27328
  • kakimakifsz
    like és unlike pipákra gondoltam. like pipával pl 30 db, 1 büntipont ledolgozható. (likeolni csak 1 éves 1000 kommentes reg tudna)
  • kakimakifsz
    Akkor még pontosítok. Most pl egy zene topicba vagyok, ahol nagyrészt youtubon osztják meg a cuccokat. Valemelyiket elindítom és közben hsz-t írok és elküldöm újra betöltődik az oldal

Milyen jó lenne, ha ott lenne a HSZ-ek mellett a kis pia (nem Facebook-os)
    és a kommentet elküldené anélkül, hogy az oldal auto frissülne (ezt, hogy frissüljön-e auto vagy sem be lehessen állítani a beállítások pontban, meg esetleg topicokhoz külön-külön kiválaszthassam egy topic tetején lévő pipával))
  • SzirmosSzisza
    Ezzel az a baj, hogy a fav-ba egyszer raksz egy topikot. Végül is jogos a kérdés, meg nem is nagy meló, csak szinte felesleges :)
  • kakimakifsz
    Az jó lenne, ha amikor fav-ba (ma tanultam ezt a szót) teszek egy topic-ot akkor egy kommentbe beszúrt és elindított video-t ne kelljen újra elindítanom és egyáltalán az oldal se töltődjön újra.
  • kakimakifsz
    Nem tudtam róla, hogy néha van néha nincs. Mondjuk én nem ezt használom.
  • SzirmosSzisza
    Naigen, ez volt az egyik, ami X ideig volt, aztán megint nem, aztán most megint igen, ilyen háttérrel ebben már nem bízok (annak ellenére, hogy SG-s a tulaja)
  • kakimakifsz
    Ez is a Sanoma csoporté. Tehát végülis SG-s:)
  • SzirmosSzisza
    Nem akartok indítani egy SG képfeltöltőt ? Néha, ha visszaolvasok topikokban / régieket nézek, nagyon rossz látni, hogy szinten minden kép 404 :/
  • kakimakifsz
    Ő a Facebook like-ra gondolt, én 'ez a komment hasznos?' like-ra.
  • Dean Winchester
    ja sima like és kész!
    nem kell unlike lehetőség csak like! SZTEM MINDEN hsz-t ugyse lájkolna minden hülyegyerek...
  • kakimakifsz
    Megadom a címem, de ezentúl az utálatos szomszéddal nyittatom ki a leveleimet és webkammal figyelem ne lopjon ki semmit.:)
  • Sir Quno Jedi
    Dehogynem, névvel, címmel, telefonszámmal stb. hogy tudjuk postázni a levélbombákat is. :D
  • kakimakifsz
    Moderátorokra nem lehetne szavazni.:)
  • Sir Quno Jedi
    Én 700 unlike után is simán kivágok bárkit, szal. ez nem hatna meg?!?! :D
  • kakimakifsz
    Ja, az szar:) eddig asszem 4 topicot likeoltam. (ha én nem lennék ott még azokat sem)
    Én a válaszértékelést belső pontrendszererére gondoltam.

Ezzel még az is elkerülhető lenne, hogy személyeskedjünk. Pl.: Én kapnék 200 like-ot és nocomment /jelezvén, hogy ászarc az illető/, valaki (tudjuk ki) meg 300 unlikeot és nocomment /jelezvén, hogy 'kerüldaholtudod' az illető/
  • N o N a m e
    Azt hiszem én voltam érthetetlen, szóval ugyanolyan Facebook like gombra gondoltam, mint az oldal alján levő. Ugyan ez lehetne a hozzászólás alján is.
  • kakimakifsz
    ezt --1 éves/2000 kommentes regek szavazhat csak-- szubrutinnal ki lehet kerülni.
    + ez jó dolog a büntipontok 'ledolgozásáshoz'
  • SzirmosSzisza
    Volt már róla szó és a szokásos újregek leszavaznak mindenkit megállapítás volt.
  • [HUN]FaTaL
    Minek? A sok debil úgyis össze-vissza nyomkodná.
  • N o N a m e
    Hozzászólást miért nem lehet like-olni? Legalább akkor ha a számára kattintok, és bejön csak az az egy hsz.
  • [HUN]FaTaL
    Meg a Max Paynet :D
  • Dzsini
    Külföldi szervert fizesd magad a haverjaiddal, ahhoz nem kell az SG.
  • kakimakifsz
    Értem kár érte. Külföldi server? tagdíjjal esetleg?

#18350: Ha egy jogvédő nagyon pereskedni akar bekukkanthat pl.: az ATCS-ba. Szoktam oda linkelgetni és akad (nem tőlem) 1-2 megkérdőjelezhető korú leányzó.
  • Dzsini
  • SzirmosSzisza
    Most meg vinnék a szervereket mindenestül :)
  • Calver
    pedig milyen szép volt, amikor a fél fórum sg ftp-ről húzta Morrowind-et
    [apro]és milyen kellemetlen volt, amikor kiderült h a kedves feltöltő eltolt valamit és minden fájl hibás
  • Dzsini
    Sok éve volt már, hogy megszűnt az ilyen lehetőség. Ne tarts tőle, hogy lesz újra.
  • Büdös Bohóc
    nem hiszem, hogy Stnek hiányozna a pereskedés mindenféle jogvédő szervezetekkel
  • kakimakifsz
    pm feltöltésre/csatolmányokra gondoltam:)

10 TB közös tárhely ahova sg-sek töltenek fel pdf. rar. fájlokat. Tetszik érteni?
  • gergely1991
    Feltölteni pm-be lehet nem hiszem hogy még értelmet is nyerhet a dolog valaki még visszaélhet vele.
    "10 Tb bőven elég lenn sztem."
    Na azért túlzásokba ne essünk:)
  • gergely1991
    Sikerült valamilyen döntést hoznod a "troll elleni háborúhoz" vagy még fontolgatod a dolgokat?:)
  • SzirmosSzisza
    Nem is néztem, de tényleg, azt írja Üres üzenet.
  • [HUN]FaTaL
    IEben és FFben (azt hiszem) ha megvárod a 15 másodpercet akkor elküldi. Inkább ezt kellene javítani, hogy a többi böngészőben is működjön (néha F5re Opera elküldi, Chromeban nekem még sosem működött rendesen, Safarit nem próbáltam, de a webkit miatt gondolom ott sem jó).
  • SzirmosSzisza
    Ha elküldök egy üzenetet és még nem járt le az X másodperces korlát, akkor ugye vagy nyomok egy visszát és elveszik a hozzászólás vagy egy böngésző visszát, ahol ez megmarad, viszont az elveszik, hogy kinek válaszoltam. Tudom apróság, de azért jó lenne javítani.
  • Efreet
    Jó, majd ha ráér mindenki sajnál téged 2 percig.

Próbálj meg inkább úgy fórumozni, hogy ne is legyen lehetőséged büntetőpontot kapni - ha pedig esetleg büntetést kapsz, akkor azon gondolkodj el, hogy miért is kaptad, ne azon a 40 forinton pörögj, ami most "elveszett".

A témát szerintem sikerült túltárgyalni, a továbbiakban a "tilos" alatti sor lép életbe.
    (tipp: újabb büntetőpont szerzésével nullázódik a számláló, hogy mikor jár le)
  • kifli
    nem chaten írtam, az teljesen más kategória, saját fórumban...

mikor megvetem a vipet, akkoris kaptam rendszerüzenetet, amibe benne volt? (bár megvétel előtt kellene leírni...)
  • MerlinW
    Azt mondjuk én sem értem, hogy saját fórumban miért van moderálás:)
  • tomsolo
    "Valahol ez le is vagyon írva."

Például a Rendszerüzenetben amit kapott a büntiért.
  • kakimakifsz
    Azért kaptam örök chatbannt, mert így köszöntem reggeleként: Achtung! Juden!

zsidózni se szabad, Nácizni se. Majd most megtanulod.

3 büntipontnak ez a hatása, hogy korlátozva vannak a VIP jogaid. Valahol ez le is vagyon írva.
  • kifli
    ha az nácizás, akkor ITT az összes cikben náciznak, hogy fér meg a 2 egymással? (megy a szabályok kiforgatása 1000-el)

btw fórumkeresőbe a náci szót beírva, saját fórumon bannerbe vannak írva ilyenek (mgjegyzem, énis saját forumon irtam...)

vip-el kapcsolatban pedig:

A VIP státuszod (kifli) aktív: 2011.08.26-ig

Most mégsem aktív, hogyvanez?