442
-
Darun #442 Mennyit verettük még mi is a C64-es meg 486-os korszakban! Egyik legjobb játék volt! Mondjuk egy tuning lehetőséges Vice City reboot vissza tudná adni azt az élményt! -
Gary #441 Kösz az infót! A cikk levágta a nosztalgiafaktor-biztosítékot! Szép emlékek, sűrű anyázások... Ej, be szép is volt!
-
Kepek #440 Totalcar - Elnyernéd a Király Corvette-jét? -
Gary #439 Volt OLYAN verzió? -
#438 Megvan valakinek az a verzió amiben az ÖSSZES kocsi és alkatrész benne van ????? -
Kocee #437 Hogy álltok a teljességtől???
Alakul-alakul??? :D -
#436 Hö de kurva ki halt itt az élet :S -
#435 Ezzel tökéletesen egyettértek.
csak még azt nem értem hogy mindenki beszél itt arról hogy faldták megcsinálását meg minden, és még ez a hihettlen hogy nincsennek olyan emberek ilyen magyar amatőrök aki segítenének minket mert én is ha értenék a programozáshoz áhh neki áltnék tuti de nem :( sajnos még alpom sincs hozzá csak majd 2 év mőlva kezdek el egy ilyen sulit, meg most keresek vaalmi c++ról szóló könyvbet amibe vanank iyeln mintapéldák stb...
mert itt ugye akik neki akartak kezdeni bennük is megvolt a lelkesedés de tudás nélkül nem ér az egész semmit :( -
Csaba #434 Azért ez hihetetlen. A legjobb autós progik közé tartozott az 1-2, mégsem akarja senki (pl. EA) elkészíteni a 3. részt, mai színvonalon. Pedig ütne, az tuti. Azok az arcok pedig, akiknek köszönhetjük az 1-2-őt, mit csinálnak? Kár, hogy nem jut eszükbe nekiülni mai színvonalon a 3. résznek.
Pusztán a világ legjobb autós játéka lehetne, de mindegy... -
Csaba #433 Azért ez hihetetlen. A legjobb autós progik közé tartozott az 1-2, mégsem akarja senki (pl. EA) elkészíteni a 3. részt, mai színvonalon. Pedig ütne, az tuti. Azok az arcok pedig, akiknek köszönhetjük az 1-2-őt, mit csinálnak? Kár, hogy nem jut eszükbe nekiülni mai színvonalon a 3. résznek.
Pusztán a világ legjobb autós játéka lehetne, de mindegy... -
#432 Lassan 1-év eltelt megint, foglalkozik még a dologgal valaki? -
laciodi #431 Hogy lehet a Ford mustang-on és a Ford GTO-n kívül másfajta autót venni??? És hogy lehet Road race-n menni???? -
#430 Szar érzés hogy ezt is így otthagyták... mondjuk még csak egy-két hónap telt el a hivatalos oldalon írt utolsó post-óta, de szerintem nem lesz ebből semmi :(
Viszont tudok csalni a jatekba, de minek -
#429 Semmi. -
#428 Na eltelt fél év van valami fejlemény ,lesz ebből még valami?? -
Csaba #427 És azok az arcok, akik az elsőt meg a másodikat csinálták, merre járnak? Szerintem igazán nekiülhetnének, nekik gyerekjáték lenne elkészíteni, nem? :-)
-
skristof #426 'soha'
ha visszaolvasnál, rájönnél... -
#425 Mikorra várható a full game?? -
#424 ISTEN JÁTÉK! -
#423 Még mikor vitáztunk egy éjszakán át... de lényegtelen. Sajnos ez sem jött be, mármint a folytatás! Bár lehet jobb is, hiszen egy nagy nevet akkor érdemes feltámasztani, ha az újjászületett legenda is ütni képes! ;-) -
#422 ööö nememléxem -
#421 Én mondtam pár hete, hogy úgyis bukta lesz... le is írtam, hogy már volt pár ilyen kalandom játékfejlesztéssel kapcsolatban. :-) Nem hittél nekem! ;-)) -
#420 tyű ez még létezik? :) -
skristof #419 neeem
már készen van, csak még bétatesz van....
itt tudsz jelentkezni: LINK -
#418 Hol tart a projekt????Sok van még hátra?? -
#417 ezt nézzétek meg! lehet, hogy hasznos -
skristof #416 lehet, h csak ATi-t nem szeresse az engine.... -
#415 akkor még jó hogy nem bajlódtam vele. egyszerűbb lesz vmi korrekt játékból kilopni a motort.
half-life 2 source kód? -
davos80 #414 Nem próbáltam. -
skristof #413 nalátod...
ez a baj!
amugymeg leszedtem...
hát, vagy nagyon lassu/szar a gépem
vagy nemtudom, de reboot-olnom kellett.... :(
szal, kiprobáltad te ezt az endzsint?
meg ugye 80 dolcsi a full..... -
davos80 #412 Én nemtok programozni. Tudtommal most nincs is programozónk, már ha beszélhetünk még csapatról. -
skristof #411 a válasz egyszerű:
leprogramozod???????? mert ha igen, akkor jó -
davos80 #410 Jó kérdés. -
#409 ami grafikus motort inenn az sg ről le lehet tölteni az kezdésnek miért nem jó???
ittez C++ 3d motor -
skristof #408 olvass vissza és rájössz.... -
#407 Nah gyerekek halad a gammma halad? -
#406 én jövőre már c++ t fogok !
ennek van vmi egyszerűbb része? -
davos80 #405 Én jövőre tanulni fogok. -
skristof #404 mondanám hogy segítek
de csak most barátkozom a C-vel....
salz.... :) -
#403 Hmm.. eléggé elbaszta a kedvem..