27328
-
#18618 Szerintem az nem _fnew, hanem _new, ami mellesleg dettó nem szabvány, de megszokott érték volt.
És beírhatod azt is oda, hogy uborka, ugyanaz a hatás, nem létező frame miatt új tabot/ablakot nyitnak a böngészők.
Na de ez már nagyon off, sry. :) -
#18617 anno dreamweaver-ben szerkesztgettem, és az felajánlotta, szóval nem hiszem, hogy keret neve lenne. Meg nem csak az SG-n, hanem máshol is működik -
#18616 Valaha biztos volt egy ilyen nevű frame, aztán azóta is bent maradt a nofollow-os linkeknél (ha jól látom ott használja az sg motor). :) -
#18615 html 4.01-ben, de még html5-ben sincs ilyen, hogy _fnew, kivétel ha van ilyen nevű keret (és kivétel html5, mert ott meg már nincsenek keretek, csak iframe). szóval nem tudom, hogy honnan veszitek ezt, mert még leírás se találtam róla, hogy létezne ilyen. ez valami SG specifikus dolog, de kétlem, hogy az SG-n bárhol is lenne keret. itt az történik, hogy mivel nincs ilyen nevű keret (akármit írhatnál ide), ezért új lapon/fülön nyitja meg a linket, majd úja felhasználja a lapot, ha újra rákattintasz egy linkre.
igen, a _blank mindig új lapot nyit. -
#18614 őő... ja ... ennek ellenére én minden topikom fejlécében pl _fnew-t használok XD
Látszik, hogy kicsit kijöttem a gyakorlatból :/ -
#18613 fordítva :)
a blank az ami mindig újra nyitja, már öregszem :) -
#18612 _fnew teljesen jó, mert az tényleg új lapon nyit, a _blank meg a régi új oldalon.
A különbség: _fnew mindig új fület nyit, _blank meg ugyanarra az új fülre fogja pakolni a további linkeket. Ha jól emlékszek -
#18611 target="_blank" -
#18610 A felhasználói adatlapban a honlap linkje lehetne target="_fnew", ha valaki nem tudná, ezzel a link új lapra indítja az oldalt. -
#18609 rakd fel az sg kiegészítőt -
#18608 Hát ez lol :D
egy topikot többször is berakható kedvencnek :) -
#18607 Ha törölnek benne hozzászólást, akkor zavarodik össze. -
#18606 Nem tudom más tapasztalt e már ilyet, de néha előfordul, hogy egy-egy a kedvencekbe felvett topik nem frissül, tehát nem mutatja, hogy van benne új hsz.
chrome -
#18605 Ez mondjuk így már igaz :) -
bracsek #18604 Akkor egy közvetlen link a topikra amelyikben van, mittom a legördülő mellett egy gombocska, amely a topikra visz, mert akkor dettó jó lenne, Csak így nem jó mert kemény meló visszakerülni a topikba. -
#18603 Azért sem jó a közvetlen link, mert a moderátorok meg szokták nézni a hozzászólás környezetét is, mert egy hozzászólásnak legtöbbször van előzménye is, és vannak rá adott válaszok is, amit szintúgy díjazni szoktak. -
bracsek #18602 Szegény moderátorokat megsajnálva kérnék egy ilyet:
"A közvetlen linknél nem lehet törölni. Ezért kell a topic linkje és a hsz száma."
Egy közvetlen linket oda is lehetne tenni, nem olyan nagy dolog de havonta megspórolódna több 100 felesleges hozzászólást minden moderátori topikban.
Magyarán: amikor 1 hsz van kilistázva ott is legyen törlés/szerkesztés link. -
#18601 "És ha lehetne egy névtelen moderátor lista, abba szívesen részt is vennék. "
Ahogyan figyelem a helyzetet,ennyi erővel akár én is csatlakozhatnék....persze névtelenül... -
#18600 Biztos lenne olyan, hogy unalmában nyomogatná a flaget, és ha több ilyen embert kapunk, akkor nagyon gyorsan piros fejléces lenne az összes hsz. Meg ugye rengetegen vannak csak read-only tagok a topikokban, ők is nyomhatnák...
Szerintem több moderátor kellene, olyanok akiknek aktívak a fórumon, sok topikot követnek és normálisak is. És ha lehetne egy névtelen moderátor lista, abba szívesen részt is vennék. Névvel nem, mert nem akarom, hogy megutáljanak, és Shadow vagy Kata sorsára jussak. -
#18599 Mi kellene az SG-nek?
Katától elvenni a moderátorjogot!!!! -
#18598 Sajnos néhányan jól elszórakoznának vele más kárára. -
#18597 a mai katás offenzívára gondolva:
szerintetek nem lenne jó egy olyan rendszer amiben meg lehetne flagelni a hozzászólásokat és x felett eltűnne? (akár úgy hogy teljesen kitörölné az üzenetet vagy mittomén átváltana a kék fejléc és nem látszódna semmi, csak a logó meg egy piros fejléc... klikkelésre meg legördülne az egész üzenet)
most ahány topikot látogatok szinte mindbe belerondított ez a hülyegyerek, de szerintem így 1perc alatt ellehetne tüntetni az efféle aberrált tartalmakat (pl. 10 fórumozói flaggel), amíg a moderátor el nem végzi a dolgát
úgytudom a youtube comment rendszere is hasonlóan működik -
#18596 Mondjuk valamilyen script jó lenne a "bizonyos szavakat" kiszűrésére(ha szerepel az a szó akkor megtilt(hat)ja a hsz elküldését). Egyébként jó lenne ha minél hamarabb eldöntse St hogy végül is mi legyen a (5 elvet már írt eme topikba) a múltkori elképzelésével. -
#18595 Áhh, esélytelen itt. -
#18594 kisalföld.hu-n már az van, hogy a hozzászólásokat előzetesen moderálják, mondjuk nem hiszem, hogy itt lenne erre kapacitás, esetleg a házigazdák bevonásával -
#18592 Inkább hsz.-ek szűrése(moderátor felülbírálati lehetőséggel). -
#18591 Spamelőknek lehetne összes hozzászólás törlés, mert oké, hogy ban, de csomó helyen bent marad a hülyesége. -
#18590 kár hogy a sok haszontalan dolog helyett nem ezeket gyomlálják ki :\ -
#18589 Ez egy nagyon régi bug és nem chrome, hanem sg.
Operaban meg az van, hogy villog a 0 másodperc múlva :D Amíg nem nyomok f5-t nem küldi el, mondjuk ez is jobb, mint, ami chromeban van. -
#18588 szintén egy chrome bug
15 másodperces üzenetküldési korlát után azt kapom, hogy az üzenetem üres, pedig nagyon nem -
#18587 és ha nekem fent van? (lenne) :D -
#18586 A jobb alsó chattel van összekötve, ha ott be vagy jelentkezve, akkor zöld. -
#18585 Ez a szürke-zöld állapotkijelző bugos, van amikor itt vagyok mégse mutatja. -
#18584 hmmm milyen meglepő... :( -
#18583 Ja, írtam már párszor, de rá se hederítettek. -
#18582 yep -
#18581 chrome alatt rosszul jelenik meg az egyik reklám, emiatt össze vissza ugrál az oldal
kép1
kép2 -
#18580 próba
szerk.: wow! -
#18579 igen, azért - kapcsold ki a helyi választ, és akkor rendben lesz. -
Dean Winchester #18578 ha válaszolok neked akkor bízony ez nem működik (de lehet azért mert neken fenn van az sg-s bővítmény)