Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És még feltételezem hogy a #16312-es hozzászólás is hatással lehet a flash problémának.
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Akkor mire is?
"...a megjelenõ flash-es hirdetések eltüntetését..."
Nem arra gondoltam hogy nonprofit legyen a portál csak az lenne ha jó ha több gif alapú hirdetés lenne(már megbocsáss).Gondolkodj azokra akiknek gyenge a gépük és olvasgatni akarnak igen ám de a gép nem bírja ki.Mert nem mindenkinek van csúcs-szuper gépe még.Elnézést mindenkitõl de talán tisztázni tudnám a helyzetet.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Nem kell technikai guruság, hogy belásd azt, hogy ebbõl él az oldal.
púúúúú
Egyértelmû, hogy képpel is pl. lehetne helyettesíteni, de õ nem erre utalt. Nekem eszembe se jutott a kérdésérõl, hogy ezt felhozzam. Részben az én hibám is. Másrészt pedig milyen retek gépen neteztek ti? 1000-es celeronos 256 megás gépemen is olyan gyors volt, mint a mostanin.
púúúúú
Konklúzió: miért ne adhatna valaki olyan visszajelzést, hogy számára zavaró, és jó lenne keresni alternatívát?
/OFF
(Háhá, nem is. Na jó, de)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
púúúúú
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
amúgy adblock plus
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
...remélem azóta már nagyjából kiismerte magát a kódban, hogy elkezdjen fejleszteni 😞
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
ilyesmiket futtató böngészõ meg van több is, el lehetne terjeszteni. Ki ért a JavaScripthez ennyire?
Bár szerintem nem is lesz, a fejlesztõk szarnak a fórumra.
http://goo.gl/gd6Zi5
de kliens oldali programot is lehet rá írni
Persze hogy megoldható. Lenne, ha volna rá kapacitás.
http://goo.gl/gd6Zi5
Egy olyan kérdésem lenne, hogy megoldható-e az, hogyha egy topikban válaszolnak az üzenetemre, akkor arról valami értesítõt kapjak? Mert elég sokszor van az fõleg kevésbé látogatott topikoknál, hogy beírok valamit, pl. kérdezek valamit, és három napig még vissza-vissza nézek, hogy írt-e rá valaki, de a 4. nap megunom. Aztán ha valaki akkor válaszol, akkor vagy soha, vagy csak amikor eszembe jut, hogy meg kéne nézni veszem észre a választ.
Ezt szerintem úgy lehetne megoldani, hogy a fõoldalon a kedvenc topikok alatt ugyanúgy lenne egy "Választ tartalmazó topikok", ahol felsorolná azokat a topikokat ahol választ kaptam. Persze masszív fórumosoknak ezt ki lehetne kapcsolni, hogy ne legyen naponta kétszáz topik, darabonként 28 válasszal a menüjükben.
Egy olyan is jó lenne, hogy topikon belül, mikor már megnyitottam, akkor az én üzenetemre jött üzeneteknél a háttér mondjuk kicsit más színûbb lenne, így ha csak átfutom a topikot, akkor is látom, hogy nekem írt-e valaki.
Nem tudom, hogy valaki feldobta-e már, de nekem már elég régóta hiányzik ez a ficsõr.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
anno 1987