27328
  • Aquir
    ok, de akkor minek van? :)
  • [HUN]FaTaL
    "Nem a böngésző turkál a vágólapon, hanem a weboldal szeretne"

Nyílván erre gondoltam.
  • Penge4
    Nem a böngésző turkál a vágólapon, hanem a weboldal szeretne. Cégnél ez mondjuk rohadt veszélyes.

Szerencsére ilyen az Operában sose volt és remélhetőleg nem is lesz. Eddig az egyetlen hátrány, amit elszenvedhetünk a hiánya miatt, az az, hogy Google Docs-ban a JavaScriptes jobbklikk menüben (ha nincs letiltva) nem működik a "Paste" funkció.

A Flash egyébként tényleg le tudja nyúlni többek között ezt is, valamint böngészőfüggetlenül képes követni az embert és még a böngésző cookie beállításai, mint "Csak látogatott oldalról fogad" sincsenek rá hatással.
  • Jim Morrison
    akkor mac re váltok
  • bracsek #18533
    flash turkálhat és mindenikben működik, szóval olyan mind1 :D
  • Jim Morrison
    oh, ejnye-bejnye
  • [HUN]FaTaL
    Hála istennek, böngésző csak ne túrkáljon a vágólapon.
  • Dzsini
    Egyre kevesebb böngésző engedi egy weboldalnak a vágólapra írást vagy annak kiolvasását, főként biztonsági okokból. Tehát nem oprendszerfüggő a dolog.
  • Aquir
    St: én hosszab idő után megint megpróbáltam, most már win7-en is, de a képfeltöltésnél a "vágólapra" parancs semmit nem csinál :)
  • Calver
    sg ≠ im-net
    valóvilág topic meg... áhháhá.
  • [HUN]FaTaL
    Nem a fórumra írtam, hanem a két adott topicra.
  • Zoli007
    Miért is zavar téged? Gyerekeid fórumoznak?
  • Ironman2
    Háááát.Egy fórumra irni hogy ne olvasd....na mindegy.Köszi a figyelmet azért.
  • [HUN]FaTaL
    És? Ne olvasd és megszűnik a probléma.
  • Ironman2
    Ezt nem irtad komolyan? Én a szavakra is értettem,nem csak a személyeskedésre.Olvasd a Hir topikot,vagy a Való Világ topikot.Nem lehet őket szétválasztani,mert mind a kettő az általánosban van,és mindegyik tele van ilyen szavakkal,majdnem minden 2.hozzászólás ilyen
  • SzirmosSzisza
    Én nagyon ritkán látok káromkodást SG-n, szinte soha, szerintem felesleges funkció.
  • Ironman2
    Nekem lenne egy javaslatom.Az egész fórumba beleépiteni azt ami a Honfoglalóban is van hogy kiszüri az obszcén szavakat,és letiltással jutalmazza a felhasználót.A chatre is terjedjen ki.Egyből nem lesz káromkodás.A gumiszoba mentesülne ez alól.
  • Szabi1991
    kiszélesedtek a videók, köszönjük
  • Mike
    de mondjuk akik okostelefonrol nyomják azoknak is jo lenne ez
    mondjuk annyi kiegészitéssel, hogyha van uj hsz akkor azt valahogy jelezze számmal vagy csak szimplán szinnel
    de ha nem jelzi ki az sem baj
  • Mike
    jo lenne egy olyan cucc, mondjuk jobb oldalrol behuzhatoan, hogy utolso látogatott topikok, mondjuk 4-5 darab

mert tableten kicsit körülményes 2-3 topik közötti ide-oda váltogatás

itt pl rá kellene böknöm a fél mm-es forum felirara, aztán scroll a kedvencek listáján aztán nagyitás mert el nem találod azt a másik fél mm-t

ehhez képest ha jobb oldalt lenne egy vmi kis piktogram, amire rá rudok nyomni, és akkor kijönne egy pár darabos lista, sokkal egyszerübb lenne az egész, alapvetöen mindenkinek
  • Robaj
    Etarget módosított a kódján, köszi, javítottuk.
  • fbalfonso
    De bázz', általában nem szoktam bejelentkezni, csak úgy olvasgatok, akkor viszont tényleg baromira zavaró! Amúgy nagyon állat, próbálom felhívni a figyelmet egy ezek szerint létező problémára (ld. #18514), úgy gondolom, viszonylag normális hangnemben, erre leugatnak...
  • Büdös Bohóc
    hihető
  • Zoli007
    Nem igaz, nekem is ilyen.
  • Büdös Bohóc
    kíváncsi vagyok mit érdekel ez téged, ha be vagy jelentkezve: ugyanis azok a bizonyos reklámok csak akkor vannak, ha nem vagy beregisztrálva ide és csak úgy idelátogatsz
  • fbalfonso
    Helló!

Nem tudom, hogy jó helyen járok-e a problémámmal:
    Egy pár napja azt vettem észre, hogy a mouseover reklámok ugyanolyan színűek, mint a beszúrt linkek. Nem tudom, hogy ez globális probléma-e, vagy csak az általam látogatott topicokban (pl. rFactor, PC humor 1.1) van meg a jelenség, mindenesetre eléggé zavaró. Ja: XP pro/Firefox 5, addon nincs, nem piszkáltam bele. Másnál is ilyen? Ha igen, akkor az adminok tudnak tenni ellene? A válaszokat és az esetleges intézkedést köszönöm.
  • Büdös Bohóc
    akkor max kell egy olyan funkció, hogy a topik visszadobásakor kap egy linket a delikvens, hogy mi lesz helyette
  • Dzsini
    Egy új játéknál vagy filmnél fordulhat ilyen elő (ott tudom elképzelni, hogy ennyien hirtelen ráugranak a témára), ott meg úgyis mindegy, hogy ki nyitotta először (és ha sorrendben jelennek meg, akkor sok munka sincs vele moderátori oldalról).
    Ráadásul ha meg is van nyitva, az sem szokta eltántorítani a vállalkozókat attól, hogy megnyissák egy hét alatt négyszer ugyanazt...
  • Dean Winchester
    jó ötlet csak ha 24 órát kell várni a topicra akkor gubanc lehet hiszen
    géza megnyit topicot , vár 24 órát
    de közben bélának eszébe jut topicot nyitni 1 óra múlva , ő is vár a válaszra
    de pisti is megnyissa a topicot :D szóval akár 3-4-5... topic is lehet akkor meg a modinak ugye néznie kéne ,hogy ki nyitotta előbb és azt jóváhagyni de végülis nem rossz elgondolás mert ha a topic olyan amit nem lehet megnyitni vagy hülye topic , akkor egyből mehet a bann és nem spammeli szét a sok idiota
  • pxxl
    vagy nekik egy külön rész a kedvencek alatt pl, hogy lássák, hogy mik várnak még feldolgozásra.
  • Dzsini
    A konkrét megoldás már nagyjából mindegy (ahogy kényelmes és egyszerű leprogramozni), csak legyen valami.
  • pxxl
    mit kérdez? kit érdekel, kérdés topik mindenhol van :D kérdezzen ott.
  • gergely1991
    Mondjuk a modikat értesíthetné pm-ben hogy jóváhagyja-e vagy sem.
  • Dzsini
    Minden főcsoportban, ahol fontos lehet a gyors válasz (szoftver, hardver) van általános segítségkérő, így szerintem is lehetne egy jóváhagyást várni valamelyik moderátortól a topicnyitáshoz. Pár órán belül valamelyikünk idetalál, legkésőbb (ha éjjel 2-kor jön rá a nyitási kényszer) másnap reggel.

Vagy legalább az új topicokat nem listázni a főoldalon hasonló elbírálásig.

(természetesen Gumiszoba, Saját fórumok kivételével)
  • Guren
    vagy mondjuk fel lehetne venni még 1-2 modot. vannak azért normálisabb emberek a fórumon.
  • Büdös Bohóc
    ha nincsenek is itt, de 1 napot meg csak kibír a kérdező akár...
  • pxxl
    be kéne vezetni azt, hogy egy topik nyitását jóvá kell hagynia 1 mod-nak. csak van itt mindig 1 nem? és akkor nincs ez a sok idióta sedo-s marhaság.

vagy ha nem modnak, akkor pár embernek kiosztani ezt a feladatot.
  • bracsek #18500
    Nem, tényleg nem fog menni.
  • gergely1991
    Ezek szerint nem, de mikor hd tagot is beleírtam legalább HD minőségben elindul.
  • Büdös Bohóc
    vagyis hogy kiszűri a propertyket a link végén az sg? :C NA ok akkor ezek szerint nem fog menni.