idézés gombat nem lehet a fórumotora be tenni, hogy ne kézzel gépelgetve kelljen állandóan idézni?
  • j0nNyKa
    ok
  • Kepek
    ha beírom, hogy "karikatúra" nem ad találatot, pedig van "karikatúrák" topik! ezt kellene mutatnia

ha Google-be írom: "karikatúra fórum", akkor ott a találati oldalon, de a mobil alsite
    robots.txt-ben ki kellene hagyatni az egész m.sg.hu aldomaint
  • poiuztrewq
    Nem tudom említettem-e már, de azt gyanítom hogy a kommentbe írt dolgokat futtatni próbálja a rendszer, legalábbis az első aposztróf utáni részt...
    Ráadásul még jogosultsága is van az adatbázishoz...
    (nem sikerült letörölnöm az adatbázist, egyébként)
  • j0nNyKa
    de
  • kamionosjoe
    Csak egy kérdés. Ha az SG már a PH lapcsaládhoz tartozik, akkor valamikor a különböző fórumokat nem lenne ésszerű egybeolvasztani? Mondjuk, hogy egy belépéssel, az összes oldalon tudjak kommentelni.
  • VinylToy #26387
    Reklám felület?
  • j0nNyKa
    nem találkozol hibával, majd meglátod miért
  • VinylToy #26385
    A következő hibával találkozom amikor a kezdőlapom (sg.hu/forum) megjelenik. A hatalmas fehér sáv zavar felül.

Viszont, ha belelépek egy témába akkor már eltűnik.

• MerlinW
    nmap -O domain
    sqlmap.py -u databaseurl
    ... ügyeskedés ...
    > drop database internet

• j0nNyKa
    értem, ezt hova írja a user, hogy törölni tudja magát?
  • kifli
    drop datebase sg?
  • j0nNyKa
    akkor tud
    elmondod a devnek is, hogy hogyan?
  • poiuztrewq
    Lol dehogy nem tud
  • lac coo
  • j0nNyKa
    javítva
  • j0nNyKa
    utána járok
  • Jim Morrison
    ha chrome-ot vagy operát használsz szerencséd van: link (ez tudja)
  • Kara kán
    A fórumban VIP-jogokkal lehessen letiltani, kiszűrni egyes felhasználókat.
  • Kandurex
    Andorid-Chrome egy két napja azt üzengeti, hogy a "webhely nem biztonságos" he?
  • kamionosjoe
    De szükséges ehhez egy apple dev? Csak egy eszköz kéne, hogy megnézd a hibát, aztán azt az sg-n javítod.
  • j0nNyKa
    nem vagyok apple dev
  • kamionosjoe
    Hiba: ha telefonról írok egy hozzászólást és rakok innen egy szmájlit és esetleg utána írok még szöveget, akkor a smájli és minden mögötte lévő szöveg kitörlődik. IOs10
  • Tinman #26369
    You must be new in here... (és tényleg!)

Anno oda volt írva, de értelemszerűen elunták a cikkírók, hogy név szerint lettek anyázva, így lekerült. Az igazság amúgy megint valahol középen van, mert valóban született/születik pár pontatlan cikk, de nem ez a jellemző. Ennek ellenére mégis mindig akad valaki, aki beleköt 1-1 cikkbe. (Ha nagy marhaság, én is jelezni szoktam.) Ilyen körülmények mellett nem hiszem, hogy te is alá akarnád írni, főleg, hogy nincs olyan állítás, amit ne lehetne erőszakkal darabokra szedni...
  • j0nNyKa
    ez kész, ha bárki bármi furát tapasztal, szóljon
  • j0nNyKa
    karbantartás van a cikkek urlje körül, picit nem fognak múkodni
  • j0nNyKa
    etesd légyszi, akkor biztos abba fogja hagyni
  • kamionosjoe
    Itt nem tudod csak úgy törölni magad halandó, nem engedünk. Az ítéletnapig nálunk maradszzzz. Hahahahahahahahahahahahah
  • Dzsini
    Az már a te egyéni problémád, és nem tartozik az SG fejlesztésével kapcsolatos topicra.
  • Dzsini
    Moderátor nem tud profilt törölni, de ha azt mondta, hogy intézkedik, akkor várj türelemmel.
  • Dzsini
    Akkor türelem.
  • Dzsini
    A legegyszerűbb, hogy itt generálsz egy jelszót, amire megváltoztatod a jelszavad, és kijelentkezel.
  • poiuztrewq
    BUG

Az m.sg.hu-n ha szimpla aposztrófot tartalmazó kommentet akarok elküldeni, akkor annak a feldolgozása félúton leáll, a hozzászólás nem jelenik meg (tartalma elveszik, gondolom).

Meglehetősen zavaró, mivel a kedvenc billentyűzezemen nincs kétrovátos idézőjel, illetve az elveszett hozzászólásokat sem tudom visszaszerezni (mobilról).
  • j0nNyKa
    mindenesetre ne jelentkezz ki... *wink wink*
  • Ironman2
    Ajaj! lehet már bannolva is vagyok,csak épp nem tudok róla!
  • j0nNyKa
    ja króm az képes hónapokig szarul kesselni
  • j0nNyKa
    bármikor
    gondolj bele, most milyen fícsöröket dugdoshatok épp előled