27328
-
#18658 de azt ugye tudod, hogy a mod emailre a kifogásaidat megírhatod? Ott is van a leírásban a moderálás leírásban, még akkor kellett volna lehet írnod mondjuk -
Rotcsa #18657 Jó lenne egy komment nyomon követő rendszer, mint pl Prohardveren.
Az azért mégse megoldás, h mindent jelöljek kedvencemnek, ahova írok.
Miért is jelölném, ha nem tetszik annyira? -
Rotcsa #18656 Már régen történt még velem, írtam a megfelelő topicba is kapcsolatban. -
#18655 link? -
Rotcsa #18654 Mi kéne?
Monotontól elvenni a moderátor jogot!
Ritka nagy szemétkedéseket csinál! Átszerkeszti a kommenteket és ocsmányságokat ír mások Nickje alatt! -
#18653 Ez most jutott az eszembe, nem is értem miért nem figyeltem még eddig fel rá :).
Na szóval, az új privát üzenet jelzése mehetne a Privát üzenetek linkje mellé.
Simát beférne a kijelzés abba a menübe, nagyon kis betűvel kb így
(1 új üzenet)
Ja igen ara gondoltatok már hogy a topik kilistázásánál is látható legyen a főfórum oldal bal oldali része? vagyis a menü + a favorite topikot? -
DIESEL DOG #18652 reklám --> ban -
real999 #18651 moderálva -
#18650 +1 -
#18649 hazaérek kipróbálom :) -
#18648 Elkészült a Firefox verzió is. -
#18647 sgforum.hu nem jó? -
#18646 Saját topic-ok priváttá tétele. -
#18645 ez tudja :) -
#18644 Csak a bulvár adható el. Ez van. Nem kell olvasni, azt a részt. Van sok filmes blog ami sokkal nívósabb. Járj oda, én is ezt teszem. -
EnxTheOne #18643 Hát már ott tartok hogy film kategoriát nem is nézném, de Viki pl most is kitalált egy egész jo nevet, cikk meg semmit se ér szinte. Hát, Cifu cikkei után elég furcsán hatnak az ö cikkei. :D
Illetve, jo lenne egy olyan hogy az utolso olvasott hszhez valo ugrás, több oldalon keresztül is müködjön. -
#18642 ebbol van pez, korabban itt is leirtak, ez van. -
EnxTheOne #18641 Mi kellene az sgnek, Szekeres Viktor kirugása a cikk irok közül. Szerintem elég sokakat idegesit. Tudom, akinek nem tetszik az ne olvassa. De eléggé klikk vadászok a cikkei. (Cikk szemét, a cime meg érdekesen hangzik)
Pl. erröl mindig egy index cikk jut az eszembe, tudomány témakörbe volt, és valami olyasmi volt a cime hogy: "Lebegö auto amerika utain".
A cikk neve alapján arra gondoltam hogy valami uj légpárnás jármü, ami nem "csuszkál" össze vissza. Erre meg valami érzéki csalodásrol szolt a cikk. -
polarka #18640 és mondtam én bármi erre utalót? -
#18639 ez igaz, csak áthelyezik 1 olyan tartományba ami nem látni alapból. -
#18638 topikokat nem törölnek az SG-n. -
polarka #18637 Az alábbi feature 5letem támadt...
Előfordul, h 1-1 téma hosszú ideig, van hogy évekig nem aktív. Viszont már szóba kerültek olyan weboldalak, források, ahol a témában lehet érdemben tájékozódni, akár rendszeresen frissült infókkal. De ezen dolgok a szövegekben elvesznek. Meg a sor végére kerülnek...
Ez ellen kéne vmi toplistaszerű szavazós rubrika, ahol a témát érintő fontosabb oldalakat lehetne +1ezni, így legfelül maradnának a többség által értelmesnek gondolt oldalak.
Mondjuk olyan korlátozások kellenének minden témában,
-h egy user heti max 1oldalt ajánlhat be, de minden nap +1-elhet egyszer, egy oldalt
-Ha 1 hét alatt az oldalra mondjuk +15 nem gyűlik össze, akkor az végleg törlődik.
-A házigazda +10-elhet és kidobhat olyan oldalt, ami nem csak éppenhogy meghaladta a +15öt... -
#18636 mozillát használok. megpróbálom az ad-blockal elpusztítani.
igazából csak azért, mert néha olyan dolgok mennek ott hogy fúúú. aztán nem akarok olyan trolladékká válni mint az ott lakók, úgyhogy inkább ezt a megoldást választom :D
köszi a válaszokat egyébként! -
#18635 A like gombot vagy a chatet? Elrejteni a divet könnyű bármilyen reklámszűrővel, vagy az sg kieggel (az is rejt).
De előtte érdemes reklámszűrővel kiszűrni az sg.hu/forumchat_engine.php*-t, ez a letöltést is megakadályozza (már ha nem chromeot használsz). -
#18634 baszus, tudtam nyomnom kéne egy refrest... :) -
#18633 Chrome, Opera vagy Safari SG pluginnal -
#18632 én szeretném blokkolni csak nem jöttem még rá hogy kell
>dobj priviüzi ha tudod hogy kell! köszipuszi< -
#18631 miért van a chat alatt like gomb? a chatet lehet like olni? :D -
#18630 jajj tényleg elfelejtettem :-\ már volt téma sry -
#18629 egyik chrome bug a sok közül, szarnak rá -
#18628 Nem akadt be a CTRL gombod ? -
#18627 Chrome bug, tedd fel a middle click mini kieget, az javítja. -
#18626 Valószínűleg a böngésződ a hibás, nekem nem csinál ilyet ff-el -
#18625 Hi
Meg tudnátok szüntetni végre azt a kiváló fícsört, miszerint középső gombbal kattintva a kategóriák linkjeire az aktuális oldalon is megnyílik az? Párszor már előfordult, hogy át akartam 1-2 kategóriát böngészni és középsővel kattintottam rájuk, hogy új lapon nyíljanak meg de sajnos az aktuális oldalon is, így vissza kell mindig lapozni stb. Köszi! -
#18624 a, nem lehet
b, sütiből nem nagyon lehet jelszót lopni -
#18623 lehet anélkül is. -
#18622 sajnos, az meg a masik, hogy ezek nelkul meg silany az egesz, neha egy egy topik legalabb fel van dobva. -
#18621 biztos van, addig biztos mig a bannerbe lehet html meg js tagot rakni -
#18620 Egyre több az account lopás, nem lehet, hogy megint van valami rés a falon ? -
#18619 HTML5 and html have same tags
megjegyzés: a topikban a linkelésbe is fnew van írva blank helyet