27328
  • Desiderata #18417
    ja, thx, jó fejlesztés köszönjük! legalább illik a logómhoz :)
  • Robaj
    Nekem jó. CTRL + F5? (gyorsítótár ürítése)
  • Desiderata #18415
    én nem látok pöttyöket, csak azt, hogy minden nicklogó elcsúszott (Chrome)
  • Rage47
    A főbb újításokról (mint a mai) lehetne esetleg valami üzenetet közzétenni a főoldalra, vagy akár privátban.
  • pxxl
    + #18410

• Szabi1991
    széles videókat újra
  • tommygear
    - user adatlapján online-e pötty :DDDDDD
    de ismerős...
  • Bronx South
    Ez az új cucc itt a fejléc szélén elég hülyén van megoldva.
  • biomage
    Miért így csináltátok?
    egyszerűbb lenne ha az Utolsó látogatás időpontját ellenőrizné le + a szerver időt, és ha benne van a megfelelő időbe akkor jelezné ki hogy online
  • SzirmosSzisza
    Ohh, végülis nem rossz ötlet, de akinek a chat ki van kapcsolva nem jelenhetne meg (ehh, értelmes mondat)

Amúgy régebben volt valami olyasmi, hogy videó beszúrásnál widescreen legyen-e, azt vissza lehetne hozni (bár lehet csak saját script volt, akkor beépíteni lehetne, nem visszahozni :)
  • Rage47
    2011.07.06. (R)
    - hozzászólásoknál user online-e csík, szürke -> offline, zöld online - kell egy kis idő, míg cache befrissül mindenkinél!
    - user adatlapján online-e pötty
    - az online jelenlét beállításoknál kikapcsolható
  • SzirmosSzisza
    Mi ez a szürkeség a logo mellett ? (először azt hittem chat, de kilőttem és még mindig itt van)
  • Jim Morrison
    kédem én is: van értelme?
  • Zoli007
    Ezt az offline/online jelzést komolyan gondoljátok?
  • Dzsini
    így van, ha már itt lógok órákon át, legalább fehérlistán van az SG a tartalomszűrőben.
  • SzirmosSzisza
    Inkább avoided. Amúgy direkt nem használok, had legyen valami bevétele az oldalaknak :)
  • Borg
    Adblock - problem solved.
  • SzirmosSzisza
    Azt, hogy el van csúszva a felirat és eléggé zavaró, mert nagyobb lesz tőle az oldal.
  • precision
    és itt mit kell nézni? :)
    a hirdetést :)
  • SzirmosSzisza
    Mehh, http://imgur.com/KYL5c így mennie kell.
  • precision
    403
  • SzirmosSzisza
    Ezzel tudtok valamit kezdeni ?
    http://i.imgur.com/KYL5c.png
  • echo
    egy lehetőség, hogy akkor is lecsukhassuk a jobb alsó sarokban lévő ajánlót örökre, ha nem vagyunk bejelentkezve.
    (amúgy el nem tudom képzelni kinek tetszik ez. olyan olcsó, gagyi kis izgő-mozgó izé, amivel az amatőr oldalak voltak tele évekkel ezelőtt.)
  • Dean Winchester
    chatnél senkit se látok aktívnak (zöldneK) pedig most is épp beszélek egy illetővel...
  • Dzsini
    Nincs személyes szűrő, mivel topicokra épül az adatbázis, így vagy indexelni kellene minden felhasználót (több, mint 300 ezer), minden ilyen lekérésnél végigkeresni a topicokat (közel 95 ezer topic) - lehet, hogy lenne rá kapacitás, de igazából felesleges energiapazarlás, ha valakire rá akarsz szállni, akkor fejts ki egy kis saját energiát ;)
  • jhetedikj
    jó lenne ha nem csak topikokat, hanem külön minden személyt lehetne kedvencekbe rakni, hogy lássam mikor szólt hozzá valamelyik témához
  • precision
    ok, lehet, hogy az adblock szedi ki a kategóriák neveit :)
    de ettől még az ötletemet jónak tartom :)
    chrome -ot pedig nem használok
  • [HUN]FaTaL
    Jó lenne, pl. ha takarítanád az adblock listádat, akkor helyrejönne. :)
  • Piloss
    nem lettek kivéve a kategóriák nevei, szóval nálad van valami gubanc
    gondolom valami reklámblokkoló, letiltja

ami a csak lovastalan topikok jelzését illeti, chromehoz már sg kieg, abban van hasonló funkció link
  • precision
    a kedvencekkel jó lenne valamit kezdeni tényleg :)
    az, hogy ki lett véve a kategóriák neve, valóban helyet takarít meg, de cserébe zsúfolt és ömlesztve van az egész

ki/be csukható kategóriák kellenének és/vagy csak azokat a topikokat mutassa ahová érkezett új hsz (esetleg e kettő kombinálása, hogy az új üzenet nélküli topikok egy külön kategóriában alapértelmezettként összecsukva)
  • Jim Morrison
    mondanám hogy #18385, de nem mondom, mert vodáról nem tudtam :/
  • Dean Winchester
    t-mobilall elég :D mint a fb-k is megállapodott velük... igaz már a vodával is..
  • Jim Morrison
    nem kell mind a hárommal, elég a t vel :D áláfész
  • [HUN]FaTaL
    Ehhez valószínűleg meg kéne állapodni mindhárom szolgáltatóval, ami tuti, hogy nem lenne olcsó. És az SG-nek ebből semmi haszna nem származna :D
  • Dean Winchester
    mobilról ingyen ellehessen érni az sg forumjat? :D ilyet nem lehetne? képi tartalom nélkül persze...
  • [HUN]FaTaL
    Igen, én is ezt írtam korábban. :)
  • Desiderata #18381
    itt eltűnt jónéhány hozzászólás és az első lapon alig hoz be párat
  • MerlinW
    Nem a lájkoláson van a lényeg hanem, hogy ott van mit értékelni, itt meg nincs. Ha mégis lenne ilyen funkció, akkor az unlike opciót alapból elvetném, csak az lenne mint a torrent oldalakon, a sok troll nyomná a mínuszt mindenre.
  • [HUN]FaTaL
    Prog.hu-n van like meg unlike? Én még csak a megoldós rendszerrel találkoztam, ahol x pont jár ha a te megoldásod van elfogadva.
  • MerlinW
    Szerintem hülyeség, de ti tudjátok:) Ez nem prog.hu:)