27328
  • Dzsini
    A topic fejlécekben gyakorlatilag bármit lehet futtatni, így ha be lehetnél több helyről jelentkezve, el lehetne "lopni" tőled a bejelentkezésed, és tudtodon kívül randalírozni vele.
  • j0nNyKa
    nem, safety issue
  • Jani Hun
    Hali,

Valahogy nem lehetne megoldani ha másik eszközröl bejelentkezek akkor ne lépjen ki az előzőből? Pl pc-n belépek, aztán belépek telórol és kilogoltat pcről. A "maradjon bejelentkezve" kipipálva, mégis mindig kilép ha belépek máshonnan.
    Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2017.11.21. 09:12:28
  • Zephyr Retiring
    Nem hinném, hogy kötekedni akarna.
    Igazából mindenkit meg lehet érteni: téged abban, hogy szereted a rendet mindenki mást meg abban, hogy egyszer még jó hasznát lehet venni a már nem használt topikoknak is.
    Persze megesik sokszor, hogy egy egy régi link már nem él, de ilyenkor veheted hasznát a "scroll" funkciónak
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.11.17. 21:53:50
  • [HUN]FaTaL
    Mindenki tudta értelmezni, de egyszerűen hülyeség.

Rengeteg információ van a régebbi játékok hozzászólásai között (vagy az újabb játékok régebbi hozzászólásai között). A többi topicról (régebbi winek, appok) nem is beszélve.

Nem tetszik, nem rakod kedvencnek és ennyi. Nem értem (és a többiek sem) hogy minek kéne törölni?
  • kamionosjoe
    Én tudom mit akarok, de minek vitatkozzak valakivel, aki csak kötekedni akar. A többiek tudták értelmezni a felvetésemet.
  • j0nNyKa
    erre akarok rávilágítani, hátha tanul belőle
  • Zephyr Retiring
    Szerintem ő sem tudja igazán. Csak most rájött a takaríthatnék :D
    Meg aztán neki amúgy 8 is, hogy elönt minket sokszor a sok sz@r..(akármit is akarjon ez jelenteni) :)
  • j0nNyKa
    valakinek reagálj már légyszi a hszére, így úgy tűnik mintha csak itt hisztiznél, és ha jön egy észérv azzal nem tudnál mit kezdeni
    még mindig nem derült ki mit akarsz mondani :)
  • kamionosjoe
    Akkor marad a sok szar, nekem 8.
  • j0nNyKa
    makes sense, asszem ebbe érdemes lenne energiát tol..nunk? nia?
    ni.
  • Rage47
    ott a kereső amúgy. volt már, hogy ott találtam meg valamit... nem muszáj lapozgatni egyenként :D
  • Dzsini
    Tehát senki nem olvassa el, de legyen egy "brigád", amelyik elolvassa, hogy mi az, amit senki nem olvas el, és eldönti, hogy mi az, ami hasznos belőle... bár bizonyára úgyse olvassa senki.

(és nem "gondolkozunk" rajta, te gondolkozol)
  • j0nNyKa
    ok
  • kamionosjoe
    Lehetnek jó dolgok is, de rengeteg olyan is ami mára már aktualítását vesztette. Hiàba találsz egy jó játékot ha már nem elérhetö, mert vannak olyanok, hogy a linkek se müködnek már amit mondjuk 10 éve rakott be valaki. Ha egy új ember ide bejön maximum az elsö vagy második oldalt olvassa el, tovább úgy sem lapoznak. A nagyon sok hozzászólásos topikokban is, a hátsó oldalakat, a kutya se nézi. Nem gondolom, hogy rossz lenne, hogy feldobtam ezt a témát, mert legalább gondolkozunk ezen is. Az arhiválás is egy jó ötlet lehet akár. Vagy ha úgy gondoljátok akár egy brigádot lehetne alakítani, akik átnèzegetik a topikokat az elejétöl, hogy mi hasznos az utókornak és mi az amit törölni lehet.
  • Papa01 #26461
    Miért, szerinted nem fordulhat elő, hogy valaki most akad össze egy régi játékkal, és érdekli a topikja? Simán lehetnek hasznos infók régi topikokban is.
    Kinek jó, ha törölsz valamit, ami másnak esetleg hasznos lehet?
  • Dzsini
    És akkor miért is kellene bármit törölni belőle?
  • j0nNyKa
    és mit akarsz mondani? miért kéne bezárni topicokat? mit akarsz elérni vele? érted a kérdéseimet?
  • kamionosjoe
    Nem hiszem, hogy itt nosztalgiáznak az emberek, ki van halva a fórum. Ami ilyen ezer éves topikokból kellett valami valakinek azt már rég lementette magának.
  • Rage47
    ne már, ha nem foglalnak sok helyet, jók emléknek is :)
  • j0nNyKa
    és ezt azért, mert... ?
  • Dzsini
    Törölni semmiképp, az archívum jó és fontos része egy fórumnak.
    Zárni esetleg, de igazából az se nagyon számít - elvétve történik meg, hogy bármilyen elsüllyedt topicot felhoznak, egy-egy nagyon sokáig készülő játékkal fordul elő.
  • kamionosjoe
    Azon gondolkoztam, hogy talán érdemes lenne egy nagytakarítást csinálni itt az SG-n, vannak ezer éves topikok amikbe nem ír senki, nem is látogatja őket senki. Ha egy év alatt egy topikba nem érkezik hozzászólás, akkor az kitörlődne automatikusan.
  • Zephyr Retiring
    Én azt hámoztam ki az infóból, hogy felesleges is rajta agyalni, hiszen még két nap és temetik.
    Béke po(ha)raira :D
  • Danecay
    Azt ugye tudod, hogy ezzel nem segítettél!
  • molnibalage83
    Nem csak a kommentek hosszával van a baj. Egyszerűem alkalmatlan a rendszer az eszmecserére, mert a kibontogatás, nem lehetséges egy kattintással stb. Kb. arra alkalmas azok szar rendzerre, hogy mindenki cask mondja a magáét, eszmecsere az nincs. Nem is cél, ez látható... Ezért számomra vicc az összes ilyen újhullámos szarság. Twitter? Mindig elfog a röhögés, ha rá gondolok, de ilyen az instagram is vagy mi. Semmire sem jó. Számorma örök rejtély, hogy ezeket ki és mire használja...
  • [NST]Cifu
    Az emberek elsöprő többsége nem fog hosszú posztokat olvasgatni. Nem véletlen, hogy a Facebook vagy a Twitter népszerű, pár mondatnál (Twitter: 140 karakter) hosszabbak úgy se kötik le az embereket.
  • Borg
    Mindig is csak egy szűk rétegnek volt igénye komolyabb fórumozásra.
    A 90% vissza se keres, nem is érdeklik az előzmények, stb. Nekik a yt, fb rendszere is pont olyan jó. Ezért is viszik el ezek az új felületek elsősorban az olyan tinglitangli céltalan fórumok fiatal usereit, mint az sg. A szakmaibb, átgondolt fórumokon közel sincs ekkora kihalás, még ha ott is csökkent valamelyest a látogatottság.
  • molnibalage83
    Számomra azért furcsa ez, mert az FB érdemi kommunikációra alkalmatlan 20 hsz felett, ahogy a YT szutyok rendszere is. Félelmetes, hogy a két legnagyobb szereplő a piacon kb. olyan szintű kommentelési lehetőségekkel bír, mint valami szutyok weboldal 10+ éve...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.10.31. 13:20:43
  • j0nNyKa
    5 nyelven beszél, 30 km/h-val mosogat, és nagyon ügyesen néz távolba
    továbbá NP-nehéz problémákat old meg szabadidejében
  • Danecay
    De mi az értelme, mire jó?
  • j0nNyKa
    nem :) november 3-án el fog bújni örökre (plusz kattintásra is bújkál)
  • Zephyr Retiring
    Kösz az infót.
    Már meglepődtem, hogy valami SG vírus
  • j0nNyKa
    ő mostmár sg-kék és beköltözött a fórum főoldalra, és nincs neve egyelőre
  • Zephyr Retiring
    Kérdés. Ő ki?

Eddig azt feltételeztem, hogy minden tagot ismerek már..
  • Zephyr Retiring
    Az merőben visszavetette a fórumozási kedvet.

Példa: dobtam egy véleményt bárhová (ahogyan most is teszem) ami jó dolog, mert van kinek elmondani amit gondolsz, és akad aki szívesen reagál is rá. Aztán ha ez a vélemény többeknek is szúrta a szemét, akkor többen is nyomtak egy mínuszt. De olyan esetet is olvastam itt a fórumokon, hogy volt aki simán csak mínuszolgatott még akkor is, ha egyébként értelmes volt az a hozzászólás. Csak a hozzászóló személye nem volt szimpatikus. De emiatt valakinek mínuszolni szinte az összes hozzászólását, az nonszensz.
    Szívből remélem, hogy örökre elásták ezt az opciót...

Zárójel: velem is megesik, hogy egyesek hozzászólásait igyekszem mellőzni. De ez inkább csak akkor igaz, ha azt tapasztalom, hogy abszolút nem az adott témát megvitatni jár oda az illető.
    Zárójel bezár :)
  • j0nNyKa
    van
  • kamionosjoe
    Van valami terv arra vonatkozólag, hogy lehetne fellendíteni újra a fórumot?
  • j0nNyKa
    kösz
  • Kepek
    A hírlevélben megjelent egy furgon reklám, de nem kattintható.