Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
És bírom ahogy meg volt fogalmazva, hogy mennyire közel tudja becsülni azt, hogy kb mennyi lesz a várható nyereményem, több féle eloszlású számsort beírtam, meg pár korábbit is. Az utolsó hetire pár százezer forintot adott tippnek, a 4-es is több volt nála 😄

púúúúú

n3whous3
jaja ezt pár napja néztem talán 😄

púúúúú

prezi
vagy ebbe vagy modi topicban, olvass vissza !!

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Aquir
meg a lottó titka. Van más?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

n3whous3
Megnézed a forum.php kódját elõtûnik még pár érdekes kikommentezett faszság 😄 Legalábbis pár hónapja még volt, lehet azóta kigyomlálták?

púúúúú

ivjoe
Régen volt szótár, sõt még horoszkóp is. 😄
n3whous3
St, miért van tele "Easter eggekkel" az sg? Van egy halom dolog, ami el van rejtve, most google kereséskor pl találtam egy ilyet, aztán itt az oldalon belül sehogy se tudom elõhozni C:

púúúúú

n3whous3
Linket:

púúúúú

prezi
jah és a developer már beköszönt és írkált is a fórumra 😊

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

tommygear
na ja 5x írok h szeretnék itt ott házigazda lenne persze h semmi reakció
Rage47
igaz, erre is kellene valami újítás, mert vki 1.5 hónapig is vár, hogy megadják neki a hg jogot.
Sadist
Házigazda kérelmeket telibeszarják.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

tommygear
"nincs rá kapacitás"
érted?
n3whous3
Az a privis dolog jó ötlet, sõt van még egy ötletem. Ne egybe, hanem részletekbe küldje ki a rendszer a szabályokat, valahogy felosztva. Egyszerre megnézi az új tag és le se fogja szarni, látja milyen hosszú és skip. Ehelyett szépen csepegtetni neki az infókat meg szabályokat és fel fogja fogni.

púúúúú

RelakS
Tévedsz!
A developer csak maradjon meg szépen a munkahelyén! Megkapja (!) hogy mit csináljon, és megcsinálja. Aztán majd St, meg nem tudom ki, akinek az a feladata, hogy itt kommunikáljon, az majd megmondja a frankót, a developer közben meg dolgozik az új trükkökön.

Jól is néznénk ki, ha én is egy-egy project minden emberének meg kéne mutassam magam, hogy ja, én vagyok a project mérnök, aki magyarországon vogja managelni a teszteket. Senkinek semmi köze hozzá, csak a közvetlen munkatársaknak. Ahogy neked sincs közöd a developerhez, csak a szócsövéhez, akinek megmondod, hogy neked a mehet gomb hupililában kell, és villogjon, a szócsõ meg átadja neki, de elõtte felméri, hogy van-e értelme, stb. A developer meg már tényleg csak a fontos dolgokkal fog foglalkozni. (és nem, nem én vagyok az 😄)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Match
Az a marketingesek meg a producerek dolga 😊
A developer ül és fejleszt, általában azt amit mondanak neki, nem ami jól esik 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Fabio Capello
Ha egy developer jobbá akarja tenni a fórumot, annak szvsz elsõdleges része a kapcsolatteremtés a közösséggel aki használja... 😊

Match
Sztem kicsit el vagy tévedve.

Egy developernek miért kéne bemutatkozni a halandó usernek? Semmi köze a usernek ahhoz hogy most ki és min dolgozik. Jól nézne ki ha a munkahelyemen minden egyes lapnál be kéne köszönni hogy hello, én dolgozom a lapon. A project tervhez (ergo változások miegymás) meg pláne senkinek semmi köze...

Gondolom az a srác sem bratyiból fejlesztget ott, hanem az a munkahelye...egy developernek meg a userekkel való kapcsolattartás abszolút nem a feladata (meg púp lenne a hátán, nem utolsó sorban).

A változásokról való értesítés ötlet nem rossz, de nem privát üziben (nem tudom mennyi erõforrásigénye van minden usernek kiküldeni egy üzenetet, midnenesetre akkor sem fognak spam-elni, ha kevés).
Ehelyett akkor már inkább a fórum fõoldalra egy üzenetsáv, amit szerkeszthetnek a modik is.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

az csak pár ember. és mennyit zavart? sokkal többet. 😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Fabio Capello
Na de érted, szerencsétlen újreg jön, bebikkant valami okosat egy hülye topikba, és kapja érte a pontot. Aki régi reg/jártas magasabb körökben, az tudja hogy miért mi jár, de Kiss József, aki féléves reg, és azt se tudja micsoda és hol a moditopik, annak jó eséllyel halvány lila gõze nincsen.

Kooperáció kell a modik és a házigazdák között, mindenki terjessze az igét, persze ehhez elengedhetetlen lenne VÉGLEGESEN egyeztetni hogy miért jár a pont, ha egyszer megindul a lánc, utána már sínen vagyunk. De az úgy semmiképpen sem jó, hogy a fórum 30-40%-nak gõze nincs arról mi itt a módi.

ST-nek pedig ahhoz képest hogy új kollégája van, aki szinte csak a fórummal foglalkozik (állítólag):

1. Bemutathatná errefelé magát, amolyan hello, én vagyok az aki most veletek foglalkozik

2. Valami tervet is jó lenne látni, mire óhajt az illetõ ráfeküdni, hol várhatók változások, miegymás

De hamár szabályok: nem hiszem hogy akkora megterhelés lenne, ha bizonyos idõközönként minden regisztráltnak menne egy körprivi az új szabályokról, ez is sokat lendítene a dolgon. Nyilván megoldható a dolog, hogy teszem azt Pheel vagy SQJ, vagy aki éppen ráér, a hó elején kiküldjön egy levelet arról, hogy mi a szitu, mivel van tele a tökük, miért szórják ki a hülyegyerekeket...

Amúgy a warezmentesítés is jó ötlet volt a konzolosban, lassan a játékosok fórumából is sikerül kizárólag a saját fórumokba terelni, de ez aztán tényleg lassú folyamat, és mindig van olyan, aki nem képes elolvasni a nagybetûs bannert... 😄

Pheel
Lásd voltamozás, terroristázás. Szerintem bejött, bár utálnak is érte rendesen.
Sir Quno Jedi
A júzerek megin lázadoznak (még mindig), de mi szeretjük õket így is! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

biomage
lol egy borgos beszólás <#hehe>, már csak Borg hiányzik <#idiota>

Amúgy mirõl megy a téma? nem volt kedvem végig olvasni ezt a tömérdek hszt <#hehe>

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Sir Quno Jedi
Nincs halva született ötlet, csak lekvár kivitelezõk! 😄DD

Mellesleg jó csapatot kell gyûjteni, akik támogatják a harcot és máris magától forog a dolog idõvel. Nem hal kell az éhezõknek, hanem meg kell tanítani õket halat fogni. A meggyõzés, tanítás, asszimiláció a fontos.

Ugyan a vezetõségre nincs sok kihatásunk, de a júzereket kemény kézzel és rövid gyeplõvel azért lehet szoktatni a jóra.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Efreet
Azt például teljesen halva született ötletnek tartottam, meglepõdtem mennyire sikeres 😊
Remélem az idióta topicok visszaszorításában (értsd: nem lesz hozzászóló, így nem lesz értelme egy alreggel megnyitni) sikerül ha nem is ilyen szintû, de valamilyen sikert elérni.
Ability: lehet, kicsit túl korán vetetted fel az ötletet, akkor még nem tûntek ilyennek az állapotok 😊 korai próféta voltál.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Sir Quno Jedi
Vagy ott az antiwarez konzolzóna! Elkezdtem, bejött, mûködik, utálnak rendesen. 😄

Ability
Ez korrekt, egy véleményen vagyunk. Mint írtam, nekem nincs bajom semmivel, sõt, ezt az "idióta hozzászólásokat töröljük" ötletet szinte már sajátomnak érzem, mert mielõtt behoztátok volna elmondtam sokszor ugyan ezt. Akkor azt a választ kaptam, hogy "még szerencse, hogy nem vagy moderátor, ezért nem is leszel sosem". 😄 (Ez sem rinya, csak megemlítem)

Tehát én nem a vitába, lázadásba kapcsolódtam be, én csak arra próbáltam célozni, hogy a lentebbi SQJ féle módon nem lehet érvelni, mert a Punkerék akciója alapból halálra volt ítélve így.
Efreet
Kihátráltak, mert semmi reakció nem volt St-ék részérõl (bár én pont nem voltam aktív azokban a hónapokban, de ez rémlik).
És vagyunk itt többen, akik jobban szeretik ezt a fórumot annál, hogy hagyjuk káoszba fulladni (nagy szavak 😉 ) - így inkább moderálunk a meglevõ lehetõségekkel, és kitalálunk saját ötleteket (pl. én a minden egyes hozzászólót büntetést az idióta topicokban), amelyek közül ezek után elterjed néhány, és kvázi-szabály lesz belõle.
Ez van, ez így mûködik itt, úgy látszik nincs kapacitás St-ék részérõl komoly fejlesztésre, úgyhogy abból fõzünk, ami van.

"St - 2009. aug. 18. 09:29 | #15779
Valóban az SG-rõl pár hónappal ezelõtt lekerült a fókusz, mivel más dolgokkal voltunk elfoglalva. Azonban 3 hete dolgozik nálunk egy új programozó kolléga, aki ideje nagy részét az SG-vel tölti. Így lesznek újdonságok."
v.ö.:
2009.12.14. (R)
- átutalás, és személyes otp bankos VIP regisztráció megszûntetése
- SMS fizetési mód lehetõség (200 Ft, 500 Ft, 1000 Ft értékben)
2009.08.24. (T)
- Fórumregisztrációs captcha javítása.
2009.08.14. (T)
- Topic törlések részletes naplózása

Egyébként ugyanezt, ugyanígy legutóbb novemberben lefutottuk, akkor is sikerült megváltani a világot, akkor se történt semmi. (16 ezres hozzászólások eleje) - és elõtte is több alkalommal.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Ability
Nekem minden jó így ahogy van, nem érdekel a szabályzat sem, részletkérdés, DE:

- elsõ bekezdésre csak ennyi futja indoklás nélkül: lol

- második bekezdés: hogyan lehetett volna sikeres Borgék akciója, ha semmi összefogás nem volt a moderátorok részérõl? Sokan csatlakoztak hozzájuk, majd rá 2-3 napra kihátráltak, ez nem volt több egy gyerekes próbálkozásnál (a kihátrálók részérõl). Így persze hogy eredménye sem volt. Ha viszont én emlékszem rosszul, akkor vedd semmisnek a mondottakat de egyébként sem leszólás volt.

- csak púp a fórum az SG hátán: hangzatos szavak St-tõl, én nem gondolom igaznak. Szerintem ez is egy nagy húzóerõ, sokakat ez tart itt, szinte biztos vagyok benne így látatlanban is, hogy jelentõsen megcsappanna a cikkek megtekintése is, ha a fórumnak lõnének.
Dzsini

Most jól megmutattuk nekik!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sir Quno Jedi
Igen a legjobb módszer pl. az áldatlan helyzetre, ha egyenesen megszüntetjük pl. a rendõr állományt. Majd ha fosztogatnak, gyújtogatnak, anarchia lesz az utcákon és hegyekben állnak a temetetlen holtak, pestis dúl és kolera, na akkor majd "valami" változik?!

Hát nem! Nem ez a megoldás. A fórum csak púp/nyûg a SG hátán, így erõvel, sztrájkkal, fenyegetõzésekkel, kilépésekkel nem érünk el semmit. Borg-ék megpróbálták a keményebb utat anno (hõsök voltak), nem jött össze. Nekünk már csak a másik maradt, ez a tanúlság.

Ha nem rakhatunk ki új szabályzatot, akkor nem rakhatunk ki új szabályzatot, ez van, nem a farok csóválja a kutyát. A rendszer sosem lesz tökéletes, DE RENDNEK AKKOR IS LENNIE KELL!

Hagy ne idézzem Dredd bírót gyárekök!

myú b34 ne légy hülye. akinek 1 pont kell a banánhoz, az nem kis ártatlanka, kula is sokkal normálisabban viselkedik azóta. 😊

aki meg most kapott büntit, az megjegyzi, hogy idióta topikba többet nem ír és kész. néha úgy rinyáltok, mintha az életetek múlna rajta.<#wow3>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

tommygear
marad nekem is, na nehogy már én kérjek bocsánatot más hülyesége miatt
Dynamic
Én kérjek bocsánatot? Hadd ne minõsítsem, de most tudnék cifrát mondani. A bocsánat kérésemnek akkor lenne helye, ha lenne valami szabály az idióta topikokra, amit figyelmetlenségbõl nem olvastam el.
Marad az 1-es pont...
bertino
"A szabályzat karbantartása sajnos nem a moderátorok feladata, bár évek óta többször volt rá akarat, hogy legalább írhassunk egy újat, ami majd kikerül. Az eredményt magatok is láthatjátok. A világ változik, a moderátorok ezt kénytelenek lekövetni, a szabályzat pedig marad olyan, amilyen volt. "

akkor minek vagytok még moderátorok... ? mérnem tojtok az egészre, ahogy Punkerék ? ha elfogy a modi, akkor talán feleszmélnek a lap tulajdonosok.
vagy akkorsem ?
de akkor már legalább lenne valami, ami ösztönzi õket.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ivjoe
Akkor akarjátok és írjatok egy újat, ha kész, gondolom kikerül, ha mégsem, az összes modtopic fejlécébe beszúrhatjátok, hol itt a probléma?
n3whous3
Várjá csak, itt most arról volt szó, hogy 1 pont nem okoz semmiféle extrát. Nem egy embert tudok, akinél +1 pont hozta meg a permbant. Ha ez nem probléma, akkor mi? Úgy fogalmaztátok az egészet, hogy az esik le belõle, hogy az 1 pontok nem számítanak hozzá az összeghez, mikor de.

púúúúú

Pheel
"ha jól emlékszem pl kulabácsi is csak 1 pont miatt került permbanra"

Nem. Kulabácsi 20 pont miatt került permbanra. Aki ilyenbõl össze tud szedni huszat, az megérdemli a permbant. Õ nem emiatt kapta a javát.
Pheel
"Dehogynem, hát a büntipontokból majd tanulni fognak. Rendõr is úgy szokta csinálni, hogy elõbb megbüntet, aztán mondja hogy hahó komám, új KRESZ szabályok vannak."

A büntetõpont rendszer éppen azért lett bevezetve, mert a figyelmeztetésekre a füle botját sem mozdította a t. társaság, hanem csakazértis nyomta tovább, mint süket a csengõt. Másrészt ilyen esetben több dolgot is lehet csinálni:

1: elfogadni, nem törõdni vele, úgyis lejár
2: írni egy bocs, nem tudtam, máskor nem csinálom üzenetet a szóban forgó modinak, aki ilyenkor leveszi a pontot (érdekes módon ma is sikerült közületek egynek így eljárnia, neki azóta már nincs is pontja)
3: írni egy szabadszájú (vö: anyázós) üzenetet a modinak, amitõl semmi nem változik
4: okoskodni ilyen topikokban (lásd 3-as)

A szabályzat karbantartása sajnos nem a moderátorok feladata, bár évek óta többször volt rá akarat, hogy legalább írhassunk egy újat, ami majd kikerül. Az eredményt magatok is láthatjátok. A világ változik, a moderátorok ezt kénytelenek lekövetni, a szabályzat pedig marad olyan, amilyen volt. Nincs jobb felületünk a hirdetésre, mint a moderátori topik.

A hardverben történt kezdeményezés egy kiemelt téma létrehozásával (Szabályzat), de utalván a t. közösségre, akik nem olvassák még ott sem, azt hiszem nincs túl sok hozzáfûznivalóm a sikerességéhez.
biomage
ö nem, azért nem jár bünti, csak ha valamelyik kivan bannolva <#hehe>
Nincs szabályban hogy alregért bünti járna, ha jól tudom <#idiota>

Na de én itt befejezem az offolást, nincs kedvem kapni büntit 😛

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

gergely1991
Na igen erre is gondoltam ,bár a sok alregért jár egy kis bünti <#idiota>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

n3whous3
Igen ez így igaz, nem jár semmilyen szankcióval, ha jól emlékszem pl kulabácsi is csak 1 pont miatt került permbanra. C:

púúúúú

Sadist
Dehogynem, hát a büntipontokból majd tanulni fognak. Rendõr is úgy szokta csinálni, hogy elõbb megbüntet, aztán mondja hogy hahó komám, új KRESZ szabályok vannak.
Természetesen jönni fog a szokásos duma, hogy egy büntipont nem is jár semmi szankcióval, ezért hülyeség a rendõrös példával jönni, meg egyébként is miért rinyálunk, ott van a büntipont napló, rendszeresen kellene olvasni, és akkor tudná mindenki, hogy miért lehet büntipontot kapni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

tommygear
ja télleg, szégyen 😄
Dynamic
Ez egy vicc. A következõ mi lesz? Büntetõpont a "g" betûs szavakért? Na nem is ezzel van a gond, csak jó lenne a hülye júzerral is tudatni, mert az, hogy egymás közt megbeszélik a modik, hogy mit szabad és mit nem, azzal mi, egyszerû parasztok nem leszünk elõrébb.
Sadist
Még a büntetõpont rendszerrõl sincs egy szó sem írva, pedig már közel 5 éve létezik , szerinted majd a modok által nem rég kitalált szabályokat össze fogják gyûjteni a moderálási elvek oldalon? 😄

biomage
ennél jobb ötletet még nem olvastam <#idiota>
regizek 12 accountot és wow van egy év ingyen VIPim jó ötlet <#hehe>

tommygear
tudom hogy nincs rá kapacitás, de ha már ennyire belelendült minden modi ebbe a pontosztásba az idióta topikok miatt jó lenne hivatalossá tenni a szbályt és beleírni a szabályzatba
gergely1991
Van pár(lehet hogy hülyeség talán jó) javaslatom:
Regisztrált fórumozók 1 hónapos próba vip-et kapjanak(hogy ki tudják próbálni milyen ez, akinek tetszik az aktiválja)
Talán elõfordult hogy valaki 3-4 hsz kellett írnia mert valamit idõközben elfejtett(így kicsit sok lenne a sg szervereinek).Arra gondoltam esetleg 1-2 percig módosítható legyen (kivéve a gumiszobát,és a problémás fórumozókat)hogy ezt a problémát kiküszöbölje,a vipeseknek pedig meghosszabbítani kb.:1-2 perccel.
Elnézésést a hosszú hszért, ez csak egy ajánlat...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Aquir
KÉRDÉS:
a képfeltöltésbe feltöltött fájlok végig megmaradnak?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n