Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
byzhouse én ezt már 1 honapja tudom hogy 2 percet siett, sõt már küldtem püt stnek hogy átállíthatná végre
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
REAL MADRID
REAL MADRID
Az a problémám, hogy miközben privát levelet írtam, véletlenül félrenyomtam, és a címzettet kitiltottam a személyes levelezésembõl... vissza szeretném állítani, de nem változik semmi, továbbra is ott van a kitiltottak között!!
Sem a reglapján sem a levelezés menüben nem tudom feloldani a tiltást!
Van aki szerint ez bug, ilyen a motor mûködése. Ám ez esetben kinek kellene szólnom? Mert a modiknak nem ez a dolguk..
Fejlesztõk figyelik ezt a topicot?
Valakinek akadt ugyanilyen gondja?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ennek értelme az lenne hogy tudjuk hogy hol aktív leginkább az illetõ a fórumon, vagy éppen melyik a kedvence 😊
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem tennénk bele a topikot a Kedvencekbe, (mert ha már sok van, elurakodik ott ugye a Káosz) de egyes topikokat megjelölhetnénk, hogy a Témák listázásánál mondjuk más színû lenne. pl piros.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
továbbiakban irány a lottós topic 😊 (van olyan is, nem kell nyitni 😉 )
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
púúúúú
amúgy volt anno a könyvrõl rádióriport is, azt mondták, hogy párszázezer játék adatait kapták meg az SzRT-tõl (és nem tudni mikoriakat, érthetõen az ilyesmi titkos), az alapján becsülik meg a leggyakrabban megjátszott számcsoportokat.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.