27328
-
#26398 megtanít másképp idézni -
#26397 ? -
#26396 -
#26395 Annyi gomb van már, egy idézés gombat nem lehet a fórumotora be tenni, hogy ne kézzel gépelgetve kelljen állandóan idézni? -
#26393 ok -
Kepek #26392 ha beírom, hogy "karikatúra" nem ad találatot, pedig van "karikatúrák" topik! ezt kellene mutatnia
ha Google-be írom: "karikatúra fórum", akkor ott a találati oldalon, de a mobil alsite
robots.txt-ben ki kellene hagyatni az egész m.sg.hu aldomaint
-
poiuztrewq #26390 Nem tudom említettem-e már, de azt gyanítom hogy a kommentbe írt dolgokat futtatni próbálja a rendszer, legalábbis az első aposztróf utáni részt...
Ráadásul még jogosultsága is van az adatbázishoz...
(nem sikerült letörölnöm az adatbázist, egyébként) -
#26389 de -
kamionosjoe #26388 Csak egy kérdés. Ha az SG már a PH lapcsaládhoz tartozik, akkor valamikor a különböző fórumokat nem lenne ésszerű egybeolvasztani? Mondjuk, hogy egy belépéssel, az összes oldalon tudjak kommentelni. -
#26387 Reklám felület? -
#26386 nem találkozol hibával, majd meglátod miért -
#26385 A következő hibával találkozom amikor a kezdőlapom (sg.hu/forum) megjelenik. A hatalmas fehér sáv zavar felül.
Viszont, ha belelépek egy témába akkor már eltűnik.
-
#26383 nmap -O domain
sqlmap.py -u databaseurl
... ügyeskedés ...
> drop database internet
-
#26382 értem, ezt hova írja a user, hogy törölni tudja magát? -
#26381 drop datebase sg? -
#26380 akkor tud
elmondod a devnek is, hogy hogyan? -
poiuztrewq #26379 Lol dehogy nem tud -
#26378 -
#26377 javítva -
#26376 utána járok -
#26375 ha chrome-ot vagy operát használsz szerencséd van: link (ez tudja) -
#26374 A fórumban VIP-jogokkal lehessen letiltani, kiszűrni egyes felhasználókat. -
#26373 Andorid-Chrome egy két napja azt üzengeti, hogy a "webhely nem biztonságos" he? -
kamionosjoe #26372 De szükséges ehhez egy apple dev? Csak egy eszköz kéne, hogy megnézd a hibát, aztán azt az sg-n javítod. -
#26371 nem vagyok apple dev -
kamionosjoe #26370 Hiba: ha telefonról írok egy hozzászólást és rakok innen egy szmájlit és esetleg utána írok még szöveget, akkor a smájli és minden mögötte lévő szöveg kitörlődik. IOs10 -
#26369 You must be new in here... (és tényleg!)
Anno oda volt írva, de értelemszerűen elunták a cikkírók, hogy név szerint lettek anyázva, így lekerült. Az igazság amúgy megint valahol középen van, mert valóban született/születik pár pontatlan cikk, de nem ez a jellemző. Ennek ellenére mégis mindig akad valaki, aki beleköt 1-1 cikkbe. (Ha nagy marhaság, én is jelezni szoktam.) Ilyen körülmények mellett nem hiszem, hogy te is alá akarnád írni, főleg, hogy nincs olyan állítás, amit ne lehetne erőszakkal darabokra szedni... -
#26356 ez kész, ha bárki bármi furát tapasztal, szóljon -
#26355 karbantartás van a cikkek urlje körül, picit nem fognak múkodni -
#26354 etesd légyszi, akkor biztos abba fogja hagyni -
kamionosjoe #26353 Itt nem tudod csak úgy törölni magad halandó, nem engedünk. Az ítéletnapig nálunk maradszzzz. Hahahahahahahahahahahahah -
#26347 Az már a te egyéni problémád, és nem tartozik az SG fejlesztésével kapcsolatos topicra. -
#26345 Moderátor nem tud profilt törölni, de ha azt mondta, hogy intézkedik, akkor várj türelemmel. -
#26343 Akkor türelem. -
#26340 A legegyszerűbb, hogy itt generálsz egy jelszót, amire megváltoztatod a jelszavad, és kijelentkezel. -
poiuztrewq #26337 BUG
Az m.sg.hu-n ha szimpla aposztrófot tartalmazó kommentet akarok elküldeni, akkor annak a feldolgozása félúton leáll, a hozzászólás nem jelenik meg (tartalma elveszik, gondolom).
Meglehetősen zavaró, mivel a kedvenc billentyűzezemen nincs kétrovátos idézőjel, illetve az elveszett hozzászólásokat sem tudom visszaszerezni (mobilról). -
#26334 mindenesetre ne jelentkezz ki... *wink wink* -
Ironman2 #26333 Ajaj! lehet már bannolva is vagyok,csak épp nem tudok róla! -
#26332 ja króm az képes hónapokig szarul kesselni -
#26331 bármikor
gondolj bele, most milyen fícsöröket dugdoshatok épp előled