Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én jeleztem hogy van hiba a többi nem az én dolgom, az illetékesek intézkedjenek. Én a témát részemrõl lezártam. Ha elmondod neki, hogy mi történt tudni fogja hogy hol a hiba hidd el nekem.
2 oldallal ezelõtt, áprilisi postokban olvashatod, nem nekiállt szívatni a fórumozókat, hanem megkérdezte kinek írjon, és megírta St-nek a hiba mibenlétét. ami utána 13-án javításra került.
Ez a normális viselkedés, nem az, hogy "hülye gyerek olcsó szórakozása" felkiáltással egy elég látogatott topicot bombázol vele.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ugyanmár 😄 ígyis 1-2 óránként hal le az egész szerver az kéne még ide pont, elérhetetlen lenne egésznap az oldal
így lehetne beszélgetni meccs alatt, meccsen kívül meg bármilyen témában
egyfajta hangos chat lenne <#heureka>#heureka>
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
és persze, hogy kitöröltem, mert így is túl sok a felesleges duma abban a topicban, képzeld el mi lett volna belõle :/ az ilyen hülyegyerek olcsó szórakozásra meg ott van a Gumiszoba, az általánosban nem kéne...
A múltkor mikor jelentettem, akkora cirkusz és cécó volt nem éri meg, én szólok, aztán ha akarják javítják ha nem nem, max elmegyek egy kvzóba és kihasználva a problémát csinálok jó viccet 😄 Mondd azt nem lepõdtél meg mikor beírtad hogy "hülye vagyok" 😄 Te meglepõdtél, én meg jót nevettem, Csak mikor kezdted törölgetni, az nem esett jól, elrontottad a hülye gyerek olcsó szórakozását.
de nem titok - van egy moderátori accountom is (lásd a lent említett moderátor/beszélgetõs páros)
a hibákat meg jelentsd St-nek, javította az elõzõket is (lásd változások napló)
De attól még tényleg kéne a sok reklám miatt. Esetleg report gomb vagy valami.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Az ip ellenõrzést is miattam kellett korrigálni, akkor sem viccbõl mondtam, ezt sem viccbõl mondom.
Két helyen is elvan követve ugyanaz a kritikus biztonsági hiba.
köszi a felvilágosítást<#vigyor3>#vigyor3>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
meg régen megvolt arra is a lehetõség, hogy ugyanabban a böngészõben két (sõt, három) néven egyszerre legyél bejelentkezve, most már ehhez két böngészõ kell 😊 de azért azok még nagyon más idõk voltak
nem kell a pofákat vágni egybõl.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Milyen bekapcsolva hagyás? Ha máshol belépsz az elõzõ iprõl kijelentkeztet. Tökmindegy, hogy ki volt e kapcsolva a gép vagy nem. Ezt elkerülendõ szoktak két accot (egy otthoni, egy munkahelyi) és nem kell állandóan belépkendi.
http://goo.gl/gd6Zi5
Bár nem említi a fórumszabályzat, de mintha lettek volna emiatt büntetõpontok osztogatva.
Ok, persze megértem, de ebben a kontextusban vicces 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
+ néhány ember nem világos, h valójában modi vagy nem modi, mert a hivatalos listában nem szerepel, ugyanakkor szokott törölni, ezt azt ide oda berakni stb (és NEM azért mert HG)...
Tehát mûködnek itt "titkos erõk" is... 😊)))
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
nem írtam én, hogy meg kell vonni a jogaikat, de akkor is felesleges
a régi modikról meg: volt idõ, amikor aktívak voltak (én a 4-bõl csak Martinnal nem találkoztam személyesen is 😄 ) - attól, hogy nincsenek itt még nem kell megvonni a jogaikat.
mert van 4-5 állandó modi azt csõ, fele meg be se lépett hónapok óta
pl õket nem értem miért modik:
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=978814311
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=982747550
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1011647492
stb
legjobb ez:
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=981394458
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.