Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viselkedésemmel szerintem akkor sem volt baj 25 büntiponttal nem lennék hanem itt. Össze gyûltek mert össze gyûltek, de 2 és fél éve egyet sem kaptam, és nem is fogok, mert nekem nem szabad 😊

Én jeleztem hogy van hiba a többi nem az én dolgom, az illetékesek intézkedjenek. Én a témát részemrõl lezártam. Ha elmondod neki, hogy mi történt tudni fogja hogy hol a hiba hidd el nekem.
Dzsini
azért akkoriban nem kicsit másképp viselkedtél...

2 oldallal ezelõtt, áprilisi postokban olvashatod, nem nekiállt szívatni a fórumozókat, hanem megkérdezte kinek írjon, és megírta St-nek a hiba mibenlétét. ami utána 13-án javításra került.
Ez a normális viselkedés, nem az, hogy "hülye gyerek olcsó szórakozása" felkiáltással egy elég látogatott topicot bombázol vele.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tommygear
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
ugyanmár 😄 ígyis 1-2 óránként hal le az egész szerver az kéne még ide pont, elérhetetlen lenne egésznap az oldal
Desiderata
jó dolog lenne tesztképpen a VB idejére Ventrilo/Teamspeak szervert indítani
így lehetne beszélgetni meccs alatt, meccsen kívül meg bármilyen témában
egyfajta hangos chat lenne <#heureka>
Szerencséje volt 2 éve én nem így jártam. Szerintem arra nem csak én emlékszem 2007 december közepén történt.
Dzsini
a múltkor valaki küldött neki ugyanígy egy hibát, azt 1 napon belül javította és meg is köszönte.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

bertino
😄

király ez a hely.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Én nem jelentem úgy járok mint a múltkor megint örökre kibannolnak másodjára, hiányzik az nekem szerinted? Elég volt egyszer nem tudom mennyi pontom van, de azt tudom nekem nem szabad hibázni. Nem zavarom én ST-t. még kivág megint.
Dzsini
te tudod hogy kell megcsinálni, te jelentsd, hogy más ne használja másra... én nem tudom hogy csináltad, ha meg megírom St-nek, hogy "valaki beírt XY topicba valamit" azzal nem tud mit kezdeni - míg ha te megírod neki, hogy hol van a biztonsági rés, akkor be tudja foltozni.

és persze, hogy kitöröltem, mert így is túl sok a felesleges duma abban a topicban, képzeld el mi lett volna belõle :/ az ilyen hülyegyerek olcsó szórakozásra meg ott van a Gumiszoba, az általánosban nem kéne...

Neked kellene jelenteni te észlelted. Ha már egy moderátor sem jelent ilyen problémákat akkor elég nagy baj van.

A múltkor mikor jelentettem, akkora cirkusz és cécó volt nem éri meg, én szólok, aztán ha akarják javítják ha nem nem, max elmegyek egy kvzóba és kihasználva a problémát csinálok jó viccet 😄 Mondd azt nem lepõdtél meg mikor beírtad hogy "hülye vagyok" 😄 Te meglepõdtél, én meg jót nevettem, Csak mikor kezdted törölgetni, az nem esett jól, elrontottad a hülye gyerek olcsó szórakozását.
Dzsini
nem tudok törölni, nincs semmilyen moderátori joga Dzsininek 😊
de nem titok - van egy moderátori accountom is (lásd a lent említett moderátor/beszélgetõs páros)

a hibákat meg jelentsd St-nek, javította az elõzõket is (lásd változások napló)

Igazából, ha a megfelelõ moderátort eltávolítanák, felére csökkenne az újonnan nyitott idióta topikok száma 😊
De attól még tényleg kéne a sok reklám miatt. Esetleg report gomb vagy valami.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Piloss
hát már tényleg el kellene egy kisebb vérfrissítés

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Amit én írtam nem a modikra vonatkozik hanem a biztonsági hibára, csak van az a videó mikor egy Roma május elsején mondja hogy rossz a közbiztonság mert soka a köcsög... iróniának szántam de sajnos el kellett magyarázzam mind1.
Fabio Capello
lacee pl

Piloss
kicsodát?

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Fabio Capello
nem nagyon akaródzik St-éknek új modikat kinevezni, pedig tudnék ajánlani jópár nevet, akik érdemesek lennének, és tudom hogy jól végeznék a munkájuk...

A legutoljára felfedezett kritikus biztonsági hibát kellene javítani, ahhoz hogy még jobb legyen a biztonság, mert sok a népmûvészeti cserépedény és kevés a biztonsági személyzet. Dzsini(nem op de törülni azt tud hogy az elõzõ dolgokhoz is hozzá szóljak) tudna többet elmondani a dologról.
Az ip ellenõrzést is miattam kellett korrigálni, akkor sem viccbõl mondtam, ezt sem viccbõl mondom.

Két helyen is elvan követve ugyanaz a kritikus biztonsági hiba.
ahha, hát meg lehet magyarázni az biztos. 😊 bár nekem akkor is fura, de ez már az én gondom. 😊

köszi a felvilágosítást<#vigyor3>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Dzsini
meg régen nem voltak a böngészõben "eltárolom a nevet-jelszót és egy klikk a bejelentkezés" funkciók (az Operában igen, de azt nem használta mindenki), így még inkább kényelmi funkció volt.

meg régen megvolt arra is a lehetõség, hogy ugyanabban a böngészõben két (sõt, három) néven egyszerre legyél bejelentkezve, most már ehhez két böngészõ kell 😊 de azért azok még nagyon más idõk voltak

jóvanna, nem vagyok akkora kocka, hogy ez nekem problémát jelentsen. 😄

nem kell a pofákat vágni egybõl.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Dzsini
nincs bekapcsolva az otthoni gép, de az IP cím nem ugyanaz, így (már) nem tudsz két helyen ugyanazzal a névvel bejelentkezve maradni. - plusz neki kényelmesebb itt is meg ott is bejelentkezve lenni 😊 és ha megvan rá a lehetõsége, miért ne használja? (meg esetleg az itteni ismerõsei tudják is, hogy épp otthonról vagy munkahelyrõl kommentel)

[HUN]FaTaL
<#wilting>

Milyen bekapcsolva hagyás? Ha máshol belépsz az elõzõ iprõl kijelentkeztet. Tökmindegy, hogy ki volt e kapcsolva a gép vagy nem. Ezt elkerülendõ szoktak két accot (egy otthoni, egy munkahelyi) és nem kell állandóan belépkendi.

http://goo.gl/gd6Zi5

és az miért baj?<#fejvakaras> meg minek hagyja bekapcsolva a gépet, ha nincs is otthon?<#nemtudom>

Hogy otthon ne jelentkeztessen ki.

mondjuk ezt a munkahelyest nemértem... miért kell munkahelyre másik reg? 😊

Dzsini
akkor tiltott, ha bant/büntetést kerül meg vele - egyébként kényelmi vagy egyéb értelmes szempontból (munkahelyi/otthoni, moderátor/beszélgetõs) teljesen elfogadott.

Match
A több reg nem tiltott? 😊
Bár nem említi a fórumszabályzat, de mintha lettek volna emiatt büntetõpontok osztogatva.

Ok, persze megértem, de ebben a kontextusban vicces 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Dzsini
lehet, hogy van neki moderátori accountja is, és úgy néz ki, mintha õ törölgetne, pedig nem.

Piloss
például?

morcosqtya
Én eddig kb 3 Moderátorral "találkoztam" (nem élõben).. 😊
+ néhány ember nem világos, h valójában modi vagy nem modi, mert a hivatalos listában nem szerepel, ugyanakkor szokott törölni, ezt azt ide oda berakni stb (és NEM azért mert HG)...

Tehát mûködnek itt "titkos erõk" is... 😊)))

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Aquir
azért nem félórákra, de ez lehet az egyetlen gond, mert az már nem annyira az, hogy 3-tól fél óráig esti szünet van 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Azért érzed, hogy ez vajon mekkora problémát jelenthet a fórum látogatóinak többsége számára. Azért ne vicceljünk már...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

tommygear
ja napközben is random leáll félórákra az egész
tommygear
és akkor állnia kell az egész oldalnak? na persze...
nem írtam én, hogy meg kell vonni a jogaikat, de akkor is felesleges
[HUN]FaTaL
Van amikor napközben szarakodik.

http://goo.gl/gd6Zi5

tommygear
évek óta ezt csinálja ez a szar :S
és minden nap
Máté94
Valakin röhögni kell amikor van egy kis szabadideje😄
n3whous3
Sztem akkor St ma törölhené is az SG-t, mi a ráknak, ha csak pénznyelõ? <#smile>

púúúúú

Nekem 2 nap volt anno.

Dzsini
3kor indul el a napi mentés/backup 😊

a régi modikról meg: volt idõ, amikor aktívak voltak (én a 4-bõl csak Martinnal nem találkoztam személyesen is 😄 ) - attól, hogy nincsenek itt még nem kell megvonni a jogaikat.

Piloss
gondolom valami karbantartás,inkább ekkor legyen mint mondjuk este 6-kor

DjDano
Nem tudom melyik szolgáltatónál vannak az SG szervrei de mocskosul nagy gáz, hogy az oldal minden nap hajnali 3 után hosszú percekig elérhetetlen...

tommygear
moderátorokat toborozni
mert van 4-5 állandó modi azt csõ, fele meg be se lépett hónapok óta

pl õket nem értem miért modik:
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=978814311
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=982747550
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1011647492
stb

legjobb ez:
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=981394458
Fabio Capello
én egy hét alatt kaptam 😄

Rage47
csak mire vki kap hg jogot....
Maximus4
Azt bármelyik házigazda be tudja tenni a topikba.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Rage47
modik nem tudják beszúrni a topikokba, ha megkérjük õket?
ProGabe
mi kellene? pontosan egy olyan "flashbeszúrás" gomb, ami ebben a topikban is van!

btw höbödö St!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.