27328
  • Hegi90
    IQ-hoz kötni a tudományos részleget?
  • Rage47
    Scooter videó kivétele.
  • Dean Winchester
    yah a chat nálam is kivan lőve alapból...
  • N o N a m e
    - új topic léprehozásakor hasonló témák kilistázása

ezt nem írtam el, javítsátok, mert milyen már :D
  • N o N a m e
    én se nagyon :D itt próbáld meg :)
  • rundll32
    Én nekem a chattel van annyi bajom, nem tudok senkit felvenni, megy körben az az izé és nem csinálja meg próbáltam firefox / chrome és szexplorer, vagy csak velem van baj, 2 napja nem tudtam csoportot létrehozni, most már lett egy Barátok csoport de nem tudok abba sem felvenni senkit. Nem értem.
  • Robaj
    Kb. 2 perc átrakni, hogy chat-től független legyen az online jelzés. Most az a koncepció, hogy az zöld, akinél fut a chat, hogy tudd, ki online.
  • SzirmosSzisza
    Akkor nem jelzi, ha a piros csík új oldalon van már, immáron jó régóta :D
    De az a Chrome kieg megjavítja ezt elvileg.
  • pxxl
    de ennek akkor sincs sok értelme így, hogy a csetet figyeli. ez kb arra jó, hogy látom, hogy akinél zöld, az használja a csetet, és éppen online van.
  • gergely1991
    Mondjuk egy debug nem ártana mert egy adott topik utolsó látogatása során érkezett kb 125 hsz után már nem jelzi A "Ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez" lehetőséget.
    Vagy ez nem is egy bug?
  • biomage
    két új ötlet

1. csinálni kéne egy topikot amiben lehet panaszkodni vagy véleményezni a fejlesztéseket, ide meg csak ötleteket lehetne írni, aki meg ide írna nem ide illőt azt lehetne büntetni nyugodtan.
    2. tetszik az új ajaxos új üzenet jelző, esetleg a főoldalra is csinálhatnátok + ketté lehetne választani a linket hogy az új üzenet jelző az utolsó olvasatlan üzenethez ugorjon.
  • SzirmosSzisza
    Úgyse tudsz vele beszélni.
  • pxxl
    és ennek mi értelme van akkor? :D vagy menjen mindenkinek vagy ne.
  • ldavid
    attól függ, hogy a chat be van-e kapcsolva
  • Sir Quno Jedi
    Hmmm, ez az onlájn vagyok-e izé nem lenne jobb, ha inkább azt írná ki, mikor volt az utolsó oldalfrissítésem az SG-ről?!? Mert ez így elég pontatlan, konkrétan engem pl. mindég offline-nak jelöl stb.

Pl. a szín aszerint sötétedne, hogy milyen régen is volt eme nemes alkalom. Kedzetben ragyogózöld, aztán megy kusztóékhoz (kb. mint Skype-ban, hogy ha nem ülsz a gép előtt változik az állapot ikon). Ez gondolom 1xűen megoldható, hiszen tudjátok mikor volt az uccsó frissítés (lehet már eleve el is tároljátok), onnan már csak az eltelt idő függvényében kell a színt sötétíteni. De lehet más (egzaktabb) módszert is alkalmazni a kijelzésre (valami jópofa aktivitás ikonok, vagy sima kiírás).

Jah és legyen kikapcsolható, mert van aki nem szereti, ha tudják, mikor frissít! :D (lehet már most is az, nem néztem) Persze akkor jelölje, hogy az illető KIKAPCSOLTA, ezért nem tudható az aktivitása.
  • pxxl
    am ha valaki kikapcsolja ezt az állapotjelzőt, attól még én látom hogy ő online vagy sem?
  • St
    yep
  • LoDMaSt
    Értelmes ötletre gondolom hallgatnak, és megfontolják, de amikor bejön egy x+1-dik alreg, és azt tanácsolja, hogy szavazással lehessen dönteni, hogy ki legyen mod, az a 'többiek kaki' kategóriába tartozik, gondolom.
  • precision
    "pár ember van itt akinek a véleményére hallgatunk fejlesztés ügyileg a többiek kaki"

hát ezt jó tudni :) akkor kb ennek a topiknak sincs sok értelme, nem? :) az a pár ember elküldi neked privátban az ötleteit és nem kell a siránkozásunkat olvasnod/olvasnotok :)
  • Rage47
    tessék
    ez picit más
    de én azt hittem, hogy ezekről tudtok
  • Robaj
    És mik a jobbak? :)
    Kinek a pap, papné, pap lánya, pap fia etc...

Küldd el milyen kiegek vannak, és szemezgetünk. :)
  • Rage47
    vagy az összes ilyen scriptet (a jobbakat) és módosítást integrálni alapból az sg-be:)
  • [HUN]FaTaL
    Esetleg meg lehetne oldani, hogy az ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez több oldalon keresztül is működjön?:)

Meg vannak jó funkciók a chromeos sg kiegben, azoknak egy részét jó lenne, ha szerver oldalon is támogatná az oldal (pl. hogy csak azokat a kedvenceket mutassa, amikbe új üzenet érkezett, amíg le nem nyitom).
  • pxxl
    "ja ez az online júzer kijezés dizájnja sz@r, de bízom benne, hogy nemsokára jön a fórumdizájt átalakító-megmentőcsapat és ezt is rendbe teszi, mint a chatet :D"

:D
  • St
    ez így van, tök mindegy mi van, mindenkinek más az elképzelése mindenről, ezért teljesen felesleges igényfelmérést tartani, pár ember van itt akinek a véleményére hallgatunk fejlesztés ügyileg a többiek kaki. sry, ez van.

ja ez az online júzer kijezés dizájnja sz@r, de bízom benne, hogy nemsokára jön a fórumdizájt átalakító-megmentőcsapat és ezt is rendbe teszi, mint a chatet :D
  • St
    nem, már régóta nem olvasom az [email protected], csak spam jött rá
  • pxxl
    tökmind1, akkor is lesz pro és kontra banda :)
  • Büdös Bohóc

hálátlan idióta bunkó népség vagytok, az utóbbi pár hónapban hihetetlen sokat tett St és a kis csapata, hogy fejlődjön az oldal ti meg folyamatosan rinyáltok...
  • SzirmosSzisza
    Csináljatok felmérést, hogy mit fejlesszetek és akkor nem lesz rinya :-D
    Amúgy az [email protected] olvasod vagy csak nem válaszolsz emailekre ?
  • St
    ki érti itt a drága júzereket...
    egyszer az a baj, hogy nem fejlesztünk, egyszer meg az a baj, hogy igen :)
    hát mindenki menjen a fenébe :D
  • [HUN]FaTaL
    A főoldali chatnek sincs értelme mivel általában csak trollkodás meg egymás anyázása megy ott. Legalábbis korábban ez volt, most nem tudom, mert nálam el van rejtve.
  • Bronx South
    Nem az ötlettel van a gond, hanem a kivitelezéssel. A főoldali chatet kéne ellátni számos új funkcióval, és fejleszteni. Ez egyelőre még egy fórum, és nem facebook. De felőlem használja aki akarja, én kikapcsoltam, a vélemény nyílvánítás meg szabad.
  • Dzsini
    de azért más használhatja, ugye?
  • Bronx South
    Inkább a főchatet kellett volna fejleszteni a főoldalon ha már chat, de az utóbbi fejlesztések mind feleslegesek, nálam alapból turn off az összes.
  • Malakai
    A "beállítani hol legyennel" az a baj, hogy akkor mindenkinél máshol lenne, az se jó.
    De a hozzászólás infóhoz csatolva jobb oldalon valamilyen formában szerintem is jobb lenne.
  • SzirmosSzisza
    Vagy az elválasztó vonalakat (|) színezhetnétek / be lehetne állítani hol legyen.
  • biomage
    pont úgy ajánltam a logo és a vip jel közé és nem a chatet nézze hanem az ucso időt.
  • precision
    ez a 2. olyan 'fejlesztés' amit egyből kikapcsoltam a beállításokban :)
    de azért használjátok egészséggel, remélem valakinek ez tényleg fontos egy fórum esetén :)

nemtom, esetleg egy kik nézik jelenleg a topikot fícsörnek több értelme lenne (persze azt is ki lehetne kapcsolni, ha valaki nem szeretne megjelenni azon a listán)

én még mindig a mindenkinek elérhető hsz szerkesztésre vágyom és a lejjebb leírt kedvencek átalakítására
  • DIESEL DOG #18419
  • N o N a m e
    nem rossz ötlet ez az online izé, de legalább a léc másik oldalára tettétek volna.. :)