Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg a lecserélést kilehetne venni a felsõ lapozóból.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
shit happens
púúúúú
// Aka. minek kell kötözködni, ha egyáltalán nem mondott hülyeséget és kb. 5 karakter átírásával megoldható a kérés, ha az illetékesek is úgy látják jónak.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
púúúúú
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Szülinaposokat ABC sorrendbe rakni 😊 Köszipuszibai
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
értelmesebb lenne mondjuk egy kapcsolódó témakörök menüpont, pl a logómûhelynél itt legördítve megjelenne a bannermûhely, vagy photoshop topik... battlefield 2 topiknál a battlefield 1942, battlefield 2142, battlefield bad company 2 és így tovább. ezt mondjuk az adott topik házigazdája, vagy modi adhatná hozzá.<#nemtudom>#nemtudom>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
anno 1987
inkább a házigazdák is zárhassanak be topikot😄
az "én módszerem" az meg egy kattintás, meg esetleges törlés az idézett szövegbõl
persze én ezt a quote -osat nem a "válasz erre" helyett gondoltam, hanem mellette
Bazinga!
Fölösleges lenne kiírni kinek a mijére válaszoltál, mert ott a válasz gomb, ha pedig többeknek válaszolsz, nem lehet visszakövetni a hsz-eket, max úgy ha a hozzászóláson belül nyílna le a hozzászólás.. 😊
Bazinga!
http://goo.gl/gd6Zi5