27328
-
#18577 tab enter -
#18576 Lustáknak lehetne valami CTRL+Enter kombóra instant üzenet küldés -
#18575 Mert az SG fix, nem úgy mint a legtöbb képfeltöltő, ami néha megy néha nem. -
#18574 Neked mindig a képfeltöltéssel vannak a gondjaid :D
Én ezt használom: aedes.us. Sajna nincsen regisztráció rá és saját album, de van Firefoxhoz és Chromehoz jobb klikk feltöltő, és olyan opció is, hogy átméretezi a képet.
Ma próbáltam ki a Photobucket-et (ahol van regisztáció és albumba is rakhatóak a képek), de az oda feltöltött képek nem jelennek meg a itt fórumban :( -
#18573 minek töltesz fel sg-re? 100x jobb oldalak vannak kb. korlátlan képméretnek. aztán csak link és csá. -
#18572 Van HTML drag and drop, elég lenne azt implementálni. -
#18571 Jó dolog lenne egy letölthető SG képfeltöltés manager
drag-n-drop módon behúznánk a képet
átkódolná 200 KB alá
ha bepipáljuk akkor 750 magas/széles-re állítja, optimalizál
egy gombnyomásra feltöltene, vágólapra rakna, stb.
általában lusta vagyok átméretezgetni és feltölteni
pedig a képes topikok az egyik egyedisége az SG-nek
lehetne a képes topikok szélességét is növelni, user monitorához kicsinyíteni a nagy képeket
+ lehetne a képes topikoknál valami egyedi jelölés, mondjuk kis ikon a címnél, vagy egyedi szín
-
#18570 Ennek a cikknek az utolsó mondatát kéretik kijavítani mert elégé félreérthető. -
#18569 biztos jó ötlet ;) -
#18568 A hozzászólásdoboz alatti gombokat le lehetne cserélni CSS3-as gombokra. Jelenleg minden aktuális böngésző (beleértve az IE9-et is) támogatja, a többi böngésző pedig már sok verzió óta.
Az IE8-ban pedig a default gomb lenne a fallback és így plusz munka se lenne vele. -
#18567 fogalmam sincs már rég elfelejtettem kódolni, majd robaj megnézni ha visszajött szabadságról -
#18566 fú mekkora ötlet, köszi :D -
#18565 Üdv
A #18558-as "beszólásomra" nincs valami magyarázat?:S -
#18564 :DDD
vigyázz, a végén még megcsinálják :) -
#18563 Kiadjátok reklámhelynek ? -
#18562 nem, egyelőre a hosszútávú stratégia része hogy van ott valami :D -
#18561 Nem lett volna felhasználóbarátabb üresen hagyni? -
#18560 uncsi volt már a scooter
-
#18559 Elnézést a sortávolságokért:( -
#18558 A helyzet a következõ:
Se feltölteni se visszalépkedni(elõre még engedi) nem tudok a galériában.
Se FF-ben se opera-ban sem müködik.Host fájl üres.Nem használok adblockot se Noscriptet.
Múltkor pedig blokolni nem tudtam PM-ben az usereket, most meg már igen.
Akkor most mi folyik itt?
Most ubuntu live cd-ről próbálkoztam, de semmi.:S -
bracsek #18557 Ez a (hó?)nap vicce? (napló szerint nem) -
#18556 Én azt nem értem mi a francnak van bent videó, egy csomó topicban ott a szemét a scooteres szarság miatt, most majd evvel is tele lesznek.
St?:) -
#18555 LOL -
#18554 Erről kérdezd meg St-t (a csere az ő kérésére történt). -
#18553 de ebben mi a poén, hogy bent van alapból egy videó?! -
#18552 Le kellett volna cserélni, nem ki :D
Amúgy Friday is so last year -
#18551 A default Youtube videó kicserélése kifejezetten gonosz lépés volt :) -
#18550 hát valszeg akkor technikailag ugyan ez a helyzet, mivel mai napig több módon lehet simán regeket feltörni :( -
#18549 Választható opciónak esetleg be lehetne rakni az IP korlát kikapcsolását és akkor az inline javascriptet és a script taget szűrné a fejléc megjelenítésekor annak aki úgy lépett be. Figyelmeztetést meg oda lehet mellé írni esetleg, hogy ez esetben a scriptek tiltva vannak biztonsági okokból. -
#18548 Azért lett eltörölve, mert a fejlécben futtatott scriptek könnyedén el tudják lopni a bejelentkezős cookie-kat, így most szerveroldalon, IP-hez kötött a bejelentkezés.
Nem tudom, hogy azóta technikailag megoldható-e, de akkoriban ez volt a választás, hogy vagy scriptek, vagy kényelmes bejelentkezés :) -
#18547 *ne -
#18546 a sok haszontalan újítás mellett, tényleg lehetne már egy olyan opció a bejentkezésnél, hogy ip cím változásnál de dobáljon ki -
Dean Winchester #18545 köszönöm -
#18544 Régen volt valami, hogy ha másik gépről jelentkezel be, akkor nem löki ki egymást a kettő, de az új IP-s cucc miatt felejtős. -
Dean Winchester #18543 mondjuk ezt nem értettem mi a különség a bejelentkezve marad és a bej. marad régi opció között? -
#18542 azért máig voltak változtatások, ezért be lehet írni :) -
#18541 Ezt egy olyan oldalon kérdezed, ahol 2007 decembere óta van egy funkció nélküli "bejelentkezve marad (régi)" lehetőség a login oldalon?
Találgass :) -
#18540 jah, hogy a Vágólapra parancsról beszélsz? passz, ki lehet onnan törölni ha úgysem működik...
(Először azt hittem, hogy a vágólapra mondod, hogy minek van.. én naponta használom, és meglepett, hogy feleslegesnek tartod. Bocs!) -
#18539 ha lassan senki se tudja használni..:) -
#18538 ezt ugye nem kérdezted komolyan?