27328
-
#18417 ja, thx, jó fejlesztés köszönjük! legalább illik a logómhoz :) -
Robaj #18416 Nekem jó. CTRL + F5? (gyorsítótár ürítése) -
#18415 én nem látok pöttyöket, csak azt, hogy minden nicklogó elcsúszott (Chrome) -
#18414 A főbb újításokról (mint a mai) lehetne esetleg valami üzenetet közzétenni a főoldalra, vagy akár privátban. -
#18413 + #18410
-
Szabi1991 #18412 széles videókat újra -
#18411 - user adatlapján online-e pötty :DDDDDD
de ismerős... -
#18410 Ez az új cucc itt a fejléc szélén elég hülyén van megoldva. -
#18409 Miért így csináltátok?
egyszerűbb lenne ha az Utolsó látogatás időpontját ellenőrizné le + a szerver időt, és ha benne van a megfelelő időbe akkor jelezné ki hogy online -
#18408 Ohh, végülis nem rossz ötlet, de akinek a chat ki van kapcsolva nem jelenhetne meg (ehh, értelmes mondat)
Amúgy régebben volt valami olyasmi, hogy videó beszúrásnál widescreen legyen-e, azt vissza lehetne hozni (bár lehet csak saját script volt, akkor beépíteni lehetne, nem visszahozni :) -
#18407 2011.07.06. (R)
- hozzászólásoknál user online-e csík, szürke -> offline, zöld online - kell egy kis idő, míg cache befrissül mindenkinél!
- user adatlapján online-e pötty
- az online jelenlét beállításoknál kikapcsolható -
#18406 Mi ez a szürkeség a logo mellett ? (először azt hittem chat, de kilőttem és még mindig itt van) -
#18405 kédem én is: van értelme? -
#18404 Ezt az offline/online jelzést komolyan gondoljátok? -
#18403 így van, ha már itt lógok órákon át, legalább fehérlistán van az SG a tartalomszűrőben. -
#18402 Inkább avoided. Amúgy direkt nem használok, had legyen valami bevétele az oldalaknak :) -
Borg #18401 Adblock - problem solved. -
#18400 Azt, hogy el van csúszva a felirat és eléggé zavaró, mert nagyobb lesz tőle az oldal. -
#18399 és itt mit kell nézni? :)
a hirdetést :) -
#18398 Mehh, http://imgur.com/KYL5c így mennie kell. -
#18397 403 -
#18396 Ezzel tudtok valamit kezdeni ?
http://i.imgur.com/KYL5c.png -
echo #18395 egy lehetőség, hogy akkor is lecsukhassuk a jobb alsó sarokban lévő ajánlót örökre, ha nem vagyunk bejelentkezve.
(amúgy el nem tudom képzelni kinek tetszik ez. olyan olcsó, gagyi kis izgő-mozgó izé, amivel az amatőr oldalak voltak tele évekkel ezelőtt.) -
Dean Winchester #18394 chatnél senkit se látok aktívnak (zöldneK) pedig most is épp beszélek egy illetővel...
-
#18393 Nincs személyes szűrő, mivel topicokra épül az adatbázis, így vagy indexelni kellene minden felhasználót (több, mint 300 ezer), minden ilyen lekérésnél végigkeresni a topicokat (közel 95 ezer topic) - lehet, hogy lenne rá kapacitás, de igazából felesleges energiapazarlás, ha valakire rá akarsz szállni, akkor fejts ki egy kis saját energiát ;) -
#18392 jó lenne ha nem csak topikokat, hanem külön minden személyt lehetne kedvencekbe rakni, hogy lássam mikor szólt hozzá valamelyik témához -
#18391 ok, lehet, hogy az adblock szedi ki a kategóriák neveit :)
de ettől még az ötletemet jónak tartom :)
chrome -ot pedig nem használok -
#18390 Jó lenne, pl. ha takarítanád az adblock listádat, akkor helyrejönne. :) -
#18389 nem lettek kivéve a kategóriák nevei, szóval nálad van valami gubanc
gondolom valami reklámblokkoló, letiltja
ami a csak lovastalan topikok jelzését illeti, chromehoz már sg kieg, abban van hasonló funkció link -
#18388 a kedvencekkel jó lenne valamit kezdeni tényleg :)
az, hogy ki lett véve a kategóriák neve, valóban helyet takarít meg, de cserébe zsúfolt és ömlesztve van az egész
ki/be csukható kategóriák kellenének és/vagy csak azokat a topikokat mutassa ahová érkezett új hsz (esetleg e kettő kombinálása, hogy az új üzenet nélküli topikok egy külön kategóriában alapértelmezettként összecsukva) -
#18387 mondanám hogy #18385, de nem mondom, mert vodáról nem tudtam :/ -
Dean Winchester #18386 t-mobilall elég :D mint a fb-k is megállapodott velük... igaz már a vodával is.. -
#18385 nem kell mind a hárommal, elég a t vel :D áláfész -
#18384 Ehhez valószínűleg meg kéne állapodni mindhárom szolgáltatóval, ami tuti, hogy nem lenne olcsó. És az SG-nek ebből semmi haszna nem származna :D -
Dean Winchester #18383 mobilról ingyen ellehessen érni az sg forumjat? :D ilyet nem lehetne? képi tartalom nélkül persze... -
#18382 Igen, én is ezt írtam korábban. :) -
#18381 itt eltűnt jónéhány hozzászólás és az első lapon alig hoz be párat -
#18380 Nem a lájkoláson van a lényeg hanem, hogy ott van mit értékelni, itt meg nincs. Ha mégis lenne ilyen funkció, akkor az unlike opciót alapból elvetném, csak az lenne mint a torrent oldalakon, a sok troll nyomná a mínuszt mindenre. -
#18379 Prog.hu-n van like meg unlike? Én még csak a megoldós rendszerrel találkoztam, ahol x pont jár ha a te megoldásod van elfogadva. -
#18378 Szerintem hülyeség, de ti tudjátok:) Ez nem prog.hu:)