Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
púúúúú
Tessék örülni, ahogy én is 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- fórum bejelentkezésnél a fókusz a felhasználónéven van
2 nap, ez elég jó 😄
ezt átalakítani úgy, hogy legalább olvasni lehessen a topikokat, mert 5 ponttal lehet olvasni 3-4el meg nem?<#conf>#conf>
púúúúú
púúúúú
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Amúgy a privát üzenet küldéssel volt a baj, a válasz gombon keresztül bárkinek a privát üzenetét el lehetett olvasni.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Bocsi de nem íróm meg mi a hiba mert bárki megtudná 1xüen csinálni 😄
Csak remélem komolyan fogja venni és kijavítja a hibát.
Furcsa hogy még nem élt senki ezzel vissza, bár kitudja lehet hogy igen, csak nem vettétek észre.
elég szánalmas ha nincs napi 3 forintotok erre, másra persze elszórjátok a többszörösét
de inkább ide
Én pl véletlenül egy **** nagy képet linkeltem valahova, ami mellesleg még nem is jó, aztán egybõl észrevettem de már javítani nem volt lehetõségem, írtam a moderátor topikba, de órák múltán sem változott meg, én meg fél perc alatt kijavítanám magamnak. Félreértés ne essék, nem a moderátorok aktivitását szidom!
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Kihez írjak ha találok egy biztonsági hibát a weblapon? 😊
Úgy tudom ST már nem fejleszti a weblapot, szal kinek írjak? 😊
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
aztán persze az is lehetséges, hogy ez egy badarság.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ez nem szemrehányás, csak ha az emberek nem kapják meg a HG jogot, nektek, moderátoroknak lesz több munkátok... 😊
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ez akkor globális javítás volt?
Mert akkor <#eljen>#eljen>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
2010. 03. 31. (R)
- Privátban letiltott felhasználók újengedélyezésének javítása
akit érint próbálja ki!
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
csak nem ártana már lefektetni akkor a szabályok között sem...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)